15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CareMatch ApS søger for Den Socialfaglige Organisation ApS
Gem
CareMatch ApS

Visionær og faglig stærk økonomiansvarlig

Holbæk

Ønsker du et meningsfuldt arbejde, hvor du bidrager til fremtidssikring og udvikling af både økonomi og mennesker? Samt har mulighed for en 4 dages arbejdsuge?

Du skal koordinere og styre budget og regnskab, samt fremlægge kvartalsmæssige rapporter for bestyrelsen, herunder budget og årsregnskab. Arbejdet indebærer også afstemning af bankkonti, kreditorer og debitorer, samt håndtering af rykkerprocedure.

CareMatch ApS
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med fokus på Private Banking kunder og virksomhedsejere

Holbæk

Vi søger en bankrådgiver, der allerede har erfaring med rådgivning af virksomhedsejere og formuende kunder eller dig der er motiveret for at udvikle dig til rådgiver inden for de mere komplekse og eksklusive kunder – nogle med større formuer.

Uanset erfaring, så engageres du af at levere kvalificeret rådgivning og sikre høj kundetilfredshed, hvor du er på forkant og på den måde skaber værdi – ikke mindst for kunden.

Jyske Bank
Gem
FORS A/S

Kundekonsulent til Kundesupport

Holbæk

Se video om FORS A/S som arbejdspladsHar du lyst til at være smilet i telefonen til vores 200.000 kunder?

Du sidder i første række og er klar til at hjælpe vores kunder med deres spørgsmål. Det er vores ambition, at Kundesupport skal besvare 90 % af alle henvendelser. Du vil derfor med hjælp fra dine kolleger løbende opbygge viden inden for affald, fjernvarme, vand og spildevand.

Kompetenceudvikling en naturlig del af at være kollega i Fors. Vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Blandt andet er akademiuddannelsen i service en naturlig del af kompetenceudviklingen i Kundecenteret.

FORS A/S
DitoBus Linjetrafik A/S

Vi søger en skarp planlægger til vores rutebusser

Holbæk

Til vores planlægnings- og driftssupportafdeling søger vi en skarp medarbejder med stor systemforståelse og passion for udvikling og optimering.

I DitoBus Linjetrafik tilbyder vi dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nøgleord. En spændende og ansvarsfuld stilling, hvor ikke to dage er ens, og hvor vores organisationsstruktur giver dig mulighed for indflydelse. Du vil få højtengagerede kollegaer i et team, hvor vi løfter i flok.

DitoBus Linjetrafik driver rutebusdrift og er midt i en spændende grøn omstilling til el-busdrift. Du bliver en vigtig del af denne udvikling.

DitoBus Linjetrafik A/S
Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center Holbæk

Holbæk

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed?

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem professionel rådgivning
  • skabe nye kundeforhold til centeret
Nykredit
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Er du en formuerådgiver, der motiveres af at gøre en forskel for kunder i din hverdag?

Holbæk, Roskilde og Islands Brygge

Din primære opgave være at rådgive sparekassens formuende kunder - både privat- og erhvervskunder. I tæt samspil med kunderådgiveren hjælper du med at finde de bedste løsninger inden for pension, opsparing og investering af frie midler.

Vi tilbyder et spændende job med gode karrieremuligheder. Vi er et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Danmarks Evalueringsinstitut

EVA søger en piccolo/piccoline (deltid)

Holbæk

Vil du have et job med mange forskellige praktiske og administrative opgaver, og er du serviceminded og imødekommende?

Som piccolo/piccoline på EVA vil du understøtte en række administrative medarbejdere i deres daglige arbejde. Du vil bidrage til, at organisationens tandhjul kører som smurt, og du vil komme til at løse en bred palet af opgaver.

Hvis det lyder som noget for dig med en arbejdsplads med en høj grad af fleksibilitet, mulighed for at præge opgaverne, flad struktur og i det hele taget gensidig respekt og anerkendelse, så er EVA måske noget for dig.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Den Socialfaglige Organisation ApS

Visionær og faglig stærk Business Accountant

Holbæk

Er du en erfaren og visionær økonomiprofil med en solid baggrund indenfor økonomistyring? Ønsker du et meningsfuldt arbejde, hvor du bidrager til fremtidssikring og udvikling af både økonomi og mennesker?

Vi søger dig, der har evnen til både at fokusere på detaljen, men samtidig har helikopterblikket og forstår, hvordan vores økonomi kan styres strategisk præcist, så vi sikrer vækst på den lange bane. Da det er en nyoprettet stilling, vil du få rig mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdet.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
mobako P/S søger for kunde
Gem
mobako P/S

Driftsleder til VVS-virksomhed

Med direkte reference til firmaets direktør vil du få ansvar for den daglige drift i tæt samarbejde med firmaets funktionærer, samt resten af organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Du bliver en del af et dedikeret team med dygtige kolleger, del af ledelsen og herigennem samarbejde med vores bestyrelse.

Du vil som Driftsleder få ansvar for virksomhedens kontor, der beskæftiger godt 10 administrative medarbejdere indenfor VVS og kloak. Du bliver ansvarlig for daglig drift i samarbejde med vores dygtige kollegaer, så de kan fokusere på deres kerneopgaver.

mobako P/S

Vikariat som økonomikonsulent (2 x barsler) til Økonomistaben i Social Indsats og Udvikling

Holbæk

Holbæk Kommune har pr. 1. august 2021 etableret et samlet område for hele det specialiserede område, Social indsats og udvikling er samlet...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Jurist inden for familie- og arveret

Holbæk

Vi søger energiske og selvstændige jurister, der har opbygget en væsentlig erfaring inden for familie- og arveret, og som er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV