75 job matcher din søgning 75 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 75 resultater.
Humain ApS
Salgschef

Humain ApS søger for klient

Vi søger en stærk kommerciel salgschef med teknisk forståelse og succes fra en lignende stilling – er det dig?

Med reference til CEO har du ansvaret for den strategiske, resultatmæssige og ledelsesmæssige udvikling af salgsorganisationen. Du udarbejder markeds- og salgsstrategier inden for de forskellige segmenter i tæt samarbejde med dit team – og står efterfølgende i spidsen for aktiviteterne, der sikrer resultaterne.

Du har selv en aktiv rolle i salgsprocessen med et selvstændigt ansvar for et segment. Derfor identificerer du selv potentielle samarbejdspartnere, opbygger partnerskaber og gennemfører opsøgende salgsaktiviteter i Europa samt USA. Du skal forvente en rejseaktivitet på 60-80 dage årligt.

Nordic Retail Group
Retail Specialist med speciale i DATA (baseret i Trekantområdet)

Nordic Retail Group søger for Huawei Technologies Denmark

Kan du tænke ud af boksen, er du drevet af at skabe resultater igennem andre mennesker og elsker du at lære fra dig? Så se med her.

Du kan nemlig få en fantastisk mulighed for at blive en del af en af verdens hurtigst voksende virksomheder.

Hos Huawei vil du være ansvarlig for at afholde og gennemføre forskellige træningsevents for Huaweis kunder i netop dit distrikt. Du vil derudover være ansvarlig for at sikre relationerne ude hos kunderne og være med til at bidrage og løfte produktsalget. Derfor er det vigtigt at du brænder for salg og bliver motiveret af at stå ude hos butikkerne og hjælpe med at sælge til slutkunderne. Du vil selv skulle koordinere og implementere de nødvendige salgs- og marketingaktiviteter, der nu måtte være for at løfte salget samt oplevelsen af Huawei's produkter.

Nordic Retail Group
SALGSASSISTENT (37 TIMER) - MIDDELFART/HERRE-AFD.

NIELSENs

Vi søger en salgsassistent (37 timer) til NIELSENs herreafdeling i Middelfart. Du har tjek på moden og interesserer dig for de nye trends. Du er udadvendt og parat til at yde den optimale service overfor vores kunder.

VI FORVENTER

 • Du er faglært og har erfaring fra detail og mode
 • Du er kreativ og en dygtig sælger
 • Du er serviceminded, fleksibel og initiativrig

Vi TILBYDER

 • Et spændende job med udviklingsmuligheder
 • Store personlige og faglige udfordringer
 • Ansættelse i et firma i vækst
NIELSENs
KvicklySouschef aspirant, Kvickly Middelfart

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en mulighed for at:

 • tage næste skridt i din karriere og videreudvikle din leder-værktøjskasse
 • prøve kræfter med alle ledelsesmæssige udfordringer
 • få erfaring med alle aspekter af butiksdrift

Som souschef aspirant har du et tæt parløb med varehuschefen, om hvilke opgaver I hver især har ansvar for, og dine opgaver vil selvfølgelig også udvikle sig, jo mere erfaring du får i rollen. Du vil fra start være involveret i den daglige ledelse af butikkens medarbejdere. Det er dig, som motiverer medarbejderne, du ved, hvornår en medarbejder er presset og du er i det hele taget tæt på medarbejderne til daglig. Dine opgaver indebærer f.eks.:

 • Være medarbejdernes nærmeste sparringspartner og coach
 • Ansvar for varehuset lukketeam og derved sikker høj kundeservice sidst på dagen
 • Sikre et højt bundniveau
Talent for People ApS
Planning manager – procesindustri

Talent for People ApS søger for Fiberline A/S i Middelfart

Robust og hands on ledelsesstil – igangværende S&OP-proces

Transformation – optimering af implementering af effektive processer
Med reference til virksomhedens COO bliver du ansvarlig for at lede og udvikle planlægningsafdelingen, der består af 6 medarbejdere. Som planning manager vil kapacitetsplanlægning i henhold til demand forecast (input til S&OP) samt optimering og sikring af kvaliteten af masterdatagrundlaget for planlægningsarbejdet være vigtige fokusområder. En bedre og mere effektiv udnyttelse af mulighederne i ERP (AX2012) og planlægningssystemet ROB-EX er også en central opgave.

Dagrofa Foodservice
Servicemindede Chauffører

Dagrofa Foodservice, Middelfart

Trives du i en tempofyldt hverdag og vil du være med til at levere de bedste kundeoplevelser?

Som chauffør hos os bliver du del af en virksomhed, der vil være den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Du får en central rolle i denne proces og bliver del af vores team i af dygtige og kompetente kolleger i Middelfart.

Dine arbejdsopgaver vil være distribution af varer til vores kunder, registreringer via håndscanner, ansvarlig for nøgler- og koder samt håndtering af lastebærer.

Hvad tilbyder vi?

 • At blive del af en vækstvirksomhed og vores uformelle kultur, med kompetente og ambitiøse kolleger, der hver dag stiller krav til sig selv og hinanden
 • Et spændende arbejdsmiljø og krav om høj kvalitet i arbejdet og i de produkter, vi leverer
 • Attraktive personalegoder
KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Middelfart

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Antidark ApSSalgs- og marketingkoordinator B2B

Antidark ApS, Middelfart

Til at styrke vores brand og tilstedeværelse i Skandinavien, søger vi en salgs- og marketingkoordinator, som kan finde nye kundeemner, planlægge, udvikle og implementere målrettede salgs-/marketingtiltag.

Du får ansvaret for at analysere vores marked, og drive vores markedsføringsproces overfor nye kundegrupper og vedligeholde eksisterende med forskelligt markedsføringstiltag.

ANTIDARK er et ungt belysningsbrand, der designer og udvikler belysning til hjemmet, projekter og retail-butikker. Vi er 8 medarbejdere i huset og 20 medarbejdere i søsterselskabet som ligger nabo til os, og som vi deler driftsfordele og ledelse med. Jobbet er en nyoprettet stilling. Det er ingen betingelse at du kender belysningsbranchen, det er heller ikke sikkert, du besidder alle kvalifikationerne.

FGU TrekantenUnderviser og bygningsansvarlig

FGU Trekanten, Middelfart

FGU Trekanten søger dygtig murer eller bygningskonstruktør til undervisning og bygningsvedligehold.

FGU Trekanten er en ny institution, etableret 1. august 2019. Den Forberedende Grunduddannelse er en helt ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller et job.

Dit arbejde vil bestå i at lave en plan for vedligeholdelse af bygningerne og sørge for den løbende/daglige vedligeholdelse sammen med eleverne – det gælder ex. ventilation, vinduer og småreparationer. Det er vigtigt, at du kan lære fra dig og kan trives i en fleksibel og omskiftelig hverdag. Du skal kunne varetage undervisningen i et fagtema samt PASE efter gældende fagbilag.

DanKaf
Salgskonsulent

DanKaf

Salgskonsulent til distrikt Trekantsområdet/Fyn – med talent for nysalg til BtB-kunder i foodservicebranchen.

DANKAF er et nyoprettet selskab under BKI foods a/s der servicerer BtB-kunder på det danske foodservicemarked. Vi tilbyder professionelle kaffeløsninger til mindre og mellemstore virksomheder.

Med reference til salgschefen i DANKAF, vil du få ansvar for salg af kaffeløsninger samt tilbehørsvarer inden for foodservice.

Som salgskonsulent vil hovedopgaven være at opsøge nye kunder og via professionel rådgivning, at sælge komplette kaffekoncepter herunder også maskin- og serviceløsninger.

Solid SearchProjektchef

Solid Search søger for kunde

Fristes du af ansættelse i en veletableret og dynamisk entreprenørvirksomhed med et godt renomme, baseret på en flad organisation, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Du vil få det samlede ansvar for produktionen, i tæt samarbejde med ejeren, hvor du skal planlægge, koordinere og føre tilsyn med virksomhedens projekter.

Du får en spændende og udfordrende hverdag med afvekslende arbejdsopgaver og frihed under ansvar. Som medlem af ledergruppen vil du opnå stor indsigt og indflydelse.

Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
KvicklyLedertrainee, Kvickly, Middelfart

Kvickly

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Bunker Holding A/S
STUDENT ASSISTANT - HR LEGAL

Bunker Holding A/S, Middelfart

Er du en ambitiøs jurastuderende med interesse for ansættelsesret? Har du lyst til at kombinere den teoretiske viden fra dit studie med praktisk erfaring i en international organisation?

Bunker Holding A/S

Vi tilbyder en mulighed for at blive en del af en markedsledende virksomhed i vækst. Du vil indgå som en del af HR-teamet i Bunker Holding, hvor du vil have et tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i HR, ligesom du vil have et tæt samarbejde med en bred vifte interessenter.

Stillingen giver dig mulighed for at benytte teorien fra jurastudiet i praksis, og den praktiske erfaring vil give dig et stærkt udgangspunkt for den resterende del af dit studie. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at supportere vores Legal Counsel med udarbejdelse af ansættelseskontrakter og øvrige ansættelsesretlige dokumenter samt i at bistå i håndteringen af diverse juridiske udfordringer.

Bunker Holding A/S
Uponor Infra A/SProduktionsmedarbejdere søges - Middelfart

Uponor Infra A/S

Vi har travlt og søger 2 nye produktionsmedarbejdere.

Har du hænderne skruet rigtigt på, og motiveres du af et afvekslende job med et godt arbejdsmiljø? Så er det dig, vi søger til vores plastrørsproduktion i Middelfart.

Arbejdsopgaver:

 • Overvåge produktioner
 • Kvalitetskontrol og dokumentation
 • Emballere færdigvarer og videregive til lager
Uponor Infra A/S
JKSVikarer til containertømning søges

JKS søger for kunde i Middelfart

Har du lyst til et fysisk krævende arbejde, og kan du møde på arbejde med kort varsel? Så er det måske dig vi søger.

Vi søger friske vikarer til containertømning i Middelfart.

Faglige kompetencer:

 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige egenskaber:

 • Du er robust og klar til nye krævende udfordringer
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApSSegment Marketing Specialist (Maternity Cover)

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS, Middelfart

In the job you will play a central role in the Danish Marketing team and you will become part of the Nordic marketing department, which also consists of a Nordic category team and digital team.

You will become responsible for the development and execution of the local customer segment and portfolio strategies and the implementation of segment specific propositions.

As such, the role is responsible for developing segment specific propositions that perfectly fit the need of our customers and develop and deliver proposition- and segment activations contributing to sales and market share growth.

Nordic Systems ApSMontagemontør til serviceopgaver på Fyn

Nordic Systems ApS, Middelfart

Har du erfaring med smede- og montageopgaver? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lov til at præge den fremtidige udvikling inden for servicering af porte? Bliv port- og servicemontør hos Nordic Systems, hvor ikke to dage er ens, og hvor du får en stor grad af medbestemmelse i din hverdag.

Som vores nye montagemontør har du ansvar for dine egne kunder og står for processen fra start til slut. Du får tildelt dine opgaver via vores onlinesystem. Herefter kører du ud til kunden, hvor du monterer eller udfører service, reparation eller vedligeholdelse af porte.

Alt efter størrelsen på opgaven udfører du den selvstændigt eller sammen med en af dine kolleger. Når opgaven er ført til dørs, skriver du en rapport, som du sender til kunden.

Jobindex A/S
Landinspektør – vær en del af den grønne omstilling

Jobindex A/S søger for Evida i Middelfart

Vil du være med til at udbygge Danmarks gasnet? Og brænder du for at løse komplicerede udfordringer?

Evida

Hos Evida får du en styrende rolle i forbindelse med vores gasinstallationer på Fyn og i Sydjylland. Som landinspektør arbejder du både på kontoret og ude i marken i dit område, hvor du bliver et af vores ansigter udadtil.

 • Du er uddannet landinspektør eller landmålingstekniker.
 • Du har gerne et par års erfaring inden for forvaltningsretlig administration og ejendomsregulering.
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med net og ledninger i jorden.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S