176 jobannoncer matcher din søgning 176 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ELCON

CTS-tekniker til Bygningsautomatik

Glostrup

Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte.

Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Arbejdsopgaver

  • Programmering af styringer for ventilation, varme, lys m.m.
  • Indregulering af ventilation, varme og lysanlæg

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med positiv energi samt høj medarbejdertilfredshed.

ELCON
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Arbejdernes Landsbank

Proceskonsulent til Procesoptimering

Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Ønsker du at arbejde med optimering af komplekse forretningsprocesser og løse spændende problemstillinger i tæt samarbejde med dygtige og erfarne kolleger?

Vi søger en kollega, som skal have en aktiv rolle i implementeringen af procestandarder og metoder i vores nye procesorganisation. Du vil efterfølgende få ansvaret for at sikre og vedligeholde de standarder og metoder, som organisationen skal bruge.

Arbejdernes Landsbank
Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility i Glostrup

Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Vi søger en dygtig kollega til at repræsentere Volkswagen. Har du et stort servicegen og erfaring fra autobranchen – så læs endelig videre.

Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en vigtig del i samspillet om at få dagen til at gå op.

Semler Gruppen
Vestforbrænding

Driftsoperatør til Halosep

Glostrup

Vestforbrænding er ansvarlig for verdens første procesanlæg til behandling af flyveaske som indeholder tungmetaller. Anlægget hedder Halosep og udvinder tungmetallerne i en kemisk proces, som adskiller tungmetallerne fra flyveasken, så det bliver mindre miljøfarligt.

Du skal være med i hele produktionsprocessen fra råvareblanding, overvågning, styring og regulering af processen, til operatørvedligehold, rengøring af maskiner samt kontrol, pakning og håndtering af færdige produkter.

I Drift og Produktion har vi et godt og tillidsfuldt team-orienteret fællesskab og ikke mindst har vi det sjovt, mens vi arbejder.

Vestforbrænding
Slagelse Liftudlejning ApS

Spændende karrieremulighed hos Slagelse Liftudlejning ApS i Slagelse eller Glostrup! Vi søger en engageret Udlejningskonsulent til vores Team!

Slagelse eller Glostrup

Er du klar til at tage din karriere til nye højder?

Som Udlejningskonsulent vil du være en nøgleperson i vores team og være ansvarlig for at betjene vores kunder med professionel rådgivning og service inden for Liftudlejning.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Håndtering af kundeforespørgsler og -reservationer
  • Identificering af kundens behov og rådgivning om de bedste løsninger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed.

Gem
Move-it

Flyttechauffør til europæiske kørsler

Glostrup

Er du klar til de europæiske landeveje? Vi leder efter vores nye flyttechauffør til at pakke og transportere vores kunders flyttegods, når de rykker til udlandet.

En rotation varer typisk 5-6 dage. Det begynder med, at du og en kollega pakker en eller flere kunders gods. Når alt er pakket og klar, sætter I kursen mod de europæiske destinationer.

Du kommer igennem Europas mange flotte byer, og du er med til at skabe tryghed for mennesker, der skal rykke hele deres liv til udlandet.

– Thomas Jensen, din kommende leder
National enhed for Særlig Kriminalitet

Studentermedhjælper til afdelingen for Udvikling & projekter og Kommunikation

Glostrup

Er du velskrivende og kan du omsætte komplekse problemstillinger til klare budskaber? Har du overblik og et godt øje for grafik og billeder? Og er du fuld af gode ideer?

Så har du mulighed for at blive studentermedhjælper i afdelingen for Udvikling og projekter og for Kommunikation i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).

Du vil derfor få et stort kendskab til politiets og anklagemyndighedens arbejde, hvor du skal hjælpe med at understøtte organisationen med følgende:

  • Producere nyheder til intranet, SoMe, hjemmeside og nyhedsbrev
  • Lave mindre grafiske opgaver, fx opsætning af præsentationer og billedmateriale til sociale medier
  • Udvikle og vedligeholde vores intranet
Fødevarestyrelsen

Generalist med internationalt udsyn til Fødevarestyrelsens EU- og Internationale team

Glostrup

Synes du, at det er spændende at arbejde med EU og internationalt samarbejde på et område med stort politisk fokus og brede kontaktflader? Kan du se perspektiver i hands-on globalt bilateralt og multilateralt samarbejde på fødevareområdet?

Din rolle bliver at agere som værdiskabende bindeled mellem Fødevarestyrelsens dygtige specialister, vores direktion samt departement på områdets mange og til tider udfordrende EU- og internationale sager. Du får ansvar for et udsnit af tredjelande, hvor Fødevarestyrelsen og den danske fødevaresektor har strategiske interesser.

Vestforbrænding

Sektionsleder for fællesfunktion – Grøn fjernvarme

Glostrup

Vil du være ansvarlig for sektionen, som bidrager til løsningen af tværgående opgaver og administrativ support til programmer, projekter og drift, som gennemføres i vores fjernvarmeområde ”Grøn Varmeforsyning”?

Sektionslederens opgaver omfatter:

  • Personaleledelse og udvikling af medarbejdere i Grøn Varmeforsynings fællesfunktion – medarbejdere med forskellige fagligheder og ansvarsområder.
  • Levere specialistviden (via sektionens medarbejdere) på følgende kompetencer til både bygge-/anlægsprojekter og driftsenhederne: Areal og myndighedsbehandling, dokumentstyring, contract management, administrativ support til området, GIS support, ERP på anvendelsesniveau.
Vestforbrænding
TC Administration ApS

Bogholder til dynamisk ejendomsadministration virksomhed

Glostrup

Du får ansvaret for at håndtere regnskabsmæssige aspekter for vores portefølje af kunder, der består af foreninger, bolig- og erhvervslejemål. Dette inkluderer daglig bogføring ejendoms- og selskabsfakturaer, håndtering af fakturaworkflow, kontakt til kreditorer og kunder m.v.

Vi tilbyder bl.a. en stilling gerne på 25-30 timer evt. på fuldtid med fleksible arbejdstider, samt et åbent og venligt arbejdsmiljø med gode kolleger og fokus på både personlig og faglig udvikling.

Gem
Verisure

Customer Sales Consultant

Glostrup

Som Customer Sales Consultant i vores flytteafdeling har du ansvaret for at håndtere eksisterende kunder, som skal flytte til en ny bolig, og sælge et nyt alarmsystem til denne bolig.

I den forbindelse er din rolle at sikre en optimal flytteproces for kunden, og her foretage en grundig behovsafdækning af hvordan vi med vores innovative alarmsystem kan sikre kunden på bedst mulig vis i den nye bolig.

Verisure
Gem
FA09

Bliv økonomielev hos FA09: Gør en forskel, mens du lærer!

Glostrup

Se video om FA09 som arbejdspladsEr du klar til at udfolde dine talenter og opnå praktisk erfaring? Drømmer du om en uddannelse, hvor du både kan gøre en forskel i hverdagen og jonglere med tal?

I FA09 får du ikke bare en uddannelse – du bliver en del af et fællesskab, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi ønsker at udvikle unge mennesker, og lige nu tilbyder vi et elevforløb, hvor du har mulighed for at kickstarte både din faglige og personlige udvikling. Vi garanterer, at du bliver en integreret del af fællesskabet, hvor dine ideer og tanker tæller!

FA09
Gem
Verisure

Rekrutteringskonsulent til Verisure

Glostrup

Du vil indgå i et ambitiøst team, som er ansvarlig for at ansætte vores nye kompetente sælgere til en af virksomhedens største og mest betydningsfulde afdelinger.

Vi søger dig som brænder for at arbejde med rekruttering eller er nysgerrig og ønsker at dygtiggøre dig indenfor området. For os betyder det, at du både kan komme med relevant rekrutteringserfaring men vi er også åbne for anden erfaring, hvilken kan være indenfor bl.a. salg, kommunikation eller HR generelt

Verisure
Copenhagen Search Partners P/S søger for Santax Medico
Gem
Copenhagen Search Partners P/S

COO til Santax Medico

Århus V eller Glostrup

Har du et stærkt kommercielt gen og erfaring med at arbejde med service som en forretning? Er du en motiverende leder, som på en naturlig måde evner at sikre professionalisme og effektivitet i samspil med dine dygtige medarbejdere?

Som COO vil din væsentligste rolle være at sikre fortsat optimal drift og udvikling af primært Teknisk Afdeling i Danmark, bestående af to serviceledere og 15 erfarne serviceteknikere fordelt i København og Århus.

Endvidere vil du være ansvarlig for målsætning og strategi for Teknisk Afdeling, ligesom du, som et fortroligt medlem af ledelsesgruppen i Santax Nordic koncernen, vil bidrage til den overordnede koncernstrategi.

Arbejdernes Landsbank

Projektporteføljemanager til Strategi & Transformation

Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Du vil blive en af to projektporteføljemanagere og få en central rolle i udvikling af banken i fællesskab med dine kollegaer i Forretningsudvikling men i lige så høj grad med en berøringsflade og eksponering i hele banken.

Din dagligdag vil bl.a. bestå i at:

  • Sikre overblik og styring af udviklingsprojektporteføljen, herunder facilitering af prioritering på øverste niveau
  • Styre udviklingskapacitet og resurse-allokering i Forretningsudvikling og resten af banken
Arbejdernes Landsbank
Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Glostrup

Glostrup

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb.

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke.

Lidl Danmark K/S
DSB
Gem
DSB

Morgenfrisk salgsassistent til Glostrup Station DSB 7-Eleven (10-15 timer om ugen)

Er det vigtigt for dig at have gode kollegaer, som du kan have det sjovt med, imens du arbejder? Og kan du lide at sælge og yde god kundeservice?

Arbejdstiden vil være fra kl. 04:30 til kl.14/15:00. Dit arbejde består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik.

Vi tilbyder dig gode ansættelsesvilkår og løn efter gældende overenskomst.

DSB
Active Search søger for Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Gem
Active Search

Motiveret og lærevillig lønmedarbejder

Gilleleje, Glostrup

Drømmer du om indflydelse, stort ansvar i en mindre afdeling OG mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag? – Så er det muligvis dig der fremadrettet skal indtage rollen som lønmedarbejder hos Entreprenørvirksomheden Nordkysten.

Som lønmedarbejder får du en central rolle i lønafdelingen, hvor du fra dag ét kommer til at varetage lønområdet i tæt samspil med afdelingens anden lønansvarlig. I dagligdagen vil I have et tæt samarbejde omkring løn- og personaleadministration, men du skal samtidig være klar til selvstændigt at have dine egne ansvarsområder.

Active Search
Vestforbrænding

Leder, HR-Administration

Glostrup

Teamet består af tre medarbejdere med en tæt samarbejdsrelation til vores regnskabsafdeling. Det er væsentligt at kunne sikre en høj faglighed på tværs og fastholde det gode samarbejde og den vidensdeling, der allerede er i teamet. Du arbejder tæt sammen med de øvrige medarbejdere i HR om at sikre at lønkørsler, administrative aktiviteter og personaleaftaler altid udkommer rigtigt og til tiden.

Du skal kunne se to skridt frem, koble mål og strategi til konkrete udviklingsaktiviteter og projekter, og sikre at teamet forbliver en attraktiv sparringspartner.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV