45 jobannoncer matcher din søgning 45 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Verisure

Privacy Specialist

Glostrup

Verisure Denmark is seeking a talented Privacy Specialist with a strong commercial mindset and a passion for Compliance to join our growing and successful Danish business.

The successful candidate will thrive in a fast pace, agile, international, and entrepreneurial business environment and will be a key player and work closely with the teams across primarily the Danish business functions.

The role offers an opportunity to develop as the business grows and it is an exciting opportunity for a Privacy Specialist to deliver value from day one through innovative and leading-edge legal thinking in building trust with customers and key stakeholders for sustainable business growth.

Verisure
Gem
Verisure

Finance Business Controller

Glostrup

We are seeking a talented individual to join our FP&A team as a Business Controller. We will offer you a challenging role in a growing international organization, providing the right candidate with various opportunities for professional as well as personal development.

Responsibilities will include:

  • Act as trusted finance partner towards stakeholders for the Executive Management Team
  • Analyzing and report monthly financial results, highlight issues & risks and turn that into actionable knowledge for stakeholders
  • Challenging the business and drive impact via proactive engagement
Verisure
Gem
Verisure

Finance Business Partner

Glostrup

We are looking for a talented individual to join our FP&A team as a Finance Business Partner. We will offer you a challenging role in a growing international organization, providing the right candidate with various opportunities for professional as well as personal development.

We give the right candidate the opportunity to work closely together with the Executive Management as well as the benefit from having a skilled finance team as colleagues. With reference to the Head of FP&A, you will be responsible for Financial Business Partnering and Controlling activities across all functions.

Verisure
Bording Danmark A/S

Engageret og initiativrig controller / økonomimedarbejder

Glostrup

Er du initiativrig og i stand til at arbejde selvstændigt? Og vil du være med til at løfte niveauet i Bording Danmarks økonomiafdeling til nye højder?

Optimalt set er du den ansvarlige type, som har både lysten og evnerne til at blive en vigtig brik i Bording Danmarks økonomiafdeling, som består af 7 kollegaer.

Du kan selv være med til at præge og udvikle stillingen. I vores afdeling fokuserer vi blandt andet på effektivisering og kvalitet af processerne i det administrative flow.

Bording Danmark A/S
Vestforbrænding

Sektionsleder – Projektudvikling og Varmeaftaler

Glostrup

Stillingen som Sektionsleder, Projektudvikling og Varmeaftaler er nyoprettet og den nye sektion bliver en meget væsentlig bidragsyder til, at vi når målene i vores strategiplan ”Varmeplan 2030”. Du får det overordnet ansvar for at levere projekter frem til investeringsbeslutning og du får en bred berøringsflade i hele Vestforbrænding.

Dine primære opgaver vil bl.a. blive:

  • Personaleledelse, rekruttering og udvikling af medarbejdere i sektionen
  • Udvikling af nye forretningskoncepter som understøtter Vestforbrænding strategi 2030, samt sikrer en regional udvikling af Grøn Varmeforsynings aktiviteter
Vestforbrænding
Gem
Verisure

Serviceminded medarbejder til Verisures Kontrolcentral

Glostrup

På kontrolcentralen sikrer vi vores kunder døgnet og året rundt – når alarmen går, er det os, der iværksætter de nødvendige procedurer; heriblandt kontakt til kunden, afsendelse af vagt samt kontakt til politi eller brandvæsen, hvis dette er nødvendigt.

Du bliver en del af en stærk team-ånd og performancekultur, hvor forandringer, udvikling og en god portion humor er en naturlig del af hverdagen.

Verisure
Eurofins BioPharma Product Testing A/S

Barselsvikariat - kontorassistent i blækspruttefunktion

Glostrup

Se video om Eurofins BioPharma Product Testing A/S som arbejdspladsBrænder du for at udføre alsidige regnskabsmæssige og administrative arbjedsopgaver?

Vi søger på nuværende tidspunkt en barselsvikar til at varetage vores faktureringsadministration, som også vil fungere som blæksprutte ifb. med andre funktioner i huset. Stillingen vil primært være beskæftiget med håndtering af fakturering og rapportering. Derudover vil du være bindeled mellem vores site i Glostrup og vores nationale økonomi servicecenter.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Temp-Team A/S søger for Steelco Nordic
Gem
Temp-Team A/S

Junior Controller

Glostrup

Er du detaljeorienteret, selvkørende og forstår regnskabets mange facetter? Så er du den vi leder efter. I Steelcos økonomiafdeling har de brug for en dygtig, engageret og positiv junior controller.

Du vil fungere som højre hånd til Nordic Finance Director og vil skulle supportere med controlling, rapporteringer og statistikker.Derudover vil en del af dine daglige opgaver blive:

  • Daglig bogholderi, herunder kontering og bogføring
  • Betaling af kreditorer
  • Rykning af debitorer
Arbejdernes Landsbank

Realkredit Supporter til Forretningssupport Glostrup

Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdspladsHar du lyst til at understøtte bankens kunderådgivere, så vi sammen skaber gode kundeoplevelser? Vil du være en del af et kompetent team, der håndterer både lette og udfordrende privatkundeopgaver.

Vil du dygtiggøre dig og blive blandt de bedste til den administrative del af kundeoplevelsen?

– så er det måske lige dig vi søger.

Arbejdernes Landsbank
Retten i Glostrup

Kontormedarbejdere til familieafdelingen

Glostrup

Vi behandler alle typer af sager på det familieretlige område, herunder sager om skilsmisse, forældre­myndig­hed, bopæl, samvær, bidrag, faderskab, værge­mål og børne­fjernelse.

Du vil som kontormedarbejder få et selvstændigt ansvar for egne sager inden for et eller flere af ovennævnte områder med mulighed for god faglig sparring med dine kollegaer.

Familieafdelingen består af et energisk og dygtigt team på tre kontormed­arbejdere, tre dommerfuld­mægtige, en afdelingschef og en funktionschef. Vores hverdag er travl, men præget af en uformel tone.

Metro Service A/S

Roster Planner til Hovedstadens Letbane

København SV, København S og Glostrup

Er du struktureret og detalje-orienteret, og har du erfaring med vagtplanlægning? Så er du måske vores nye kollega.

Som Roster Planner får du en nøglerolle i at sikre den rette bemanding af Frontline Drivers til rette tid og på rette sted.

Vi tilbyder blandt andet:

  • et spændende job i en virksomhed i vækst
  • et sundt arbejdsmiljø, hvor work/life-balance og trivsel er væsentlige værdier
  • en uformel omgangstone og mange gode kolleger
Metro Service A/S
Vestforbrænding

Konsulent til miljø- og affaldsrådgivning – Barselsvikariat (12 måneder)

Glostrup

Er du dygtig til forretningsudvikling og dygtig til at håndtere projektstyring? Kan du lide at samarbejde med forskellige mennesker og skabe kommunikation, der rykker? Så er du måske den konsulent, vi leder efter til vores team af dygtige og engagerede konsulenter og projektledere i Genbrug & Genanvendelse hos Vestforbrænding.

Du vil blandt andet få ansvar for at

  • sikre at Vestforbrændings kommercielle profil er i trit med markedet
  • gennemføre konsulent- og rådgivningsopgaver indenfor miljø- og affaldsområdet, hvoraf en del af opgaverne bliver udført ude hos kommunerne.
  • fungere som udøvende og koordinerende projektleder på diverse opgaver.
Vestforbrænding
National enhed for Særlig Kriminalitet

Jurist til ledelsessekretariatet

Glostrup

Har du lyst til at prøve kræfter med juridisk rådgivning og sagsbehandling i Danmarks nye stærke efterforskningsenhed, som arbejder med bekæmpelse af den mest komplekse, organiserede, økonomiske og it-relaterede kriminalitet?

Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsessekretariatet i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).

Dine opgaver bliver juridisk sparring, rådgivning og sagsbehandling uden for strafferetsplejen i et bredt interessentlandskab relateret til hele NSK.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Analytikere til Efterretnings- og Analysecentret

Glostrup

Vil du være med til at identificere, analysere og beskytte samfundet mod den mest komplekse og grænseoverskridende kriminalitet?

Du bliver en del af Analyseafdelingen, som blandt andet varetager indhentning, monitering og analyse af kompleks organiseret kriminalitet, kompleks økonomisk kriminalitet og cybercrime, herunder nye trends, modi og udviklingen i de kriminelle miljøer.

Med vores kriminalitets- og efterretningsanalyser understøtter vi efterforskningen og moniteringen af den mest komplekse kriminalitet og grænseoverskridende kriminalitet og sikrer at ledelsen kan træffe beslutninger på et oplyst og kvalificeret grundlag.

Arbejdernes Landsbank

Proceskonsulent til Procesoptimering

Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Ønsker du at arbejde med optimering af komplekse forretningsprocesser og løse spændende problemstillinger i tæt samarbejde med dygtige og erfarne kolleger?

Vi søger en kollega, som skal have en aktiv rolle i implementeringen af procestandarder og metoder i vores nye procesorganisation. Du vil efterfølgende få ansvaret for at sikre og vedligeholde de standarder og metoder, som organisationen skal bruge.

Arbejdernes Landsbank
Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility i Glostrup

Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Vi søger en dygtig kollega til at repræsentere Volkswagen. Har du et stort servicegen og erfaring fra autobranchen – så læs endelig videre.

Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en vigtig del i samspillet om at få dagen til at gå op.

Semler Gruppen
Slagelse Liftudlejning ApS

Spændende karrieremulighed hos Slagelse Liftudlejning ApS i Slagelse eller Glostrup! Vi søger en engageret Udlejningskonsulent til vores Team!

Slagelse eller Glostrup

Er du klar til at tage din karriere til nye højder?

Som Udlejningskonsulent vil du være en nøgleperson i vores team og være ansvarlig for at betjene vores kunder med professionel rådgivning og service inden for Liftudlejning.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Håndtering af kundeforespørgsler og -reservationer
  • Identificering af kundens behov og rådgivning om de bedste løsninger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed.

Fødevarestyrelsen

Generalist med internationalt udsyn til Fødevarestyrelsens EU- og Internationale team

Glostrup

Synes du, at det er spændende at arbejde med EU og internationalt samarbejde på et område med stort politisk fokus og brede kontaktflader? Kan du se perspektiver i hands-on globalt bilateralt og multilateralt samarbejde på fødevareområdet?

Din rolle bliver at agere som værdiskabende bindeled mellem Fødevarestyrelsens dygtige specialister, vores direktion samt departement på områdets mange og til tider udfordrende EU- og internationale sager. Du får ansvar for et udsnit af tredjelande, hvor Fødevarestyrelsen og den danske fødevaresektor har strategiske interesser.

Vestforbrænding

Sektionsleder for fællesfunktion – Grøn fjernvarme

Glostrup

Vil du være ansvarlig for sektionen, som bidrager til løsningen af tværgående opgaver og administrativ support til programmer, projekter og drift, som gennemføres i vores fjernvarmeområde ”Grøn Varmeforsyning”?

Sektionslederens opgaver omfatter:

  • Personaleledelse og udvikling af medarbejdere i Grøn Varmeforsynings fællesfunktion – medarbejdere med forskellige fagligheder og ansvarsområder.
  • Levere specialistviden (via sektionens medarbejdere) på følgende kompetencer til både bygge-/anlægsprojekter og driftsenhederne: Areal og myndighedsbehandling, dokumentstyring, contract management, administrativ support til området, GIS support, ERP på anvendelsesniveau.
Vestforbrænding
TC Administration ApS

Bogholder til dynamisk ejendomsadministration virksomhed

Glostrup

Du får ansvaret for at håndtere regnskabsmæssige aspekter for vores portefølje af kunder, der består af foreninger, bolig- og erhvervslejemål. Dette inkluderer daglig bogføring ejendoms- og selskabsfakturaer, håndtering af fakturaworkflow, kontakt til kreditorer og kunder m.v.

Vi tilbyder bl.a. en stilling gerne på 25-30 timer evt. på fuldtid med fleksible arbejdstider, samt et åbent og venligt arbejdsmiljø med gode kolleger og fokus på både personlig og faglig udvikling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV