33 jobannoncer matcher din søgning 33 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Analytisk stærk undersøgelsesleder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Brænder du for at undersøge jernbaneulykker, hændelser og andre sikkerhedsmæssige forhold i Banedanmark?

Som undersøgelsesleder i Banedanmark bliver du en del af et team på 6-7 undersøgelsesledere, som indgår i sektionen for Regler & Hændelser sammen med teamet for Trafikale Regler & Beredskab.

Kerneopgaverne i stillingen som undersøgelsesleder er at undersøge sikkerhedsmæssige hændelser i samarbejde med undersøgelsesvagter og medarbejdere i de enkelte områder i Banedanmark.

Banedanmark
Banedanmark

Jurist (chefkonsulent) til lovarbejde og miljø- og ekspropriationsret

København eller Fredericia

Har du erfaring med lovteknik og har du lyst til at udarbejdeanlægslove?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver ansat i sektionen Arealer & Miljø, som består at et stærkt hold af jurister, landinspektører, miljømedarbejdere og GIS medarbejdere. Som jurist i sektionen er du med til ved at sikre et robust, juridisk fundament for Banedanmarks anlægsprojekter.

Vi tilbyder mulighed for hurtigt at kunne indtræde i spændende, selvstændige, juridiske opgaver og sætte din præg på den grønne omstilling.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner i en af Danmarks største ejendomsvirksomheder

København V

Vores vicedirektør har efter mange år i Bygningsstyrelsen fået nyt job som ejendomsdirektør. Vi bruger anledningen til at justere organisationen og søger derfor ny vicedirektør til økonomi, IT og øvrige stabsfunktioner.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil indgå i den samlede direktion, som i høj grad har fokus på samarbejde på tværs og fælles ambitioner for styrelsen.

Bygningsstyrelsen er en del af Transportministeriet. Som vicedirektør med ansvar for de tværgående funktioner spiller du en nøglerolle i betjeningen af og samarbejdet med ministeriets departement og Finansministeriet og på tværs i forhold til vores øvrige væsentlige samarbejdspartnere.

Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen søger en strategisk rådgiver med gode analyseevner til vores universitetsteam

København V

Trives du i et miljø med mange tværfaglige samarbejdspartnere, er du relationsskabende, og har du lyst til at bidrage til at de danske universiteter har de bedste fysiske rammer for forskning og uddannelse?

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du er universiteternes indgang til Bygningsstyrelsen, og du bliver ansvarlig for at varetage den strategiske dialog med et eller flere konkrete universiteter. Du skal bl.a. lave analyser og beslutningsoplæg ift. valg af lokaleløsninger og udvikling af ejendomsporteføljen.

Banedanmark

Trafikleder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med i hjertet af jernbanedriften i København?

Du får en helt central position, da det er din indsats der sørger for, at passagerer og tog kommer sikkert frem og til tiden.

Du får en helt central position, da det er din indsats der sørger for, at passagerer og tog kommer sikkert frem og til tiden. Du kommer altså helt ind i hjertet af togdriften og får dermed en viden og erfaring, der giver mange muligheder for at videreudvikle dig i Banedanmark.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Er du en af vores nye udbuds- og entreprisejurister? Bygningsstyrelsen søger fagligt stærke jurister til vores kontorer i Skanderborg og København

Skanderborg og København V

Hos Bygningsstyrelsen har du mulighed for at gøre karriere i en styrelse med ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til statslige institutioner i hele landet.

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Du vil blive en del af enheden Udbud og Kontrakter i Center for Byggeri, der bl.a. varetager udbudsret, entrepriseret, forsikringsret, løbende kontrakthåndtering samt understøttende projektledelse af styrelsens byggeprojekter. Udbud og Kontrakter varetager også IT-kontraktområdet, GDPR samt forvaltningsret.

Trafikstyrelsen

Klar på ledelse af fagligt stærkt team i et sikkerhedsorienteret miljø? Bliv teamleder for Trafikstyrelsens tilsyn med security-regler i luftfarten

København V

Er du vant til at arbejde med regulering og myndighedsarbejde?

Som teamleder indgår du i kontorets ledelse med personaleansvar for 10 engagerede og fagligt stærke luftfartsinspektører. Du vil have det direkte ansvar for tilrettelæggelse og gennemførelse af styrelsens tilsyn med security-reglerne i Danmark (inkl. Færøerne og Grønland).

Området understøttes af kontorets juridiske kompetencer, og du bliver en central sparringspartner for kontorchefen i forhold til bredere, strategiske projekter fx om udvikling af lovgivning og regulering på securityområdet.

Trafikstyrelsen
Banedanmark

Teamleder til dygtigt hold af sikringstekniske projekteringsledere

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder får du ansvar for et lille team af teknisk dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for projekteringsledelse. Sammen kommer I til at håndtere porteføljestyring og planlægning af sikringstekniske leverancer samtidig med, at I bidrager med faglige inputs i forhold til sikringsprojektering og validering.

Dine primære opgaver vil være inden for projektstyring og personaleledelse. Du får bl.a. ansvar for økonomistyring, drift og planlægning samtidig med, at du skal sikre, at dine medarbejdere har de nødvendige forudsætninger for at kunne lykkes med deres projekter fra start til slut.

Banedanmark
Trafikstyrelsen

Søger du en elevplads og har du lyst til at blive verdensmester indenfor administration og sagsbehandling?

København V

Er du klar til nye og spændende udfordringer, og har administration og sagsbehandling, HR og regnskab din interesse?

Trafikstyrelsen søger to elever der ønsker en fantastisk start på deres fremtidige karrierer igennem en toårig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Som elev føler man sig som en del af styrelsen, både i sociale sammenhænge og når man samarbejder om arbejdsopgaverne med sine kollegaer. Det er så fedt, at man får lov til at sidde med arbejdsopgaver alene, det føler jeg, at man lærer rigtig meget af.

- Nana, nuværende elev
Trafikstyrelsen
Banedanmark

Projekt- og porteføljesupporter til IT- og netværksprojekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI Banedanmark bygger vi lige nu en ny IT-baseret signalteknologi til den danske jernbane – vil du være en del af vores spændende projekter?

Her bliver du et centralt omdrejningspunkt i de administrative opgaver, der knytter sig til projektaktiviteterne, og deres indvirkning på budget- og økonomisk kontrol.

Her prioriterer vi personlig trivsel og vi har respekt for, at din optimale arbejdsdag ikke altid er på kontoret fra 8-16. Du får derfor mulighed for at arbejde hjemme, have fleksible arbejdstider og i høj grad at planlægge dine egne arbejdsopgaver.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Økonom til udvikling af økonomistyring

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Har du interesse for økonomi og budgetter? Og er du god til at udvikle på økonomistyring?

Vi har gennemført et større udviklingsprojekt for styrelsens interne økonomistyring, hvor du vil være ansvarlig for at implementere som ét af dine ansvarsområder. Dette dækker bl.a. over brug af nyt tværstatsligt budgetsystem og udvikling og implementering af nyt koncept for opfølgning på løn og øvrig drift.

Trafikstyrelsen

Jurist til tværfaglige opgaver på luftfartsområdet

København V

Befinder du dig godt i krydsfeltet mellem jura og politik, og trives du i en afvekslende hverdag med fokus på juridiske problemstillinger, regeludarbejdelse og juridisk vejledning af dine kolleger og chefer?

Dine arbejdsopgaver

  • At hjælpe til på de forskellige faglige områder, når der er behov for ekstra juridisk ekspertise i forbindelse med regelarbejdet (primært administrative forskrifter)
  • At udarbejde regler i det omfang, det er nødvendigt
  • At holde dig opdateret på regelprocesserne – både de interne og de eksterne – og at kunne vejlede andre om dem
Trafikstyrelsen
Energistyrelsen

Vicedirektør

København V

Har du ambitioner om at gøre en forskel for den grønne omstilling, solid ledelseserfaring og lyst til at blive en del af et stærkt ledelseskollektiv på toplederniveau?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Som vores nye vicedirektør vil du få ansvaret for Center for undergrund og Center for grøn forsyning, og du vil have syv enhedschefer i direkte reference.

I Center for undergrund arbejder vi med at sikre udnyttelse af ressourcerne i den danske undergrund samt med godkendelse af aktiviteter i relation til olie og gas.

I Center for grøn forsyning skaber vi rammerne for en grøn, effektiv og sikker forsyning inden for gas-, varme- og vandsektoren samt affaldshåndtering.

Energistyrelsen
Realkredit Danmark

Corporate Governance Assistant (Part time position)

Copenhagen

Would you like to learn and grow from being part of the largest financial group in Denmark – while joining a specialised part of the Group?

The role as corporate governance assistant will include a broad range of tasks of various complexity. As examples, the tasks will be writing minutes from audit committee and board meetings, various tasks related to preparing those meetings and following up on those meetings and general meetings.

Realkredit Danmark
Banedanmark

Hvor svært kan det være at være jurist i Banedanmark?

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI Banedanmark får du en karriere med mening, udvikling og et arbejdsliv i balance. Det synes vi er stort. Vil du være med?

Du kan fx komme til at skrive juridiske notater om nye problemstillinger, udfærdige udkast til lovforslag på Banedanmarks område, lave forvaltningsretlig sagsbehandling mv.

Der vil efter nærmere aftale være mulighed for at rokere mellem de forskellige teams i Banedanmark, så du lærer mest muligt om Banedanmark og juraen, som vi arbejder med.

Banedanmark
Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Banedanmark

IT-kontraktholder med sort bælte i leverandørstyring

København V

Har du, hvad der skal til for at styre kontrakter, som er indgået med globale leverandører?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi har brug for en teknisk erfaren kontraktholder med juridisk indsigt i leverandørstyring. Stillingen som kontraktholder er en nøglerolle, hvor du kommer til at være den centrale spiller i vores team af ildsjæle, der professionelt varetager driften af fremtidens jernbane.

Vi har en uformel omgangstone og et stærkt kollegialt sammenhold med fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har let til grin og smil.

Banedanmark
Energistyrelsen

Regnskabsmedarbejder

København V

Kan du se dig selv i et job, hvor du skal bidrage til at sikre et retvisende regnskab for Energistyrelsen?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. være at:

  • Varetage opgaven som regnskabspartner for et eller flere centre, herunder at besvare regnskabsfaglige spørgsmål fra både chefer og medarbejdere
  • Regnskabskontroller og momssandsynliggørelse

Vi har det sjovt med at gå på arbejde, og vi vægter godt humør og holdånd højt – også i en hverdag, hvor tempoet nogle gange er højt. Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV