277 job matcher din søgning 277 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solid-IT Partnerselskab Struktureret Driftskoordinator søger til barselsvikariat

Solid-IT Partnerselskab, Glostrup

Vil du være en del af en nytænkende IT-Service virksomhed med højt til loftet?

Vi søger en selvstændig kollega, som brænder for at være medskabende til at få serviceteamet til at levere en fremragende service til vores kunder. Kunne du tænke dig at hjælpe kunderne med at få prioriteret deres opgaver, sikre at de rigtige mennesker hjælper, og sikrer overblik i dagligdagen? Kan du lide at sætte struktur på både små og store opgaver, og ligger det naturligt for dig at skabe overblik og fremdrift? Så har vi en spændende stilling hos SOLID-IT.

Som Driftskoordinator er det vigtigt, at du kommer hele vejen rundt om en opgave, og sikrer at relevante personer inddrages i opgaven i tide, og at opgaven bliver løst og fulgt til dørs.

Wizer A/S Wizer A/S søger mandskab til vores skydehold og gravefolk, samt håndmænd (m/k/) til arbejde på hele Sjælland

Wizer A/S

Wizer A/S søger mandskab til vores skydehold og gravefolk, samt håndmænd (m/k) til arbejde på hele Sjælland.

Hos Wizer er vi stolte af at levere lynhurtigt fibernet til danskerne og vi etablerer hovedsageligt i hovedstadsområdet og Nordsjælland, men integrere på hele Sjælland. Vi udfører selv fiber- og kabelnedlægning, samt udgravning til brønde og tilslutning af stikledninger til de enkelte privatkunder. Der er derfor rigeligt at give sig i kast med, når du starter hos os.

Ved at blive en del af Wizer, tager du del i en spændende rejse med mange muligheder og vores fortsatte vækst.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Træningskoordinator med eventuel laborantbaggrund

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Er du struktureret, ansvarsfuld og kommunikativt stærk? Kan du systematisk holde overblikket og sikre dig, at vores træningsprogram kører på skinner? Så har vi den rette stilling til dig!

Eurofins Som træningskoordinator vil du få en central rolle i Eurofins BioPharma Product Testing. Det vil være din fornemste opgave at koordinere træning af vores engagerede medarbejdere på tværs af vores afdelinger i Glostrup og sikre dig, at træningen skrider frem som planlagt. Dertil vil du skulle vedligeholde og følge op på eksisterende træningsmateriale. Slutteligt vil du være en essentiel del af vores on-boarding samt exit af medarbejdere.

Agilent Technologies Denmark
Program Coordinator, Pathology

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

At Agilent Technologies we have dedicated ourselves to the fight against cancer. If you are motivated to be part of an ambitious and international environment, where your actions will have an impact on improving the quality of life. Then this role is for you!

We have an exciting opportunity for an engaging individual who wants to apply their organizational skills to support our strategic programs in the Pathology Division. As the Program Coordinator, you will be supporting the Program Management Office, for our program and provide day-to-day oversight of administrative and operational functions in order to achieve program sustainability and success that ensures the Pathology Division is running smoothly, so we as a business can provide continuous delivery of quality products to our valued end-users.

Agilent Technologies Denmark
PKF Munkebo Vindelev
Administrativ medarbejder/sekretær

PKF Munkebo Vindelev, Glostrup

PKF Munkebo Vindelev, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, er et travlt revisionsfirma i Glostrup, som søger en central medarbejder til vores administration til ansættelse snarest.

Vi skal bruge en engageret, erfaren medarbejder, som vil få ansvaret for vores sekretariat, og som i samarbejde med vores receptionsmedarbejder løser de mangeartede opgaver, som ligger i en administration.

Stillingen er fuld tid.

Centrale arbejdsopgaver

 • Assistance til firmaets ledelse.
 • Ansvarlig for den afsluttende kvalitetskontrol af regnskaber og regnskabsrelaterede dokumenter samt klargøring af elektronisk kommunikation i forbindelse hermed.
 • Digital anmeldelse og registrering til offentlige myndigheder.
PKF Munkebo Vindelev
PKF Munkebo Vindelev
Administrativ medarbejder til reception

PKF Munkebo Vindelev, Glostrup

PKF Munkebo Vindelev, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, er et travlt revisionsfirma i Glostrup, som søger en central medarbejder til vores administration til ansættelse snarest.

Vores kunder og medarbejdere betyder alt for os, og de skal have det godt. Det er her vores nye frontmedarbejder kommer ind i billedet.

Vi skal bruge en engageret medarbejder, som har lyst til at gøre en forskel, og som sætter en ære i at få vores reception/lounge til at være stedet, hvor vores kunder får en god oplevelse, når de ringer til os eller kommer på besøg.

Stillingen er fuld tid.

Centrale arbejdsopgaver

 • Besvarelse af telefonen, samt modtagelse af gæster.
 • Diverse korrespondance.
 • Indberetning til offentlige myndigheder.
PKF Munkebo Vindelev
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gorenje Group Nordic A/S
Internal Sales Coordinator – ASKO Professional

Gorenje Group Nordic A/S, Glostrup

As ASKO Professional is growing, we are now looking for a motivated Internal Sales Coordinator to strengthen the existing team. The role is a temporary position until September 2023.

You will be given an important role in monitoring the development of ASKO Professional in terms of sales, tenders, and competitors. Furthermore, you will be participating in the launch of new products and training and provide the necessary information to partners.

We are looking for a team member who is pro-active. You actively search for opportunities to support results and goals. You are result-oriented and driven by tackling challenges and new opportunities. You enjoy critical thinking and want to learn as you go.

Gorenje Group Nordic A/S
FA09
Kontorelev til team med høj trivsel - genopslag

FA09, Glostrup

Vil du have skønne kollegaer, og blive en del af et fagligt stærkt team med tårnhøj medarbejdertilfredshed? Vil du have en uddannelse med en bred vifte af administrative opgaver, hvor du vil opleve at du - gennem god service og høj faglighed - gør en forskel for vores beboere og boligansøgere? Så læs med her!

Vi søger en kontorelev med speciale i administration til vores sammentømrede udlejningsteam. Opstart gerne 1. september 2022.

Beskæftigelsesministeriet

Som kontorelev i vores udlejning bliver du en del af udlejningsteamet på 11 personer. Du kommer til at følge en 2-årig uddannelsesplan, der sikrer, at du både lærer alt det uddannelsen kræver, samt at der er tid og plads til at specialisere dig indenfor forskellige fagområder, hvis du har et ønske om dette. Du får et solidt kendskab til en bred vifte af opgaver indenfor boligadministration, hvilket stiller dig stærkt ift. fremtidige jobmuligheder.

FA09
Koncerncentre
To CTS/IBI-teknikere til serviceopgaver til Rigshospitalet

Koncerncentre, København og Glostrup

Vi søger to kollegaer til Drift og Teknik i Center for Ejendomme.

Rigshospitalet driftes i dag på en ABB-platform og honeywell-platform hvortil flere forskellige systemer er integreret, alle integreret systemer overvåges i dag 24/7 i driftsvagten, dine arbejdsopgaver vil primært omhandle fejlfinding, servicering og vedligeholdelse af alle eksisterende systemer for at skabe stabil hospitalsdrift.

Rigshospitalet står overfor en udskiftning af den eksisterende ABB-platform og honeywell platform til en nyere og mere tidssvarende BMS-platform fra Siemens, den nye Siemens platform kommer til at danne rammen om Rigshospitalets fremtidige BMS-struktur.

Som CTS-tekniker bliver du en central person i forbindelse med konvertering af de eksisterende systemer, du kommer til at indgå i et team som skal sikre at systemkrav overholdes samt at overgangen til det nye system forløber efter fastlagte etaper.

Koncerncentre
BAUHAUS
Erhvervs- og projektkundesælger til BAUHAUS Glostrup

BAUHAUS

Brænder du for relationssalg til erhvervskunder og private projektkunder? Kan du give en rådgivning og service ud over det sædvanlige? Så er det måske dig der skal være vores nye sælger i Erhvervs- og projektkundeafdeling?

Dine opgaver vil primært bestå i salg, rådgivning og servicering af både eksisterende og nye kunder. Du vil skulle arbejde med salg fra start til slut - herunder tilbudsgivning. Du vil få både personlig og telefonisk kontakt til såvel kunder som leverandører.

Hos BAUHAUS har vi altid kunden i centrum, og som sælger i vores Erhvervs- og projektkundeafdeling har du medansvaret for salg og udvikling af vores relationssalg, og det er dig der i samarbejde med afdelingerne bliver bindeleddet til kunderne.

BAUHAUS
Koncerncentre
Logistiksupport til NFOS-Logistik (varemodtagelse, 3PL-kontakt, kundesupport)

Koncerncentre, Glostrup

Vil du arbejde med logistiksupport i vores nye team, som driver det nationale værnemiddellager?

I Region Hovedstaden udvider vi i øjeblikket vores lageraktiviteter, og kapacitetsbehovet stiger. Logistikindsatsen dækker over en række delelementer, som tilsammen skal danne fundamentet til en effektiv og sammenhængende logistik i Region Hovedstadens håndtering og operationalisering af et nationalt og EU-beredskabslager.

I den forbindelse søger vi en logistiksupporter til Enhed for Supply Chain.

Logistiksupport vil bl.a. varetage opgaver inden for:

 • Kundekontakt med regioner og kommuner
 • Varemodtagelse i SAP og onsite-kontakt til 3PL-leverandører i forbindelse med leveringen
 • Salgsordresupport
Koncerncentre
Sentia Denmark A/S
Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Sentia Denmark A/S, Odense eller Glostrup

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Senior Infrastructure Engineer vil du blive en del af et større kompetent team, hvor vi arbejder og tænker i en international kontekst. Du vil være ansvarlig for at arbejde med vores VMware og Hyper-V installationer, opdatering af disse, og sikre automatisering m.v. Du vil have mulighed for at arbejde ud fra vores kontor i enten Glostrup eller Odense.

Dine ansvarsområder

 • Installation og drift af en bred vifte af VMware produkter bla. vSphere, VCD, NSX-T, VCDA, vSAN
 • Vedligeholde og opdatere Hyper-V clustre
 • Vedligeholde, opdatere og automatisere vores IT-infrastruktur
Sentia Denmark A/S
Danske Bank Talar du flytande svenska och har förståelse för IT? Brinner du för att ge professionell IT-support på svenska/norska och engelska? (Glostrup, København)

Danske Bank

Talar du flytande svenska eller norska och har förståelse för IT? Brinner du för att ge professionell IT-support på både svenska, norska och engelska? Vi är primärt en skandinavisk support och därför är viktigt för oss att du talar flytande svenska eller norska och kan göra dig förstådd på språk nummer två.

Här kan du använda din naturliga känsla för service i ett spännande jobb, där Danske Banks företagskunder ringer till dig med tekniska frågor. Du har ett leende i rösten och är bra på att kommunicera med människor. Har du dessutom goda IT-färdigheter och har lätt att lära nya system, så ta chansen att bli en del av en utmanande och tidvis hektisk miljö.

NCC Danmark
Procesmedarbejder til asfaltanlæg

NCC Danmark, Glostrup

Har du lyst til at blive en del af en asfaltafdeling med et tæt sammenhold, hvor du selv strukturerer opgaverne sammen med dine kolleger?

Så bliv vores nye procesmedarbejder og få en hverdag, hvor du får indflydelse på, hvordan opgaven bliver løst, og hvor hjælpsomhed er i højsædet blandt kollegerne, når der skal produceres asfalt til vores koncern.

Du kommer ind i en afdeling, hvor vi samarbejder om produktionen. Som procesmedarbejder får du ikke én bunden opgave men kommer i stedet til på skift at stå for forskellige dele af processen, fra sten til asfalt på vores asfaltværk i Glostrup. Her deles du og resten af holdet om de forskellige opgaver og bestemmer, hvordan de bedst løses.

NCC Danmark
Rigspolitiet Lageroperatør til politiets materiel

Rigspolitiet, Glostrup

Vil du være med til at sikre, at politiets materiel er tilgængelige i rette stand, i rette mængde og til rette tid? Er du superbruger i SAP? Så er du muligvis vores nye lageroperatør i Center for Flåde- og Materielstyring, som er ansvarlig for at lager med varer og udstyr fungerer effektivt og professionelt.

Din dagligdag bliver præget af selvstændigt arbejde samt arbejde i teams. De fleste procesopgaver bliver udført i SAP. Du vil blandt andet skulle udføre lageropgaver såsom:

 • Varebestillinger og genbestillinger
 • Plukker, emballerer og sender varer
 • Modtager bestillinger fra politikredse
Fiskars Denmark A/S
Assistant

Fiskars Denmark A/S, Glostrup

Fiskars Group is the global home of design-driven brands for indoor and outdoor living. Our brands include Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Moomin by Arabia, Waterford, and Wedgwood. Our brands are present in more than 100 countries and we have more than 350 own stores. We have 7,000 employees.

Fiskars Supply Chain are responsible for ensuring both an efficient inbound and outbound of products, looking after the entire process from procurement, sourcing, quality management and manufacturing, to warehousing, packaging, and finally, transportation of all our products to customers and increasingly, directly to consumers. We focus on efficiency and quality on a global scale.

You support Vice President of Supply Chain, Mogens Hansen at the Fiskars office in Denmark.

 • Meeting arrangements, bookings and minutes
 • Day to day calendar management
 • Travel arrangements as well as travel claims
Fiskars Denmark A/S
TEKNIQ Arbejdsgiverne
El-uddannelseskonsulent med politisk flair

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup

Brænder du for El-branchen, for elektrikeruddannelsen og den teknologiske udvikling, og kan du lide at rådgive og have dialog med virksomheder?

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger en El-uddannelseskonsulent, der kan rådgive vores installations- og industrivirksomheder om lærlinge og erhvervsuddannelser, og som kan bringe sin viden i spil, når vi skal udvikle elektrikeruddannelsen, så den matcher fremtidige kompetencebehov.

Hos os får du muligheden for at få indflydelse på dine arbejdsopgaver ved at bringe ny viden i spil og selvstændigt handle på det. Vi tilbyder dig en hverdag i forandring og en organisation i rivende udvikling med en digital og grøn dagsorden.

TEKNIQ Arbejdsgiverne