75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 75 resultater.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Billeshave EfterskoleBilleshave Efterskole søger snarest en kok/køkkenassistent

Billeshave Efterskole, Middelfart

Billeshave Efterskole er en levende skole med 7 spændende og meget forskellige linjer. Vi er 130 elever og 23 ansatte, der savner en ny kok/assistent i køkkenet, der vil være med til at lave spændende mad til os.

Køkkenet arbejder som et team, hvor alle hjælper hinanden med den daglige produktion af sund og alsidig kost lavet fra bunden - gerne økologisk - hvor det er muligt. Der er en naturlig rotation i arbejdet, som er opdelt mellem det varme køkken, det kolde køkken samt bageafdeling, hvor man hver uge roterer.

En særlig opgave er evt. at videreudvikle vores Gastrolinje, sammen med to af skolens andre ansatte – hvor der er undervisning én gang om ugen á 2 timer. Du skal være indstillet på, at der kan forekomme arbejde i weekender og til særlige arrangementer.

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS
Finance Business Partner

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS, Middelfart

The Business Partnering team in JDE Professional DK consists of a small team of two business partners referring to the Head of Commercial Controlling. Our purpose is to enable our partners across the organization to further develop and grow our business.

We are looking for a professional financial profile. who will be playing a key role in developing and transforming the overall business partner function in JDE Professional DK into becoming a fully business and management supporting driven function.Key responsibilities include:

 • Prepare, compose and analyze the overall management information: reviews of actual figures, planning and forecasting.
 • Provide key analyses and outtakes from monthly performance reporting as well as S&OP processes and highlight areas of importance and significance
Indrykket: 
Arbejde tilbydes til den rigtige entrepenør

Jm Kabelgrav ApS, Odense, Århus, Vejle, Middelfart, Horsens og Fredericia

Har du erfaring og lyst til at være kabelgraver, tilbyder vi stillinger som:

 • Maskinfører (små maskiner 1-2,5 ton)
 • Håndfolk (3 stillinger)
 • Brolægger (3 stillinger)
 • Skydemedarbejder med jordraketter (2 stillinger)
 • Boremedarbejder til styrbar boring (2 stillinger)

Min. 3 års erfaring med kabelgravning er et krav.

Vi er et lille og forholdsvist nyetableret firma, hvor man lever efter filosofien; frihed under ansvar. Der er kontakt med lederne hver dag. Vi ønsker en god tone og orden. Fordi det er et lille firma, vil vi også gerne være fleksible og imødekommende overfor vore kommende og nuværende ansatte. Vi tilbyder en god arbejdsplads samt gode forhold.

VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
Uponor Infra A/SProduktionsmedarbejder til ekstrudering

Uponor Infra A/S, Middelfart

Vi har travlt og søger en medarbejder til vores produktion i Middelfart.

Er du uddannet plastmager eller har relevant erfaring fra en produktionsvirksomhed i plastbranchen er det dig vi søger til vores plastrørsproduktion i Middelfart. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet rigtigt på, er omhyggelig i dit arbejde og har lysten til at lære nyt.

Arbejdsopgaver:

 • Overvåge produktioner
 • Kvalitetskontrol og dokumentation
 • Emballere færdigvarer og videregive til lager
Vi tilbyder et godt, stabilt job, gode produktionsfaciliteter og et godt sammenhold. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og pensionsordning, faglig udvikling m.m. Jobbet er på 2-holdsskift, der veksler mellem dag og aftenhold, så du skal være indstillet på skifthold.
Uponor Infra A/S
Indrykket: 
Produktionsteknolog til udviklings- og produktionsvirksomhed

PL-VALVES A/S, Middelfart

Vi tilbyder et udfordrende og spændende job i en nystartet innovativ vækstvirksomhed, hvor du er med til at præge udviklingen fra starten af. Attraktive fremtidsmuligheder i et behageligt og fagligt miljø.

Jobbet omfatter udarbejdelse af tegninger og konstruktion af ventiler og spjæld fremstillet i plast og rustfrit stål. Du skal være motiveret af at udvikle og konstruere markedets bedste produkter i en ung og ambitiøs virksomhed med stort vækstpotentiale, hvor produktkvalitet er en af grundstenene.

Arbejdsopgaver:

 • Konstruktion i Inventor med Vault-filstyring.
 • Funktion- og levetidstest af nyudviklede produkter.
 • Deltage aktivt i produktudvikling fra idé til færdigt produkt.
Produktionsmedarbejder/ufaglært til produktionsvirksomhed i Middelfart

PL-VALVES A/S, Middelfart

Vi tilbyder et udfordrende og spændende job i nystartet innovativ vækstvirksomhed, hvor du er med til at præge udviklingen fra starten af. Attraktive fremtidsmuligheder i et behageligt og fagligt miljø. Jobbet omfatter fremstilling- og montagearbejde indenfor plast og stål. Heri indgår også svejsning i plast, som vi selvfølgelig tilbyder og sikrer den fornødne oplæring i.

PL-VALVES A/S er en nystartet udviklings- og produktionsvirksomhed under Plast-Line med en kapitalstærk ejer. Vores målsætning er at være førende på kvalitet og fremstillingsteknologi indenfor vores produktsortiment. Vi fremstiller primært produkter i plast og rustfrit stål.

I den forbindelse søger vi en person, som kan hjælpe os med at støtte vores fortsatte vækst. Jobbet er som udgangspunkt ufaglært; dog vil en mekanisk/teknisk uddannelse/erfaring med plast være en fordel.

BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

GældsstyrelsenKontorchef til Udlandskontoret i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du stå i spidsen for Gældsstyrelsens opgave med inddrivelse på tværs af landegrænser? Kan du skabe resultater og faglig sammenhængskraft i en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så er du måske vores nye kontorchef for det nyoprettede Udlandskontor i Middelfart.

Du kommer til at spille en væsentlig rolle i opbyggelsen og udviklingen af det nye kontor og i tæt samarbejde med ledergruppen i Tønder vil der være en opgave i at styrke fagligheden i driftscenteret og sikre fremdrift og resultatskabelse i forhold til inddrivelse på tværs af landegrænser.

Du skal bidrage til at sikre en bred kommunikation og involvering på tværs af hele Gældsstyrelsen, og i særdeleshed hvad angår driftsenhederne i Tønder skal du bidrage til opbakning og opbygning af kompetencer og sikre optimale ressourcer på området.

Gældsstyrelsen
Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
Philip Morris
Servicemindede Sælgere - Trekantområdet

Philip Morris

Er du i dit rette element når du mødes med nye mennesker, som du skal introducere for nye produkter? Har du en sælger gemt i dig, og kan du behovsafdække dine kunder? Vil du være med til at skabe en røgfri fremtid, så kan jobbet som IQOS Sælger være noget for dig!

I rollen besøger du forskellige steder, hvor vores forhandlere er placeret og fremviser vores produkter. Du vil have en aktiv dialog med interesserede voksne rygere for vise, hvordan det virker og for at besvare på deres spørgsmål.

Du vil til dagligt:

 • Møde potentielle kunder
 • Give produktinformation og introduktion
 • Sælge produktet til netværk, B2C og B2B
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
SanoFysioterapeut til Sano Middelfart

Sano

Vi søger en fysioterapeut til 6 måneders vikariat – med mulighed for forlængelse.

På Sano arbejder vi med rehabilitering for mennesker med gigt, og vi søger en fysioterapeut, som vil være en del af det tværfaglige team.

Opgaverne i stillingen

 • Forundersøgelse af patienter forud for opstart af forløb, hvor du i samarbejde med patienten og tværfaglige kollegaer forbereder patientens forløb
 • Undervisning af patienter i grupper ud fra teorier om fysisk aktivitet, målsætning og motivation
 • Individuel behandling og træning af indlagte og ambulante patienter
 • Holdtræning i varmvandsbassin, i træningssale med og uden maskiner samt udendørstræning
STILL DANMARK A/S
Servicemontør til Herning/Videbæk og nordlige Trekantområdet

STILL DANMARK A/S

Vi søger nye montører til selvstændige jobs med gode vilkår, god løn og unik mulighed for at få job- og famileliv til at gå hånd i hånd. Lige nu mangler vi i Herningområdet og i det nordlige trekantområde.

Du får din egen servicevogn og din arbejdstid starter når du kører ud hjemmefra og slutter når du er hjemme igen. Du planlægger stort set selv din arbejdsdag, ud fra dine kunders behov og den plan for opgaver du har. I dit bagland har du en servicekoordinator og en regional Servicechef til at hjælpe dig. Teknisk hjælp kan du få fra både dine kolleger, der kører rundt som du, vores dygtige mekanikere på værkstedet i Kolding og en serviceback-up.

STILL DANMARK A/S
Indrykket: