Verisure

Vil du også med på rejsen i Danmarks største og hurtigst voksende alarmselskab?

Nordens mest solgte privatalarm

Verisure er markedsførende leverandør af alarmer og alarmsystemer til private hjem og virksomheder og har mere end 25 års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem. Verisure er i kraftig vækst og med mere end 90.000 kunder er vi nu danskernes foretrukne leverandør af tyverialarmer. Og tempoet forbliver højt i lang tid endnu. Derfor søger vores ca. 250 medarbejdere ofte nye, ambitiøse og talentfulde kolleger.

 

Karriere hos os

I Verisure tror vi på, at nøglen til succes ligger i vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere kan se en professionel, såvel som personlig udvikling i deres job hos os. Vi er meget fokuserede på, at du får udnyttet dit fulde potentiale, og at du får mulighed for at udvikle dig i den retning din passion tager dig.

Måske er du nyuddannet, måske er du godt i gang med din karriere, men når du vælger at arbejde for os, er der rig mulighed for at forfølge dine karrieredrømme.

Nye medarbejdere behøver ikke kunne alt lige fra begyndelsen. Vi er med hele tiden for at give inspiration, uddannelse og støtte. Vi giver vores medarbejdere kontinuerlig uddannelse, hvilket omfatter coaching og lederuddannelse på forskellige niveauer.

Mange af vores ledere har lært virksomheden godt at kende helt inde fra hjertet af vores hovedkontor. Et af vores mål er at have de bedste medarbejdere i branchen!

 

Vi tilbyder

Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: ”Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker”, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje. Vi er fleksible og servicemindede, vi sætter høje, men realistiske, mål og når dem. Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vi belønner initiativ, beslutsomhed samt det, at du tager ansvar og gør en forskel i hverdagen. Det er vores klare målsætning at sikre, at alle har balance i arbejdet således, at der er mulighed for succes i både privatlivet og arbejdslivet.

Læs mere om Verisure på www.verisure.dk/om-verisure.