107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Holbæk KommuneHR-uddannelseskonsulent med administrativ profil

Holbæk Kommune

Vil du være med til, at sikre den bedste rekruttering- og onboardingproces for kommende medarbejdere og elever i Holbæk Kommune? Er du en haj til IT-systemer, og tænder du på at være med til, at implementere og vedligeholde systemer og udføre administrative opgaver? Så er det dig vi søger til HR-afdelingen i Holbæk Kommune.

Du bliver tilknyttet vores uddannelsesteam som består af fire kolleger inklusiv dig. Her er fokus på erhvervsuddannelser, som rummer elever inden for offentlig administration, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper – og assistenter, samt de videregående uddannelser; sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog og administrationsbachelor. De erhvervsfaglige uddannelser ansætter elever cirka fem gange årligt. Du skal være en del af hele rekrutteringsprocessen, som sikrer de bedste elever til de faglige enheder.

Professionshøjskolen Absalon
Engagerede undervisere til sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Holbæk

På sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk søger vi tre nye kolleger, der skal indgå i vores team af undervisere. Har du lyst til at være med til at udvikle vores uddannelse og brænder du for et godt teamsamarbejde, så kan det være dig, vi mangler.

Vi er et mindre campus, hvor vi er meget tæt på de studerende, og sætter pris på at være tilgængelige og i tæt kontakt med vores studerende.

Dine arbejdsopgaver

 • Planlægge og undervise. Du vil primært skulle planlægge og undervise inden for sygepleje og det humanvidenskabelige område.
 • Mange forskellige typer af opgaver. Din arbejdsuge er kendetegnet ved mange forskellige arbejdsopgaver. En arbejdsuge kan – udover at undervise – bestå i at deltage i møder, vejlede, arbejde med at skabe et godt studiemiljø og ikke mindst at have en god dialog og et tæt samarbejde med vejledere i praksis.
Indrykket: 
Professionshøjskolen Absalon
Dedikeret og udviklingsorienteret specialkonsulent til efter- og videreuddannelse inden for sygepleje

Professionshøjskolen Absalon, Holbæk

I Center for Sygepleje har vi særligt fokus på at udvikle og vedligeholde efter- og videreuddannelsesudbud (EVU). Vi søger derfor en specialkonsulent, som i samarbejde med det øvrige team, og EVU på tværs af Absalon, har lyst til at udvikle udbud af centrets efter- og videreuddannelsesaktiviteter.

Som specialkonsulent bliver det din opgave at sikre, at centrets EVU-aktiviteter er præget af høj kvalitet og praksisrelevans, og du er medansvarlig for at sikre kvaliteten af driften og udviklingen.

Som specialkonsulent bliver du i tæt samarbejde med det øvrige EVU-team i Center for Sygepleje, ansvarlig for at:

 • Udvikle og vedligeholde centrets EVU-aktiviteter.
 • Samarbejde med aktører i region og kommuner.
 • Faglig ledelse af EVU-aktiviteter.
Indrykket: 
SKODASalgsansvarlig til SKODA Holbæk

SKODA

Til en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger søger vi til vores nyeste bilmærke SKODA en ny salgsansvarlig, som vil blive ansvarlig for salget af SKODA, idet vores nuværende dygtige medarbejder flytter til Jylland.

De primære opgaver i stillingen:

 • Ansvar for driften af salgsafdelingen for nye SKODA-biler.
 • Udbygge markedsandele og kunne udnytte den brede vifte af salgskanaler som markedet byder på.
 • Udvikling af lokale aktiviteter og tiltag, der tiltrækker nye kunder samt skaber og øger loyalitet.
 • Særdeles aktiv deltagelse i det daglige salgsarbejde.
EUC NordvestsjællandEr du vores nye kantineassistent?

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution søger en ny kantineassistent til vores kantine på Slotshaven Gymnasium i Holbæk. Stillingen er en fuldtids- og fastansættelse.

Vi søger en medarbejder, der

 • er uddannet ernæringsassistent, smørrebrødsjomfru, cater eller kok
 • har erfaring fra kantineområdet
 • har fokus på kvalitet og hygiejne

Vi tilbyder:

 • et spændende og alsidigt job
 • gode udviklingsmuligheder
 • engagerede kollegaer
Indrykket: 
EUC NordvestsjællandMedarbejdere til elevadministrationen til EUC Online

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vi søger to medarbejdere til elevadministrationen på EUC Online (den ene evt. på nedsat tid).

Uddannelsen har stor vækst. Du vil indgå i et team på 6 medarbejdere, der står for administrationen af uddannelserne lige fra eleverne optages, til deres beviser udskrives. Arbejdet omfatter oprettelse af elever, daglig elevadministration, planlægning af eksamen samt vejledning og arbejde omkring SU samt SPS. Uddannelsen tilbydes online, hvilket betyder at dit samarbejde med lærere, elever, vejledere og dele af ledelsen vil foregå virtuelt.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads med opgaver og udfordringer – vi arbejde på at løse opgaverne bedre og hurtigere, så du skal have blik for både detaljen og helheden
 • Selvstændigt arbejde, hvor det er vigtigt, at du kan samarbejde med mange forskellige
 • Flekstid, som naturligvis koordineres med teamet og kontorets åbningstider
Indrykket: 
ZBC
ZBC i Holbæk søger en vejleder

ZBC

Brænder du for at vejlede og støtte både individuelt og kollektivt? ZBC i Holbæk søger pr. 1. april 2021 en vejleder til vores elever på erhvervsuddannelserne.

På ZBC arbejder vi målrettet med uddannelses- og erhvervsvejledning og fastholdelse af vores elever, herunder læsevejledning og SPS-støtte. Har du lyst til at være en del af en skole, som fokuserer på elevernes læring, trivsel og udvikling, og som løser opgaven i samarbejde med elever og undervisere i et anerkendende miljø? Så er det måske dig, vi leder efter.

Dine opgaver vil være at:

 • Varetage planlægningen og udførelsen af vejledningen og fastholdelse i samarbejde med vejledere på vores øvrige afdelinger.
 • Sikre elevernes fastholdelse og vejledning i samarbejde med uddannelsernes ledelse og administration.
Indrykket: 
Holbæk KommuneEr du vores nye leder af Visitationen Holbæk Kommune?

Holbæk Kommune

Vil du være med til at skabe mere synergi mellem visitationen og driften? Vil du være med til at sikre den rehabiliterende tilgang i alle indsatser?

Visitationen er en del af enheden Sundhed og Forebyggelse, der organisatorisk er placeret under Aktiv hele livet, et af Holbæk Kommunes 6 kerneområder. Aktiv hele livet er det overordnede område for sundhed, ældre og det specialiserede voksenområde. Kerneopgaven i Aktiv hele livet er at støtte borgerne til at leve et så aktivt og selvstændigt liv som muligt. Der er ca. 1300 ansatte i Aktiv hele livet og der et budget på ca. 1,2 mia. kr.

Du får ansvar for en afdeling bestående af 15 visitatorer og et team af rehabiliteringsterapeuter. Afdelingen har et budget på 255 millioner kr.

Holbæk LilleskolePædagog

Holbæk Lilleskole

Er du en engageret pædagog, som drømmer om at være på en skole, hvor der er vægt på fællesskaber, praktisk musiske aktiviteter, og dannelse?
Så er der nu mulighed for at blive fastansat på Holbæk Lilleskole.

Til opstart 1/5-2021 søger vi en engageret og kompetent pædagog på hel- eller deltid, der kan bidrage til skolen inden for følgende områder:

 • Aktiviteter i fritidsordningen, fx at du kan stå for bevægelse, drama, værksted, eller udeliv.
 • Co-teaching som klassepædagog
 • Temaundervisningen
 • Udvikling af Fritidsordning og Klub
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Semler GruppenKlargøringsmedarbejder til Semler Retail Holbæk A/S

Semler Gruppen

Er du interesseret i at arbejde med nogle af Danmarks førende eksklusive bilmærker samt udføre praktiske, varierende arbejdsopgaver? Og sætter du samtidig en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye klargøringsmedarbejder!

Som klargøringsmedarbejder sørger du for at vaske, støvsuge og polere vores værkstedskunders biler af vores bilmærker Audi, Volkswagen, SKODA og SEAT. Det vil være en del af jobbet at varetage flere forskellige ansvarsområder i forretningen, heriblandt styring af vores dækhotel samt lettere montørarbejde. Det er derfor vigtigt, at du har skruet hænderne rigtigt på og er omstillingsparat.

Hos Semler Retail Holbæk A/S tilbyder vi et job med grundig oplæring, så du føler dig tryg i din rolle og kan yde den bedste service. Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og et positivt arbejdsmiljø.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Region SjællandLedende overlæge til Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Vil du stå i spidsen for en af de største medicinske afdelinger i Danmark? Er du en visionær leder med en stærk lægefaglig profil? Og vil du sammen med den ledende oversygeplejerske stå i spidsen for den fortsatte udvikling af en medicinsk afdeling, hvor vi arbejder med innovation og har et stort fokus på patienter og faglighed?

Region Sjælland

Som ledende overlæge på Medicinsk Afdeling skal du være med til at sikre et højt fagligt niveau, så vi også fremtiden kan være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme. Du skal indgå i et tæt samarbejde med afdelingens oversygeplejerske, men du har et særligt ansvar for at sikre behandlingskvaliteten og den lægefaglige udvikling lokalt og regionalt.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Strandmøllen A/S i Esbjerg, Holbæk og Ejby

Produktionschef

Drifts- og udviklingsbaserede opgaver i en spændende virksomhed

Med reference til den Administrerende Direktør bliver du ansvarlig for alle produktionsaktiviteter i Strandmøllen. Det indebærer ansvar for vores CO2 fabrik i Korskro ved Esbjerg, Acetylen fabrik i Holbæk samt luftgasanlæg, brint fremstilling, flaskefyldning og PTA funktion i Ejby på Fyn. Du vil sammen med dine dygtige mellemledere sikre en optimal produktion med høj fokus på sikkerhed og indgå i den øverste ledergruppe.

Dine primære ansvarsområder og opgaver:

 • Overordnet ledelse af produktionen med ca. 40 medarbejdere
 • Ledelse, motivation og operationel sparring med 3 mellemledere
 • Optimering, effektivisering og udvikling af produktionen
Brinch & Partners
Indrykket: 
Holbæk Private RealskoleLeder af Fritidsordningen

Holbæk Private Realskole

Kan du med din personlighed, din varme og dine kompetencer holde balancen mellem børnenes skole- og fritid samt mellem tradition og fornyelse – så er det dig vi mangler!

Realskolens fritidsliv for børnene indeholder et fagligt og spændende miljø i udvikling. Der er ca. 200 børn i FO, fra 0.-2. klasse. Caféen har ca. 100 børn fra 3.-5. klasse.

Dine opgaver vil blandt andet være

 • at have det overordnede ansvar for dagligdagen inden for de tre fritidstilbud og førskolen
 • daglig ledelse af medarbejdergruppen, som består af 12 pædagoger, derudover praktikanter m.fl.
 • at have ansvaret for at fritidsordningens pædagogiske grundlag, mål- og indholdsplan, der skaber udvikling for børnene
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Serviceassistent

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vil du være med til at sikre rengøring af høj kvalitet og give vores unge, medarbejdere og besøgende en positiv oplevelse af vores rammer og faciliteter, så er du måske vores nye rengøringsassistent.

Stillingen er på 37 t/uge, og dine arbejdsopgaver vil størstedelen af tiden udelukkende være rengøring af vores skoler og opholdsafdelinger, men der kan forekomme andre serviceopgaver.

Vi er er en travl arbejdsplads med mange bolde i luften, og hvor planerne indimellem ændrer sig. Vi lægger vægt på, at du er meget serviceorienteret, fleksibel og indstillet på at tage et selvstændigt ansvar for at få opgaverne løst i godt samarbejde med ledelse og kollegaer.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Ekkofonden
Vi søger uddannede pædagoger til nyoprettet tilbud ved Holbæk EKKOfonden

Ekkofonden, Holbæk

Bjerget er EKKOfondens nyeste skud på stammen inden for særligt tilrettelagte botilbud. Bjerget ligger 12 kilometer uden for Holbæk i landlige omgivelser på en stor grund omkranset af marker og natur. Her er mulighed for individuelle løsninger for den enkelte borger. Målgruppen er borgeren med gennemgribende udviklingsforstyrrelse, herunder autisme med komorbide tilstande såsom mental retardering, angst, OCD, epilepsi m.m.

Om dig

 • Du forstår vigtigheden i at følge en struktur sammen med borgeren
 • Du besidder en høj grad af ansvarsbevidsthed
 • Du er omstillingsparat og fleksibel
 • Du er indstillet på at indgå i en mødeplan med skiftende vagter alle ugens syv dage hele året
Ekkofonden