FORS A/S

Om Fors A/S

Hos Fors A/S er vi cirka 200 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt når vi hver dag 200.000 kunder med et eller flere af vores produkter.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere hjælper vi vores fælles opgave på vej ved at udvikle løsninger, der gør det nemt og overskueligt at vise den omtanke for naturen, som vi også viser vores nærmeste. Det er nemlig op til dig, os og hver og én at sikre, at naturen forbliver grøn, luften frisk og vandet rent. Vi skal alle tage ansvar – ingen kan løse de grønne udfordringer alene. Det er vores natur. Og vores ansvar.

Hvorfor skal du vælge Fors A/S

Du får mulighed for at sætte dit eget præg på dit job, fordi vi har tillid til at netop du er specialisten på dit område.

Kompetenceudvikling en naturlig del af at være kollega i Fors A/S. Vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Vi har et mål om minimum 6 kompetenceudviklingsdage pr. medarbejder pr. år – og sidste år blevet det faktisk til endnu flere dage.

Vi vil gerne hinanden, og vi prioriterer fællesskabet – både i stærke faglige fællesskaber, og når vi mødes uden for arbejdstid til fx. flødebollekursus, fisketur eller sommerfest med ForSjov (vores personaleforening).

Du er vigtig for os. Derfor skal der være plads til både Fors A/S, familie og fritid – uanset hvor du er i livet. Det betyder helt konkret, at vi har fleksible arbejdstider, omsorgsdage, seniordage, og vi gør os umage for at finde løsninger, når livet rammer.

Se vores film om Fors A/S som arbejdsplads nedenfor under Karrieresites.