5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Datagruppen MultiMed ApS

Fullstack udvikler

Vejle

Dine opgaver hos MultiMed kommer til at bestå af at udvikle nye løsninger, videreudvikle og vedligeholde eksisterende løsninger, og lave kunde specifikke tilpasninger. For den rette vil der være stort potentiale til at udvikle sig videre i organisationen.

Du skal implementere integrationer med eksterne platforme, workflow automatiseringer, UI’s til vores interne enheder, samt full-stack, web og mobil udvikling mod kunder.

Datagruppen MultiMed ApS
Datagruppen MultiMed ApS

Erfaren udvikler og projektleder søges

Vejle

MultiMed søger til vores udviklingsafdeling i Vejle en ny kollega, der både kan bidrage med udviklingen af løsninger, og samtidig også kan være projektleder på tværs af vores projekter.

Din dagligdag vil blive præget af både styring af vores mange projekter og udvikling i .Net – C# – MVC af nogle af vores centrale IT-systemer. Du vil indgå i et team af udviklere, hvor du sammen med dem skal sikre at de opgaver og projekter der kommer, bliver forankret, prioriteret og gennemført.

Datagruppen MultiMed ApS
Unik System Design A/S

Ex­pe­ri­en­ced developer for gre­en­fi­eld cloud product

Vejle

Imagine working in a market-leading company that is among Denmark's Best IT workplaces. You are part of an experienced agile team working on a greenfield SaaS product based on the latest technologies.

Here is your chance to realize that!

As a developer at Unik, you will be responsible for one or more microservices, components, or API’s. And you will be given the opportunity to greatly influence the overall strategy and tooling used for development across all teams at Unik.

Unik System Design A/S

En­tu­si­a­stisk Junior DevOps-konsulent til in­nova­tivt SaaS-projekt

Vejle eller Aalborg SV

Er du nyuddannet eller i starten af din karriere og brænder du for en fremtid inden for DevOps? Så er du måske vores nye Junior DevOps-konsulent!

Vi byder dig velkommen til at blive en del af vores spændende greenfield SaaS-projekt, hvor vi skaber og udvikler en driftsplatform til vores markedsledende produkter.

Du får chancen for at sparre, innovere og udvikle dig sammen med dine kolleger, og vi sørger for, at du har adgang til kurser og uddannelse, der matcher dine interesser og behov.

Skifter Lastbil A/S & OneStop A/S

RPA-Talent søges til koncern

Aabenraa, Padborg eller Vejle

Skifter Lastbil A/S og KH OneStop A/S er del af koncern, der opererer inden for transportsektoren med en fælles vision om at levere fremragende service og innovative løsninger til vores kunder.

Vi stræber efter at være førende inden for vores brancher og søger nu et RPA-Talent til at opstarte og udvikle RPA-initiativer på tværs af vores koncerns selskaber.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV