10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Active Search søger for Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Gem
Active Search

Motiveret og lærevillig lønmedarbejder

Gilleleje, Glostrup

Drømmer du om indflydelse, stort ansvar i en mindre afdeling OG mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag? – Så er det muligvis dig der fremadrettet skal indtage rollen som lønmedarbejder hos Entreprenørvirksomheden Nordkysten.

Som lønmedarbejder får du en central rolle i lønafdelingen, hvor du fra dag ét kommer til at varetage lønområdet i tæt samspil med afdelingens anden lønansvarlig. I dagligdagen vil I have et tæt samarbejde omkring løn- og personaleadministration, men du skal samtidig være klar til selvstændigt at have dine egne ansvarsområder.

Active Search
People Company søger for Geoinfo A/S
Gem
People Company

Økonomiassistent

Glostrup

Din mulighed for at blive en vigtig del af økonomiafdelingen i en spændende IT-virksomhed, hvor vi understøtter forretningens vækst, arbejder digitalt og driver spændende projekter.

Geoinfo A/S er en af Danmarks bedste IT-arbejdspladser ifølge ”Great Place to Work”. Geoinfo’s medarbejdere er deres vigtigste aktiv og er her for at sætte dig op til success!

Du får en alsidig stilling, hvor du selvstændigt kommer til at arbejde med et bredt spekter af spændende opgaver og får en bred kontaktflade i organisationen med god indsigt i forretningen.

Bording Danmark A/S

Engageret og initiativrig controller / økonomimedarbejder

Glostrup

Er du initiativrig og i stand til at arbejde selvstændigt? Og vil du være med til at løfte niveauet i Bording Danmarks økonomiafdeling til nye højder?

Optimalt set er du den ansvarlige type, som har både lysten og evnerne til at blive en vigtig brik i Bording Danmarks økonomiafdeling, som består af 7 kollegaer.

Du kan selv være med til at præge og udvikle stillingen. I vores afdeling fokuserer vi blandt andet på effektivisering og kvalitet af processerne i det administrative flow.

Koncerncentre

Er du klar til at arbejde sammen med os i en af Danmarks største regnskabsfunktioner og udarbejde regnskaber for vores hospitaler, virksomheder og centre i Region Hovedstaden?

Glostrup

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med løsning af opgaver indenfor særligt debitor-, men også kreditor- og finansområdet i SAP.

Som medarbejder i Center for Økonomi, Koncernregnskab vil du møde mange typer af regnskabsopgaver fra fakturering og afstemning til controlling og analyse på tværs af sektioner og hospitaler.

Du bliver en del af en meget engageret, proaktiv og faglig stærk enhed i en højt specialiseret organisation, hvor der er mulighed for at præge jobbet og dagligdagen. Vi er en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø og en god balance mellem arbejde og fritid.

Koncerncentre
Jan Nygaard AS

Bliv en del af Jan Nygaard AS som Controller

Glostrup

Vil du arbejde med:

  • Overvågning og analyse af vores indtjeningsdrivere for at identificere trends, muligheder og risici.
  • Afstemning- og opfølgning på inddrivelse af tilgodehavender og betaling af gæld.
  • Analyse af finansielle data for at identificere effektive forretningsstrategier og forbedringsmuligheder.

Så bliv en del af vores nytænkende og travle arbejdsplads, hvor du også vil arbejde med proaktiv rådgivning og støtte til afdelingsledere samt månedsrapportering til ledelsen.

K.W. Bruun Import A/S

Kreditormedarbejder til koncern i kraftig vækst

Glostrup

Er du fagligt ambitiøs og har erfaring med kreditorbogholderi? Og ønsker du at blive en del af et team med et godt fællesskab med fokus på både personlig og faglig udvikling?

Du er nysgerrig på at forstå forretningen, og med dine høje kvalitetskrav kommer du til at spille en vigtig og central rolle. ...Du bliver en del af mit team, hvor vi er 5 kollegaer. Vi trives med at udfordre og udvikle hinanden, samtidig med at vi har det sjovt.

Din kommende leder, Brian Skovbjerg Andersen
National enhed for Særlig Kriminalitet

Akademiske medarbejdere til efterforskning af økonomisk kriminalitet i NSK

Glostrup

Søger du et meningsfyldt og udfordrende job, hvor du dagligt anvender dine analytiske evner til at afsløre og fange de ”banditter i habitter”, som hvert år svindler danske skatteborgere og virksomheder for et tocifret milliardbeløb?

Dine opgaver er efterforskning i bred forstand, men din rolle afhænger i høj grad af dine specifikke kompetencer og interesser. Det kan være inden for et eller flere områder og kan eksempelvis være analyse af skriftlig kommunikation mellem to eller flere mistænkte, analyse af data fra IT-systemer, teledata eller økonomisk analyse.

K.W. Bruun Import A/S

Business Controller

Glostrup

Har du interesse i at være med på en ambitiøs udviklingsrejse, hvor dit arbejde bidrager direkte til de beslutninger, der træffes i virksomheden?

Hos os bliver du en del af en spændende branche og virksomhed, som byder på en unik kultur med engagerede kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Økonomisk sparringspartner for ledelsen
  • Procesforbedringer i forretningen og finans
  • Løbende controlling og månedsluk, herunder budgetopfølgning for stabsfunktioner, analyse af bruttoavancer mv.
Gem
Xylem

Indkøber

Glostrup

Se video om Xylem som arbejdsplads

Stillingen giver dig en bred berøringsflade med store dele af vores europæiske organisation, og du får en travl hverdag præget af valg af leverandører, forhandlinger.

Primære ansvarsområder er bl.a.:

  • Opdatere vores leverandørkontrakter, med betalingsbetingelseskrav, ESH-krav etc.
  • Sikre alle vigtige underleverandører

Vi tilbyder gode personalefordele, herunder sundhedsforsikring, tandforsikring, bonusordning mv.

Xylem
MENTECH GLOSTRUP A/S
Gem

Regnskabsmedarbejder til veldrevet virksomhed i massiv vækst

Glostrup

Er du nyuddannet eller har ganske få års erfaring, er der her en super mulighed for udvikling.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV