47 jobannoncer matcher din søgning 47 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Sydbank

Private Banking rådgiver

Vejle

Brænder du for at skabe helt særlige kundeoplevelser og vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til?

Som vores nye Private Banker bliver du ansvarlig for en spændende og bred portefølje, der indeholder nogle af område Vejles mest formuende kunder. Din opgave blive at yde kvalificeret rådgivning og skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed for dine kunder.

Sydbank
Gem
Jyske Bank

Erhvervspartner til Jyske Bank Landbrug Syd

Vejle

Vi søger en engageret og udadvendt erhvervspartner, der har interesse i at:

  • Være ansvarlig for at videreudvikle en spændende portefølje af bestående landbrugskunder
  • Være med til at lykkedes med vores vækststrategi på landbrugssegmentet ved tiltrækning af nye landbrugskunder til banken.

Med afsæt i afdelingen i Vejle har vi et stort og meget attraktivt markedsområde.

Jyske Bank
Tjellesen Max Jenne A/S

Tekniker til lagerautomation

Vejle

Er du en erfaren tekniker, der vil arbejde med lagerautomation, og har du et godt praktisk håndelag?

Du vil indgå i vores Maintenance and Infrastructure Team og får med dette job en afgørende rolle i at udføre forebyggende vedligeholdelse samt forestå løbende reparationer af vores SSI conveyor-system og diverse installationer.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Tjellesen Max Jenne A/S
Temp-Team A/S søger for Aquasense ApS
Gem
Temp-Team A/S

Kan du formidle professionel rådgivning og skabe sikre vandløsninger!

Vejle

Vil du være med til at sikre, at vi har rent vand i Danmark nu og i fremtiden og med tiden blive vores vandekspert?

Du er klar til at besøge vandværker og rensningsanlæg og, med din specialiserede viden, rådgive kunderne til de rette løsninger. I ny og næ skal du også hoppe i et par waders og trave en tur i de danske åer og vandløb.

Du vil få en god og grundig oplæring i de måleinstrumenter som anvendes, så du har de bedste forudsætninger for at vejlede kunderne på bedst muligvis.

Smurfit Kappa Danmark

Business Co-ordinator til Dyboflex

Vejle

Er du resultatorienteret, og leverer du en professionel kundeservice? Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed?

En typisk arbejdsdag for vores Business Co-ordinators indeholder mange forskellige opgaver, men et udsnit kunne være at opbygge og vedligeholde relationer med kunder og partnere for derved at sikre salg af virksomhedens produkter til eksisterende og potentielle kunder.

Du kan se frem til et selvstændigt og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.

Elektro-Isola A/S

Business Controller (evt. nyuddannet) til Finans

Vejle

Er du ambitiøs og villig til at lære? Leder du efter det ideelle sted at starte – eller fortsætte – din karriere? Så har du nu chancen for at blive en del af Finance i en spændende international virksomhed.

Elektro-Isola søger en økonom - gerne nyuddannet - som har lysten og viljen til at blive en dygtig Business Controller. Der er tale om en nyoprettet stilling i vores Finance-afdeling, hvor du får fire dygtige og engagerede kollegaer, der vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt. Du vil blive oplært i at varetage en række forskellige finansielle funktioner for at sikre, at du får den fulde indsigt og forståelse for den økonomiske disciplin – og for vores forretning.

Elektro-Isola A/S
Beierholm Rekruttering søger for Koble
Gem
Beierholm Rekruttering

Financial Controller

Vejle

Vil du være med til at samle Danmarks førende el-installatører?

Til kapitalfondsejet virksomhed med ambitiøse vækstplaner søger vi en financial controller med bred erfaring og entreprenør mindset.

Der er tale om en ny stilling, hvor der er brug for en holdspiller til at støtte den økonomiske, finansielle og administrative proces omkring akkvisition, onboarding og drift af nye selskaber til gruppen.

Koble tilbyder god fast løn efter kvalifikationer og spændende karrieremuligheder.

Beierholm Rekruttering
Martinsen Rådgivning & Revision

Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsassistent til vores kontor i Vejle

Vejle

Har du styr på bogføring og lyst til at arbejde med kundeservice?

Med en karriere hos Martinsen har du mulighed for at udvikle dig, men vi skaber resultater sammen. På kontoret i Vejle får du 37 erfarne og motiverede kolleger. Du bliver en del af et miljø med højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stort ejerskab, og hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Martinsen Rådgivning & Revision
BCA Transport Danmark A/S

Logistikassistent hos BCA EU Logistics

Vejle

Vi søger en ny kollega til vores europæiske logistikafdeling, som skal hjælpe os med at få alle ender til at mødes.

Du vil indgå i vores logistikteam som håndterer transport og logistik på vegne af vores auktionscentre i Europa, og vil blive en del af en hverdag hvor opgaverne spænder bredt og kontaktfladen er stor.

Dagrofa ApS

Kundecentermedarbejder med smil i stemmen

Vejle

Har du smil i stemmen og trives du i et travlt og alsidigt miljø? Så er det måske dig, vi søger.

Som kundecentermedarbejder vil du bidrage til, at vi hver dag gør tingene bedre end vi gjorde i går, så vi sikrer, at vores kunder får den bedste service. Din rolle vil være en kombination af at tale i telefon med vores kunder, besvare mails fra vores fælles indbakke, behandle reklamationer, ordrebehandle, fejlsøge og indgå i et tæt samarbejde med Dagrofa på tværs af organisationen.

Dagrofa ApS
JR Tool ApS

Intern sælger til vores salgsteam

Vejle

Sammen med dine kollegaer i salgsteamet vil du have daglig kontakt med vores mange kunder og eksterne sælgere. Du vil have en hverdag, hvor der er plads til sjov og overskud til personlig udvikling. Du bliver en del af et stærkt team, hvor vi sammen kæmper for at give den bedste service til vores kunder.

Vi tilbyder et spændende job, i en branche i konstant udvikling, hvor man lærer noget nyt hver dag. Vi har et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor vi vægter højt at det skal være sjovt at komme på arbejde. Løn aftales efter erfaring og kvalifikationer.

JR Tool ApS
Fertin Pharma

ESG Data Specialist

Vejle

Are you looking for an opportunity to combine your data management abilities with your passion for sustainability? Do you want to join an international organization that is ambitious about sustainability across value chain and legal entities? Then we have an exciting opportunity in this newly created role as an ESG Data Specialist.

You will reap all the benefits of being part of a large, international company, yet founded on a strong local history. This gives you the chance to create impact while you develop your competencies on an international platform. ESG & Sustainability is a newly established team, which gives you the opportunity to influence setup and ways of working.

Fertin Pharma
Flair søger for KWS Scandinavia A/S
Gem
Flair

Customer Service and Logistics Process Specialist

Vejle

Er du skarp i SAP/S4 logistikprocesser og motiveres du af opgaver i krydsfeltet mellem salg, indkøb og logistik?

Hos KWS Scandinavia får du en plads i et ambitiøst team, hvis arbejdsmiljø er præget af nærvær og tilgængelighed. Du vil blive en del af en uformel arbejdskultur, som rummer en god portion af dedikation og godt kollegaskab.

I rollen som customer service and logistics process specialist får du ansvaret som lokal projektleder for implementering af SAP-processer i en nyoprettet afdeling inden for salg, indkøb og logistik.

Boligbutikken-Vejle ApS

Ejendomsmægler/ejendomsmæglertrainee – til kontoret

Vejle

RealMæglerne Boligbutikken Vejle har vokseværk, og vi søger en ejendomsmægler eller administrativ ejendomsmæglertrainee med snarlig tiltrædelse.

Vi forventer bl.a., at du:

  • er ærekær omkring dit arbejde
  • er en holdspiller
  • brænder for at indgå i et yngre og velfungerende team

Til gengæld tilbyder vi gode udviklingsmuligheder, at du bliver en del af byens bedste team (synes vi selv) samt oplæring og uddannelse fra A-Z (såfremt du ikke kommer fra branchen).

KARSBERG – rekruttering og headhunting

Controller

Vejle

Brænder du for analyse af nøgletal og at arbejde tæt sammen med distributionen?

Dit fokus bliver videreudvikling af distributionsområdet gennem analyser, opfølgning på nøgletal samt rapportering heraf.

Vi tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder og trivsel.

JR Tool ApS

Detaljeorienteret bogholder søges

Vejle

Vi søger en bogholder, som kan løse hverdagens mange alsidige opgaver og følge dem til dørs. Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for bogholderi, men vi ser også gerne at du kan hjælpe til med diverse administrative opgaver, som vi kunne have behov for.

Vi tilbyder:

  • En stilling, som kan indrettes som både fuldtid og deltid
  • En lønpakke, som matcher baggrund og kvalifikationer
  • En uformel arbejdsplads
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Vejle

Vejle

Vores succes i Vejle med både gode kundeoplevelser og forretninger med kunderne fortsætter. Vi ønsker at sikre fortsat høj aktivitet og tætte relationer med kunderne, og derfor søger vi en ny privatkunderådgiver til teamet.

Du får ansvaret for at opbygge din egen kundeportefølje via nye kundehenvendelser og egne relationer.Kunderne skal mærke din interesse i deres liv og deres økonomi, og du skal kunne håndtere rådgivning indenfor alle forretningsområder.

Sparekassen Danmark
Daarbak Redoffice

Handelselev med speciale i Digital Handel B2B

Vejle

Er du fascineret af e-commerce og digital handel? Har du lyst til at dykke ned i produktdata, digital købsadfærd og nørde kampagner? Så har vi den helt rigtige elevplads til dig!

Vi sikrer, at du får den bedste uddannelse med en hverdag, hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse.

Lyder det som noget for dig så klik ind og læs mere

Daarbak Redoffice
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
RTC Transport A/S

Afdelingschef for lagerterminal

Vejle

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle?

Dine ansvarsområder vil bl.a. være

  • Som leder vil du aktivt deltage i de daglige lageraktiviteter for at sikre en smidig drift
  • Personale- og driftsansvar for ca. 30 medarbejdere
  • Udføre administrative og ledelsesmæssige opgaver, herunder planlægning af arbejdsplaner og opgavefordeling

Vi tilbyder en spændende stilling, i en innovativ virksomhed og organisation med dygtige og engagerede medarbejdere, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

RTC Transport A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV