10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Energistyrelsen

Regnskabsmedarbejder

København V

Kan du se dig selv i et job, hvor du skal bidrage til at sikre et retvisende regnskab for Energistyrelsen?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. være at:

  • Varetage opgaven som regnskabspartner for et eller flere centre, herunder at besvare regnskabsfaglige spørgsmål fra både chefer og medarbejdere
  • Regnskabskontroller og momssandsynliggørelse

Vi har det sjovt med at gå på arbejde, og vi vægter godt humør og holdånd højt – også i en hverdag, hvor tempoet nogle gange er højt. Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen
Banedanmark

Dataanalytiker med stor økonomiforståelse

København V

Føler du dig godt tilpas i selskab med store datamængder og har du en systematisk tilgang til rapportering af særligt økonomidata?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver drivkraften bag alt fra opbygning af datastruktur, standardiserede rapporter, ressourceopgørelser og dataanalyser til hasteforespørgsler og ad hoc-rapporter til interne såvel som eksterne interessenter.

Lyder det som noget for dig?

Banedanmark
Energistyrelsen

Specialist indenfor scenarieanalyser til internationalt samarbejde

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du interesse og kompetencer inden for energisystemer og udvikling af scenarieanalyser? Og drømmer du om en meningsfuld hverdag på en arbejdsplads med stor politisk bevågenhed, der arbejder for den globale grønne omstilling?

Du vil i stillingen som specialist blive tilknyttet 1-2 landesamarbejder og indgå i en stærk faggruppe bestående af 15 gode kolleger.

Dit primære ansvarsområde vil være at bidrage til udviklingen af scenarieanalyser, der har til hensigt at understøtte reduceringen af CO2-udledningerne markant i vores samarbejdslande igennem langsigtet energiplanlægning.

Energistyrelsen
Banedanmark

Analytiker til strategisk planlægning af reinvesteringer i den danske jernbane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du med på et hold af knivskarpe kollegaer, der arbejder med prognosemodeller og analyser med henblik på optimering og udvikling af jernbanen?

I Banedanmark søger vi en profil til databearbejdning og -analyser samt til at drifte og videreudvikle vores prognosemodeller. Svært? Ja, men mest af alt udfordrende, spændende og sjovt!

Du vil opleve en arbejdsplads med gode muligheder for at vokse og udvikle dig fagligt. Du vil blive kastet hurtigt ud i opgaverne, hvor der vil blive krævet noget af dig, men der vil altid være rum og mulighed for sparring hos din leder og dine kollegaer.

Banedanmark
Energistyrelsen

3 processtærke kandidater til arbejdet med grøn omstilling af Energisystemet

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsVil du være med til at præge den grønne omstilling, og har du lyst til at forme rammerne for Danmarks elsystem? Vil du arbejde på et fagområde med høj politisk bevågenhed og være med til at sikre forsyningssikkerhed, elnet og udvikling af elsektoren i en fremtid med store mængder vedvarende energi, elektrificering af transport og varme, udvikling af power-to-X og udfasning af fossile brændsler?

Du vil blive tilknyttet enten team elnet eller team elforsyningssikkerhed, alt afhængig af dine interesser og kompetencer.

Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen
Banedanmark

Er du Banedanmarks nye porteføljemedarbejder?

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du nysgerrig på spændingsfeltet mellem økonomisk planlægning og infrastrukturudvikling, og går du op i, at kommaerne både står korrekt i budgetter og notater? Så har du nu chancen for at spille en central rolle i økonomistyringen af fremtidens klimavenlige jernbane.

Som porteføljemedarbejder vil din primære opgave være at planlægge og holde styr det fireårige budget for Banedanmarks fornyelse af broer, perroner og konstruktioner. Denne portefølje består af ca. 50 anlægsprojekter med et fireårigt budget på over 800 mio. kr. Herudover vil der være en række politisk søsatte puljer, som du også vil skulle porteføljestyre.

Banedanmark
Energistyrelsen

Teamleder til grøn gasforsyning

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du erfaring med teamledelse og har du mod på at arbejde med en af de mest aktuelle politiske områder lige nu – nemlig gasforsyningssikkerhed og grøn omstilling af gassektoren, så vi bliver uafhængige af fossile brændstoffer?

Så er det dig, vi søger i vores gasteam!

Du vil få succes i rollen som teamleder, hvis du kan:

  • have overblikket over opgaverne i teamet, både ift. interne og eksterne deadlines
  • stå for den overordnede koordinering og prioritering af ressourcer inden for enhedens ansvarsområde
  • bidrage med faglig sparring til kollegaerne i teamet for, at teamet kan levere sager af høj kvalitet og i samspil med interne og eksterne samarbejdsparter.
Energistyrelsen

Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed søger teamleder til Center for Økonomi og IT, Team Budget & Analyse - Genopslag

København V

Vil du arbejde med bevillinger, budgetter og analyser i en styrelse med en kompleks økonomi og et igangværende projekt om en ny økonomimodel.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Credit Risk Model Expert & Business Analyst

København V

Are you fascinated by working in the area of tension between credit risk, statistical models and regulation?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV