FA09
Glostrup

Bliv økonomielev hos FA09: Gør en forskel, mens du lærer!

Er du klar til at udfolde dine talenter og opnå praktisk erfaring? Drømmer du om en uddannelse, hvor du både kan gøre en forskel i hverdagen og jonglere med tal?

Så er du måske vores kommende økonomielev til en toårig kontoruddannelse med opstart 1. september 2024.

FA09 – dit fællesskab i hverdagen

FA09 er en non-profit-organisation med en mission om at skabe gode hjem, som alle har råd til. Vi arbejder med rådgivning og service inden for alt vedrørende boligafdelinger, fra udlejning og økonomi til vedligeholdelse og udvikling af almene boliger. Vi er en organisation med fokus på samarbejde, medarbejdertrivsel og meningsfulde opgaver. Vi er stolte af vores bidrag til en bæredygtig fremtid - og vi gør det til det bedre. For vores beboer, bestyrelser, os selv og samfundet omkring os.

I FA09 får du ikke bare en uddannelse – du bliver en del af et fællesskab, hvor det er sjovt at gå på arbejde. Vi ønsker at udvikle unge mennesker, og lige nu tilbyder vi et elevforløb, hvor du har mulighed for at kickstarte både din faglige og personlige udvikling. Vi garanterer, at du bliver en integreret del af fællesskabet, hvor dine ideer og tanker tæller!

Hands-on erfaring

Vores 10 dygtige kolleger i Økonomi er klar til at lære fra sig, og sammen skal I hjælpe vores beboere og bestyrelser med alt fra budgettering og økonomistyring til udarbejdelse af års- og forbrugsregnskaber. Du kommer til at tage del i de daglige opgaver og rutiner i teamet, hvor du vil opleve at få stort ansvar og hurtigt mærke betydningen af din rolle.

Du vil have indflydelse på din egen uddannelsesrejse og mulighed for at specialisere dig inden for dine interesseområder. Vi udarbejder en individuel uddannelsesplan til dig, og tilknytter din en mentor, som støtter dig i din udvikling, så du bliver klædt på til din videre karriere.

Vi forestiller os, at et talent som dig:

  • har lyst til at lære, er nysgerrig og trives med at kommunikere med forskellige mennesker
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver
  • har en god og naturlig talforståelse og interesse for økonomi
  • har bestået eller forventer at bestå HHX, EUX eller STX og HF med EUS5-forløb.

Er du stadig interesseret?

Så send din ansøgning, CV og karakterudskrift senest d. 20. maj 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til elevforløbet, er du velkommen til at kontakte Kirstine Jørgensen på tlf. 4346 0940, khe@fa09.dk.

Se også vores video for at lære mere om FA09, og hvad du kan blive en del af.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.