9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
Banedanmark

Projektkoordinator for fremtidens S-bane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du helt tæt på de centrale beslutninger, som skal gøre en af verdens bedste bybaner endnu bedre? Så kom med på rejsen som projektkoordinator i Banedanmark.

Du sikrer det gode samarbejde med DSB ved at tænke og facilitere processer og leverancer helt i mål og ved, at fremskaffe de brikker der mangler undervejs. Du kommer til at arbejde med:

  • Koordinering og kvalitetssikring af komplekse problemstillinger med en bred kontaktflade i Banedanmark
  • Udarbejdelse af materialer til Banedanmarks direktion og det øvrige projekt
  • Specifikke problemstillinger i de enkelte arbejdsgrupper
Banedanmark
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Banedanmark

Operational Excellence Specialist til forbedringsprojekter i Banedanmarks Anlægsdivision

København V

Er det naturligt for dig at spotte optimeringsmuligheder, og trives du med både at være langt nede i opgaverne og sikre, at forbedringer bliver implementeret i organisationen?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI anlægsdivisionen gentænker vi måden, vi gennemfører vores store anlægsprojekter. Det er en kæmpe transformation, som bygger på standardisering, løbende forbedringer, tavlestyring og nærværende ledelse.

I Operational Excellence spiller vi en afgørende rolle i transformationen. Det er en stor opgave, og vi leder derfor efter en ny kollega, som vil være med på rejsen.

Banedanmark
Banedanmark

Teamleder til udbudskonsulenter i Contract Management & Sourcing

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi gennemfører en række store jernbaneprojekter, som tilsammen leverer et solidt bidrag til en moderne kollektiv transport – et vigtigt led i den grønne dagsorden. Centralt for projekterne er, at det kontraktmæssige grundlag giver os alle sammen mest mulig jernbane for pengene.

Som teamleder for udbudskonsulenterne i Contract Management & Sourcing bliver du overordnet ansvarlig for udbud og indkøb til Banedanmarks anlægsprojekter. Vores udbud og indkøb vil primært være baseret på Forsyningsvirksomhedsdirektivet med AB18 og ABR18 som kontraktgrundlag.

Banedanmark
Banedanmark

Akademiker til minister- og ledelsesbetjening i Signalprogrammet

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du god til at jonglere med mange bolde på samme tid, skrive det skarpe notat og finde ind til en kompliceret sags kerne – og vil du samtidig bidrage ind i arbejdet mod en klimavenlig jernbane?

Du skal trives med mange forskelligartede opgaver, som til tider skal løses parallelt og med korte frister.

Du kommer bl.a. til at:

  • Støtte Signalers ledelse med bl.a. mødeunderstøttelse og politisk betjening inden for forskellige emner og områder
  • Udarbejde, kvalitetssikre og bidrage til sager op imod Banedanmarks direktion, Transportministeriet m.fl.
Banedanmark
Banedanmark

Er du Banedanmarks nye porteføljemedarbejder?

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du nysgerrig på spændingsfeltet mellem økonomisk planlægning og infrastrukturudvikling, og går du op i, at kommaerne både står korrekt i budgetter og notater? Så har du nu chancen for at spille en central rolle i økonomistyringen af fremtidens klimavenlige jernbane.

Som porteføljemedarbejder vil din primære opgave være at planlægge og holde styr det fireårige budget for Banedanmarks fornyelse af broer, perroner og konstruktioner. Denne portefølje består af ca. 50 anlægsprojekter med et fireårigt budget på over 800 mio. kr. Herudover vil der være en række politisk søsatte puljer, som du også vil skulle porteføljestyre.

Banedanmark
Energistyrelsen

Teamleder til grøn gasforsyning

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du erfaring med teamledelse og har du mod på at arbejde med en af de mest aktuelle politiske områder lige nu – nemlig gasforsyningssikkerhed og grøn omstilling af gassektoren, så vi bliver uafhængige af fossile brændstoffer?

Så er det dig, vi søger i vores gasteam!

Du vil få succes i rollen som teamleder, hvis du kan:

  • have overblikket over opgaverne i teamet, både ift. interne og eksterne deadlines
  • stå for den overordnede koordinering og prioritering af ressourcer inden for enhedens ansvarsområde
  • bidrage med faglig sparring til kollegaerne i teamet for, at teamet kan levere sager af høj kvalitet og i samspil med interne og eksterne samarbejdsparter.
Energistyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV