6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
FORS A/S

Kundekonsulent til Kundesupport

Holbæk

Se video om FORS A/S som arbejdspladsHar du lyst til at være smilet i telefonen til vores 200.000 kunder?

Du sidder i første række og er klar til at hjælpe vores kunder med deres spørgsmål. Det er vores ambition, at Kundesupport skal besvare 90 % af alle henvendelser. Du vil derfor med hjælp fra dine kolleger løbende opbygge viden inden for affald, fjernvarme, vand og spildevand.

Kompetenceudvikling en naturlig del af at være kollega i Fors. Vi mener det, når vi siger, at vi investerer i din udvikling. Blandt andet er akademiuddannelsen i service en naturlig del af kompetenceudviklingen i Kundecenteret.

FORS A/S
DitoBus Linjetrafik A/S

Vi søger en skarp planlægger til vores rutebusser

Holbæk

Til vores planlægnings- og driftssupportafdeling søger vi en skarp medarbejder med stor systemforståelse og passion for udvikling og optimering.

I DitoBus Linjetrafik tilbyder vi dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nøgleord. En spændende og ansvarsfuld stilling, hvor ikke to dage er ens, og hvor vores organisationsstruktur giver dig mulighed for indflydelse. Du vil få højtengagerede kollegaer i et team, hvor vi løfter i flok.

DitoBus Linjetrafik driver rutebusdrift og er midt i en spændende grøn omstilling til el-busdrift. Du bliver en vigtig del af denne udvikling.

DitoBus Linjetrafik A/S
Danmarks Evalueringsinstitut

EVA søger en piccolo/piccoline (deltid)

Holbæk

Vil du have et job med mange forskellige praktiske og administrative opgaver, og er du serviceminded og imødekommende?

Som piccolo/piccoline på EVA vil du understøtte en række administrative medarbejdere i deres daglige arbejde. Du vil bidrage til, at organisationens tandhjul kører som smurt, og du vil komme til at løse en bred palet af opgaver.

Hvis det lyder som noget for dig med en arbejdsplads med en høj grad af fleksibilitet, mulighed for at præge opgaverne, flad struktur og i det hele taget gensidig respekt og anerkendelse, så er EVA måske noget for dig.

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Fonden ConCura

Regnskabs- og administrativ medarbejder

Holbæk

Vi søger en dygtig og erfaren kollega til vores dedikerede team. Du bliver en del af et stærkt team med engagerede kollegaer, der har en høj faglig stolthed med plads til grin og sparring med hinanden.

Fonden ConCura er en nonprofit-fond, der udfører forebyggende, afdækkende og behandlende socialpædagogisk arbejde, målrettet børn, unge og deres familier på baggrund af henvisninger fra kommuner.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • daglig bogføring i e-conomic, fakturering og afstemninger
  • Corpay One som vi bruger i vores godkendelsesproces og til leverandørbetalinger
  • GDPR løbende opfølgning og kontroller
Fonden ConCura
mobako P/S søger for kunde
Gem
mobako P/S

Driftsleder til VVS-virksomhed

Med direkte reference til firmaets direktør vil du få ansvar for den daglige drift i tæt samarbejde med firmaets funktionærer, samt resten af organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Du bliver en del af et dedikeret team med dygtige kolleger, del af ledelsen og herigennem samarbejde med vores bestyrelse.

Du vil som Driftsleder få ansvar for virksomhedens kontor, der beskæftiger godt 10 administrative medarbejdere indenfor VVS og kloak. Du bliver ansvarlig for daglig drift i samarbejde med vores dygtige kollegaer, så de kan fokusere på deres kerneopgaver.

mobako P/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV