274 job matcher din søgning 274 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Financial Controller med solide momskompetencer

Jobindex A/S søger for Nobina Danmark i Glostrup

Vi søger en Senior Financial Controller som får ansvaret for en bred vifte af opgaver, men det vigtigste er, at du trives i en rolle hvor du er vores ekspert i forhold til skatte- og momsregler. Du kommer primært til at arbejde internt, men også med koncernopgaver rettet mod vores moderselskab i Sverige.

Du arbejder på tværs af 15 selskaber, hvor vi har indtægter på 650 MDKK. I Danmark har vi over 600 ansatte i Danmark.

Vi ser gerne at du har minimum 5 års erfaring som controller eller revisor, og at du som person er en resultatorienteret teamplayer, der struktureret imødekommer de deadlines som virksomheden kræver.

Læs mere om stillingen her

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Werd ApS
Økonomielev til stjerne-team

Werd ApS, Glostrup

Er du vild med tal, regnskab og økonomi - og ønsker du at blive en mester indenfor området? Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye økonomielev på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og en hektisk hverdag baner vejen for succes.

WERD ApS

Vi tilbyder et traditionelt uddannelsesforløb med et 2 års praktikophold afbrudt af korte skoleophold med en afsluttende fagprøve - i perioden 1. september 2021 til 31. august 2023.

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 37 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores team.

Werd ApS
HTH
Salgstrainee

HTH, Glostrup

KICKSTART DIN KARRIERE HOS HTH GLOSTRUP I TYPEHUSEAFDELINGEN

Drømmer du om en spændende karriere med fokus på udvikling og flotte resultater i et godt socialt miljø?

HTH

Afdelingen typehuse hos HTH Glostrup, søger lige nu en trainee til deres afdeling. Hos typehuse lærer du at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed, og du bliver klædt godt på til at lykkes i dit arbejde.

Typehuse hos HTH Glostrup har stor succes og masser af spændende projekter, som du kan blive en del af. Så er du struktureret, har styr på detaljen og ønsker at komme med på teamet? Så grib muligheden og ansøg allerede i dag.

HTH
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
POWER A/S
Bliv Service Agent i vores successfulde omnichannel team

POWER A/S, Glostrup

Nu har du chancen for at blive en del af Danmarks måske hurtigstvoksende omnichannel-virksomhed og samtidig få et grundigt indblik i driften af en succesfuld e-commerce-forretning. Der er nemlig smæk på, når man ekspederer over 700.000 ordrer om året, og derfor søger POWER tre service agents, som skal være med til at sikre, at alle ordrer går gnidningsfrit igennem.

Jobindex A/S

Dine arbejdsopgaver

 • Sammen med resten af omnichannel-teamet er det bl.a. din opgave at holde øje med alle ordrer fra vores butikker og websites og sikre, at de forløber som forventet til vores kunders store tilfredshed.
 • Dit arbejde er driftsbetonet og består hovedsageligt af tidskritiske rutineopgaver såsom: betalingsudfordringer, svindelforebyggelse og systemfejl
 • Du vil også supportere og servicere dine kollegaer i vores kundecenter samt vores POWER-rangers på salgsgulvet.
POWER A/S
POWER A/S
Er du vores nye online sælger?

POWER A/S

Vores kunder er vilde med at handle på nettet. Derfor har vi brug for dig som vores nye elektroniksælger via vores salgschat, som er vores nye store satsning.

Jobindex A/S

Du skal kunne lide kunder og salg
Du skal altså være drevet af mål – og kunne lide at fejre dem med os. Det går stærkt hos Power, og vi er ivrige efter at prøve nye ting af. Derfor er det bestemt en fordel, hvis du hurtigt kan ændre kurs og er sulten efter at teste nye idéer og muligheder af.

Stillingen er fuldtid, og din arbejdsplads bliver i et af vores varehuse, så du er tæt på produkterne samt vores kollegaer.

POWER A/S
Vestforbrænding
Konsulent til vores ledelsessekretariat

Vestforbrænding, Glostrup

Kan du se dig selv som konsulent i en virksomhed, hvor grøn fjernvarme, genbrug, genanvendelse og bedre udnyttelse af ressourcer hver dag er på dagsordenen?

Vestforbrænding bistår 19 kommuner, 1 mio. borgere og 60.000 virksomheder med den grønne omstilling. I tæt samarbejde med vores ejerkommuner og virksomheder tager vi hver dag skraldet og sikrer, at affaldet bliver energiudnyttet og genanvendt.

For at lykkes i vores arbejde, skal vi spille hinanden gode; borgere og politikere, det offentlige og det private. Og til at hjælpe med dette, har vi brug for dig.

Vestforbrænding
TEKNIQ Arbejdsgiverne
Kan du skabe engagement på sociale medier, skabe fængende indhold og skyde en hurtig video?

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup

Og vil du samtidig være med til at skabe Danmarks grønneste og mest digitale erhvervs- og arbejdsgiverorganisation?

TEKNIQ Arbejdsgiverne søger en social media manager og gerne med erfaring fra en politisk styret organisation. Vi tilbyder en omskiftelig hverdag, hvor du spiller en stor rolle i at nå vores interessenter med dine gode ideer baseret på en stærk journalistisk værktøjskasse. Kan du engagere læsere på sociale medier, og er du nysgerrig på at forstå forskellige målgrupper, så læs endelig videre.

Du får et spændende og alsidigt job, hvor størstedelen af dit arbejde finder sted i Glostrup. Din nærmeste leder vil være kommunikationschef Anne Birkelund, og du har mulighed for selv at tilrettelægge din arbejdsdag alt efter behov.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Hartmanns A/STruckfører søges til byggemarkeder i Storkøbenhavn!

Hartmanns A/S søger for kunde

Der genåbnes for byggemarkeder under 5.000 m2 og byggesæsonen og det gode vejr står for døren.

Vi søger derfor stabile lagermedarbejdere med erfaring for truckkørsel og lyst til at tage fat. Der er tale om muligheder i flere af områdes afdelinger, bla. København, Glostrup, Køge, Roskilde m.m. tilhørende Danmarks største udbyder af byggematerialer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Pakning af kundeordrer (hele batch samt løse dele, brædder, plader m.m.)
 • Læsse lastbiler
 • Lagervedligehold, opfyldning, holde orden m.m.
Indrykket: 
Accountor Denmark A/SFagligt stærk lønchef med overblik

Accountor Denmark A/S søger for Colas Danmark A/S i Glostrup

Er du lønchef med overblik, beslutningskompetence og stor faglighed? Har du lyst til at lede et mindre team med ansvar for løn til ca. 500 medarbejdere? så har Accountor en attraktiv stilling til dig som lønchef i Colas Danmark A/S, der er en af landets førende virksomheder indenfor produktion og udlægning af asfalt. Colas Danmark er en velkonsolideret virksomhed med en lang og stærk historie og en uformel kultur med højt til loftet.

Colas Danmark A/S beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Medarbejdergruppen består af både funktionærer, timelønnede og udenlandske medarbejdere. Lønchefen er ansvarlig for alle forhold, der relaterer sig til korrekt udbetaling af løn, herunder lovgivning, overenskomster, pensionsforhold etc.

ProAccountRegnskabskonsulent i Storkøbenhavn

ProAccount

ProAccount er inde i en rivende udvikling med mange nye kunder og søger derfor dig, som har erfaring som regnskabschef/regnskabskonsulent eller lignende. Du kommer til at indgå i et stærkt team af medarbejdere, der leverer en bred vifte af bogholderiydelser til vores trofaste eksisterende kunder og til de nye der løbende kommer til.

Du skal have mod på en hverdag med alt fra operationelle regnskabsopgaver, til tungere opgaver, som kræver, at du kan sparre med kunderne omkring deres regnskab og økonomi.

Dit arbejde vil i høj grad være præget af kontakt og kommunikation med ledelse og HR-medarbejdere hos kunden, og det er derfor vigtigt, at du kan kommunikere på alle niveauer og har en serviceminded tilgang til kunder og samarbejdspartnere.

Samsøe SamsøeIT Supporter

Samsøe Samsøe, Copenhagen and Glostrup

Samsøe Samsøe is looking for a service-minded and solution-oriented IT Supporter to join our helpdesk team. The position is located both at the HQ in Copenhagen and Warehouse in Glostrup. This role will handle various IT support tasks, in a value-driven organization, where each day is different.

Together with the team, you will be responsible for the daily operation and support of our users and systems, such as counter Sharepoint, Office 365 incl. Teams, Onedrive etc.

You will have diverse and varied work assignments with the latest technology in an exciting company, where helpfulness, responsibility and efficiency are key values and the tone of conversation is informal.

EL:CON A/S
Teamleder til kundeservicecenter

EL:CON A/S, Glostrup

Til vores kundeservicecenter beliggende i Glostrup søger vi en teamleder, der får ansvaret for succesfuld styring af afdelingens daglige drift.

I vores kundeservicecenter, der på nuværende tidspunkt tæller ni medarbejdere, håndterer og servicerer vi vores store landsdækkende kunder. Vi er kontaktpunktet for modtagelse af ordrer, booking af kunder samt planlægning af vores servicemontører.

Du bliver her en nøglefigur og får det overordnede ansvar for at sikre en strømlinet administrativ ordreafvikling, implementering af nye landsdækkende kunder, ledelse af afdelingens medarbejdere samt udvikling og optimering af kundeservicecentret.

EL:CON A/S
Verisure
Business Analyst til Verisures Customer Portfolio Afdeling

Verisure, Glostrup

Har du passion for data, analyse og rapportering? Vil du være ansvarlig for rapportering og analytisk arbejde med afsæt i vores over 150.000 kunder i Verisure? Så er det dig, vi leder efter som Business Analyst til vores afdeling for kundeporteføljen.

Du vil i rollen som Business Analyst blive eksponeret for stakeholders på langs og tværs af hele organisationen og vil referere ind til vores Portfolio Management Director.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Udvikling, rapportering, analysering og opfølgning af de vigtigste KPI’er (i PowerBI).
 • Udarbejde og præsentere PowerPoint materiale til beslutningsgrundlag for den danske ledelse.
Verisure
TEKNIQ ArbejdsgiverneUDDANNELSESKONSULENT SØGES TIL VVS-OMRÅDET

TEKNIQ Arbejdsgiverne, Glostrup

Vi søger en uddannelseskonsulent, der har fingeren på pulsen når det gælder vvs-branchen og er optaget af den teknologiske udvikling og kompetencebehovet i vvs-branchen.

Går du op i branchens udvikling samt den politiske dagsorden på vvs- og uddannelsesområdet? Så kan du få muligheden for at få indflydelse herpå ved at bringe ny viden i spil og selvstændigt handle på det her hos TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • At medvirke til at udvikle vvs-energi-uddannelsen, så den matcher virksomhedernes kompetencebehov
 • At være TEKNIQ Arbejdsgivernes repræsentant i det faglige udvalg og efteruddannelsesudvalg for vvs-energi-uddannelsen
 • Deltage i øvrige udvalg i vores uddannelsessekretariat (EVU) og på skolerne