127 job matcher din søgning 127 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Pharmacosmos A/S
Analysekemiker til QC Laboratorie

Pharmacosmos A/S, Holbæk

QC Laboratoriet er ansvarlig for analyser af råvarer, mellemprodukter, færdigvarer og stabilitetsprøver i forbindelse med vores produktion af IV jernpræparater til veterinær og human brug. Vi samarbejder tæt med de øvrige afdelinger i Pharmacosmos, især QA, Produktion og Registreringsafdelingen.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads hvor du vil have en varieret hverdag. Du får mulighed for at varetage dine opgaver selvstændigt såvel som i samarbejde med engagerede kollegaer. Du vil få en bred kontaktflade, internt såvel som eksternt. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsklima, hvor løn og ansættelsesvilkår modsvarer dine kvalifikationer.

Pharmacosmos A/S
Pharmacosmos A/S
Automationsingeniør

Pharmacosmos A/S, Holbæk

ER DU SERVICEMINDED OG PROAKTIV I DIT ARBEJDE? MOTIVERES DU ER AF VÆRE EN DEL AF PROJEKTER FRA START TIL SLUT? SÅ KAN PHARMACOSMOS LIGE NU TILBYDE DIG EN SPÆNDENDE JOBMULIGHED.

Som Automationsingeniør i el-afdelingen vil du få mulighed for deltage i projektering, implementering og idriftsættelse af nye procesanlæg, ombygning af eksisterende procesanlæg samt deltage i vedligehold og service. Dine opgaver vil være varierende, og hverdagen vil sjældent byde på rutineprægede opgaver.

Pharmacosmos A/S
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye underviser på fuldtids- eller timelønsunderviser til vores finansielle uddannelser

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge, Næstved og Holbæk

Vi oplever stor søgning til vores finansielle uddannelser. Vi søger derfor nye kollegaer, som vil være med til at uddanne vores finansøkonomer både i Næstved, Køge og Holbæk samt professionsbachelorer i Næstved.

Som underviser får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med en fleksibel arbejdstid. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen inden for uddannelsernes område i tæt samarbejde med kolleger og studieleder.

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/afløser til spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved og Roskilde

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Kan du periodisk afsætte 20-30 timer/ugen på en anderledes arbejdsplads?

For at udfylde stillingen kræves ikke, at man har kendskab til branchen. Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor du måske delvist har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Vi er åbne for, at du kan have mange forskellige tilgange til dette job og diskuterer gerne muligheder, der passer ind i din øvrige tilværelse.

Danske Stenhuggerier A/S
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Motiveres du af at udvikle nye koncepter på erhvervsområdet?

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk

Har du betydelig erfaring fra udvikling, drift og salg af erhvervsprodukter, og motiveres du af at udvikle nye koncepter til brug på erhvervsområdet i sparekassen? Er du samtidig resultatorienteret, forandringsparat og beslutningsdygtig? Så er jobbet som erhvervsproduktchef hos os en spændende mulighed for dig.

Relationer til erhvervskunder skabes af vores kundevendte erhvervsorganisation. Vores kommende erhvervsproduktchef skal selvstændigt kunne udvikle og vedligeholde det sortiment, de processer og partnerrelationer, som er forudsætningen for, at vores erhvervsorganisation kan tilbyde professionelle løsninger til vores erhvervskunder.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Ulfoss Plastic A/S
Operatør til genanvendelse med fri i weekenden

Ulfoss Plastic A/S, Holbæk

Kan du lide at tage fat, og trives du med rutinepræget arbejde, søger vi operatører til afdelingen, hvor vi genanvender vores produktionsspild. Vi er en international virksomhed med stor eksport, der fremstiller plastfolie til fødevare- og medicinalindustrien.

Dine væsentligste opgaver:

 • Opstart af maskiner
 • Påfyldning af varer/ruller fra produktionen
 • Overvågning af maskiner
Ulfoss Plastic A/S
SPORT 24 A/S
Sælger fuldtid, vikariat

SPORT 24 A/S, Holbæk

SPORT 24 OUTLET i Holbæk søger lige nu en sælger på fuldtid til et barselsvikariat med lyst til at skabe gode kundeoplevelser og fede arbejdsdage med god energi sammen med resten af holdet i butikken.

OBS! Der er tale om et vikariat fra 1. maj 2023 - ca. 31. juli 2024.

Det skal være fedt at gå på arbejde hos SPORT 24 - også for dig! Du bliver en helt naturlig og vigtig del af det hold, der hver dag får butikken til at køre som smurt. Vi er helt nede på jorden, elsker et godt grin og har ingen tykke manualer, så alle i butikken får lov at tænke selv og hjælpe hinanden. Og vi skal nok hjælpe dig med at komme godt i gang og introducere dig til produkterne og dine opgaver.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Vejleder til EUC Online

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb.

Du bliver den, der skal gribe og følge op på henvendelser fra potentielle elever, som ikke går direkte til øvrige vejledere eller til administrationen. Du skal sikre, at kommende elever får søgt ind på rette uddannelse.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Aktivt sikre optaget ved at følge op potentielle elever, der har vist interesse via kontaktformular på hjemmeside eller kontakter skolen på telefon, herunder vejlede om uddannelsesmuligheder, evt. støtte med ansøgningsproces (og kunne guide potentielle elever til at søge via optagelse.dk)
 • Sikre at elever opfylder adgangskrav, herunder adgangsgivende eksamen, har uddannelsesklip m.m. samt sikre, at eleven har forståelse for uddannelsen og uddannelsens krav
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Er du vores nye kontorelev?

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Kunne du tænke dig en alsidig kontoruddannelse med en bred vifte af administrative opgaver og mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling?

Pr. 1. september 2023 søger vi en kontorelev til den 2-årige kontoruddannelse i offentlig administration.

Som kontorelev med specialet offentlig administration, får du en grundig all-round kontoruddannelse. I din elevtid kommer du omkring arbejdsområder i vores Løn- og personaleafdeling, Økonomiafdeling og i Sekretariatet. Herudover i vores Kursus-, Online- og Studie-/elevadministrationer på nogle af vores forskellige skoler. I hver afdeling arbejder du med forskellige administrative- og økonomiopgaver og systemer samt kundebetjening, telefonomstilling, mailkorrespondance og journalisering.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Holbæk Boligselskab Sæsonmedarbejder til Holbæk Boligselskab - Knudskov-, Allé- og Kikhøjparken

Holbæk Boligselskab

Holbæk Boligselskab søger to sæsonmedarbejdere m/k i en tidsbegrænset stilling i seks måneder på fuldtid fra 15. april 2023 eller hurtigst muligt herefter. Dine primære opgaver bliver at varetage lettere pasningsopgaver og renholdelsesopgaver i fællesområderne i Knudskov, Allé- og Kikhøjparken. Det er vigtigt, at du er mødestabil og kan gå selvstændigt til opgaverne.

Du vil blive ansat som ejendomsfunktionær med ansvar for driftsopgaver i afdelingens fællesområder. Du har i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • lettere pasning af bede
 • mindre beskæringsopgaver
 • græsslåning
MUUSMANN Chef for Læring og Trivsel - Holbæk Kommune

MUUSMANN søger for kunde

Som ny chef for Læring og Trivsel i Holbæk Kommune skal du bidrage til at håndtere en række spændende og udviklingsrettede opgaver, herunder fortsætte arbejdet med Børnenes skole og derved frihedsforsøget med henblik på at styrke elevernes læring og trivsel.

Vi ønsker at skabe en ny fælles tilgang til, hvordan ledelse og styring under frihed kan fungere i det fælles skolevæsen i Holbæk Kommune. Herunder vil du skulle bidrage til færdiggørelsen og implementeringen af ”den inkluderende folkeskole og fremtidens specialundervisning”, samt understøtte den fortsatte udvikling af specialområdet, med blik for betydningen af inddragelsen af PPR- og socialområdet.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Holbæk/Roskilde - Erfaren bogholder/regnskabsmedarbejder/økonomimedarbejder med fokus på digitalisering

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Vi leder efter dig, der har erfaring med bogføring, materialegennemgang og afstemninger.

Som medarbejder i Beierholm bliver du del af en arbejdsplads, som strategisk prioriterer bogføringsområdet og som arbejder målrettet på at være en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi tilbyder desuden diverse firmafester, efteruddannelse, pension, sundhedsforsikring, en god frokostordning og fleksible arbejdsvilkår.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV