UNI-TANKERS A/S
Middelfart

Accountant

Er du en engageret og pålidelig accountant, med øje for detaljer? Har du erfaring med regnskab og sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye kollega!

Uni-Tankers leder efter en erfaren Accountant til vores finans- og IT-team. Vi er en dynamisk virksomhed inden for shippingindustrien og søger en engageret medarbejder, der kan styrke vores regnskabsfunktion. Du får din daglige gang på hovedkontoret i Middelfart og vil samarbejde med erfarne kolleger i et internationalt miljø.

Dine ansvarsområder

Som Accountant hos Uni-Tankers vil du spille en afgørende rolle i håndteringen af regnskabsopgaver for vores skibsfart. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Daglig registrering, bogføring og betaling af kreditorbilag, herunder opfølgning på samme i både administrationsselskab samt skibsselskaber.
  • Håndtering af debitorbilag, fakturaer og bogføring af indbetalinger.
  • Håndtering af Eurocard samt expense udlæg
  • Afstemning og klargøring af materiale i forbindelse med månedsregnskab og årsregnskab.
  • Løbende dialog med og support til skibe/skibsfart samt kolleger i ind- og udland.
  • Diverse ad-hoc opgaver.

Om dig

Du har en solid baggrund inden for regnskab, eksempelvis som økonomimedarbejder eller revisor, samt relevant erfaring fra lignende stillinger. Du skal være fortrolig med opgaver såsom bogføring samt håndtering af debitor- og kreditorbogholderi. Erfaring med Microsoft Office, især Excel, er afgørende, og kendskab til Business Central 365 eller lignende ERP-systemer vil være en fordel.

Det er af stor betydning, at du omfavner samarbejde og trives med at bidrage til et fælles positivt teammiljø, da dette er en værdi, vi værdsætter højt hos Uni-Tankers.

Uni-Tankers tilbyder

Som Accountant hos Uni-Tankers vil du blive en del af en ambitiøs virksomhed, der er præget af professionalisme og faglig udvikling. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med pensionsordning, og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du vil blive en del af et engageret team i et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø.

Hos Uni-Tankers værdsætter vi en diversificeret kultur og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, seksuel orientering, handikap eller etnisk tilhørsforhold og lignende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis dette lyder som det helt rette job for dig, så søg jobbet snarest muligt. Vi afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har identificeret den rette kandidat og inviterer løbende ind til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Finance Manager Carsten Wayens Cronfalk på +45 2629 2000.


Uni-Tankers er et førende tankskibsrederi i small og intermediate segmentet. Flåden er en af de yngste i virksomhedens kernemarkeder og består af ca. 40 ejede og chartrede moderne og fleksible produkt- og kemikalietankskibe.

Uni-Tankers har kontorer i Danmark, Tyrkiet, Frankrig og USA, og blev grundlagt i 1995 som et datterselskab til det danske, familieejede United Shipping & Trading Company (USTC). USTCs portefølje indeholder bl.a. aktiviteter inden for olie & energi, shipping, dør-til-dør-logistik, risk management, bilaktiviteter, IT, bæredygtig energi, miljø & genbrug – og er repræsenteret i 40 lande med flere end 4.300 ansatte.