159 job matcher din søgning 159 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 159 resultater.
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektleder

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er du klar til at sikre økonomi, tidsplan og kvalitet på vores projekter i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling?

Så får du her muligheden for at vise, hvad du kan, i en central projektlederstilling, der byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig udvikling.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Landmålingstekniker

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup og Gilleleje

Er du klar til en afvekslende arbejdsdag med ansvar for en bred vifte af landmålingsopgaver? Motiveres du af et varierende arbejdsmiljø hvor du veksler mellem at være på farten og foran computeren? Og leverer du høj kvalitet til tiden for at sikre tilfredse kunder? Så har du mulighed for at blive en del af landmålerteamet i Nordkysten. Jobbet byder på et bredt ansvarsområde i tæt samarbejde med dygtige kolleger.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling hvor mange faglige kompetencer kommer i spil
 • Et selvstændigt arbejde, hvor du i høj grad selv planlægger din arbejdsdag
 • Mulighed for at følge et projekt fra start til slut

Dit arbejdssted vil være fordelt over primært vores pladser i Storkøbenhavn med base på vores kontorer i Gilleleje og Glostrup.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Ønsker du at kombinere din tekniske faglighed indenfor gadebelysning med ledererfaring - og samler du på gode kundeoplevelser?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje eller Glostrup

Netop det kan blive din hverdag hos Nordkysten A/S, hvor du som central teamleder vil være med til at fortsætte arbejdet med at udvide elafdelingen. Stillingen byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig og personlig udvikling i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du får en selvstændig rolle og løfter ansvaret for projekternes økonomi og kvalitetsmål i tæt samarbejde med divisionschefen, kolleger på tværs af organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Du slipper først kunden, når forventningerne er indfriet og alle er tilfredse.

Du er en succes i rollen som teamleder, når du lykkes med at:

 • Skabe gode kundeoplevelser baseret på optimale løsninger
 • Skaffe nyt arbejde til afdelingen (gennem opsøgende arbejde)
Jobindex A/S
Rutineret lagermedarbejder til harmonisk team

Jobindex A/S søger for Ackro ApS i Glostrup

 • Kender du til tempoet og metoderne på et lager? Og vil du være en del af et effektivt team med et rigtig godt kollegialt samarbejde?

Inde i Glostrups industriområde finder du vores moderne lagerhotel. Her opbevarer og distribuerer vi varer på vegne af vores kunder, der tæller både B2C- og B2B-virksomheder i Danmark og resten af verden. Vi håndterer alt lige fra tøj og accessories til gamingudstyr og fødevarer og tilbyder branchens bedste service.

 • Du vil i høj grad være en af dem i teamet, som plukker og pakker forsendelser.
 • Du hjælper også gerne til med at læsse og losse, når der er travlt.
 • Du holder en god disciplin, når du dokumenterer og scanner godset.
Jobindex A/S
ENCO A/S - ELTo proaktive projektledere til entreprisesager i elbranchen

ENCO A/S - EL, Glostrup

I ENCO-EL har vi rygende travlt, og mangler lige nu to dygtige og analyserende projektledere, som kan være med til at styre vores mange projekter sikkert i mål.

Har du erfaring med ledelse af bygge- og renoveringsprojekter og drømmer du om at løfte entreprisesagerne i elbranchen til helt nye højder? Så har vi stillingen til dig.

Byggebranchen er i rivende udvikling og vores tre entrepriseledere løber lige nu ekstra stærkt. Og med flere små, mellemstore og store sager på tegnebrættet, har vi behov for yderligere to skarpe projektledere, som vil bidrage til afdelingens videre succes.

FRIDA Forsikring Agentur A/SHar du erfaring som Skadebehandler?

FRIDA Forsikring Agentur A/S, Glostrup

Vil du være en del af et fagligt stærkt team med kompetente og engagerede kollegaer indenfor ejerskifteforsikring?

Din primære opgave er at behandle ejerskifte-skader og sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når skaden er sket. Vores kunder skal opleve skadebehandling af høj kvalitet og at deres skader udbedres så hurtigt og effektivt som muligt. Du vil opleve et godt arbejdsmiljø blandt dygtige, glade kolleger i en fagligt interessant og travl hverdag.

Du kan forvente at blive en del af en spændende virksomhed i vækst, som har en uformel omgangstone, sociale events, aktivitetsklubber og sidst men ikke mindst gode og engagerede medarbejdere. Vi tilbyder dig en konkurrencedygtig lønpakke med mulighed for faglig udvikling, hjemmearbejdsplads, pension og sundhedsforsikring.

Vestforbrænding
Barselvikariat i Kundeservice

Vestforbrænding, Glostrup

Kan du give vores kunder den allerbedste service?

Som kundeservicemedarbejder hos Vestforbrænding indgår du i et team med 11 dygtige kollegaer, hvor service og kvalitet er vigtigst. Kunden skal kunne mærke din professionelle og engagerede indsats, og det kræver, at du er en ambitiøs medarbejder, der er stabil, pligtopfyldende og sætter en ære i at sikre den bedste kundeoplevelse. Du forstår vigtigheden af at indgå i dialog med kunderne og afdække behov samtidig med, at der udvises respekt, overskud og venlighed i telefonen.

Vestforbrænding Kundeservice har ansvaret for at servicere vores mange kunder som tæller kommuner, private borgere, virksomheder og vognmænd, og du skal varetage kundehåndteringen via telefon og på mail og ved brug af forskellige backoffice-programmer.

Vestforbrænding
Indrykket: 
Danske BankExperienced Business Analyst to make some magic in Buying and Owning Real Estate Nordic Tribe (Copenhagen)

Danske Bank, Glostrup

Our aim is to digitalize the end-to-end customer journey of buying and owning Real Estate in Sweden, Norway and Finland. We want our customers to feel confident about taking decisions by providing fast answers and the opportunity to self-service as much as possible.

You will be working in an environment where we take the agile mind-set seriously and where you have the possibility to make a difference and leave a mark when you find situations where we could do better. Your daily work will consist of translating business needs into clear goals, improvee existing practices, provide domain knowledge to the development team, testing, facilitation of workshops, analysis of problems and much more.

Indrykket: 
VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
FlashfotovideoButikspersonale med fotoerfaring

Flashfotovideo, Glostrup

Vi er en virksomhed i stærk vækst og udvider på mange områder, og vi søger derfor nu ekstra personale til forskellige funktioner. Vi er stadig en relativt mindre virksomhed, og det betyder, at du får tilknytning og oplæring i en del forskellige områder.

Vi tilbyder meget varierende opgaver:

 • Ekspedition i butikken
 • Foruden ekspedition på tlf. og mail
 • Der skal lægges varer på hjemmesiden/webshoppen
 • Forsendelsesfunktioner som pakning, modtagelse af varer
 • Produktion af annoncer (typisk i photoshop eller lignende)
 • Billede- og videoproduktion til siden
NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til anlægsstruktøruddannelsen til NEXT Byggeri – genopslag

NEXT Uddannelse København, Glostrup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

NEXT Byggeri søger en kompetent og engageret faglærer. Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på anlægsstruktøruddannelsen. Vores elever har forskellige forudsætninger og vores mål er fagligt at udvikle hver enkelt bedst muligt.

Du kommer til at indgå i et team med 12 kolleger og ledelse, der i fællesskab varetager evaluering og udvikling af uddannelsen, undervisningen, og lærersamarbejdet om elevernes læring og trivsel.

Fiskars Denmark A/SGlobal Recruitment Manager & Denmark HR

Fiskars Denmark A/S, Glostrup

We are looking for a global recruitment manager who is experienced within the field of recruitment and employer branding, who will also be responsible for human resources in Fiskars Denmark.

In this role you will be responsible for developing our global resourcing plan and policy in line with the business needs and run projects to implement the related activities, as well as developing and designing our global employer branding strategy.

You will provide expertise, guidance and global solutions in recruiting and workforce management to HR and managers to ensure extraordinary employee experience. You will be managing global partnerships and channels in the field of talent acquisition, develop activity plans for co-operation with universities and other key stakeholders, as well as proactively act as Global process owner for Recruiting, incl. our Workday tool, to develop the global recruiting processes.

Indrykket: 
Commentor A/S
Public Business Developer

Commentor A/S, Glostrup

Brænder du for salg af skræddersyede it-løsninger til det offentlige og trives du med opsøgende salg og relationspleje - så er stillingen som Business Developer i Commentor måske noget for dig.

Commentor er en af de IT-leverandører der er værd at lægge mærke til i øjeblikket. Vi vækster i omsætning, indtjening og antal ansatte – er lige udnævnt som IT-komet og ”bedst til vækst” af Computerworld. Særligt på det offentlige marked har vi formået at udvide vores forretning og vinder kontrakter og rammeaftaler på en række nye områder.

Commentor A/S

Du får det kommercielle ansvar for samarbejdet med udvalgte nye offentlige kunder, primært på Sjælland. Din hovedopgave er at åbne nye salgsdialoger, sikre forventningsafstemning og øget værdi for begge parter. Salg sker enten via direkte salg af mindre opgaver i form af analyse og prototype-salg under udbudsgrænsen, SKI-tildelinger eller skriftlige udbudsbesvarelser på EU-udbud og miniudbud.

Commentor A/S
Software Developer

Commentor A/S, Glostrup

Holder du af kvalitet, kode og cloud?

Og en kop kaffe med dine kollegaer, imens I diskuterer de nyeste teknologier, så er du den Software Developer vi søger til vores kontor i Glostrup.

Du vil hos Commentor få en aktiv rolle med at designe og udvikle forretningskritiske skræddersyede softwareløsninger til de største offentlige og private virksomheder i Danmark. Du vil komme til at arbejde i en organisation, der brænder for at arbejde med den nyeste teknologi og skabe løsninger, der gør en forskel. Alt sammen uden dit arbejde bliver tynget af tunge processer.

Commentor A/S

Fælles for alle vores løsninger er, at vi aldrig går på kompromis med leverancesikkerhed og kvalitet. Vi får tingene gjort og vi holder, hvad vi lover. Vi er netop kåret til årets IT-komet, og den rejse fortsætter vi i 2021, og vi vil gerne have dig med på holdet.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Positiv og forandringsparat laborant til mikrobiologisk laboratorium (vikariat med mulighed for fastansættelse efterfølgende)

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Eurofins

Brænder du for arbejde med mikrobiologiske analyser og er du klar til at blive en del af et dedikeret team? Så har vi det rette job for dig. Vi søger en selvstændig laborant til et barselsvikariat på et år i mikrobiologisk laboratorium med mulighed for fastansættelse efterføglgende.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Spændende og alsidig mikrobiologisk opgaveløsning inden for pharmaceutiske analyser
 • Vedligeholdelse af udstyr
 • Validering af analysemetoder
Nemovo ApSTømrer eller et sjak til omgående ansættelse

Nemovo ApS, Glostrup

Vi har rygende travlt og har brug for flere dygtige hænder.

Har du lyst til at blive en del af ungt professionelt team der synes det er sjovt at gå på arbejde? Så søger vi lige nu tømrere eller et sjak.

Som arbejdsplads tilbyder vi:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Godt sammenhold
 • Godt, positivt og sundt arbejdsmiljø