143 job matcher din søgning 143 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Baks Bakery & DeliBager

Baks Bakery & Deli, Nørre Aaby og Middelfart

Hos Bak’s Bakery & Deli søger vi nye bagere til vores i forvejen dygtige team. Vi har 2 afdelinger, én i Nørre Aaby og én i Middelfart. Vi søger bagere til begge afdelinger. Du vil blive en del af en travl hverdag i en virksomhed i stor vækst.

Efter at vi under vores gamle navn (Nørre Aaby Bageri) vandt prisen ”Danmarks Bedste Romkugle” i 2018, er virksomheden vokset og vi har gjort vores for at følge med, både over for vores kunder, men i særdeleshed overfor vores personale, hvor vi hver dag prøver at give dem de bedste arbejdsforhold. Det hele kulminerede da vi 4. december 2020 åbnede en ny stor afdeling i Middelfart med bageri, butik, romkugleproduktion, delikatesse, café og stort udendørsområde.

I hverdagen er der som alle andre bagerier et fast sortiment af brød der skal laves. Ved overskud af tid vil der være mulighed udvikle og eksperimentere, både med brød og kager der i sidste ende kan blive en del af sortimentet.

Ege Carpets A/S
Automekaniker eller klejnsmed med værktøjskassen i orden

Ege Carpets A/S

Hos Ege Carpets (tidligere Bentzon) i Røjle ved Middelfart bestræber vi os på at kunne levere tæpper af høj kvalitet til tiden. Det kræver et godt produktionsanlæg, som altid er fuldt funktionsdygtigt. Det kunne DU være med til at sørge for. Vores væveri består af 20+ væve, som hovedsageligt er mekaniske med noget elektronik.

Ege Carpets

I tæt samarbejde med kolleger og operatører skal du stå for løbende vedligehold og reparation af maskiner, så vi undgår nedbrud. Du vil primært få ansvaret for vores væve og vil få grundig oplæring i disse. Du har øje for forbedringsmuligheder til gavn for produktion og medarbejdere, og du deltager gerne i opbygning af nye maskiner, udvikling og montering af sikkerhedsforanstaltninger.

Ege Carpets A/S
Ege Carpets A/S
1 sabbatår – måske 2?

Ege Carpets A/S, Middelfart

Hos Ege Carpets (tidligere Bentzon) i Røjle ved Middelfart har vi brug for en ny kollega til at hjælpe os i væveriet hen over sommeren og et års tid eller to frem.

Ege Carpets

Arbejdstid er daghold, og arbejdstiderne er:

 • man-tors 6:00 – 13:30
 • fre 6:00 – 12:30

Du er formodentlig i gang med at uddanne dig, men har lige brug for en pause på 1-2 år fra studierne.

Ege Carpets A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
FoodCareer.dkSales Coordinator til international fødevarevirksomhed

FoodCareer.dk søger for Uhrenholt A/S i Middelfart

Motiveres du af at koordinere salgsarbejdet hele vejen fra produktion af mejeriprodukter hos leverandørerne til kunder over hele verden?

Global Trading i Uhrenholt A/S, med hovedkontor i Middelfart, vækster med et stigende salg i spansktalende lande, særligt i Sydamerika. Derfor oprettes en ny stilling og vi er på udkig efter en engageret kollega til vores Trading forretning. Du vil få stor indflydelse på dit daglige arbejde og indgå i stærkt team af engagerede og dygtige kollegaer.

Som Sales Coordinator i vores Trading forretning, får du ansvaret for hele værdikæden omkring køb, salg og logistik. Du skal sammen og i tæt dialog med vores dygtige sælgere, sikre en professionel behandling af virksomhedens kunder og leverandører primært på det sydamerikanske og spanske/europæiske marked.

Jyske Bank
Opsøgende bankrådgiver

Jyske Bank, Middelfart, Fredericia, Kolding og Vejle

Vil du med på et vinderhold, hvor vi værdsætter det gode arbejdsmiljø, medarbejderindflydelse og udvikling højt? Så er det dig, vi søger.

Jobbet er med vægt på opsøgende kundekontakt indenfor familie- og seniorsegmentet, og har du også mod på at rådgive kunder, hvor indkomsten kommer fra selvstændig virksomhed, er det en ekstra fordel. Et udfordrende job, hvor du er en succes, når du:

 • yder personlig rådgivning til kunderne med fokus på bolig, pension og investering,
 • prioriterer kontakten til kunderne højt og sørger for, at kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi,
Jyske Bank
KFUM's Sociale ArbejdeProjektmedarbejder til indsatser for sårbare og udsatte mennesker

KFUM's Sociale Arbejde, Middelfart

KFUM’s Sociale Arbejde søger en dedikeret og fagligt stærk projektmedarbejder, der kan understøtte og udfolde indsatser for mennesker på kanterne af samfundet.

Drømmer du om at gøre en forskel? Er du udadvendt og energisk, og har du erfaring med projektarbejde? Så har vi et job, der giver mening for dig – og for rigtig mange andre.

Du skal understøtte lokale samarbejder med aktører i sognekirker, civilsamfundsorganisationer, offentlige myndigheder og institutioner samt boligsociale indsatser. Indsatsen er frivilligbåret, og du skal understøtte rekruttering og fastholdelse af frivillige i de lokale indsatser.

Samtidig skal du understøtte og bidrage til den løbende læring og evaluering af indsatsen, erfaringsudveksling og vidensdeling på tværs samt understøtte løbende justeringer og tilpasninger af projektindsatsen.

Search & Select ApSErfaren bogholder

Search & Select ApS søger for SELFINVEST Family Office i Middelfart

I samarbejde med vores gode kunde SELFINVEST er vi pt på udkig efter en erfaren, proaktiv samt innovativ bogholder til deres kontor i Middelfart.

Det går stærkt hos SELFINVEST, og derfor er der behov for områdets bedste bogholder!

Igennem de seneste år har SELFINVEST drevet en succesfuld udvikling af et professionelt family office. For at understøtte den positive udvikling fremadrettet søges en erfaren og proaktiv bogholder, der motiveres ved en travl hverdag og varierende opgaver.

I det daglige vil du blive en del af et team, hvor der, ud over dig, vil indgå en dygtig assistent og en elev til at assistere dig.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

A/S HindsgavlKokkeelev til Hindsgavl Slot

A/S Hindsgavl, Middelfart

Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed i Danmarks nok smukkeste rammer, og vil du bidrage til at give vores gæster gode oplevelser – hver dag? Så er det måske dig, vi søger.

På Hindsgavl Slot søger vi en engageret kokkeelev til ansættelse snarest muligt – dog venter vi gerne på dig, hvis du er den rette person. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Du kan se frem til et spændende job i smukke omgivelser med moderne køkken-, hotel- og konferencefaciliteter. Din arbejdsdag vil byde på masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver.

Din elevtid på Hindsgavl Slot understøtter, at du som færdiguddannet – som minimum – vil kunne alt det grundlæggende i kokkefaget samt tage ansvar og stå på egne ben, så du vil kunne køre en service alene eller i samarbejde med andre.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Evida
Konstruktør til anlægsprojekter

Evida, Middelfart

Vil du gerne være en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling?

Biogasbranchen er i hastig vækst, og biogassen udgør en stadig større andel af gassen i det danske gasnet. Som hele Danmarks gasdistributør er én af Evidas hovedopgaver at sikre, at biogasanlæg tilkobles det landsdækkende gasnet hurtigt og effektivt, og vi skal sikre, at biogas såvel som andre grønne gasser anvendes, hvor det er mest optimalt set i et samfundsperspektiv.

Derfor søger Evidas Anlæg og Teknik en konstruktør til anlægsprojekter af biogasanlæg og øvrige gasledningsprojekter.

Helt specifikt kommer du til at arbejde med projektering af nye gasledninger og omlægninger af eksisterende gasledninger, herunder at udarbejde tegningsmateriale via CAD. Derudover skal du lave opfølgning på opgaver udført af underentreprenører.

Evida
SelfinvestØkonomielev

Selfinvest, Middelfart

Vil du kickstarte din karriere i en virksomhed i udvikling, og har du samtidig flair for tal samt interessere dig indenfor regnskab og økonomi?

Selfinvest er i stærk vækst, og søger en økonomielev til økonomiafdelingen på hovedkontoret i Middelfart. Du bliver en del af en afdeling på 6-7 personer. Vi har fokus på udvikling og er en virksomhed med stærke værdier. Dine arbejdsområder vil omfatte bogføring af datterselskaber samt assistere i forbindelse med månedsregnskab, årsregnskab samt effektivisering og optimering af økonomiafdelingen samt diverse ad hoc-opgaver.

Du vil komme under grundig oplæring og vil med tiden få egne arbejdsopgaver og ansvarsområder med support fra teamet. Som økonomielev vil du assistere med den daglige bogføring af kreditor- og finansposter samt diverse faktureringer.

KFUM's Sociale ArbejdeUdviklingskraft til indsatser for sårbare og udsatte mennesker

KFUM's Sociale Arbejde, Middelfart

Vil du udvikle, lede og drive projekter og indsatser, som forbedrer livsvilkårene for mennesker på samfundets kanter? Vil du opdyrke nye samarbejdsflader? Vil du understøtte og udfolde udviklingsdynamikker på tværs af KFUM’s Sociale Arbejdes mange institutioner, indsatser, tilbud og behandlingsformer?

KFUM’s Sociale Arbejde søger en udviklingskonsulent, som vil bære ved i et værdibaseret, frivilligbåret og socialfagligt civilsamfundsarbejde, og som har erfaring i at udvikle, lede og drive sociale projekter, som er båret af både frivillighed og faglighed, har mange interessenter, en stram tidsplan og klare målsætning.

Vi tilbyder et meningsfyldt job i en værdibåret organisation, hvor vi aldrig er i tvivl om formålet. Som udviklingskonsulent i KFUM’s Sociale Arbejde bliver du en væsentlig kulturbærer i hele organisationens drifts- og udviklingsarbejde.

KvicklyKonditor, Kvickly Middelfart

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
KvicklyBagersvend, Kvickly Middelfart

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet og bageriudsalget
AD Danmark
Chauffører – sommerferieafløsere

AD Danmark, Middelfart

Til vores centrallager i Middelfart søger vi en håndfuld friske chauffører til afløsning henover sommerferien. Arbejdsopgaverne omfatter kørsel og levering af varer til vores kunder, varepluk, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning samt almindeligt forefaldende lager- og ekspeditionsarbejde. Evt. med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Stillingen er en deltidsstilling på ca. 15 – 25 timer ugentlig alt efter behov og aftale. Er du studerende, pensionist eller andet og kunne tænke dig et job henover sommeren, så hører vi også gerne fra dig.

AD Danmark