27 jobannoncer matcher din søgning 27 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gældsstyrelsen

Generalister med flair for detaljen og interesse for fagligheden til Borgere, Styring og Proces - Udland

Middelfart

Kan du skabe struktur og arbejde dig ned i detaljen, når sagerne bliver indviklede? Motiveres du af fagligheden og det internationale perspektiv?

Du bliver en del af kontoret for Styring og Proces - Udland, hvor vi i dag er 10 kollegaer som arbejder sammen om at løse en lang række forskellige opgaver på udlandsområdet. Kontoret varetager bl.a. den overordnede styring og procesejerskabet på udlandsområdet. Samtidig deltager vi i arbejdet med fortolkning af de internationale aftaler på området og sikrer løbende koordinering med de udenlandske inddrivelsesmyndigheder.

Gældsstyrelsen
Gem
Dinex A/S

Sales Support

Middelfart

Bliv en del af vores passionerede team og vær med til at transformere lastbilindustrien globalt.

Som vores nye salgssupport vil du være en central del af det danske salgsteam i Middelfart. Ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Behandling af returvarer og reklamationer.
  • Registrering af tabte ordrer og opfølgning på restordrer.
  • Besvarelse af henvendelser via telefon og kundevejledning.

For den rette kandidat tilbyder vi unikke muligheder for personlig og faglig vækst både nationalt og globalt.

UNI-TANKERS A/S

Teknisk Controller

Middelfart

Se video om UNI-TANKERS A/S som arbejdsplads

Er du en dedikeret og ansvarsbevidst controller med et skarpt øje for detaljer? Har du erfaring inden for regnskab og en passion for at levere kvalitetsarbejde?

Som teknisk controller vil du udgøre en central del af vores tekniske afdeling. Din rolle indebærer tilsyn med afdelings- og skibsbudgetter samt bidrag til regnskabsmæssig støtte og rapportering. Du vil arbejde tæt sammen med vores leder af finansafdelingen samt mellemlederne i den tekniske afdeling.

UNI-TANKERS A/S
Middelfart Sparekasse

AML-controller

Middelfart

Hvis du har lyst til at bidrage til at udvikle vores AML-arbejde yderligere - og arbejde på en særdeles god arbejdsplads - så søger vi nu en ny kollega til AML-teamet i hovedsædet i Middelfart.

Din primære opgave bliver at kvalitetssikre onboardingen af nye erhvervskunder i hele Sparekassen. Det er en opgave, som vi har besluttet at centralisere, og vi søger derfor en kollega, som i tæt samarbejde med erhvervsrådgiveren kan sikre en hurtig og korrekt modtagelse af den nye erhvervskunde.

Middelfart Sparekasse
JK+ El-Installation A/S

Vi søger en lager- og materialeansvarlig

Glamsbjerg, Middelfart, Faaborg og Nyborg

Er du af natur en struktureret og fleksibel person med gode talegaver, som kan håndtere forskellige opgaver og stadig bibeholde en serviceminded tilgang?

Hvis dette lyder genkendeligt for dig, skal du læse videre her. Vi søger en kompetent kollega, som kan varetage ansvaret for vores lager og materialer på alle vores lokationer. Vi krydrer din hverdag med forskellige spændende opgaver.

Vi tror på et motiveret og sikkert arbejdsmiljø, hvor vores kollegaer trives og kan udfolde deres fulde potentiale.

Gældsstyrelsen

Sagsbehandler med falkeblik for det juridiske og en skarp næse for tal?

Middelfart

I Gældsstyrelsen har vi flere specialiserede fagområder i forbindelse med inddrivelse af gæld på bobehandlingsområdet. Betalingsplacering er ét af dem, og vi har travlt. Derfor søger vi en ny kollega til at hjælpe os.

Opgaverne er centrereret omkring betalingsplacering. Det betyder, at du primært vil skulle håndtere særlige indbetalinger på tværs af bobehandlingsområdet, som fx konkurs, eftergivelse og gældssanering, og sikre at disse placeres korrekt og lovligt i forhold til gældende lovgivning.

Gældsstyrelsen
UNI-TANKERS A/S

Accountant

Middelfart

Er du en engageret og pålidelig accountant, med øje for detaljer? Har du erfaring med regnskab og sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde?

Se video om UNI-TANKERS A/S som arbejdsplads

Som Accountant hos Uni-Tankers vil du spille en afgørende rolle i håndteringen af regnskabsopgaver for vores skibsfart.

Som Accountant hos Uni-Tankers vil du blive en del af en ambitiøs virksomhed, der er præget af professionalisme og faglig udvikling. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med pensionsordning, og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du vil blive en del af et engageret team i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø.

UNI-TANKERS A/S
Uhrenholt A/S

Bliv en del af vores sommerhold i logistik!

Middelfart

Er du klar til at berige din sommer med et spændende job indenfor logistik? Søger du en mulighed for at arbejde i en international virksomhed med en dynamisk og professionel atmosfære?

Vi søger en detaljeorienteret sommerferieafløser til at styrke vores logistikteam i sommermånederne (som udgangspunkt juni, juli og august).

Har du et godt humør, og kan du lide, når tingene går stærkt, uden at du mister overblikket eller sansen for detaljen, så vil vi gerne have dig med på holdet. Erfaring med ordrehåndtering og international transport er et plus, men ikke en nødvendighed.

Uhrenholt A/S
Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.

Økonomiassistent/Controller - hos grøn forsyningsselskab i hurtig vækst

Middelfart

Du indtræder i en nyoprettet stilling som Økonomiassistent/Controller i økonomi- og administrationsafdelingen hos Middelfart Fjernvarme. Her vil du sammen med dine engagerede kolleger, få en nøgleposition i et stærkt ekspanderende forsyningsselskab, hvor du vil bidrage til at forsyne flere kunder i Middelfart og omegn med grøn og miljørigtig fjernvarme.

Vi er en mindre, men kontinuert voksende faglig stærk organisation, og i den forbindelse mangler vi dig, med en kombination af et stærkt teoretisk fundament og praktisk erfaring.

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.
Gældsstyrelsen

Generalist med flair for relationsskabelse, IT og jura til Fordringshaverkontoret

Middelfart

Er du helhedsorienteret, relationsskabende og motiveres du af at få ting til at ske – så er det måske dig, vi har brug for til at udvikle og løse forandringshaveopgaven i Gældsstyrelsen.

Du vil få en vigtig funktion i forhold til at agere i forvaltningsetiske dilemmaer samtidigt med, at du har lysten og evnerne til at dykke ned i processuelle, juridiske og IT-tekniske problemstillinger.

De gennemgående opgaver, der vil fylde mest for dig:

  • Samarbejde og dialog med fordringshaver
  • Drive og udarbejdelse af processer
  • Understøtte tekniske udfordringer i forbindelse med kontraktstyring
Gældsstyrelsen
A/S Global Risk Management Ltd.

Client Onboarding Specialist, GRM Legal

Middelfart

Er du nysgerrig på at arbejde med onboarding processer? Er du struktureret, videbegærlig og interesseret i, at arbejde i en virksomhed karakteriseret af et dynamisk og ambitiøst miljø?

Som Client Onboarding Specialist bliver du del af GRM’s juridiske team i Middelfart og vil rapportere til GRM’s Head of Legal. Du kommer til at arbejde tæt sammen med teamet, der også vil stå til rådighed under din oplæring.

T. Hansen Gruppen A/S

Svensktalende Backoffice medarbejder – Middelfart

Vil du være en del af en af Danmarks største detailkæder?

Vi har rivende travlt og er i kraftig vækst både i ind- og udland. Derfor søger vi lige nu en dygtig, engageret og motiveret svensktalende Backoffice medarbejder.

Opgaverne ligger inden for et bredt spektrum herunder administrative opgaver og controlleropgaver, men primært støtteopgaver til vores svenske medarbejdere samt systematisere, organisere og rapportere til og fra butikkerne.

T. Hansen Gruppen A/S
KPI OceanConnect

Fuel your career with "get fuelled" Trainee programme in Denmark

Middelfart

This is an exciting chance to start your journey within the marine fuels industry.

Your daily responsibilities:

  • Worldwide trading
  • Counselling on various bunker solutions, fuel products and quality

You will develop new accounts and establish strong relations with customers and suppliers.

Come join our ‘get fuelled’ trainee program which provides education with opportunities to grow, develop, and build an exceptional career.

KPI OceanConnect
Middelfart Sparekasse

Kreditmedarbejder, erhverv

Middelfart

Kan du dit kredithåndværk, kan du samarbejde, kan du kommunikere klart og inddragende - og har du lyst til at arbejde på den mest attraktive arbejdsplads blandet landets pengeinstitutter - så er det nu, du har chancen.

I kreditafdelingen bliver du en af et team på tre kolleger, som bevilger Sparekassens største erhvervsengagementer.

Du kan se frem til en hverdag, hvor du løbende er i dialog med vores erhvervsrådgivere. Ét af vores adelsmærker er, at vi er hurtige, når det kræves, så du skal kunne trives i en hverdag, hvor du nogle gange må sadle om.

Middelfart Sparekasse
BioCirc Group ApS

Sales Trader

Middelfart

We are looking for a Sales Trader who will play a vital role in ensuring BioCirc’s ambitious growth plans.

The successful candidate will together with the Portfolio Manager be responsible for the short-term sale of Certificates, optimizing the portfolio, gather market intelligence, and ensuring value added through the whole supply chain of biomethane production, but also new renewable products stemming from our energy clusters.

A/S United Shipping and Trading

Global Graduate Program

Middelfart or Hellerup

Managing risk is challenging and rewarding. If you enjoy working with stakeholders, creating value for our clients, and supporting our growth strategy, a great career awaits you at GRM.

We invite you to be part of a graduate program represented by four internal brands covering bunker trading, sourcing, hedging solutions, and physical supply expertise.

A/S United Shipping and Trading
Middelfart Sparekasse

Finanselever til september 2024

Som finanselev bliver du klædt på til en spændende fremtid i en sektor, der også fremover vil være en helt central spiller i forhold til bæredygtighedsdagsordenen.

Som finanselev i Middelfart Sparekasse giver vi dig

  • et nøje planlagt uddannelsesforløb, som giver dig en stærk faglig ballast
  • kolleger, der altid står klar til at hjælpe dig på vej
  • ledere og mentorer, som følger dig tæt
  • løbende opfølgning og feedback på dit forløb
Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse

Erhvervstrainees til september 2024

Skal vi i fællesskab gøre dig til erhvervskundens foretrukne sparringspartner? Er du allerede i gang som privatrådgiver, og har lyst til at arbejde med erhverv, så har du chancen her.

Som erhvervstrainee i Middelfart Sparekasse giver vi dig

  • et nøje planlagt uddannelsesforløb, som giver dig en stærk faglig ballast
  • kolleger, der altid står klar til at hjælpe dig på vej
  • ledere og mentorer, som følger dig tæt
  • løbende opfølgning og feedback på dit forløb
Middelfart Sparekasse
Gem
ABB A/S

Customer Support Specialist

Middelfart

Som Customer Support Specialist vil du være det første kontaktpunkt for kunder og forretningspartnere hos ABB i Danmark som en del af ABB-modtagelsen.

Dine ansvarsområder

  • Yde god kundesupport ved at behandle kundehenvendelser (via telefon, e-mail, web og andre kanaler).
  • Indtastning og behandling af modtagne henvendelser i ABB's systemer - herunder Salesforce.
Reqt Consulting A/S søger for T. Hansen Gruppen A/S
Gem
Reqt Consulting A/S

Reklamationschef med analytisk sans og god forretningsforståelse

Middelfart

Du vil agere bindeled til indkøbere og distriktschefer, som har den daglige kontakt med leverandører, butikkerne og vigtigst af alt kunderne.

Du bliver ansvarlig for opbygning og udvikling af hele thansen gruppens fremtidige reklamationsafdeling. Det bliver et kardinalpunkt, at der skabes nye procedurer for reklamationshåndtering, og at disse bliver implementeret bredt ud i organisationen og helt ud i de enkelte butikker. Afdelingen består i dag af tre medarbejdere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV