34 jobannoncer matcher din søgning 34 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Realkredit Danmark

Corporate Governance Assistant (Part time position)

Copenhagen

Would you like to learn and grow from being part of the largest financial group in Denmark – while joining a specialised part of the Group?

The role as corporate governance assistant will include a broad range of tasks of various complexity. As examples, the tasks will be writing minutes from audit committee and board meetings, various tasks related to preparing those meetings and following up on those meetings and general meetings.

Realkredit Danmark
Banedanmark

Hvor svært kan det være at være jurist i Banedanmark?

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI Banedanmark får du en karriere med mening, udvikling og et arbejdsliv i balance. Det synes vi er stort. Vil du være med?

Du kan fx komme til at skrive juridiske notater om nye problemstillinger, udfærdige udkast til lovforslag på Banedanmarks område, lave forvaltningsretlig sagsbehandling mv.

Der vil efter nærmere aftale være mulighed for at rokere mellem de forskellige teams i Banedanmark, så du lærer mest muligt om Banedanmark og juraen, som vi arbejder med.

Banedanmark
Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark
Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Banedanmark

IT-kontraktholder med sort bælte i leverandørstyring

København V

Har du, hvad der skal til for at styre kontrakter, som er indgået med globale leverandører?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi har brug for en teknisk erfaren kontraktholder med juridisk indsigt i leverandørstyring. Stillingen som kontraktholder er en nøglerolle, hvor du kommer til at være den centrale spiller i vores team af ildsjæle, der professionelt varetager driften af fremtidens jernbane.

Vi har en uformel omgangstone og et stærkt kollegialt sammenhold med fokus på at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og har let til grin og smil.

Banedanmark
Energistyrelsen

Regnskabsmedarbejder

København V

Kan du se dig selv i et job, hvor du skal bidrage til at sikre et retvisende regnskab for Energistyrelsen?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. være at:

  • Varetage opgaven som regnskabspartner for et eller flere centre, herunder at besvare regnskabsfaglige spørgsmål fra både chefer og medarbejdere
  • Regnskabskontroller og momssandsynliggørelse

Vi har det sjovt med at gå på arbejde, og vi vægter godt humør og holdånd højt – også i en hverdag, hvor tempoet nogle gange er højt. Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen
Banedanmark

Dataanalytiker med stor økonomiforståelse

København V

Føler du dig godt tilpas i selskab med store datamængder og har du en systematisk tilgang til rapportering af særligt økonomidata?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver drivkraften bag alt fra opbygning af datastruktur, standardiserede rapporter, ressourceopgørelser og dataanalyser til hasteforespørgsler og ad hoc-rapporter til interne såvel som eksterne interessenter.

Lyder det som noget for dig?

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Kontorelever med speciale i økonomi eller offentlig administration til Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed

København V

Går du og dagdrømmer om nye faglige udfordringer? Og har du lyst til at få praktisk erfaring og viden inden for økonomi eller offentlig administration? Så har Bygningsstyrelsen elevpladsen med faglig såvel som personlig udvikling klar til dig!

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Som elev i Bygningsstyrelsen får du indblik i den finansielle og administrative del af Danmarks største offentlige bygge- og ejendomsvirksomhed. Du kommer til at lære om hvordan Bygningsstyrelsen driver statens ejendomsadministration, og du får en spændende dagligdag med faglige udfordringer og personlig udvikling.

Banedanmark

Projektkoordinator for fremtidens S-bane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du helt tæt på de centrale beslutninger, som skal gøre en af verdens bedste bybaner endnu bedre? Så kom med på rejsen som projektkoordinator i Banedanmark.

Du sikrer det gode samarbejde med DSB ved at tænke og facilitere processer og leverancer helt i mål og ved, at fremskaffe de brikker der mangler undervejs. Du kommer til at arbejde med:

  • Koordinering og kvalitetssikring af komplekse problemstillinger med en bred kontaktflade i Banedanmark
  • Udarbejdelse af materialer til Banedanmarks direktion og det øvrige projekt
  • Specifikke problemstillinger i de enkelte arbejdsgrupper
Banedanmark
Energistyrelsen

Specialist indenfor scenarieanalyser til internationalt samarbejde

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du interesse og kompetencer inden for energisystemer og udvikling af scenarieanalyser? Og drømmer du om en meningsfuld hverdag på en arbejdsplads med stor politisk bevågenhed, der arbejder for den globale grønne omstilling?

Du vil i stillingen som specialist blive tilknyttet 1-2 landesamarbejder og indgå i en stærk faggruppe bestående af 15 gode kolleger.

Dit primære ansvarsområde vil være at bidrage til udviklingen af scenarieanalyser, der har til hensigt at understøtte reduceringen af CO2-udledningerne markant i vores samarbejdslande igennem langsigtet energiplanlægning.

Energistyrelsen
Gem
Tavex A/S

Cashier – med interesse i valuta, sølv og guld

København V
  • Har du lyst til at arbejde med salg og køb af ædelmetaller?
  • Kan du lide at have kontakt med mennesker?
  • Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed?
  • Er du ansvarsfuld og god til at have mange bolde i luften?

Vi søger en cashier, som skal hjælpe os med at betjene vores kunder og blive en del af vores team i København. Du vil både blive uddannet til at være valutaekspedient og ædelmetalspecialist.

Tavex A/S
Banedanmark

Teknisk udbudsspecialist til Danmarks største infrastrukturforvalter

København V, Fredericia eller Aarhus

Vil du være en del af frontlinjen på Danmarks jernbaneprojekter og sætte dit aftryk på fremtidens klimavenlige jernbane?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsSom teknisk udbudsspecialist bliver du en nøglespiller i at sikre det tekniske grundlag til udbuddene. Med din baggrund inden for projektering, entreprenørskab eller projektarbejde bringer du værdifuld erfaring til holdet.

Du får et job, hvor du kan udleve dine faglige ambitioner, uden at give afkald på work-life-balance, så udover fleksible arbejdsforhold med op til to ugentlige hjemmearbejdsdage, får du også diverse sundhedstilbud og betalt frokostpause.

Banedanmark
Banedanmark

Analytiker til strategisk planlægning af reinvesteringer i den danske jernbane

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du med på et hold af knivskarpe kollegaer, der arbejder med prognosemodeller og analyser med henblik på optimering og udvikling af jernbanen?

I Banedanmark søger vi en profil til databearbejdning og -analyser samt til at drifte og videreudvikle vores prognosemodeller. Svært? Ja, men mest af alt udfordrende, spændende og sjovt!

Du vil opleve en arbejdsplads med gode muligheder for at vokse og udvikle dig fagligt. Du vil blive kastet hurtigt ud i opgaverne, hvor der vil blive krævet noget af dig, men der vil altid være rum og mulighed for sparring hos din leder og dine kollegaer.

Banedanmark
ISS Facility Services A/S

Er du vores nye Site Manager til stor kunde i København?

Vil du være en vigtig del af videreudviklingen af en spændende ISS-kunde? Besidder du et kommercielt mindset, og kan du samtidig lede andre til succes?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som Site Manager har du det daglige ansvar for at drive, optimere og udvikle samtlige services for flere større lokationer i Indre København. Her vil du i tæt samarbejde med kunden og dit team løse alle kundens Facility opgaver indenfor rengøring, kantine og teknikydelser.

Dit primære ansvarsområde er at sikre, at god trivsel blandt dine medarbejdere, den daglige drift og service sker i overensstemmelse med kundens ønsker, den indgående kontrakt – og at der ligeledes sker en løbende udvikling af kontrakten og serviceydelserne.

ISS Facility Services A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Banedanmark

Operational Excellence Specialist til forbedringsprojekter i Banedanmarks Anlægsdivision

København V

Er det naturligt for dig at spotte optimeringsmuligheder, og trives du med både at være langt nede i opgaverne og sikre, at forbedringer bliver implementeret i organisationen?

Se video om Banedanmark som arbejdspladsI anlægsdivisionen gentænker vi måden, vi gennemfører vores store anlægsprojekter. Det er en kæmpe transformation, som bygger på standardisering, løbende forbedringer, tavlestyring og nærværende ledelse.

I Operational Excellence spiller vi en afgørende rolle i transformationen. Det er en stor opgave, og vi leder derfor efter en ny kollega, som vil være med på rejsen.

Banedanmark
Bygningsstyrelsen

Skal du være vores nye kollega i København? Vi søger en jurist med interesse for erhvervslejeret og forhandling

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdsplads

Nøgleordene for den ledige stilling er forhandling og kontraktfortolkning. I stillingen hos os får du en stor berøringsflade til det private ejendomsmarked. På sigt vil du blive ansvarlig for indgåelse af lejekontrakter med de største private aktører på det danske marked, hvor du skal varetage juridiske såvel som kommercielle hensyn på vegne af staten.

Vi sørger for, at du får den oplæring der skal til for, at du bliver i stand til at varetage dine sager, og du vil løbende få tildelt ansvar og opgaver, der matcher dine kompetencer.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Banedanmark

Akademiker til minister- og ledelsesbetjening i Signalprogrammet

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du god til at jonglere med mange bolde på samme tid, skrive det skarpe notat og finde ind til en kompliceret sags kerne – og vil du samtidig bidrage ind i arbejdet mod en klimavenlig jernbane?

Du skal trives med mange forskelligartede opgaver, som til tider skal løses parallelt og med korte frister.

Du kommer bl.a. til at:

  • Støtte Signalers ledelse med bl.a. mødeunderstøttelse og politisk betjening inden for forskellige emner og områder
  • Udarbejde, kvalitetssikre og bidrage til sager op imod Banedanmarks direktion, Transportministeriet m.fl.
Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV