156 job matcher din søgning 156 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BAUHAUS
Servicechef til Kasse & Kundeservice i BAUHAUS Holbæk

BAUHAUS

Kan du lede, koordinere og stå i spidsen for en afdeling af glade kasse- og kundeservicemedarbejdere, der har fokus på kunderne i et byggevarehus med Danmarks største udvalg? Som Servicechef i BAUHAUS får du muligheden for at præge byggevarehusets største afdeling, og give kunderne den bedste oplevelse igennem kasse- og kundebetjening i topklasse.

Som Servicechef sikrer du, at kunderne altid får en god oplevelse, uanset om det er den professionelle håndværker eller den ambitiøse amatør. Det gør du først og fremmest gennem personaleledelse af dine medarbejdere, som du coacher og motiverer til at yde service i topklasse.

Derudover gør du det som den synlige leder, der viser vejen til hurtig og effektiv kundebetjening. Du tager hånd om tingene, når de opstår, og med din selvstændige tilgang får du sammen med dine lederkollegaer ting til at ske i en forandringspræget hverdag.

BAUHAUS
Region Sjælland Afdelingssygeplejerske til Holbæk Sygehus, Medicinsk Afdeling, gastromedicinsk afsnit

Region Sjælland

Vil du være med til at opbygge, udvikle og lede dit eget afsnit? Så søger vi nu en engageret afdelingssygeplejerske, som vil stå i spidsen for at drive og udvikle vores Gastromedicinske Afsnit.

Du får mulighed for at præge afdelingens udvikling fra begyndelsen, og er med til at bygge afsnittet op fra bunden i tæt samarbejde med chefsygeplejersken og cheflægen såvel som kollegerne i Kirurgisk Afdeling.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Du har mulighed for at sætte dit eget hold af sygeplejersker og andre faggrupper, som supplement til den lille, men engagerede kerne af nuværende medarbejdere.

Du får en afgørende rolle i at definere det faglige indhold, samarbejdet med patienterne og deres pårørende, snitfladerne til de øvrige specialer og samarbejdet med resten af sygehuset, og ikke mindst med kommunerne. Du er med til at drive forandringen og samtidig fortsætte det nuværende fokus på det gode patientforløb.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Kontorelev

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Er du vores nye kontorelev på Nordvestsjællands Erhvervs-og Gymnasieuddannelser?

Kunne du tænke dig en bred og alsidig kontoruddannelse med mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling? Så er det dig, vi søger!

Pr. 1. september 2022, eller snarest derefter, søger vi en kontorelev til den 2-årige kontoruddannelse i offentlig administration.

Som kontorelev med specialet offentlig administration, får du en grundig all-round kontoruddannelse. I din elevtid kommer du omkring arbejdsområder i vores løn-og personaleafdeling, økonomiafdeling, sekretariatet samt kursus- og elevadministration.

I hver afdeling arbejder du med forskellige administrations- og økonomiopgaver-/ og systemer, kundebetjening, telefonomstilling, informationsopgaver og kommunikationsarbejde m.m.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold i Holbæk

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Holbæk søger vi en mekaniker.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Opgaverne omfatter reparationer, service eftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet. Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.
Overenskomst DI og Dansk Metal overenskomst (funktionærlignende vilkår).

Månedsløn kr. 34.241, fritvalgsordning 7%, pension 8% Lokaltog, 4% egenbetaling og betalt sundhedsforsikring.

KONTAKT: værkstedsleder Jacob Mortensen, tlf. 2921 1272.

Lokaltog A/S
Gem
Lokaltog A/S
Elektriker, elektromekaniker til Holbæk/Nordvestsjælland

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Holbæk søger vi en elektriker, elektromekaniker eller autoelektromekaniker. Opgaverne omfatter reparationer, serviceeftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog, og du vil løbende blive oplært og uddannet.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Arbejdsopgaver

 • vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af tog og andet rullende materiel
 • overholdelse af sikkerhedsregler og procedurer efter gældende forskrifter
 • rangering af tog i forbindelse med reparationer og andet vedligehold
Lokaltog A/S
Holbæk Kommune Pædagogisk orienteret familiebehandler til Familiehuset

Holbæk Kommune

Har du lyst til at arbejde i en aktiv, tværfaglig og løsningsfokuseret organisation?

Så er chancen der nu. Familiehuset i Holbæk søger en pædagogisk orienteret familiebehandler til en fast stilling på 37 timer fra d. 15. august 2022, samt en barselsvikar fra 15. august 2022 til og med 30. juni 2023.

Vi søger en person, som er god til at skabe relation til børn, unge og familier i udsatte positioner og som formår at skabe udvikling og retning i barnets og den unges liv. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af praktisk pædagogiske arbejde hjemme hos familierne, samt støttekontakt- og samværsopgaver.

Som familiebehandler har man sin daglige base i Familiehuset, som er centralt placeret i Holbæk by, men man arbejder også i de enkelte familiers hjem, samt i de tværfaglige samarbejder, der er omkring familierne på tværs af hele kommunen.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Talent Acquisition specialist

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk

Er du passioneret omkring rekruttering og talent attraction, og trives du i en organisation, hvor der er frie rammer, mulighed for at tænke nyt og fokus på fremtidens arbejdsliv?

Vi søger en Talent Acquisition specialist til en nyoprettet stilling. Du får ansvaret for at opsøge og rekruttere de bedste kandidater til vores forretning, men også udvikle og fremtidssikre vores processer og initiativer indenfor området.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Holbæk Private Realskole En erfaren og dygtig bygnings- og anlægsansvarlig medarbejder

Holbæk Private Realskole

Vi søger en bygningskyndig medarbejder med en baggrund som bygningskonstruktør eller ejendomsinspektør og meget gerne med en faglig håndværksmæssig baggrund, f.eks. tømrer.

Dine primære arbejdsområder:

 • Du skal planlægge, koordinere og styre bygge-, anlægs og vedligeholdelsesopgaver
 • Du får det overordnede ansvar for tilsyn med bygninger, lokaler og anlægsopgaver
 • Du bliver daglig personaleleder af Realskolens to pedeller og seks rengøringsmedarbejdere

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs af faggrænser.

FORS A/S
Kundekonsulent med det store overblik

FORS A/S, Holbæk

Bring dine kompetencer inden for kundeservice, struktur og formidling i spil, når du hjælper kunden i mål med den grønne fjernvarme.

I teamet Salg & Marked varetager vi abonnementsaftaler og sikrer, at kunden kommer godt og sikkert igennem hele processen fra start til slut, lige fra interesse til underskrift til opsætning af fjernvarmeanlægget hos kunden. Samtidig er vi det team, der hjælper vores projektledere med at få de administrative processer til at køre som smurt.

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

Det er en del af teamets DNA at kunden altid er i centrum. Derfor er dit bidrag til forretningskritiske beslutninger vigtigt ud fra ideen om, at hver kunde og hver oplevelse tæller.

FORS A/S
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Studentermedhjælper til Formue i hovedsædet i Holbæk

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Vi søger en studentermedhjælper, der er i gang med en økonomisk uddannelse (finansøkonom, finansbachelor eller tilsvarende) og som har lyst til at være en del af Sparekassens formueafdeling i Holbæk.

Som studentermedhjælper hos Sparekassen Sjælland-Fyn får du mulighed for at få praktiske erfaring med opgaver inden for formueområdet, herunder investering, som du enten vil løse selvstændigt eller sammen med resten af teamet. Du kommer ind i en spændende organisation med mulighed for en fremtidig karrierevej.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
FOA
FOA Vestsjælland søger en faglig konsulent til overenskomstområdet

FOA, Holbæk eller Slagelse

Kan du rådgive i øjenhøjde og i øvrigt sagsbehandle på højt niveau, så er du måske vores nye faglige konsulent? FOA Vestsjælland er i rivende udvikling og vi ønsker at opprioritere fagforeningens overenskomstarbejde. Derfor søger vi pr. 1/8 2022 en erfaren faglig konsulent med solid viden og forståelse for overenskomster, løn, relevant lovgivning, MED og arbejdspladsforhold.

Du bliver en del af FOA Vestsjællands OK-team på i alt 14 personer. Desuden samarbejdes der tæt med 2 konsulenter med specialviden indenfor arbejdsskader samt 4 med specialviden indenfor sygedagpenge og socialpolitik. Du skal derfor kunne rådgive medlemmer og tillidsvalgte m.fl. generelt om overenskomster og ansættelsesforhold.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Lodbyg Entreprise Bogholder søges

Lodbyg Entreprise, Holbæk

Du bliver en del af et fælles team, som varetager bogholderifunktionen for andre selskaber i Teqton Group.

Dit arbejdssted vil være på vores kontor i Holbæk, men der kan også forekomme opgaver for andre selskaber i Teqton Group, så du får et tæt samarbejde og tilknytning til dine andre kollegaer i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Bogføring og betalinger
 • Fakturering og opfølgning på debitorer
 • Projekt- og lagerstyring
Gem
CHANGE of Scandinavia A/S
Butikschef til Holbæk

CHANGE of Scandinavia A/S

Butikschef til vores butik i Holbæk. Are You ready for CHANGE ?

Hos CHANGE er vi superstolte over den succes vi har skabt over de seneste år. En succes, der i høj grad er skabt af vores mange talentfulde butikschefer, som hver dag gør en forskel for både kunder og medarbejdere i vores mere end 50 butikker i Danmark. Vi er nu i fuld gang med at planlægge yderligere åbninger af butikker i de kommende år. Vi søger nu en talentfuld og passioneret butikschef, som har lyst til at lede vores butik i Næstved city.

I rollen som butikschef vil du få mulighed for at arbejde med CHANGE’s butikskoncept, som bl.a. indebærer at vi støtter din daglige ledelse via vores sales coaches, der fungerer som sparringspartnere og nærværende ledere, der hjælper dig med at nå dine mål.

CHANGE of Scandinavia A/S
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Rektor til Slotshaven Gymnasium

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Ønsker du at stå i spidsen for Slotshaven Gymnasium og have ansvaret for de ca. 650 elever på HHX og HTX, de ca. 65 ansatte samt ansvaret for, at trivsel, kvalitet, udvikling og drift går hånd-i-hånd, og at der skabes en klar struktur på hverdagen, så er det dig, vi leder efter som vores nye rektor.

Da du får hovedansvaret for gymnasiets udvikling og drift, er det afgørende, at du har interesse for det pædagogiske felt, indsigt i de administrative opgaver og ansvarlighed i forhold til de økonomiske prioriteringer.

Brænder du for at være med til at skabe ambitiøse, spændende og mangfoldige arbejds- og læringsmiljøer, der får både kolleger og elever til at udvikle sig, så er det dig, vi har brug for som rektor på Slotshaven Gymnasium.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

FORS A/S
Kreativ kommunikationskonsulent med interesse for den grønne omstilling

FORS A/S, Holbæk

Er du et naturtalent, når det handler om at kommunikere kreativt om svære budskaber og gøre det nemt for modtageren?

Se video om FORS A/S som arbejdsplads

Hvordan lyder det her i dine ører: Det ene øjeblik skriver du et informationsbrev om separatkloakering, mens du det næste øjeblik udarbejder en FAQ på hjemmesiden om fjernvarme og slutter dagen af med møde om en kommunikationsplan om affald. Er det lige dig?

FORS A/S