47 jobannoncer matcher din søgning 47 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Retten i Glostrup

Kontormedarbejdere til familieafdelingen

Glostrup

Vi behandler alle typer af sager på det familieretlige område, herunder sager om skilsmisse, forældre­myndig­hed, bopæl, samvær, bidrag, faderskab, værge­mål og børne­fjernelse.

Du vil som kontormedarbejder få et selvstændigt ansvar for egne sager inden for et eller flere af ovennævnte områder med mulighed for god faglig sparring med dine kollegaer.

Familieafdelingen består af et energisk og dygtigt team på tre kontormed­arbejdere, tre dommerfuld­mægtige, en afdelingschef og en funktionschef. Vores hverdag er travl, men præget af en uformel tone.

Metro Service A/S

Roster Planner til Hovedstadens Letbane

København SV, København S og Glostrup

Er du struktureret og detalje-orienteret, og har du erfaring med vagtplanlægning? Så er du måske vores nye kollega.

Som Roster Planner får du en nøglerolle i at sikre den rette bemanding af Frontline Drivers til rette tid og på rette sted.

Vi tilbyder blandt andet:

  • et spændende job i en virksomhed i vækst
  • et sundt arbejdsmiljø, hvor work/life-balance og trivsel er væsentlige værdier
  • en uformel omgangstone og mange gode kolleger
Metro Service A/S
Vestforbrænding

Konsulent til miljø- og affaldsrådgivning – Barselsvikariat (12 måneder)

Glostrup

Er du dygtig til forretningsudvikling og dygtig til at håndtere projektstyring? Kan du lide at samarbejde med forskellige mennesker og skabe kommunikation, der rykker? Så er du måske den konsulent, vi leder efter til vores team af dygtige og engagerede konsulenter og projektledere i Genbrug & Genanvendelse hos Vestforbrænding.

Du vil blandt andet få ansvar for at

  • sikre at Vestforbrændings kommercielle profil er i trit med markedet
  • gennemføre konsulent- og rådgivningsopgaver indenfor miljø- og affaldsområdet, hvoraf en del af opgaverne bliver udført ude hos kommunerne.
  • fungere som udøvende og koordinerende projektleder på diverse opgaver.
Vestforbrænding
National enhed for Særlig Kriminalitet

Jurist til ledelsessekretariatet

Glostrup

Har du lyst til at prøve kræfter med juridisk rådgivning og sagsbehandling i Danmarks nye stærke efterforskningsenhed, som arbejder med bekæmpelse af den mest komplekse, organiserede, økonomiske og it-relaterede kriminalitet?

Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsessekretariatet i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).

Dine opgaver bliver juridisk sparring, rådgivning og sagsbehandling uden for strafferetsplejen i et bredt interessentlandskab relateret til hele NSK.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Analytikere til Efterretnings- og Analysecentret

Glostrup

Vil du være med til at identificere, analysere og beskytte samfundet mod den mest komplekse og grænseoverskridende kriminalitet?

Du bliver en del af Analyseafdelingen, som blandt andet varetager indhentning, monitering og analyse af kompleks organiseret kriminalitet, kompleks økonomisk kriminalitet og cybercrime, herunder nye trends, modi og udviklingen i de kriminelle miljøer.

Med vores kriminalitets- og efterretningsanalyser understøtter vi efterforskningen og moniteringen af den mest komplekse kriminalitet og grænseoverskridende kriminalitet og sikrer at ledelsen kan træffe beslutninger på et oplyst og kvalificeret grundlag.

Arbejdernes Landsbank

Proceskonsulent til Procesoptimering

Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Ønsker du at arbejde med optimering af komplekse forretningsprocesser og løse spændende problemstillinger i tæt samarbejde med dygtige og erfarne kolleger?

Vi søger en kollega, som skal have en aktiv rolle i implementeringen af procestandarder og metoder i vores nye procesorganisation. Du vil efterfølgende få ansvaret for at sikre og vedligeholde de standarder og metoder, som organisationen skal bruge.

Arbejdernes Landsbank
Semler Gruppen

Servicerådgiver til Semler Mobility i Glostrup

Har du øje for detaljen og brænder for at levere god kundeservice? Så er du måske vores nye servicerådgiver! Vi søger en dygtig kollega til at repræsentere Volkswagen. Har du et stort servicegen og erfaring fra autobranchen – så læs endelig videre.

Som servicerådgiver er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau. Det er en central og koordinerende rolle, hvor du er en vigtig del i samspillet om at få dagen til at gå op.

Semler Gruppen
Slagelse Liftudlejning ApS

Spændende karrieremulighed hos Slagelse Liftudlejning ApS i Slagelse eller Glostrup! Vi søger en engageret Udlejningskonsulent til vores Team!

Slagelse eller Glostrup

Er du klar til at tage din karriere til nye højder?

Som Udlejningskonsulent vil du være en nøgleperson i vores team og være ansvarlig for at betjene vores kunder med professionel rådgivning og service inden for Liftudlejning.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Håndtering af kundeforespørgsler og -reservationer
  • Identificering af kundens behov og rådgivning om de bedste løsninger

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed.

Fødevarestyrelsen

Generalist med internationalt udsyn til Fødevarestyrelsens EU- og Internationale team

Glostrup

Synes du, at det er spændende at arbejde med EU og internationalt samarbejde på et område med stort politisk fokus og brede kontaktflader? Kan du se perspektiver i hands-on globalt bilateralt og multilateralt samarbejde på fødevareområdet?

Din rolle bliver at agere som værdiskabende bindeled mellem Fødevarestyrelsens dygtige specialister, vores direktion samt departement på områdets mange og til tider udfordrende EU- og internationale sager. Du får ansvar for et udsnit af tredjelande, hvor Fødevarestyrelsen og den danske fødevaresektor har strategiske interesser.

Vestforbrænding

Sektionsleder for fællesfunktion – Grøn fjernvarme

Glostrup

Vil du være ansvarlig for sektionen, som bidrager til løsningen af tværgående opgaver og administrativ support til programmer, projekter og drift, som gennemføres i vores fjernvarmeområde ”Grøn Varmeforsyning”?

Sektionslederens opgaver omfatter:

  • Personaleledelse og udvikling af medarbejdere i Grøn Varmeforsynings fællesfunktion – medarbejdere med forskellige fagligheder og ansvarsområder.
  • Levere specialistviden (via sektionens medarbejdere) på følgende kompetencer til både bygge-/anlægsprojekter og driftsenhederne: Areal og myndighedsbehandling, dokumentstyring, contract management, administrativ support til området, GIS support, ERP på anvendelsesniveau.
Vestforbrænding
TC Administration ApS

Bogholder til dynamisk ejendomsadministration virksomhed

Glostrup

Du får ansvaret for at håndtere regnskabsmæssige aspekter for vores portefølje af kunder, der består af foreninger, bolig- og erhvervslejemål. Dette inkluderer daglig bogføring ejendoms- og selskabsfakturaer, håndtering af fakturaworkflow, kontakt til kreditorer og kunder m.v.

Vi tilbyder bl.a. en stilling gerne på 25-30 timer evt. på fuldtid med fleksible arbejdstider, samt et åbent og venligt arbejdsmiljø med gode kolleger og fokus på både personlig og faglig udvikling.

Gem
FA09

Bliv økonomielev hos FA09: Gør en forskel, mens du lærer!

Glostrup

Se video om FA09 som arbejdspladsEr du klar til at udfolde dine talenter og opnå praktisk erfaring? Drømmer du om en uddannelse, hvor du både kan gøre en forskel i hverdagen og jonglere med tal?

I FA09 får du ikke bare en uddannelse – du bliver en del af et fællesskab, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi ønsker at udvikle unge mennesker, og lige nu tilbyder vi et elevforløb, hvor du har mulighed for at kickstarte både din faglige og personlige udvikling. Vi garanterer, at du bliver en integreret del af fællesskabet, hvor dine ideer og tanker tæller!

FA09
Arbejdernes Landsbank

Projektporteføljemanager til Strategi & Transformation

Glostrup

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Du vil blive en af to projektporteføljemanagere og få en central rolle i udvikling af banken i fællesskab med dine kollegaer i Forretningsudvikling men i lige så høj grad med en berøringsflade og eksponering i hele banken.

Din dagligdag vil bl.a. bestå i at:

  • Sikre overblik og styring af udviklingsprojektporteføljen, herunder facilitering af prioritering på øverste niveau
  • Styre udviklingskapacitet og resurse-allokering i Forretningsudvikling og resten af banken
Arbejdernes Landsbank
Active Search søger for Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Gem
Active Search

Motiveret og lærevillig lønmedarbejder

Gilleleje, Glostrup

Drømmer du om indflydelse, stort ansvar i en mindre afdeling OG mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag? – Så er det muligvis dig der fremadrettet skal indtage rollen som lønmedarbejder hos Entreprenørvirksomheden Nordkysten.

Som lønmedarbejder får du en central rolle i lønafdelingen, hvor du fra dag ét kommer til at varetage lønområdet i tæt samspil med afdelingens anden lønansvarlig. I dagligdagen vil I have et tæt samarbejde omkring løn- og personaleadministration, men du skal samtidig være klar til selvstændigt at have dine egne ansvarsområder.

Active Search
Vestforbrænding

Leder, HR-Administration

Glostrup

Teamet består af tre medarbejdere med en tæt samarbejdsrelation til vores regnskabsafdeling. Det er væsentligt at kunne sikre en høj faglighed på tværs og fastholde det gode samarbejde og den vidensdeling, der allerede er i teamet. Du arbejder tæt sammen med de øvrige medarbejdere i HR om at sikre at lønkørsler, administrative aktiviteter og personaleaftaler altid udkommer rigtigt og til tiden.

Du skal kunne se to skridt frem, koble mål og strategi til konkrete udviklingsaktiviteter og projekter, og sikre at teamet forbliver en attraktiv sparringspartner.

Vestforbrænding
Gem
Miele A/S

Nordic Dispatcher

Glostrup

Har du flair for at ”flytte brikker”, og har du ”is i maven”?

Som Dispatcher/Tur-planlægger i Nordic Service Business Support teamet kommer du fortrinsvis til at have daglig kontakt til vores teknikere, men også øvrige kollegaer i firmaet. Ligeledes vil rollen på lidt længere sigt også involvere telefonisk kundekontakt.

Du kan forvente at få en grundig introduktion til opgaverne.

Miele A/S
Eurofins BioPharma Product Testing A/S

Barselsvikar som Business Controller

Glostrup

Brænder du for at udføre alsidige regnskabsmæssige og administrative arbejdsopgaver? Er du motiveret til at indtage en blækspruttefunktion i et dedikeret og velfungerende team?

Se video om Eurofins BioPharma Product Testing A/S som arbejdsplads

Stillingen vil primært være beskæftiget med håndtering af fakturering og rapportering. Derudover vil du være bindeled mellem vores site i Glostrup og vores nationale økonomiservicecenter.

Facility opgaverne består primært af ansvar for et mindre antal medarbejdere, samt kontakt med eksterne servicepartnere.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Jan Nygaard AS

Servicerådgiver til Jan Nygaard AS i Glostrup - BMW & MINI

Som servicerådgiver hos Jan Nygaard AS, bliver din fornemmeste opgave at sikre, at det bookede arbejde på kundernes biler, er korrekt, og at alle detaljer er på plads. Du har en vigtig rolle, hvor du sørger for, at kundens besøg forløber på den bedste måde og understøtter en glidende proces med tilhørende høj kundetilfredshed.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde med to af verdens mest attraktive brands. Du bliver en vigtig del af vores værkførerteam på en travl og nytænkende arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og dig.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Skarp generalist med gode samarbejdsevner til Centerstøtte i Nationalt Kriminalteknisk Center

Glostrup

Vil du være med til at gøre en forskel og styrke den samlede efterforskning i dansk politi? Brænder du for en tværgående opgaveportefølje, og kunne du tænke dig at arbejde i et højt specialiseret miljø, hvor du er med til at udvikle understøttelsen af den kriminaltekniske opgaveløsning?

Du bliver en nøgleperson i vores Centerstøtte og vil fungere som bindeled mellem parter inden for et bredt fagligt felt. Dine opgaver spænder bredt, lige fra den daglige administrative support til ledelsesinformation og drive mindre projekter.

Bording Danmark A/S

Engageret og initiativrig controller / økonomimedarbejder

Glostrup

Er du initiativrig og i stand til at arbejde selvstændigt? Og vil du være med til at løfte niveauet i Bording Danmarks økonomiafdeling til nye højder?

Optimalt set er du den ansvarlige type, som har både lysten og evnerne til at blive en vigtig brik i Bording Danmarks økonomiafdeling, som består af 7 kollegaer.

Du kan selv være med til at præge og udvikle stillingen. I vores afdeling fokuserer vi blandt andet på effektivisering og kvalitet af processerne i det administrative flow.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV