4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

ORS-Fagansvarlig til Sikkerhedsuddannelser

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsKunne du tænke dig at få ansvaret for udvikling og gennemførelse af flere af Banedanmarks driftskritiske uddannelser? Du får mulighed for at anvende din erfaring med Sikkerhedsreglerne for S-bane i en rolle med stor bredde og variation.

Som den faglig uddannelsesansvarlige for ORS i sektionen Sikkerhedsuddannelser træder du ind i en fagligt og socialt velfungerende sektion som ejer ansvaret for vores driftskritiske uddannelser i ORS-regi, samt mange andre spændende opgaver.

Banedanmark
Banedanmark

Trafikleder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du være med i hjertet af jernbanedriften i København?

Du får en helt central position, da det er din indsats der sørger for, at passagerer og tog kommer sikkert frem og til tiden.

Du får en helt central position, da det er din indsats der sørger for, at passagerer og tog kommer sikkert frem og til tiden. Du kommer altså helt ind i hjertet af togdriften og får dermed en viden og erfaring, der giver mange muligheder for at videreudvikle dig i Banedanmark.

Banedanmark
Trafikstyrelsen

Entusiastisk Luftfartsinspektør til privatflyveområdet

København V

Kunne du tænke dig at arbejde med bl.a.. privat flyvning, klubber og unioner? Har du interesse for forvaltning, hvor tilsyn og tæt kontakt med ”kunderne” er i højsædet?

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

  • Planlægning og udførelse af tilsyn og flightinspektions af danske ”ikke erhvervsmæssige luftfartsoperatører” – herunder klubber og Unioner
  • Modtagelse og sagsbehandling af deklarationer ifm. ”ikke erhvervsmæssige luftfartsoperatører”
  • Godkendelse af procedurer og risikovurderinger ved flyveoperationer med høj risiko
Trafikstyrelsen
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV