32 jobannoncer matcher din søgning 32 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sikkerhedsstyrelsen

Engageret kundesupporter

Esbjerg

I Sikkerhedsstyrelsen bidrager vi til at skabe gode rammevilkår, så virksomheder og borgere kan træffe sikre og ansvarlige valg. Vores kerne opgaver er markedsovervågning, tilsyn og godkendelser med fokus på regelefterlevelse på mere end 80 forskellige fagområder.

Du kan nu blive en del af vores Kundesupport-team, som hører til afdelingen Kunder og kommunikation. Vi er fem kundesupportkollegaer, og vi søger nu en engageret teamplayer.

Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center Esbjerg

Esbjerg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Esbjerg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes er naturligt at bidrage med.

Nykredit
Syd- og Sønderjyllands Politi

Administrativ medarbejder til anklagemyndighedens administrative team

Esbjerg

Anklagemyndighedens administrative enhed, ANAT, er en central enhed i anklagemyndigheden, som løser diverse opgaver fra straffesagen modtages fra politiet til den afsluttes med dom - i et tæt samarbejder med bl.a. jurister og efterforskere.

Jobbets indhold er bl.a.

  • Almindelig sagsbehandling herunder journalisering, attester, kopiering, scanning, sagskomplekser m.v.
  • Styring af fængslinger/anholdelser, arrestanttransport, arrestantlister og skriftlige fristforlængelser.
  • Behandling af retslister i forbindelse med planlægningen af mødende anklagere i samarbejde med retterne.
Syd- og Sønderjyllands Politi

Tjenesteplanlægger

Esbjerg

Motiveres du af at have travlt, og aldrig vide hvad dagen bringer, kan du arbejde selvstændigt – også når det går stærkt, så er denne stilling måske noget for dig.

Som tjenesteplanlægger i Syd- og Sønderjyllands Politi vil du komme til at arbejde med en bred opgaveportefølje inden for tjenesteplanlægning og andre HR-administrative opgaver. Du skal vejlede og understøtte medarbejdere og ledere i forhold til den bedste tjenesteplanlægning. Du får et nært samarbejde med både ledere og medarbejdere på tværs af hele organisationen.

Gem
Jyske Bank

Trainee til Esbjerg Privat

Esbjerg

Til dig, som har afsluttet dit studie som finansbachelor eller er uddannet finansøkonom som har erhvervserfaring, og nu vil starte en karriere i en bank!

Vi søger i øjeblikket en trainee i Esbjerg, der motiveres af at gøre en forskel for vores kunder med opstart d. 1 september 2024.

Vi er klar over, at du befinder dig i starten af din karriere, og derfor har brug for opbakning i hverdagen. Vi er klar til at give dig ansvar og muligheder, så du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Jyske Bank
Sikkerhedsstyrelsen

Sikkerhedsstyrelsen søger medarbejder til afdelingen for Ledelse og Politik

Esbjerg

Brænder du for at gør en forskel for samfundet? Synes du at arbejde med EU og politiske forhandlinger lyder spændende? Og får du energi af at omsætte politik til virkelighed i en styrelse, som arbejder for et sikkert samfund og en tryg hverdag?

Dine vigtigste opgaver er at samle dine kollegers viden og faglighed, perspektivere og omsætte, så fagligt input bliver til politiske oplæg til direktionen og Erhvervsministeriets departement eller Danmarks bidrag i EU-arbejdet.

    BROEN Shopping A/S

    Driftsleder til BROEN Shopping

    Esbjerg

    Vi søger en dygtig, positiv og engageret driftsleder, der bliver ansvarlig for, at de fysiske rammer for butikker og handlende i BROEN Shopping altid er på et niveau i absolut topklasse.

    Dine primære opgaver

    • Centret som helhed i daglig drift, herunder vedligeholdelse af centrets bygninger og p-arealer.
    • Ledelse af driftsorganisationen, der består af yderligere en fuldtids driftsassistent, samt eksternt vagtselskab og rengøringspersonale.
    BROEN Shopping A/S
    Gem
    Estate

    Serviceminded sagsbehandler til Estate Robin Thybo - Esbjerg

    Esbjerg

    Du har sikkert lagt mærke til Estate Robin Thybos nye og indbydende lokaler, når du kører ind mod torvet i Esbjerg. Det er her, vi har en plads til dig, hvis du er klar til at blive en del af et veletableret ejendomsmæglerfirma med 27 års erfaring i branchen.

    Vi søger en engageret sagsbehandler til efterbehandling, som kan bistå vores dygtige ejendomsmæglerteam med at håndtere bolighandler på en effektiv og professionel måde.

    Estate
    Altrad Services A/S

    Planner

    Esbjerg

    Do you seek the advantage of filling a pivotal role?

    The Planner is responsible for meticulously planning and scheduling all fabric maintenance activities in alignment with client requirements and contract specifications.

    You will serve as a primary point of contact for client inquiries, concerns, and requests, proactively addressing issues and fostering a collaborative working relationship.

    Gem
    Estate

    Ambitiøs Ejendomsmægler med partnerpotentiale til Estate Robin Thybo - Esbjerg

    Esbjerg

    Du har sikkert lagt mærke til Estate Robin Thybos nye og indbydende lokaler, når du kører ind mod torvet i Esbjerg. Det er her, vi har en plads til dig, hvis du er klar til at blive en del af et veletableret ejendomsmæglerfirma med 27 års erfaring i branchen.

    Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere inden for bolighandel og potentielt indenfor en årrække stå med nøglerne til din egen butik? Så send din ansøgning og CV til os i dag.

    Estate
    Esbjerg Kommune

    Sygedagpenge & Sociale Ydelser søger en sagsbehandler/ socialrådgiver/ergoterapeut

    Esbjerg

    Stillingen er på 37 timer fra den 15. juli 2024.

    Vi kan tilbyde et fagligt spændende job med mulighed for faglig og personlig udvikling og uddannelse. Fleksibel arbejdstid, herunder tilbud om hjemmearbejde.

    Arbejdsområde:

    • Bilstøtte efter servicelovens § 114
    • Merudgiftsydelser efter serviceloven § 100
    • Diverse kørselsordninger
    Esbjerg Kommune

    Økonomikonsulent til Børn & Kultur Sekretariat

    Esbjerg

    Som økonomikonsulent i Børn & Kultur får du et alsidigt job med stor indflydelse på egne opgaver og udformningen af disse.

    Du er en vigtig brik ift. at optimere og udvikle organisationens økonomistyring og drift. Du kommer til at indgå i sekretariatets økonomiteam, men har en bred berøringsflade til bl.a. lederne i driften.

    Vi tilbyder:

    • Et spændende job med høj grad af selvstændighed
    • Varierede og udfordrende opgaver
    • Gode muligheder for kompetenceudvikling
    AQUA-TEKNIK A/S

    Projektkoordinator søges

    Esbjerg

    Vi søger en dygtig projektkoordinator til at assistere i en alsidig stilling inden for vandbehandlingsprojekter - store som små - indland som udland.

    Vi kan tilbyde en spændende stilling i et internationalt miljø, hvor du vil blive en del afvores øvrige projektteam, der har ansvaret for udvalgte projekter og entrepriser. En ambitiøs og travl arbejdsplads med en uformel omgangstone og højt til loftet.

    Esbjerg Kommune

    3 beskæftigelsesrådgivere til Jobcenter Esbjerg, Jobafklaring, sygedagpengeopfølgning

    Som beskæftigelsesrådgiver i sektion 2 vil du komme til at arbejde med sygemeldte borgere, som er sygemeldte fra deres arbejde eller fra deres a-kasse. Opgaven består primært i at afholde opfølgningssamtaler med sygemeldte borgere for at understøtte dem i at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

    Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job, som du har mulighed for selv at være med til at præge. Du får ligeledes mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt blandt engagerede og kompetente kollegaer.

    Esbjerg Kommune

    Administrativ medarbejder til midlertidig stilling i Børn & Kulturs sekretariat

    Esbjerg

    Du kommer til at arbejde med en palet af administrative opgaver, herunder den administrative del af anlægsprojekter på vores ejendomme, som bl.a. omfatter at udarbejde frigivelsessager til byrådet, skabe overblik over økonomi, udarbejde tidsplaner og kommunikation til brugerne af bygningen samt samarbejde med vores ejendomsafdeling.

    Vi tilbyder:

    • Varierede og udfordrende opgaver
    • Et godt arbejdsmiljø præget af en ordentlig og uformel tone
    • Flextid og mulighed for hjemmearbejde
    Blue Water Shipping A/S

    Terminal Supervisor til vores Multiterminal i Esbjerg

    Esbjerg

    Har du et stort overblik, drive og gode færdigheder indenfor planlægning og koordinering? Har du mod på udfordringer som supervisor i en koordinerende rolle, hvor du både skal håndtere mange telefonopkald samt indgå i planlægninen af operationen?

    Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

    Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er det dig vi mangler til vores Multiterminal, der opererer med lastning og losning af gods. Primært i form af Ro/Ro skibe. I Blue Water har vi udviklet solide færdigheder indenfor håndtering af gods på havnefronten, og vi søger netop nu en supervisor, der kan bidrage til, at vi fortsat servicerer vores kunder bedst muligt.

    Blue Water Shipping A/S
    Erhvervsakademi Sydvest

    EASV søger undervisere til finansuddannelserne i Esbjerg og online

    Erhvervsakademi SydVest har de senere år haft stigende optagelsestal på finansuddannelserne. Derfor har vi behov for undervisere til følgende uddannelser: Finansøkonom- og Finansbachelor både i Esbjerg og online.

    Vi tilbyder:

    • En rummelig og foranderlig organisation, der arbejder efter en anerkendende organisationskultur og har et uformelt og udviklende miljø, som stiller krav til medarbejdernes lyst og evne til at arbejde i teams og tage medansvar i den daglige drift
    • Et spændende og udviklende job med mange menneskelige relationer
    • En arbejdsplads i konstant bevægelse med plads til kreativitet og engagement
    Valsemøllen A/S

    Finance Controller

    Esbjerg

    Kunne du tænke dig at arbejde i en spændende fødevarevirksomhed og blive en del af et dynamisk team med høje ambitioner?

    Du er med til at sikre, at strategiske tiltag omsættes og synliggøres i den økonomiske rapportering.

    Du skal blandt andet arbejde med

    • Udarbejdelse af månedsregnskab og årsregnskab
    • Afstemning og analyser

    Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en stor virksomhed i vækst.

    Valsemøllen A/S
    Administrationsselskabet AUNBØL A/S

    Ejendomsadministrator

    Esbjerg

    Vi søger en ejendomsadministrator, som skal indgå i et velfungerende team af dygtige og kompetente medarbejdere, og som selvstændigt skal varetage en administrationsportefølje bestående af andelsboligforeninger, ejerforeninger samt udlejningsejendomme.

    Dine opgaver er mangeartede og alsidige, men med følgende hovedopgaver:

    • Bogholderi – regnskab og bogføring
    • Huslejeopkrævning samt restancestyring
    • Lejereguleringer og varslingsskrivelser
    • Betalinger
    • Forbrugsregnskaber
    Administrationsselskabet AUNBØL A/S
    Blue Water Shipping A/S

    Operational Excellence Specialist

    Esbjerg, Greve, Aalborg Ø, Aarhus N, Odense SØ

    Se video om Blue Water Shipping A/S som arbejdsplads

    Are you ready to make a difference, be part of process transformation and make a long lasting impact in the world of logistics?

    As Operational Excellence Specialist, you will play a key role in enhancing organizational efficiency, effectiveness, and competitiveness through performance management, KPI management, and process optimization initiatives.

    We work very closely with the business and the organisation in everything we do and we are looking for another team member to help us in our journey.

    Blue Water Shipping A/S

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV