99 jobannoncer matcher din søgning 99 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DitoBus Linjetrafik A/S

Vi søger en skarp planlægger til vores rutebusser

Holbæk

Til vores planlægnings- og driftssupportafdeling søger vi en skarp medarbejder med stor systemforståelse og passion for udvikling og optimering.

I DitoBus Linjetrafik tilbyder vi dig et job, hvor selvstændighed, indflydelse og ansvar er nøgleord. En spændende og ansvarsfuld stilling, hvor ikke to dage er ens, og hvor vores organisationsstruktur giver dig mulighed for indflydelse. Du vil få højtengagerede kollegaer i et team, hvor vi løfter i flok.

DitoBus Linjetrafik driver rutebusdrift og er midt i en spændende grøn omstilling til el-busdrift. Du bliver en vigtig del af denne udvikling.

DitoBus Linjetrafik A/S
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Maler søges

Holbæk

Som vores nye kollega bliver du en del af et bredt fagligt funderet team med forskellige håndværksmæssige baggrunde. Vi arbejder med større renoveringer af egne bygninger, diverse mindre projekter og servicering af tilhørende arealer.

Vi tilbyder:

 • Et arbejde med faglige udviklingsmuligheder.
 • En spændende og meget varieret arbejdsdag.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Gem
Mfs ApS

Rengøringsassistenter

Vi søger dygtige servicemedarbejdere til forskellige lokationer – stillingerne er IKKE fuldtidsstillinger.

Du skal have rengøringserfaring og erfaring med brug af gulvvaskemaskiner.

Vi tilbyder følgende:

 • God løn.
 • Fast plads.
 • Frihed under ansvar.
 • Ordnede arbejdsforhold.
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Læser du Event Management og Økonomi, og vil du være med til at udvikle og vedligeholde erhvervsrelationer gennem eksekvering af arrangementer?

Holbæk

Vi søger lige nu en praktikant fra Event Management og Økonomi til et 5 måneders praktikforløb i sparekassens hovedsæde i Holbæk med start i august 2024.

Du bliver tilknyttet et team med 3 gode kolleger. Vi har en stor berøringsflade og arbejder med en række forskellige opgaver - herunder planlægning og eksekvering af arrangementer og konferencer.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
ILVA

Lagermedarbejder og Sælger, ILVA Holbæk

Holbæk

Se video om ILVA som arbejdspladsBreder smilet sig hos dig, når du tænker på en alsidig hverdag, hvor du får ansvaret for driften af vores lager og muligheden for at kombinere det med boligindretning og salg af kvalitetsmøbler i et inspirerende, nordisk design?

Selv efter 24 år har jeg et spændende og udfordrende arbejde at møde op til, hvor ingen dage ligner hinanden.

- Lone, som er Souschef i Holbæk
ILVA
Gem
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center Holbæk

Holbæk

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at opleve finansiel tryghed?

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov.

Dine ansvarsområder bliver at:

 • skabe finansiel tryghed for kunderne gennem professionel rådgivning
 • skabe nye kundeforhold til centeret
Nykredit
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Fysik- og matematiklærer søges

Holbæk

Som fysik- og matematiklærer på vores grundforløb og eux, får du muligheden for at udfolde dine undervisningsevner og inspirere eleverne til at opdage, hvordan fysik og matematik kan bruges i praksis. Din evne til at formidle fagene forståeligt og i øjenhøjde vil være afgørende for elevernes læring og interesse.

Du vil være en del af et team, der skaber en sammenhængende undervisning, og støtter hinanden i udviklingen af undervisningsforløb og materialer. Vi er i gang med at indrette nyt fysiklokale, som du kan få medindflydelse på.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads, hvor du vil opleve frihed under ansvar og mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

NEG søger tømrerfaglærer

Holbæk

Du skal undervise med stort fagligt og pædagogisk engagement på vores tømreruddannelse i Holbæk.

Du vil blive en del af vores grundforløb GF1 – GF2 og hovedforløb. Det bliver din opgave at strukturere undervisningen, herunder med interesse for samfundsudvikling og arbejdsmarkedsforhold.

Du skal have fokus på elevernes læring og trivsel i undervisningen, samarbejde med dine kolleger og vejledere omkring elevernes gennemførsel.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Er du en formuerådgiver, der motiveres af at gøre en forskel for kunder i din hverdag?

Holbæk, Roskilde og Islands Brygge

Din primære opgave være at rådgive sparekassens formuende kunder - både privat- og erhvervskunder. I tæt samspil med kunderådgiveren hjælper du med at finde de bedste løsninger inden for pension, opsparing og investering af frie midler.

Vi tilbyder et spændende job med gode karrieremuligheder. Vi er et dynamisk, ambitiøst og værdibaseret pengeinstitut med korte beslutningsveje.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Holbæk Øjencenter ApS

Vi søger en ny optiker/sosuassistent til øjenlægepraksis

Holbæk

Vi søger en glad og positiv optiker/sosu-assistent, der sammen med klinikkens øvrige ansatte, vil være med til at løse de mange forskellige opgaver. Opgaverne er spændende og mangeartede, og du kommer til at skifte mellem flere forskellige opgaver på en arbejdsdag.

Vi lægger stor vægt på at være fleksible og hjælpe hinanden på tværs.

Er du klar til en kombination af faglighed, engagement, samarbejde, selvstændighed og humor, så send os en ansøgning.

Scanreco Nordic A/S

Softwareudvikler

Holbæk

Scanreco udvikler og producerer radiostyringssystemer til den mobil hydrauliske branche.

Vi udvikler systemer i tæt samarbejde med vores kunder og er i daglig dialog med dem.

Det er derfor vigtigt, at du er god til at skabe relationer og er kundeminded.

Arbejdet består i at udvikle software til mikrocontrollere og displays, til understøttelse af vores Scanreco radiosystemer.

Scanreco Nordic A/S

Applikationstekniker til systemudvikling, produktion og support

Holbæk

Vi har rigtig travlt med mange nye spændende projekter, så vi søger en kollega til vores dygtige medarbejderstab.

Du skal vejlede vores kunder i, hvordan deres produkt fungerer og hjælpe dem med at læse specifikationen igennem samt give online support.

Serviceopgaver indbefatter ligeledes kundereklamationer og leverandørreklamationer. Undtagelsesvis fortages support og indregulering hos vores kunder.

Du vil få grunding oplæring i Scanreco’s produkter og produktspecifik udvikling.

Den Socialfaglige Organisation ApS

Energisk udviklingschef der brænder for iværksætteri på socialområdet

Holbæk

Har du passion for socialt iværksætteri, et højt drive og drømmer du om at lede udviklingen af højkvalitets tilbud på socialområdet? Så har du nu muligheden for at blive en nøglefigur hos Den Socialfaglige Organisation, som vores nye udviklingschef.

Hos Den Socialfaglige Organisation (herefter DSO) er vi på udkig efter dig, der får hjertebanken ved tanken om at stå i spidsen for udvikling og opstart af nye sociale tilbud. Et job hvor ikke to dage er ens, og hvor du arbejder frit og selvstændigt, men samtidig har en bred kontaktflade, både internt og eksternt.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Mentor til online uddannelser

Holbæk

På vores online uddannelser arbejder vi systematisk med specialpædagogisk støtte (SPS) til elever, der har brug for støtte til at gennemføre deres uddannelse.

I det daglige kan udfordringerne være mange, men typisk er det ordblindhed, talblindhed, psykiske diagnoser eller andre specialpædagogiske udfordringer, der gør det svært for vores elever at gennemføre en uddannelse uden støtte.

Som mentor har du bl.a. ansvaret for:

 • at støtte eleven i gennemførelsen af sin uddannelse under hele uddannelsesforløbet
 • at være en gennemgående tillidsperson i elevens forløb og sørge for, at den unges netværk i form af familie, kontaktperson mv. inddrages, hvor det er relevant
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Scania Danmark A/S

Lastvognmekanikerlærling

Holbæk

Drømmer du om at bliver lastvognmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Holbæk med praktikstart efter sommerferien, eller før.

Som mekanikerlærling hos Scania får du en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange. Du vil få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reparation af moderne køretøjer.

Du vil være med under hele reparationsprocessen – fra fejlfinding til reparation, testkørsel og klarmelding. Du kommer til at arbejde med avancerede IT-værktøjer, der hjælper dig med at justere køretøjets komponenter til perfektion.

Scania Danmark A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Semler Gruppen

Automontør til Semler Mobility i Holbæk

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, egen lift og værktøj og følger altid fabrikkens vejledninger.

Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter:

 • Dæk og hjulskifte
 • Udmålinger og justering af undervogn
 • Diverse af- og påmontering
Semler Gruppen
Kullegaard A/S

Er du vores nye brandrådgiver?

Holbæk

På kontoret møder du en social og uformel stemning i et fladt hierarki med plads til at blive hørt og gøre en forskel.

Du kommer til at indgå i en fleksibel organisation med fokus på faglig udvikling og trivsel i hverdagen. Af samme grund arbejder vi med fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra i løbet af ugen.

Du kommer til at løse brandopgaver på tværs af vores projekter i samarbejde med dine kollegaer. Og når du er klar til det, vil du også komme til at løse selvstændige brandopgaver for vores kunder og samarbejdspartnere.

Kullegaard A/S
PRENT Denmark

Indkøber

Holbæk

Se video om PRENT Denmark som arbejdsplads

Som Indkøber i vores produktionsafdeling bliver du en del af et engageret og positivt team. Der er tale om en stilling, hvor du som Indkøber får et selvstændigt ansvar for indkøb af råmaterialer til vores produktion i vores voksende virksomhed, som lige er blevet kåret som ”Børsen Gazelle”.

Prent giver dig muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt i en global virksomhed, som er helt i front inden for sit område. Prent er allerede markedsledende i USA og stiler efter at blive markedsledende i Europa indenfor de kommende 5 år, hvilket også kan give dig nye muligheder.

PRENT Denmark
Holbæk Ny Maskinværksted A/S

Entrepriseleder – Byggebranchen

Holbæk

HNM er i gang med en forandringsproces, hvor der bliver brug for nye tanker og nye ideer. Derfor har vi brug for en ny kollega.

Stillingen er med udgangspunkt i Holbæk, hvor du i samarbejde med vores smede, montører og øvrige entrepriseledere skal være med til at fastholde HNM’s position som en stærk og seriøs leverandør af stålkonstruktioner og smedearbejde på Sjælland.

Entrepriselederen har ansvaret for at:

 • Specifikationer og deadlines i indgåede kontrakter overholdes.
 • Sikre et konstruktivt samarbejde med kunder, bygherre og underleverandører.
 • Miljø og arbejdssikkerhed overholdes.
Holbæk Ny Maskinværksted A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV