Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Vil du være en del af en værdibaseret bank, der værner om lokalområderne?

Med hovedsæde i Holbæk og et bredt filialnet på Sjælland og Fyn er der rig mulighed for at finde drømmejobbet i landets ældste sparekasse. Til trods for vores høje alder er vi et moderne pengeinstitut i udvikling og bevægelse og med et stort fokus på en stærk lokal forankring. Det er en del af vores DNA og har været det siden 1825.

Vores mission er at bidrage til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Derfor tager vi medansvar i de lokalområder, hvor vores logo lyser op, bl.a. ved at tage initiativ til og støtte projekter og lokale fyrtårne, som styrker udviklingen, kulturlivet og fællesskabet. Vores fokus på at være fysisk til stede på Sjælland og Fyn – også i de mindre lokalsamfund – adskiller os fra de store banker. Det mærker vi ved, at vi i flere byer er det eneste tilbageværende pengeinstitut.

Nærhed og høj faglighed

Vi kombinerer det nære og lokale med høj faglighed og service i top, og vores vision er at være det markedsledende lokale og digitale alternativ til de landsdækkende banker.

Vi sætter samfundsansvar og kundernes økonomiske tryghed før profit – mere menneske, mindre finansmarked. Og vi sætter en ære i at være der for vores kunder, både i medgang og modgang, og når livet går sin vante gang.

Som medarbejder i sparekassen har du i høj grad mulighed for at påvirke din egen hverdag. Vi giver tryghed i ansættelsen – også når tiderne skifter – men vi stiller også krav, der matcher vores store ambitioner.

Vi tager hånd om vores medarbejderes udvikling og trivsel, og hvis du har lysten og evnerne til nye udfordringer, imødekommer vi det gerne – fx i form af en jobrokering eller nye arbejdsopgaver.

"Jeg vægter højt at være synlig i organisationen i det daglige, og som medarbejder i sparekassen skal man kunne fornemme, at direktionen ikke er langt væk. Derfor prioriterer jeg at være tilgængelig på flere måder, fx via videobriefing til alle medarbejdere, min tilstedeværelse i kantinen eller en simpel ting som at byde alle på is en varm sommerdag. Jeg håber og tror på, at det er med til at skabe mere fællesskab, nærhed og trivsel, at man rent faktisk ser og hører fra mig i dagligdagen.”

Administrerende direktør Lars Petersson

Kom med på en spændende rejse

Efter en årrække med vækst via sammenlægninger gik vi i 2017 i luften med en ambitiøs strategiplan – Nye veje – som skulle løfte sparekassen til et nyt niveau og styrke vores position som en stærk formålsdreven børsnoteret virksomhed. Vi har overgået forventningerne og skabt markante resultater.

Det får os nu ikke til at lette foden fra speederen. Med en ny strategiplan – Mod nye mål – er vores ambition at styrke sparekassen yderligere i fremtiden.

Vi skal fortsætte med at forny sparekassen. Vi skal tænke i nye og anderledes organisationsformer. Vi skal bruge de nyeste teknologier og tiltrække nye kompetencer. Vi skal opbygge nye relationer og strategiske muligheder. Vi skal skabe en fælles kultur og en så attraktiv arbejdsplads, at vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Dermed ikke sagt, at vi kaster alt overbord. Tværtimod. En af grundene til, at vi er i konstant udvikling og vækst, er netop, at vi holder fast i vores værdier og går vores egne veje. Det er en del af vores DNA og kultur, som udgøres og udleves af vores vigtigste aktiv: vores medarbejdere.

”Vi sørger for, at du udvikler dig. Og hvis du har lysten og evnerne til det, er der rig mulighed for at få nye udfordringer – enten i form af jobskifte eller ved at ændre på ansvarsområderne i det job, du har. Vi tager hensyn til, at man i forskellige dele af sit liv har forskellige udviklingsbehov og karriereønsker.”

HR-direktør Bettina T. Krohn

”Jeg er glad for, at beslutningerne tages tæt på, og at de på grund af vores størrelse kan tages hurtigt, når det er nødvendigt for vores kunder. Det gør det muligt for mig som erhvervsrådgiver at agere tilsvarende hurtigt over for mine kunder. Det er frihed under ansvar, der hersker herinde, og så oplever jeg en stor grad af fleksibilitet i hverdagen og en god social kultur.”

Ulla Riber, erhvervsrådgiver i Erhvervscenter Nord/Vest

Kort om Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S driver et bredt filialnet på Sjælland og Fyn og beskæftiger over 550 medarbejdere, hvor ca. 150 af medarbejderne sidder i hovedsædet i Holbæk. Her finder du også sparekassens ledelse og en lang række specialiserede afdelinger, der bl.a. beskæftiger sig med erhverv, kredit, risiko, compliance, økonomi, HR, IT, salg, marketing m.m.