220 job matcher din søgning 220 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randstad A/S
Bogholder

Randstad A/S søger for Steelco Nordic i Glostrup

Brænder du for regnskab? Har du kvalitetssans og elsker driftsmæssige bogholderiopgaver? Har du gåpåmod med et højt humør? Så er her en spændende mulighed for dig!

På vegne af Steelco, som er en del af Miele-gruppen, søger vi nu en dygtig og erfaren bogholder på fuldtid, der har forståelse for bogføringsprocedurer og kan håndtere en bred vifte af opgaver.

Bad & Fliser A/S
SALGSKONSULENT TIL VORES GLOSTRUP SHOWROOM

Bad & Fliser A/S

Vi er inde i en spændende og travl udvikling og har brug for en ny kollega og ønsker at styrke vores salgsteam med en dygtig butikskonsulent.

Bad & Fliser A/S

Opgaverne består primært af salg til eksisterende og nye kunder, men opgaverne er mangeartede; fra inspiration, tilbudsgivning, salgsopfølgning af kunder, indkøb og logistik. I samarbejde med entusiastiske kollegaer sikrer det en spændende hverdag. Målet er at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige, og vi fortsætter vores vækst.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil have mulighed for at præge din egen arbejdsdag samt udviklingen i virksomheden generelt.

Bad & Fliser A/S
Verisure
Compensation & Benefits Manager

Verisure, Glostrup

Vi søger en erfaren og engageret Compensation & Benefits Manager til at planlægge og udvikle vores nuværende Compensation og Benefits-modeller og -processer.

Som vores nye Compensation & Benefits Manager vil du overordnet set have ansvaret for udvikle konkurrencedygtige og omkostningseffektive programmer og modeller, som er med til at tiltrække nye talenter samt øge fastholdelsen af eksisterende medarbejdere i tråd med Verisures compensation-filsofi.

Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at forløse dit potentiale i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø.

Verisure
Centrum Personale A/S
Salgssupporter/intern sælger med teknisk interesse

Centrum Personale A/S søger for Armatec A/S i Glostrup

Bliver du motiveret af arbejdsopgaverne: ordrebehandling, tilbudsgivning, indkøb i ind- og udland samt teknisk support til kunder og kolleger? Kan du mestre at holde snor i mange projekter ad gangen? Og er du interesseret i en stilling, hvor du får mulighed for at optimere og udvikle i din daglige opgaveløsning?

Så er denne stilling noget for dig; Vi søger en intern salgssupporter/teknisk sælger til pumpe- og industriafdelingen i Armatec A/S.

Armatec A/S er en del af en nordisk koncern med selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Glostrup, hvor du får din daglige gang med professionelle kolleger, der trives med en frisk, humoristisk og fri tone.

Temp-Team A/S Procesoperatør søges til green-tech virksomhed

Temp-Team A/S søger for MicroShade A/S i Glostrup

Du vil, i tæt samarbejde med produktionschefen, være med til at starte et nyt produktionsteam op.

Som procesoperatør deltager du i den daglige drift og betjening af procesudstyr til produktion af solafskærmning i en rulleproces.

Du vil på skift varetage processens fire arbejdsopgaver – herunder arbejde i renrum. Jobbet indeholder vedligeholdelse af procesudstyr og faciliteterne i produktionen samt rengøring.

Arbejdstiderne vil på nuværende tidspunkt være 8-16 mandag til fredag, men på sigt vil der blive indført skiftehold, hvorfor du skal være forberedt på skiftende arbejdstider.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektassistenten med det administrative talent

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er det dig? Så er du muligvis den kommende kollega som vi snarest kan byde velkommen i vores fiberafdeling.

Du vil have din daglige gang i Glostrup, hvor du bliver en del af et spændende og dynamisk miljø med engagerede og kompetente kolleger, hvor humøret er højt og omgangstonen fri.

Fødevarestyrelsen Koncernindkøber

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Fødevarestyrelsen er lige blevet koncernindkøbsfunktion for hele Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og har derfor brug for en koncernindkøber!

Jobbet som koncernindkøber dækker over en bred opgaveportefølje, hvor du både får din viden om offentligt indkøb i spil, samtidig med at du proaktivt arbejder for at implementere de politiske prioriteter indenfor indkøbs- og udbudsområdet og kan løse praktiske opgaver som udbud.

Vi tilbyder et job, hvor du i høj grad får mulighed for at præge indholdet, tilrettelægge arbejdsopgaverne og tage ansvar. Vi arbejder selvfølgeligt hybridt med mulighed for hjemmearbejde.

Munck Havne & Anlæg a/s
Dedikeret kvalitetsmedarbejder, Sjælland

Munck Havne & Anlæg a/s

Arbejder du detaljeorienteret og struktureret, og er du samtidig skarp til at formidle samt drive nye tiltag og processer? 

Grundet stigende ordretilgang hos Munck Havne & Anlæg leder vi netop nu efter en dygtig kvalitetsmedarbejder, der brænder for at arbejde med kvalitetssikring på højt niveau og være med til at fastholde og forbedre vores nuværende kvalitetssystemer.

Vi tilbyder en varieret hverdag, hvor du veksler mellem at sidde på kontor og komme ud på byggepladser.

Munck Havne & Anlæg a/s
Strøm Hansen A/S Projektleder til el-service og industri

Strøm Hansen A/S, Glostrup

Strøm Hansens serviceafdeling i Glostrup er inde i en stærk udvikling. Derfor har vi akut behov for en dygtig medarbejder med erfaring i el-service samt industri. Du har gerne et imødekommende væsen og har lyst til at styrke salget i vores afdeling.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • planlægning, projektledelse og gennemførelse (fra tilbud og projektering til levering) af opgaver af forskellige størrelser og kompleksitet indenfor industri og almindelig el-service
  • forhandling med bygherrer, rådgivere og leverandører
  • ledelse af de montører, der indgår i opgaverne

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, der producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Vestforbrænding
Driftsoperatører til Halosep

Vestforbrænding, Glostrup

Vestforbrænding driver i dag verdens første procesanlæg til behandling af flyveaske (som indeholder tungmetaller), så det bliver mindre miljøfarligt. Det hedder Halosep. Så kan du se dig selv arbejde med et pioneranlæg, som er med til at gavne miljøet, så er du måske vores nye kollega.

Som driftsoperatør i Halosep skal du være med i hele produktionsprocessen fra råvareblanding, overvågning, styring og regulering af processen, operatørvedligehold, rengøring af maskiner samt kontrol, pakning og håndtering af færdige produkter.

I Drift og Produktion har vi et godt og tillidsfuldt kollegialt fællesskab, og ikke mindst har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vestforbrænding
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
StudentConsulting Danmark ApS Kundeservicemedarbejdere

StudentConsulting Danmark ApS søger for UPS Danmark A/S i Glostrup

Har du naturligt flair for kundeservice og har du lyst til at være i en stilling med gode udviklingsmuligheder? Så læs med her!

På vegne af vores kunde UPS leder vi efter servicemindede medarbejdere til deres kundeservice. Du bliver en del af et dynamisk og arbejdsomt miljø, hvor alle er villige til at gøre en ekstra indsats for at nå i mål.

Din primære opgave vil være at vejlede og rådgive UPS kunder over telefon og e-mail. Du vil både få henvendelser fra b2b og b2c kunder. Nogle af henvendelserne kan være reklamationer, som du også vil blive ansvarlig for at håndtere.

WICOTEC KIRKEBJERG
Arbejdsmand/arbejdskvinde – vil du være med til at servicere Vestforbrændingen?

WICOTEC KIRKEBJERG

Vi er i fuld gang med at udføre brandlukninger på Vestforbrændingen, og vi leder derfor efter en arbejdsmand/arbejdskvinde, der har kendskab til brandlukninger eller har lyst til at lære det. Vil du med på holdet?

Din primære opgave vil være, i tæt samarbejde med en kollega, at udføre brandlukninger og sikre at dokumentationen er i orden. Derudover vil du have forefaldende arbejdsopgaver.

Vi søger en god kollega, der har lyst til at uddanne sig inden for brandlukning eller dig, som allerede har kendskab til det. Har du ikke erfaringen, så sørger vi for, at du får den relevante uddannelse.

WICOTEC KIRKEBJERG
National enhed for Særlig Kriminalitet Administrativ medarbejder til Advokatursekretariat for økonomisk kriminalitet

National enhed for Særlig Kriminalitet, Glostrup

Vil du have et meningsfyldt job, hvor du med din administrative baggrund og strukturerede tilgang til opgaverne gør en forskel i Anklagemyndighedens største og mest komplekse sager om økonomisk og international kriminalitet?

Du får ansvar for en alsidig portefølje af administrative opgaver, som knytter sig til behandling af vores straffesager. Derudover vil du i høj grad understøtte både juristerne og advokaturcheferne med administrativ og praktisk støtte i hverdagen.

Du får en varieret hverdag i en dynamisk afdeling med rig mulighed for at arbejde selvstændigt.

K.W. Bruun Automotive A/S Retail Coordinator

K.W. Bruun Automotive A/S, Glostrup

Motiveres du af at koordinere og administrere projekter? – Og har du sans for struktur, service og ikke mindst høj datadisciplin? Så er det dig, som K.W. Bruun søger som vores Retail Coordinator.

I jobbet som Retail Coordinator har du stor kontaktflade til bl.a. samarbejdspartnere, salgsafdelinger og forhandlere.

Du vil få ansvar for en række af administrative opgaver og koordinerende projekter, hvorfor det er vigtigt, at du arbejder med en struktureret og detaljeorienteret tilgang – og dermed sikrer, at du ikke mister overblikket.

Bliv en del af en spændende branche og virksomhed, som byder på en stærk kultur med engagerede kollegaer, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling.

FA09
ØKONOMIELEV, DER VIL UDFORDRES I DYGTIGT TEAM

FA09, Glostrup

Har du ambitioner om at lære en bred vifte af økonomiske opgaver i en professionel boligadministrationsorganisation? Og brænder du for at blive en vigtig spiller i et team af dygtige kollegaer? Så kom og bliv en del af vores ambitiøse kultur, hvor du gennem sidemandsoplæring og selvstændig opgaveløsning bliver stærk i økonomiske discipliner og får styrket dit CV.

Beskæftigelsesministeriet

Som økonomielev indgår du som en naturlig del af vores økonomiafdeling, hvor du får 10 søde og fagligt stærke kollegaer. Afdelingens kerneopgaver er budgettering, økonomistyring samt udarbejdelse af årsregnskaber og forbrugsregnskaber. Du tilknyttes en fast elevansvarlig, der løbende følger din udvikling.

FA09
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV