160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ZBC
ZBC søger pædagogiske skemalæggere til vores erhvervsuddannelser

ZBC

Vil du være med til at sætte rammen for fremtidens erhvervsuddannelser?

Er du god til at sætte struktur og udforske nye muligheder inden for pædagogik? Så er du måske en af ZBC nye pædagogiske skemalæggere.

ZBC søger pædagogiske skemalæggere til vores EUD og EUX-uddannelser. Du bliver en tæt samarbejdspartner til vores undervisere og ledere i arbejdet med at planlægge og koordinere vores elevers uddannelse.

Som pædagogisk skemalægger skal du have overblikket over lokaleudnyttelse og skemakoordinering, men også være med til at præge den pædagogiske udvikling.

Danmarks EvalueringsinstitutØkonomimedarbejder

Moment søger for Danmarks Evalueringsinstitut i Holbæk

Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) arbejder for at udvikle kvaliteten af uddannelse, undervisning og læring i det danske uddannelses- og dagtilbudssystem.

På vegne af EVA søger Moment en økonomiprofil til at varetage et barselsvikariat påotte måneder med mulighed for forlængelse. Duvil blive en del afderes lille økonomiteam, som har fokus på høj faglighed og godt samarbejde.

Som økonomimedarbejder har du blandt andre følgende arbejdsopgaver:

 • Debitorer/ kreditorer
 • Fakturering/ kreditering
 • Ompostering
 • Registreringer i Navision
 • Besvarelse af spørgsmål i relation til regnskabet
 • Samarbejde med Statens Administration som udfører en række løn- og regnskabsopgaver for de statslige institutioner.
FORS A/S
Dataorienteret og talstærk Business Controller som vil arbejde for effektiv forsyning

FORS A/S, Holbæk

Fors A/S skal bruge dig, som har erfaring med at arbejde med big data, udvikling og optimering af økonomiske processer og som kan levere knivskarp ledelsesinformation.

Som vores nye Business Controller kommer du til at være ansvarlig for en spændende og bred opgaveportefølje, som har betydning for hele organisationen. Først og fremmest bliver du ansvarlig for at drive videreudviklingen og brugen af Microsoft 365, som vi for nylig har implementeret samt at brugen af big data kan bruges til at understøtte organisationen både strategisk, ledelsesmæssigt og operationelt.

Dine primære opgaver består blandt andet i at:

 • Sikre en dybere og mere optimal brug af MS 365 både i økonomiafdelingen og på tværs af organisationen
 • Udvikle og implementere optimerede processer for økonomistyring
 • Videreudvikle og højne kvaliteten af vores ledelsesinformation samt levere på dette til ledelsen
FORS A/S
Holbæk KommuneBjergmarken: Vil du være en vigtig del af børns sproglige udvikling?

Holbæk Kommune

Vejleder med stærke kompetencer i dansk som andetsprog og sproglig udvikling i alle fag.

Bjergmarkskolen søger en dygtig, engageret og faglig stærk dansk som andetsprogs-vejleder, der kan være med til at løfte skolens indsats for tosprogede børn og deres sproglige udvikling.

Vi søger en lærer med stærke vejlederkompetencer og viden og erfaring indenfor DSA. Klare styrker i formidling, systematisering og koordinering af et indsatsområde, i samarbejde med dine kollegaer på 0.-9. klasse. Dit børnesyn skal bygge på tanken om, at alle børn gør det bedste de kan. Du skal være drevet af, at vores succes måles i børnenes udvikling.

Holbæk KommuneKan du skabe skoleglæde? Så er du måske Absalonskolens nye børnehaveklasseleder

Holbæk Kommune

Med stigende elevtal på 0. årgang udvider vi med en ny børnehaveklasse på Absalonskolen. Vi søger derfor en børnehaveklasseleder på fuld tid til ansættelse pr. 1. august 2021. Vi ønsker os en kollega, som hellere tænker ”vores” end ”mine” børn. En kollega, som er parat til at tage fælles ansvar, er udviklingsorienteret og tør tænke ud af boksen. En kollega, som kan bevare roen og skabe tryghed for børnene i en foranderlig dagligdag.

Som børnehaveklasseleder er en af dine fornemmeste opgaver at skabe skoleglæde for børn og forældre, og sørge for, at store som små kommer godt fra start i skolelivet. Vores børn kommer med forskellige baggrunde, men fælles er, at du skal sikre dem en tryg start og så de første faglige frø.

Holbæk KommuneSofiehaven søger endnu en dygtig pædagog

Holbæk Kommune

Børnehuset Sofiehaven oplever stor tilgang, og vi har derfor nu brug for endnu flere hænder. Derfor har vi en ledig stilling på 37 timer i børnehaven – med start 1. august 2021.

Sofiehaven er et børnehus på 12 år. Vi har ca. 90 børn og de er fordelt på tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Sofiehaven ligger i udkanten af Holbæk og vi har dermed glæde af både skov, vand og by!

Stillingen er i børnehaven. Vi arbejder meget på tværs af stuerne, og også gerne på tværs af afdelingerne, så du får mange kollegaer, både i børnehaven og vuggestuen.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
EUC NordvestsjællandGenopslag: Faglærer til vores struktøruddannelse

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren struktør, og har du lyst til at prøve kræfter med et job som underviser? Så er du måske vores nye struktørfaglærer.

Vi søger en faglærer, der har erfaring fra branchen og gerne med undervisningserfaring. Du brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for struktørfagene. Det er vigtigt, at du er vant til at have mange bolde i luften, og at du kan strukturere din hverdag.

Vi lægger vægt på, at du udviser et stort engagement både for struktørfaget og i det pædagogiske arbejde. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger – også på det sociale og personlige plan. Vi sætter pris på, at du sammen med kolleger kan tilpasse undervisningen, således at den tilgodeser elevernes forudsætninger, og at du er entusiastisk og autentisk.

Elgiganten A/S
Driftleder med personaleansvar søges

Elgiganten A/S, Holbæk

Som driftleder i Elgiganten får du ansvaret for, at driften i varehuset fungerer. Det er din opgave som leder at skabe motivation og engagement – vi ved at engagerede medarbejdere skaber glade kunder og fantastiske resultater.

I tæt samarbejde med varehuschefen og dine ansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Det er en spændende arbejdsdag, hvor der er fart over feltet. En del af dine opgaver kan du klare på kontoret, men du kommer også til at bruge meget af din tid på gulvet sammen med dine medarbejdere. Det er vigtigt, at du er ude og tale med dine kolleger og ved, hvad der rører sig. Det er dig, der har ansvaret for, at medarbejderne trives, at de er motiverede, og at de udvikler sig.

Elgiganten A/S
Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
Vi søger social- og sundhedsassistenter/hjælpere – primært i vores ældreenheder

Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S, Holbæk

Har du lyst til at være en del af et udviklende miljø og arbejde tværfagligt – så er Fjordstjernen noget for dig!

Det kan vi tilbyde dig

 • Som social- og sundhedsassistent/hjælper på Fjordstjernen vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger, sundhedsfagligt personale og fysioterapeuter.
 • Vi har faste sundhedsfaglige møder med sygeplejerskegruppen og faste enhedsmøder, hvor der er plads til sparring på hverdagens opgaver og udfordringer.
 • Vi har et struktureret introduktionsprogram, og har et omfattende kursusprogram for medarbejderne.
Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
Vi søger pædagogiske assistenter – primært i vores ældreenheder

Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S, Holbæk

Har du lyst til at være en del af et udviklende miljø og arbejde tværfagligt – så er Fjordstjernen noget for dig!

Det kan vi tilbyde dig

 • Som pædogogisk assistent til ældreenhederne på Fjordstjernen vil du indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, pædagoger, sundhedsfagligt personale og fysioterapeuter.
 • Vi har faste møder med sygeplejerskerne i form at triagering, hvor alle beboere gennemgås og faste enhedsmøder, hvor der er plads til sparring på hverdagens opgaver og udfordringer.
 • Du vil være en del af den daglige pleje og aktivering af vores beboere.
Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
Ledlight Danmark A/S
Salgskonsulent med brancheerfaring

Ledlight Danmark A/S, Holbæk

Ledlight Danmark A/S er er virksomhed som leverer belysningsprojekter til industri og el virksomheder i hele Danmark. Vi er beliggende i Holbæk, hvor vi har kontor og lager faciliteter. Vi yder service til vores kunder i form af rådgivning, lysberegninger og energiberegninger mv.

Ledlight Danmark A/S

I funktionen som salgskonsulent hos os, vil du komme til at indgå i et allerede velfungerende salgsteam. Du vil komme til at servicere vores elinstallatør kunder landet over, Det forventes, at du tilfører virksomheden nye kunder i form af opsøgende salg og kundebesøg, samt deltagelse i diverse relaterede arrangementer og messer. Der må derfor påregnes en del årlig rejseaktivitet. Du vil få de fornødne kurser indenfor salg mv. for at kunne udføre de forventede opgaver.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
BAUHAUS
Salgsleder

BAUHAUS, Holbæk

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du, at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidig med at du fører an og gør en forskel for arbejdsglæden? Så er det dig, der skal være Salgsleder i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Salgsleder er din primære opgave, som afdelingschefens højre hånd, at skabe et team af højt kvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der giver branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Du og dit team vejleder og servicerer vores kunder og giver dem den bedste indkøbsoplevelse. Derfor er det vigtigt, at du har relevant erfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Som Salgsleder er dine opgaver bl.a.:

 • Sikre at de rette kompetencer er til stede i afdelingen, så kunderne får den nødvendige hjælp
 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Betjene og servicere vores kunder
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
EUC NordvestsjællandVi søger en underviser i Virksomhedsøkonomi og Afsætning

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

EUX-uddannelsen er i rivende udvikling, og flere unge ønsker at kombinere en erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Derfor er vi på udkig efter en dygtig og engageret underviser, der kan sætte sine fag i spil i denne nye pædagogiske og tværfaglige sammenhæng, hvor gymnasiefag trækker på viden fra erhvervsuddannelserne og omvendt.

Hvis du brænder du for undervisning og det at være med til at skabe spændende og mangfoldige læringsmiljøer, der får eleverne til at udvikle sig? Så er det dig, vi har brug for som underviser i Virksomhedsøkonomi og Afsætning på vores EUX Business-afdeling i Holbæk.

Om jobbet:

 • Du skal primært varetage undervisningen i faget Virksomhedsøkonomi på B- og C-niveau, og så vil du også få nogle få timer i Afsætning
 • Du skal være vejleder i Erhvervsområdeprojekter i Virksomhedsøkonomi
Holbæk KommuneBjergmarkskolen søger en faglig stærk og relationskompetent dansklærerprofil

Holbæk Kommune

Har du lyst til at være med til at afprøve nye og spændende rammer for folkeskolen, som er et led i regeringens nye tiltag – Frihedsforsøget - så er stillingen her noget for dig. Kom og bliv vores nye kollega på Bjergmarkskolen. Vi har en spændende lærerprofil i spil.

Fra august 2021 træder du ind i klasserummet i kommende 4. årgang som dansklærer og kontaktlærer for egen 4. klasse og som faglærer i engelsk og naturfag på årgangen.

Som vores nye kollega på Bjergmarkskolen brænder du for at undervise og træder velforberedt ind i klasseværelset. Du er en tydelig voksen, der brænder for at gøre børn fagligt dygtige og socialt stærke. Du trives i det tætte forældresamarbejde, er relationskompetent og har et anerkendende menneskesyn.

Midt- og Vestsjællands PolitiMåleoperatør til automatisk trafikkontrol

Midt- og Vestsjællands Politi, Holbæk

Som måleoperatør i Midt- og Vestsjællands Politi ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du færdselspolitiets arbejde med at nedbringe hastigheden på vejene til det tilladte. Du får helt konkret muligheden for at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden på vejene. Din indsats er værdsat og en vigtig del af politiets samlede opgave på færdselsområdet.

I operatørjobbet forventes det, at du foretager hastighedsmålinger i hele politikredsen, men udkørselsstedet bliver Holbæk. Du skal hver dag stille udstyret op med ansvar for at sikre, at billeder og målinger foretages korrekt. Vi har fokus på præcision og høj kvalitet af målingerne, og kollegialt udveksler vi erfaringer om opgaveløsningen. Vi lægger desuden stor vægt på at sparre med hinanden om kontakten med borgere.

Biltema Danmark A/S
VAREHUSCHEF SØGES TIL BILTEMA HOLBÆK

Biltema Danmark A/S

Er du klar til at tage udfordringen op som varehuschef i et af nordens mest spændende og alsidige varehuse? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Den person vi efterlyser, har en solid detailhandelsbaggrund, og har ambitioner om at sætte sit eget præg på et velfungerende varehus med topmotiverede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at du kan og vil gøre en forskel som leder.

Vores nye varehuschef har som altoverskyggende ambition, at varehuset skal være 100% salgsklart hver dag. Du er den naturlige ”spillende træner”, og derfor er du klar over at resultater skabes sammen med dit personale ude blandt kunderne i varehuset.

Biltema Danmark A/S