111 job matcher din søgning 111 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

erwin andersen a/s
Wingman til salgsdirektør

erwin andersen a/s søger for Danish Wind Power Academy ApS i Middelfart

Internationalt salg – Træning og uddannelse – Vindmøllebranchen

Du er én af de ganske få profiler, der både har potentiale, vilje og evner til at ende i en rolle, hvor salgsdirektøren om 6 måneder tænker: ”Hvordan har vi nogensinde kunne undvære denne funktion?”

Dine primære opgaver bliver direkte salg og salgssupport med fokus på at fastholde og udvikle de langsigtede kunderelationer. Da der primært er tale om internationale salgsaktiviteter, vil en stor del af din kundekontakt ske via Teams.

Din baggrund er salgsrelateret, gerne fra vind-industrien, men dette er ikke afgørende. Ligeledes har du et stort kendskab til international forretningspraksis og også meget gerne kultur.

Webhelp
Kundeservicekonsulenter til vores britiske kunde

Webhelp

Vil du være med til at kvalitetssikre vores kundesupport?

Vi søger efter kundeservicekonsulenter for vores britiske kunde. Vi starter et nyt kundeprojekt i norden, hvor vi har brug for hjælp med vores egen AI-teknologi, som i fremtiden vil skulle kunne hjælpe med vores kunders skriftlige kommunikation. Derfor mangler vi kundeservicekonsulenter, som kan kvalitetssikre det nye system. Dit arbejde vil derfor være at tjekke e-mails og sikre sig, at det er sprogligt og grammatisk korrekt.

Når AI'en har tilegnet sig evnerne til at kunne garantere kvalitet på egen hånd, så vil der være en overgang til et mere kundevendt arbejde, hvor du vil modtage opkald og emails på vegne af vores klienter og rådgive deres kunder.

Webhelp
A/S United Shipping and Trading
Head of Talent Acquisition, Group HR

A/S United Shipping and Trading, Middelfart

As a Head of Talent Acquisition, Group HR you’ll lead the USTC HR Talent Acquisition team with a direct report to the Group CHRO.

You and your team will be responsible for delivering a-z talent acquisition solutions by partnering with hiring managers across the business to attract and recruit the best, the right, and a diverse set of talents.

In this role you will drive the strategic and operational direction of Talent Acquisition (TA) in USTC HR. You will take the lead on the new recruitment model, processes, resources and relevant activities to support the hiring needs of the various companies within USTC.

A/S United Shipping and Trading
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice i Middelfart søger lige nu en Driftsleder til aftenholdet

Dagrofa Foodservice

Brænder du for at lede andre? Og kan du motivere og drive et lagerteam i en dynamisk koncern, hvor vi hver dag stræber for en høj servicegrad til vores kunder!

Som driftsleder for vores aftenhold, får du en central rolle på terminalen i Middelfart og vil i tæt samarbejde med vores distribution-, kundeservice- og salgsorganisation arbejde for at sikre en høj leveringssikkerhed og den bedste service til vores kunder.

Dagrofa Foodservice
Gældsstyrelsen Kontorchef for Gældsstyrelsens direktionssekretariat

Gældsstyrelsen, Middelfart eller Frederiksberg

Vil du være en central figur i betjeningen af Gældsstyrelsens direktion? Har du et stærkt personligt drive, og evner du at opbygge gode relationer? Så er du muligvis vores nye chef i Gældsstyrelsens direktionssekretariat.

Gældsstyrelsen har ansvaret for at inddrive gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet, og vi søger en kontorchef, som vil tage det ledelsesmæssige ansvar for styrelsens direktionssekretariat.

Dit ansvarsområder spænder bredt. Du skal bl.a.:

  • Være en synlig leder og sætte retning for sekretariatets medarbejdere samt hjælpe dem med at løse opgaverne på højt niveau
  • Sikre en professionel og effektiv betjening af direktionen, herunder forberede, afvikle og følge op på direktionsmøder
Gældsstyrelsen
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
ABB A/S Country Finance Manager and Motion Business Area Controller

ABB A/S, Middelfart

Join us as Country Finance Manager for the Motion Business Area where you will be ensuring that ABB operates in compliance with all applicable fiduciary and regulatory requirements across the Country for all of ABB.

In this role you will also provide key support to the Motion business. You will translate business strategy into plans and establish measurable targets, evaluate the financial implications of various strategic decisions, identify risks and recommend actions.

ABB A/S Project Coordinator for Small Marine Projects

ABB A/S, Middelfart

Har du en bredt funderet teknisk viden og erfaring med kundekontakt? Kunne du samtidig tænke dig et job, hvor du både bliver udfordret og udviklet på dine evner og er med til at gøre en markant forskel ved at drive den grønne omstilling?

De fleste af os er ingeniører og teknikere som dig selv, og teamet er meget velfungerende. Selv om alle arbejder selvstændigt med tillid til deres evner, deler vi løbende viden, hjælper hinanden og løfter generelt i flok. Er der behov for efteruddannelse og/eller træning, har ABB som virksomhed det bedste setup.

Din rolle bliver at håndtere det, vi kalder mindre projekter. Det kan fx være systemopgraderinger, planlagt vedligehold eller etablering af et energioptimeringssystem på et skib.

ABB A/S Project Manager

ABB A/S, Middelfart, Skovlunde, Esbjerg or Aalborg

Do you first and foremost see project management as your profession? Are you looking for an opportunity to utilize your experience and impact the overall direction of the future while at the same time working hands-on with exciting customers and projects?

We are looking for your project management skills – across classic waterfall and agile methodologies as we are in the beginning of our journey towards a more agile setup and we hope you will become an inspirer in this.

We will provide a mentor to ensure a good introduction and provide you with a regular go-to-person when having questions. You will also get the internal ABB project management license – and full support for additional training, courses etc.

Interacoustics A/S
Project Manager, Prototypes & Manufacturing Technologies

Interacoustics A/S, Middelfart

Would you like to develop your skills in an innovative and world-leading company within diagnostic hearing and balance solutions, working together with the industry’s best and brightest?

We are looking for a talented Project Manager, with technical expertise, great communication skills, and a drive others would call unstoppable!

We offer team spirit, flexible working environment and a great culture.

Interacoustics A/S
Interacoustics A/S
Project Manager, PMO

Interacoustics A/S, Middelfart

Would you like to develop your skills in an innovative and world-leading company within diagnostic hearing and balance solutions?

Your projects will be of different nature, complexity, and length both within new product development and product care.

You must be able to motivate teams, and you are confident in taking the lead. You know how to navigate at all levels in an international organization. Therefore, we see some years of experience in project management as a requirement.

Interacoustics A/S
Interacoustics A/S
International Clinical Trainer

Interacoustics A/S, Middelfart or remote

Would you like to develop your skills in an innovative and world-leading company dedicated to improving the lives of those with hearing loss and balance issues?

At the Interacoustics Academy, the educational branch of Interacoustics, we are adding a colleague to our small team of trainers; an International Clinical Trainer. Our team is committed to providing clinicians and hearing care professionals with access to training and materials related to audiological and vestibular technologies and their clinical applications. Over the last 11 years, we have had a significant impact on our profession and this role will help continue this important work.

Interacoustics A/S
Ceetec A/S
Hvem vil have Pelles job som PLC-programmør?

Ceetec A/S, Middelfart

Da vores dygtige programmør Pelle flytter tilbage til sin hjemby Kalundborg, bliver hans stilling snart ledig. Vi søger derfor efter hans afløser, og vi har bedt Pelle beskrive jobbet og sin baggrund.

Se video om Ceetec A/S som arbejdsplads

Jeg har en baggrund som industrielektriker og startede hos Ceetec for 2,5 år siden, lige efter endt uddannelse som maskinmester. Jeg søgte bevidst job hos maskinproducerende virksomheder, da jeg gerne ville være en del af hele værdikæden. Jeg trives og udfordres ved, at alle faggrupper findes internt i virksomheden, som her hos Ceetec.

Jeg har nydt at indgå i et fællesskab med mange faggrupper og følelsen af, at vi gør det her sammen.

Ceetec A/S
Selected Car Group Erhvervsjurist eller advokat til nyetableret in-house legal team

Selected Car Group, Middelfart

Ønsker du et spændende og udfordrende job med stor variation og mangeartede opgaver?

Du vil få mulighed for blive en del af en virksomhed, der er en af de største aktører inden for investeringsbiler og finansiel leasing af køretøjer i premium- og luksus-segmentet. Nogle af dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

  • Klassiske erhvervs- og obligationsretlige opgaver
  • Selskabsretlige opgaver, herunder M&A
  • Insolvensretlige opgaver og forberedelse af inkassosager
Selected Car Group
Selected Car Group Financial Business Partner

Selected Car Group, Middelfart

Har du en økonomisk baggrund og interesse for at arbejde på et strategisk og operationelt niveau, hvor du vil være sparringspartner for vores CFO i Selected Car Group på udvalgte strategiske og finansielle områder?

Dine hovedansvarsområder bliver den finansielle og forretningsmæssige support af Selected Car Groups aktiviteter. Ansvarsområder omfatter herudover bl.a. compliance/kredit, legal, M&A og anden forretningsudvikling.

Du får et selvstændigt og ansvarsfuldt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling

Selected Car Group
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Junior eller erfaren RPA-udvikler til Skatteforvaltningen

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg eller Middelfart

Har du erfaring med RPA-udvikling og Blue Prism, eller ønsker du at få det? Og ønsker du at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med andre RPA-udviklere?

Du vil komme til at indgå i et af vores scrum teams, som udvikler RPA-løsninger til styrelserne i Skatteforvaltningen. Vi udvikler i Blue Prism, som er bygget på .NET frameworket og SQL. Robotterne interagerer ofte med samme brugergrænseflade som almindelige medarbejdere, og vi anvender også API’er i vores løsninger.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi lægger i det hele taget stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV