Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Bliv en del af Sparekassen Sjælland-Fyn - Vi er dér, hvor du er

Som medarbejder i sparekassen får du et spændende job i et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut. Vi arbejder ud fra seks kerneværdier. Derfor kan du som medarbejder i sparekassen forvente:

Fællesskab: Mulighed for at udvikle dine personlige kvalifikationer i et godt socialt arbejdsmiljø med en aktiv personaleforening.

Nærhed: Korte beslutningsveje hele vejen rundt i organisationen.

Redelighed: Tryghed i ansættelsen - også når tiderne skifter - men vi stiller også krav, der matcher vores store ambitioner.

Rummelighed: Mulighed for at påvirke din egen hverdag og gode personaleforhold med fleksibilitet i hverdagen, fri mobilordning og sundheds- og tandforsikring.

Dygtighed: Fokus på udvikling og trivsel - har du lysten og evnerne til udfordringer, imødekommer vi det gerne.

Samfundsansvar: Medansvar i de lokalområder, hvor vores logo lyser op - vi tager initiativ til og støtter projekter og lokale fyrtårne, som styrker udviklingen, kulturlivet og fællesskabet.

Med hovedsæde i Holbæk og et bredt filialnet på Sjælland og Fyn er der rig mulighed for at finde drømmejobbet i landets ældste sparekasse. Til trods for vores høje alder er vi et moderne pengeinstitut i udvikling og bevægelse og med et stort fokus på en stærk lokal forankring. Kort sagt - vi er dér, hvor du er.

Kom med på rejsen ”Mod nye mål”

I sparekassen har vi sat nogle ambitiøse mål med strategien ”Mod nye mål”. Vi skal fortsætte med at forny os. Vi skal tænke i nye og anderledes organisationsformer. Vi skal bruge de nyeste teknologier og tiltrække nye kompetencer. Vi skal opbygge nye relationer og strategiske muligheder. Vi skal skabe en fælles kultur og en så attraktiv arbejdsplads, at vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Dermed ikke sagt, at vi kaster alt over bord. Tværtimod. En af grundene til, at vi er i konstant udvikling og vækst er netop, at vi holder fast i vores værdier og går vores egne veje. Det er en del af vores DNA og kultur, som udgøres og udleves af vores vigtigste aktiv: vores medarbejdere.

Det skal vi blive ved med. For når sparekassen i 2025 kan fejre 200-års fødselsdag, er det netop, fordi vi har været i stand til at forny os undervejs og omfavne tidens nye vilkår og muligheder på vores måde.