166 job matcher din søgning 166 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Bunker Holding A/S
Receptionist/administrativ assistent søges til international koncern

Bunker Holding A/S, Middelfart

Nyder du at være firmaets ansigt udadtil, har du et udpræget servicegen og en smilende fremtoning og trives du med at håndtere en bred vifte af opgaver? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Bunker Holding Group.

Som vores nye Receptionist/Administrativ Assistent får du en central rolle i organisationen og kommer til fungere som kontaktperson både internt og eksternt. Du bliver en del af Sekretariat- og Receptionsteamet, som består af 4 medarbejdere.Bunker Holding A/S

Som verdens største bunkervirksomhed er vi en væsentlig del af den globale værdikæde. Siden 1981 har vi specialiseret os i køb, salg og levering af brændstof og smøreolie til skibe. Vi hjælper samtidig med at styre risiko og volatilitet i brændstofpriserne.

Bunker Holding A/S
Landal GreenParks ApS
Weekend Tekniker til Landal Middelfart

Landal GreenParks ApS

Kunne du tænke dig et spændende job med masser af ansvar og forskelligartede opgaver, og vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på Landal Middelfart?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Arbejdsopgaver:

 • Vedligeholdelse af feriehuse, centerbygninger og området omkring parken.
 • Servicering af vores gæster, hvis de har tekniske eller håndværksmæssige problemer.
 • Servicering af alle afdelinger på parken.
Landal GreenParks ApS
Interacoustics A/S
Software Project Manager

Interacoustics A/S, Middelfart

You will be part of a world-leading supplier of diagnostic audiological equipment that makes a true difference for thousands of hearing-impaired people all over the globe.

In this role as Software Project Manager, you will report to the manager of the PMO where we currently are five project managers with various backgrounds and expertise. You will work in an international environment and take ownership of projects primarily within the software and feature development where you will lead from early inception to production hand-over. Your software projects will often have interfaces with other development projects and in some cases your projects will bare part of a larger project/program.

Interacoustics A/S
Yamazaki Mazak Danmark A/S Reservedelskoordinator

Yamazaki Mazak Danmark A/S, Middelfart

Til vores nye domicil i Middelfart søges medarbejder til reservedelsafdelingen, som håndterer ekspedition af alle ordrer på reservedele til Mazak-maskiner.

Alle maskiner er CNC-styrede værktøjs- og laserskæremaskiner til den metalforarbejdende industri. Der er mange typer maskiner og antallet af forskellige reservedele er meget omfattende.

Arbejdet omfatter bl.a. modtagelse af reservedelsordrer pr. telefon eller e-mail, onlinebooking af ordrer hos leverandører, håndtering af forsendelser og modtagelse af varer

Mazak’s europæiske hovedlager ligger i Belgien, og langt hovedparten af ordrer leveres direkte fra hovedlageret eller leverandør til kunden. Der vil dog i mindre omfang forekomme fysisk håndtering af reservedele på vores eget mindre lager.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Junior og erfarne RPA-udviklere til Skatteforvaltningen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg eller Middelfart

Har du erfaring med RPA-udvikling og Blue Prism, eller ønsker du at få det? Og ønsker du at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med andre RPA-udviklere? I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at digitalisere den danske skatteforvaltning – og vi søger derfor både erfarne og mindre erfarne RPA-udviklere til at bidrage til denne proces.

Du vil komme til at indgå i et af vores scrum teams, som udvikler RPA-løsninger til styrelserne i Skatteforvaltningen. Vi udvikler i Blue Prism, som er bygget på .NET frameworket og SQL. Robotterne interagerer ofte med samme brugergrænseflade som almindelige medarbejdere, og vi anvender også API’er i vores løsninger.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsaligt omhandle:

 • Planlægning, estimering og design af nye automatiseringsløsninger i Blue Prism
 • Reviews af andre udvikleres løsninger
 • Udvidelse af vores funktionsbibliotek.
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
KFUM's Sociale Arbejde Receptionist til landsorganisation

KFUM's Sociale Arbejde, Middelfart

Er du vores nye hjertevarme stemme og ansigt?

Drømmer du om at gøre en forskel? At møde mange forskellige mennesker i øjenhøjde hver dag? Så har vi et job, der giver mening for dig.

KFUM’s Sociale Arbejde er én af landets største sociale organisationer. Hovedkontoret i Strib, ved Middelfart, understøtter det sociale arbejde, og som receptionist bliver din opgave at være ansigtet udadtil, når folk ringer til os eller besøger os. Du vil være kontaktpunkt for mange rundt i hele organisationen – både internt og eksternt.

Du bliver en del af Kommunikation & Organisationsafdelingen, som er en stabsafdeling, der spænder bredt. Afdelingen har til opgave at understøtte både hovedkontoret, ledere og bestyrelser på institutionerne samt at løse opgaver indenfor kommunikation, fundraising, kompetenceudvikling, landsarrangementer m.m.

Vejdirektoratet
Projektleder til planlægningsprojekter på statsvejene

Vejdirektoratet, Aalborg, Middelfart eller Næstved

Har du erfaring med projektledelse, og vil du være med til at realisere vores vision om en sikker, effektiv og grønnere infrastruktur? Så har vi måske jobbet til dig.

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Helt konkret skal du være med til at igangsætte og styre planlægningen af mindre vejprojekter i Syddanmark, som imødegår trængselsproblemer og højner trafiksikkerhed.

Projekterne kunne være at planlægge ombygningen af eksisterende kryds for at opnå bedre fremkommelighed og sikkerhed for trafikanterne, eller anlæg af nye cykelstier langs statsvejnettet, hvilket følger i kølvandet på Infrastrukturaftale 2035, der blev vedtaget i år.

Vejdirektoratet
Interacoustics A/S
Talent Acquisition Specialist

Interacoustics A/S, Middelfart

Are you an experienced Talent Acquisition professional with a passion for delivering an exceptional candidate experience? Do you want to be part of a global company that operates worldwide and have more than 200 dedicated colleagues?

You will be responsible for recruitment in Middelfart, and you will have close ties to Demant’s Talent Acquisition Team consisting of 10 people in Copenhagen.You will report to Interacoustics' HR Business Partner and support the organization with recruitment activities. You will have responsibility for the recruitment processes from a-z. To recruit very sought after and specialized professionals, we need your experience, dedication and innovative thinking.

Interacoustics A/S
Gem
Jobindex A/S
Servicetekniker til Sønderjylland, tæt på E45– få en hverdag på farten!

Jobindex A/S søger for Bramidan

Se video om Bramidan som arbejdsplads

Vil du have et teknikerjob, hvor du får friheden til at planlægge dine egne opgaver - og en fridag hver 3. fredag?

 • Kan du se dig selv i en selvstændig hverdag, hvor du starter tidsregistreringen, når du forlader dit hjem?
 • Vil du have egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?

Reparation af ballepressere og komprimatorer
Du bliver udstyret med en servicebil, der er forsynet med den nyeste teknologi og DSG-gear. Størstedelen af din hverdag står på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være service- og installationsopgaver.

Har du hænderne godt skruet på?

Du er uddannet automatik-, auto-, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker. Det kan også være, at du er lastvognsmekaniker, smed eller lignende. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en el-teknisk uddannelse. 

Interesseret?

Jobindex A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

UNI-TANKERS A/S
Controller

UNI-TANKERS A/S, Middelfart

Would you like to play an important role in an international company? Can you take full responsibility for our accounting processes working closely together with great colleagues and stakeholders? Then this might be the right job for you.

As our Business Controller you will be responsible for supporting the technical department with financial support as well as improving the workflows between our technical and finance department. Thus, you will be involved in constructing workflows and systems that will support the financial operations and form basis for accurate, insightful and timely financial reporting. You will join a strong team based at our HQ in Middelfart. In addition, your role will include to:

 • Continuously focusing on improving the financial reporting
 • Take our data management and analysis to the next level and enhance our reporting capabilities
 • Developing dashboards and communication insights to our senior management
UNI-TANKERS A/S
JK+ El-Installation A/S VVS-montør til Service

JK+ El-Installation A/S, Middelfart

Som VVS servicemontør hos JK+ i Middelfart får du en unik mulighed for at tage ansvar for en bred palet af spændende opgaver hos vores kunder, som omfatter både erhvervs-, industri- og privatkunder. Vi arbejder med serviceopgaver i alle brancher, og du vil indgå i et stærkt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Din hverdag vil være præget af forskelligartede serviceopgaver og mindre projektopgaver. Dagene er ikke ens, hvorfor du tackler nye og uforudsete opgaver med godt humør og overblik. Som en del af jobbet vil du indgå i vagtordning.

Vi arbejder ud fra, at vi skal spille hinanden gode, så vi sammen lykkes og leverer gode resultater til vores kunder – derfor får du også fantastiske kolleger, som er klar til hjælpe. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, der leverer som aftalt.

Gem
GF Forsikring
Finanselev til GF Fyn

GF Forsikring

Drømmer du om en karriere, hvor du kan bruge dine talegaver og salgsevner? Kunne du tænke dig at være en del af et succesfuldt medlemsejet forsikringsselskab?

Kan du svare JA til disse spørgsmål, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Hos GF Forsikring søger vi nemlig lige nu efter en ny, dygtig finanselev til vores toårige finansuddannelse. Du bliver en del af et team med professionelle kollegaer, og du får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem hele uddannelsen.

Du vil blive en del af et lokalt salgskontor i Faaborg og i Middelfart. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende medlemmer.

GF Forsikring
Bunker Holding A/S
Tech Lead

Bunker Holding A/S, Middelfart

Bunker Holding A/S

Do you want to work on modern frameworks and create valuable solutions that empower users? Do you want a leading role in developing the processes and systems for one of the global leaders within the bunker industry?

Then you might be the Tech Lead we are looking for!

You will be joining an agile team working in close collaboration with customers and a business analyst developing modern systems to support all operations regarding the bunkering business e.g. risk management, trading, inventory, track and trace, etc.

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.

Bunker Holding A/S
KFUM's Sociale Arbejde FAGLIG LEDER TIL SOCIALE CAFÉER OG VÆRESTEDER

KFUM's Sociale Arbejde, Middelfart

Vil du være med til at videreudvikle de sociale caféer og væresteder under KFUM’s Sociale Arbejde? Vi søger en faglig leder, der kan være med til at sætte retning for indsatsen og være en god sparringspartner for vores lokale ledere og bestyrelser.

KFUM’s Sociale Arbejde driver 28 sociale caféer og væresteder, der er alkoholfrie miljøer og åbne for enhver. Stederne er omsorgstilbud primært rettet mod ensomme, personer med psykiske lidelser, hjemløse og rusmiddelafhængige.

Den faglige leder skal med udgangspunkt i KFUM’s Sociale Arbejdes strategi:

 • Sætte retning og rammer for KFUM’s Sociale Arbejdes indsats på området
 • Udvikle nye indsatser og tilbud i samspil med institutioner og udviklingsafdeling
 • Være drivende kraft i at udvikle en kultur, hvor de enkelte tilbud oplever sig selv som en del af en helhed
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Dinex A/S IT-supportelev

Dinex A/S, Middelfart

Brænder du for at komme videre med din uddannelse som IT-supporter, og er du nysgerrig og engageret?

Som elev hos Dinex bliver du en del af vores team og en vigtig brik i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Du vil starte med at løse First level-supporter opgaver, hvor du sammen med en erfaren IT-medarbejder vil løse de udfordringer og sager som opstår. Du vil naturligvis også få indsigt i og forståelse for Dinex IT-infrastruktur og de opgaver, som afdelingen behandler.

Vi lægger vægt på en tæt kontakt til kollegaer, hvorfor det er vigtigt, at du er serviceminded og har lyst til den direkte kontakt både med danske og udenlandske kollegaer.