39 jobannoncer matcher din søgning 39 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KARSBERG – rekruttering og headhunting

Controller

Vejle

Brænder du for analyse af nøgletal og at arbejde tæt sammen med distributionen?

Dit fokus bliver videreudvikling af distributionsområdet gennem analyser, opfølgning på nøgletal samt rapportering heraf.

Vi tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder og trivsel.

JR Tool ApS

Detaljeorienteret bogholder søges

Vejle

Vi søger en bogholder, som kan løse hverdagens mange alsidige opgaver og følge dem til dørs. Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for bogholderi, men vi ser også gerne at du kan hjælpe til med diverse administrative opgaver, som vi kunne have behov for.

Vi tilbyder:

  • En stilling, som kan indrettes som både fuldtid og deltid
  • En lønpakke, som matcher baggrund og kvalifikationer
  • En uformel arbejdsplads
Sparekassen Danmark

Privatkunderådgiver til Vejle

Vejle

Vores succes i Vejle med både gode kundeoplevelser og forretninger med kunderne fortsætter. Vi ønsker at sikre fortsat høj aktivitet og tætte relationer med kunderne, og derfor søger vi en ny privatkunderådgiver til teamet.

Du får ansvaret for at opbygge din egen kundeportefølje via nye kundehenvendelser og egne relationer.Kunderne skal mærke din interesse i deres liv og deres økonomi, og du skal kunne håndtere rådgivning indenfor alle forretningsområder.

Sparekassen Danmark
Daarbak Redoffice

Handelselev med speciale i Digital Handel B2B

Vejle

Er du fascineret af e-commerce og digital handel? Har du lyst til at dykke ned i produktdata, digital købsadfærd og nørde kampagner? Så har vi den helt rigtige elevplads til dig!

Vi sikrer, at du får den bedste uddannelse med en hverdag, hvor opgaver og ansvar er tilpasset din uddannelse.

Lyder det som noget for dig så klik ind og læs mere

Daarbak Redoffice
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - trælast

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S
RTC Transport A/S

Afdelingschef

Vejle

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle?

Ansvarsområder omfatter bl.a.:

  • Deltagelse i arbejdet på lageret
  • Personale- og driftsansvar for ca. 30 medarbejdere
  • Administrative og ledelsesmæssige opgaver

I Vejle arbejdes der som udgangspunkt fra mandag til fredag i tidsrummet 05:00-20:00 samt lørdag i tidsrummet 05:00-14:00, hvorfor det skal forventes, at arbejdstiderne kan variere i travle perioder.

RTC Transport A/S
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
C4Q Rekruttering & Rådgivning søger for Wallenborn
Gem
C4Q Rekruttering & Rådgivning

Disponent til Airgarco i Billund lufthavn

Billund N

Wallenborn kan tilbyde et alsidigt og spændende job til dig som har flere års erfaring som Disponent og som har lyst til at lære nyt.

De primære opgaver omhandler daglig koordinering af im- og eksport på Kontinentet, samarbejde med Customer Service samt dialog med chauffører på daglig basis.

Du vil være med til at sikre flow i hverdagen igennem de rette processer og arbejdsmetoder og god planlægning - samt bidrage til at udvikle kunder på Aircargo igennem sparring og indsigt.

Bolloré Logistics Denmark A/S

Finance Assistant

Vejle

Vi forventer, at du kan spille bold med vores CFO og hurtigt kan assistere og overtage nogle af hans nuværende opgaver i bogholderiet bl.a. bestående af debitor-, kreditor- og finansbogholderi, kontoudtog samt udsendelse af rykkere og momsrapportering.

Vi kan tilbyde fuldtid eller deltid, alt efter hvad du selv kommer med, og hvordan vi sammen tilrettelægger stillingen.

Rosborg Gymnasium

Teknisk servicechef med personaleansvar

Vejle

Rosborg Gymnasium & HF søger pr. 1. juni 2024 en teknisk servicechef med bygningsmæssigt overblik og gode samarbejdsevner til at varetage ansvaret for Rosborgs bygninger.

Den tekniske service chef har ansvaret for skolens drift og vedligeholdelse af både bygninger, inventar, tekniske anlæg og udearealer, samt systematisk overvågning og planlægning af bygningsvedligeholdelsen.

Som teknisk servicechef er du en vigtig nøgleperson for, at eleverne har gode rammer for undervisningen, og at skolens ansatte har et godt arbejdsmiljø.

DanBred P/S

Eksportkoordinator

Ballerup eller Vejle

Vil du være med til at supportere salget til vores eksisterende eksportmarkeder i Spanien og LATAM yderligere? Og har du lyst til at blive en del af en markedsleder med et anerkendt produkt og en spændende vækstrejse?

Der er mange alsidige opgaver i jobbet, og overholdelse af deadlines er yderst vigtigt. Samtidig er du på pletten, når en kollega har brug for hjælp. Du kan forvente en stor kontaktflade på tværs af vores organisation og til datterselskaber, leverandører, myndigheder m.fl.

Vestjysk Bank A/S

Privat- og erhvervsrådgiver til filialen i Vejle

Vejle

Har du passion for både privat- og erhvervskunder, og brænder du for at levere skræddersyet rådgivning?

Som privat- og erhvervsrådgiver hos os vil du have en alsidig rolle, hvor du rådgiver både privat- og erhvervskunder inden for en bred vifte af finansielle områder.

Du vil være ansvarlig for at opbygge og vedligeholde relationer med kunderne, opsøge nye kunder samt identificere og imødekomme deres individuelle behov.

Vestjysk Bank A/S
Boligbutikken-Vejle ApS

Kontormedarbejder eller ejendomsmæglertrainee

Vejle

RealMæglerne Boligbutikken Vejle har vokseværk, og vi søger en kontormedarbejder eller administrativ ejendomsmæglertrainee med snarlig tiltrædelse.

Vi forventer bl.a., at du:

  • er ærekær omkring dit arbejde
  • er en holdspiller
  • brænder for at indgå i et yngre og velfungerende team

Til gengæld tilbyder vi gode udviklingsmuligheder, at du bliver en del af byens bedste team (synes vi selv) samt oplæring og uddannelse fra A-Z (såfremt du ikke kommer fra branchen).

KARSBERG – rekruttering og headhunting

Udviklingsorienteret Controller med teamlederansvar

Vejle

Brænder du for analyser og udvikling, og har du lederpotentiale?

Dit fokus kommer til bl.a. at ligge på videreudvikling af distributionsområdet, Facility & Fleet samt indkøb gennem analyser, opfølgning på nøgletal og rapportering af disse og samtidig hjælpe driftsorganisationen med at opnå en endnu større indsigt i tallene.

Her får du en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed, med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

KARSBERG – rekruttering og headhunting
HumanTrust A/S søger for Danske Diakonhjem
Gem
HumanTrust A/S

Økonomikonsulent/Controller til non-profit-organisation med mennesket i fokus

Vejle

Rimer dit interesseområde på regnskab og controlling, og kan du se dig selv arbejde i en non-profit-organisation, der sikrer omsorgsfuld pleje til de ældre borgere i samfundet?

Du indgår i teamet af økonomikonsulenter, der tilsammen servicerer forstandere og sekretærer på ca. 85 plejehjem. Hver konsulent varetager regnskaber og controlling af op til 10 hjem. Udover tæt dialog i hverdagen, så besøger man ligeledes de enkelte plejehjem min. en gang årligt.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor man sætter pris på sine kolleger og den fællesskabskultur, der er skabt.

HumanTrust A/S
Gem
Domea.dk

Ejendomsfunktionær til boliger og grønne arealer

Vejle

Har du erfaring med vedligeholdelse af boliger og grønne arealer, og trives du med en varieret hverdag, hvor du skal yde den bedste service overfor vores beboere.

Boligselskabet Domea Egtved søger en ejendomsfunktionær m/k. Du får i alt 6 kollegaer, hvoraf de er 2 i dit team. I har hver jeres opgaver, som I selvstændigt planlægger, og I hjælper og afløser hinanden ved fravær og ferie.

Ejendomsfunktionæren har i samarbejde med driftslederen det daglige ansvar for følgende:

  • Renholdelse og vedligeholdelse af de grønne områder, herunder plantepleje.
  • Beboerservice og småreparationer i afdelingerne
  • Vedligeholdelse af maskiner og værktøj
DS Smith Packaging Denmark A/S

Logistics Trainee

Vejle

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Gennem oplæring i opgaver indenfor Produktionsforberedelse og Supply Chain bliver du en vigtig drivkraft til, at vi sammen indfrier løfter i DS Smiths bæredygtighedsstrategi For Now & Next.

Som Trainee får du fastlagt en uddannelsesplan og tilknyttet en mentor, der vil give dig en daglig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder.

DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Ahlsell

Handelselev med speciale i salg til Intern VA - Vejle

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på salg og distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Du bliver en del af vores interne VA-afdeling, der beskæftiger sig med vand- og afløbsprodukter. Opstart den 1. september 2024.

Husk på, vi forventer ikke, at du ved en masse om fx vores produkter eller det at arbejde på kontor. Vi satser på de kandidater, der har gå-på-mod og gerne vil lære om vores forretning og kunder.

Ahlsell
BCA Transport Danmark A/S

Logistics analyst hos BCA EU Logistics

Vejle

Vi søger en ny kollega til vores europæiske Logistik-afdeling. I hverdagen vil opgaverne dreje sig om at måle vores serviceniveau og effektivitet igennem analyser og rapportering.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads, hvor ingen dage er ens.
  • Mulighed for fagligt og personligt udvikling i et internationalt miljø.
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV