80 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

80 jobannoncer

Gem
Unit IT

Senior bogholder

Middelfart

Er du en dedikeret holdspiller med en indbygget sans for præcision og ansvarsfølelse? Drømmer du om at udforske verdenen af regnskab og fakturering i en spændende virksomhed?

Vi tilbyder et spændende og attraktivt job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du som del af et team skal planlægge din arbejdsdag, hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold, den gode hverdag og på at hjælpe hinanden.

Unit IT
Gem
Selected Car Group

Student Assistant, Finance

Middelfart

Er du studerende med interesse indenfor det finansielle område? Ønsker du at kickstarte din karriere og udvikle dig i en af Danmark største bilvirksomheder?

Som Student Assistant i Selected Car Group bliver du en del af CFO-området, hvor hovedansvarsområderne er den finansielle og forretningsmæssige support af Selected Car Groups aktiviteter. Det omfatter blandt andet økonomi, strategi, ESG, M&A og anden forretningsudvikling. Du kommer til at arbejde med både drifts- og udviklingsopgaver.

Selected Car Group
Gem
Bunker Holding A/S

Financial Planner & Analyst

Middelfart

Do you see yourself thriving in an international, dynamic corporation with a culture characterized by openness, customer orientation, and commercial success?

You will support on financial subjects such as analyzing the current liquidity situation, making budgets, forecasts, or do ad-hoc profitability analyses.

If the above sounds like something, you would thrive in – then come join us.

Bunker Holding A/S
Milling Hotel Park
Gem
Indrykket:
Hentet fra Head aHead
Gem
Vejdirektoratet

Kollegaer til arbejdsmiljøkoordinering og forhandling med ledningsejere

Skanderborg, Hedehusene, Middelfart eller Aalborg Øst

Er du god til at samarbejde og forhandle, og vil du indgå i et stærkt team med dygtige kollegaer?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsDine arbejdsopgaver kan enten være som arbejdsmiljøkoordinator (projektering) eller bestå i forhandling med ledningsejerne. Dine arbejdsopgaver kan også være en kombination, hvor du noget af tiden arbejder som arbejdsmiljøkoordinator og noget af tiden forestår udarbejdelse af de tekniske ledningsprotokoller efter forhandling med ledningsejerne.

Vi tilbyder arbejdsvilkår med fokus på faglig udvikling, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejdsdage.

Vejdirektoratet
Gem
Vejdirektoratet

Projektleder til design- og udbudsprocesser på store vejprojekter

Skanderborg, Hedehusene, Middelfart eller Aalborg Øst

Er du god til at lede større projektgrupper, og har du interesse for at påvirke de vejfaglige løsninger?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsDu vil stå for at lede projektgrupper, som nedsættes i forbindelse med planlægning, design og udbud af store vejinfrastrukturprojekter.

Din rolle er at sikre fremdriften i projektet, at projektet udformes inden for de rammer, som er defineret i miljøkonsekvensvurderingen og anlægsloven, at udfordre projektgruppen på de tekniske løsninger, og ikke mindst at sikre et godt samarbejdsklima i projektgruppen.

Vejdirektoratet
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Vejdirektoratet

Barselsvikar til administration af grønne tilskudspuljer

Middelfart

Vil du gøre en forskel for den grønne omstilling? Har du flair for offentlig forvaltning?

Se video om Vejdirektoratet som arbejdspladsEn af de bedste metoder til at accelerere denne omstilling er ved at yde tilskud til de gode projekter, som kan gøre den danske transportsektor mere bæredygtig – og det skal du hjælpe med!

Dette arbejde er spændende, fordi du kommer til at prøve kræfter med alle dele af tilskudsadministration samtidig med, at du arbejder for at gøre Danmark grønnere. Du bliver en del af en afdeling med mange forskellige fagligheder, som altid er klar til at hjælpe og sparre med dig, så du får gode muligheder for at lære og udvikle dig.

Lea Andreasen, din kommende kollega
Vejdirektoratet
Gem
Kvickly

Bagersvend, Kvickly, Middelfart

Med en central beliggenhed i Middelfart, er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt.

Reqt Consulting A/S søger for T. Hansen Gruppen A/S
Gem
Reqt Consulting A/S

Er du Sherlock Holmes inden for indkøb og produktsourcing?

Middelfart

Brænder du for udvikling af produktområder og forhandling med leverandører i hele verden?

Du tilbydes en spændende stilling med fokus på hele værdikæden inden for indkøb.

Du vil få ansvaret for at udvikle nye produktgrupper samt sikre konkurrencedygtige priser og optimale leverandøraftaler for dine egne produktkategorier, som løbende skal opbygges og implementeres i thansens store produktsortiment med mere end 150.000 varenumre.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Head aHead
Gem
UNI-TANKERS A/S

Accountant

Middelfart

Er du en engageret og pålidelig accountant, med øje for detaljer? Har du erfaring med regnskab og sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde?

Se video om UNI-TANKERS A/S som arbejdsplads

Som Accountant hos Uni-Tankers vil du spille en afgørende rolle i håndteringen af regnskabsopgaver for vores skibsfart.

Som Accountant hos Uni-Tankers vil du blive en del af en ambitiøs virksomhed, der er præget af professionalisme og faglig udvikling. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med pensionsordning, og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du vil blive en del af et engageret team i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø.

UNI-TANKERS A/S
Gem
Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.

Projekt- og Distributionschef – hos grønt forsyningsselskab i hurtig vækst

Middelfart

Vi er en mindre, men kontinuert voksende fagligt stærk organisation, og i den forbindelse mangler vi dig med en kombination af nødvendig ledelseserfaring samt et stærkt teoretisk fundament og praktisk erfaring.

Du vil bl.a. stå i spidsen for renoveringsopgaver, der sikrer forsyningssikkerhed, samt for store anlægsprojekter, der bidrager til at forsyne flere forbrugere i Middelfart og omegn med grøn og miljørigtig fjernvarme.

Middelfart Fjernvarme A.M.B.A.
Gem
Kvickly

Delikatesseleder, Kvickly, Middelfart

Middelfart

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et motiverende arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

  • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
  • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
  • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
FoodCareer.dk søger for Uhrenholt A/S
Gem
FoodCareer.dk

Logistics Coordinator

Middelfart

Brænder du for fragt- og logistikopgaver med leverancer af lækre fødevarer over hele verden?

Primære arbejdsopgaver

  • Håndtering af ordrer og transport til oversøiske destinationer og biltransport i Europa
  • Indkøb på basis af salgsordrer

Du tilbydes en spændende arbejdsplads med stor frihed under ansvar, og hvor du har mulighed for at præge din egen hverdag.

FoodCareer.dk
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
JK+ El-Installation A/S

Projekt- og Serviceelektriker

Glamsbjerg, Middelfart, Faaborg og Nyborg

Er du på jagt efter et job, hvor fællesskab, frihed under ansvar og en god atmosfære er lige så vigtigt som at have kaffe i koppen? Så har vi det perfekte job til dig!

Hos JK+ har vi en flad struktur – ikke bare på papiret, men også i virkeligheden. Her bliver alle stemmer hørt (selv de små hvisken i hjørnerne). Vi tilbyder en hverdag fyldt med variation og masser af muligheder for personlig udvikling. Vi har en uformel tone og et stort fokus på hygge – vi tager faktisk vores hygge ret seriøst.

Gem
ARCTIC A/S

Dedikeret og struktureret salgs-/indkøbskoordinator

Middelfart

Er du passioneret omkring det at skabe struktur, og har du et selvstændigt mindset, hvor det at tage ejerskab over en opgave ikke er noget problem, så er du måske den person, vi søger.

Dine primære opgaver:

  • Daglig kunde- og leverandørkontakt på telefon og mail
  • Sikre at vare-/ordreflow forløber uproblematisk fra leverandør til kunde

Vi tilbyder en spændende og international arbejdsplads med mange muligheder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV