9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S United Shipping and Trading

Global Graduate Program

Middelfart or Hellerup

Managing risk is challenging and rewarding. If you enjoy working with stakeholders, creating value for our clients, and supporting our growth strategy, a great career awaits you at GRM.

We invite you to be part of a graduate program represented by four internal brands covering bunker trading, sourcing, hedging solutions, and physical supply expertise.

A/S United Shipping and Trading
erwin andersen a/s søger for kunde
Gem
erwin andersen a/s

Bogholder

Middelfart

Du er én af de få profiler, der trives med ansvaret for det samlede bogholderi og samtidig motiveres af et spændende samarbejde på tværs af organisationen.

Med reference til økonomichefen får du ansvaret for det samlede bogholderi, lige fra bogføring og debitor-/kreditorstyring, over afstemninger, fakturering og lønadministration (funktionærer), til indberetninger, herunder bl.a. moms og Intrastat.

Du tilbydes et spændende administrativt job, hvor du både kan udfordre og udvikle dig selv, få ansvar, stå på egne ben og samtidig møde dine udfordringer i et solidt og godt miljø, hvor du aldrig kommer til at stå alene.

Indrykket:
Altrad Services A/S

Lønningsbogholder

Middelfart

Du vil kunne anvende din viden og dine erfaringer til at understøtte en effektiv lønproces der sikrer, at den korrekte løn udbetales til den aftalte tid. Du får mulighed for selvstændigt og i et samarbejde med dine fire kolleger i Payroll at løse opgaver med afsæt i en god og opsøgende dialog med dine "kunder" i projektafdelingerne og offshore.

Dine kolleger ser frem til at du deler din viden, dine erfaringer og gerne bidrager med forslag til udvikling af processer og værktøjer.

Gem
Unit IT

Senior Financial Controller

Middelfart eller Ballerup

Vil du være en nøglerolle i at optimere regnskabsafdelingens performance og samtidig udforske nye muligheder inden for controlling og økonomistyring?

Med reference til Unit IT’s CFO, vil dine ansvarsområder omfatte:

  • Ledelse og assistance ved den månedlige regnskabsaflæggelse i overensstemmelse med koncernprincipperne
  • Deltagelse i udarbejdelsen af den månedlige ledelsesrapportering med fokus på balance og pengestrømme
Unit IT
UNI-TANKERS A/S

Teknisk Controller

Middelfart

Se video om UNI-TANKERS A/S som arbejdsplads

Er du en dedikeret og ansvarsbevidst controller med et skarpt øje for detaljer? Har du erfaring inden for regnskab og en passion for at levere kvalitetsarbejde?

Som teknisk controller vil du udgøre en central del af vores tekniske afdeling. Din rolle indebærer tilsyn med afdelings- og skibsbudgetter samt bidrag til regnskabsmæssig støtte og rapportering. Du vil arbejde tæt sammen med vores leder af finansafdelingen samt mellemlederne i den tekniske afdeling.

UNI-TANKERS A/S
Birn+Partners søger for Vetnordic
Gem
Birn+Partners

Finance Business Partner

Middelfart

Brænder du for at bringe dine økonomiske kompetencer i spil og derigennem understøtte den videre udvikling af Vetnordic? Er du proaktiv og løsningsorienteret i din tilgang, og ser du dig selv som en partner for virksomhedens forretningsansvarlige?

Du bliver en del af Vetnordics finansteam, og med reference til Vetnordics CFO skal du skabe udvikling og værdi gennem proaktive analyser og sparring med lande- og forretningsansvarlige. Samtidig skal du supportere organisationen i dagligdagen og deltage i finansafdelingens mangeartede opgaver.

Gem
Unit IT

Accountant

Middelfart eller Ballerup

Er du en dedikeret holdspiller med en indbygget sans for præcision og ansvarsfølelse? Drømmer du om at udforske verdenen af regnskab og fakturering i en spændende virksomhed?

Vi tilbyder et spændende og attraktivt job i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du som del af et team skal planlægge din arbejdsdag, hvor der lægges stor vægt på det kollegiale sammenhold, den gode hverdag og på at hjælpe hinanden.

Med base på vores kontor i enten Middelfart eller Ballerup, tilbydes en dynamisk arbejdsdag, der spænder over en bred vifte af opgaver, lige fra regelmæssige rutineopgaver til ad hoc-udfordringer.

Unit IT
Gem
Evida

Contract & Claim Manager / Commercial Project Manager - infrastrukturprojekter

Middelfart, Viborg eller Aarhus

Se video om Evida som arbejdspladsBrænder du for at være en del af den grønne omstilling? –og kan du se dig selv være med til at skabe fremtidens energisystem?

Hos Evida søger vi en Contract & Claim Manager/ Commercial Project Manager der skal have det væsentlige ansvar for at støtte projektorganisationen i alle kommercielle, kontraktlige og juridiske opgaver i projekter med fokus på kommerciel planlægning og økonomi.

Der er mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

Evida
A/S Global Risk Management Ltd.

Power and Gas Back Office Specialist

Middelfart, Aarhus or Copenhagen

Would you thrive in joining a dynamic and innovative player in the energy market and commit to delivering high quality solutions to our clients, then come join our team and be a key player in shaping the future of GRM´s energy trade management team.

As our new Power and Gas Trade Management Specialist, you will play a pivotal role in our trading team, sharing your expert knowledge of the financial instruments of Power and Gas, its market operation and trading flow paired with your technical knowledge of relevant tools and platforms will make grounds for a more efficient and effective execution of power and gas trades.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV