15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

IT-medarbejder

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads Vil du være bindeled mellem IT, den øvrige forretning og vores driftsleverandør med et særligt fokus på Life Cycle Management?

I Banedanmarks IT-driftssektion har vi ansvaret for de administrative IT-systemer. Vi har travlt og der er en stigende efterspørgsel på det, vi i sektionen leverer. Vi søger derfor en ny kollega. Du skal være med til at sikre kvaliteten af vores ydelser og styrke forretningsprocesserne.

Banedanmark
Banedanmark

IT-systemarkitekt med fokus på netværk

København V

Vil du arbejde med IT-drift og sætte retningen for netværksdrift i et komplekst miljø?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver inden for netværksområdet kommer til at bestå af håndtering af den daglige dialog med vores driftsleverandører, hvor du sikrer en god dialog, fremdrift på projekter og opgaver og videreudvikling af samarbejdet.

Dette gør du bl.a. i tekniske dialoger med driftsleverandørerne, som udmunder i opgaver og/eller ændringsbestillinger, som du tager ansvar for, kvalitetssikrer og følger til dørs.

Banedanmark
Akademikernes A-kasse

IT-supporter med teknisk flair

København V

Har du lyst til at blive en del af et serviceorienteret IT-support-team, som arbejder med de nyeste IT-værktøjer? Er du teknisk velfunderet og brænder for at yde den bedste service og support til vores medlemmer og kolleger på tværs af organisationen? Så er du måske vores nye IT-supporter.

Det er en stilling, hvor du arbejder med mange forskellige discipliner inden for IT. Du varetager Helpdesk og IT-supportopgaver i løbet af arbejdsdagen, der spænder vidt i sværhedsgrad. Du kommer desuden til at understøtte projekter, der kræver din tekniske viden og hjælp til implementering.

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse

Chefkonsulenter med a-kasse-erfaring til projekter, udviklingsopgaver og superbrugerfunktion

København V

Vil du være med til at skabe de bedste digitale løsninger for vores mere end 285.000 medlemmer og optimere processer for vores kollegaer?

Jobbet består af en blanding af opgaver inden for udvikling af vores processer og arbejdsgange, udvikling af de kernesystemer vi anvender i sagsbehandlingen (Modulus, CRM m.m). Vi bidrager også til projekter inden for digitale teknologier som robotics, machine learning, chatbots, mv.

Akademikernes A-kasse
Gem
Politi

Knæk softwarekoder og fejlfind på materiel - Bliv en del af teamet, der holder politiets udstyr kørende

København

Er du teknisk funderet med et skarpt øje for fejlfinding uanset om det er med et voltmeter eller i softwarekoder? Så har vi en spændende stilling til dig!

I Service og Værksted driver vi en række politi-specifikke systemer, herunder SINE (SIkkeredsNEt) radioer og Bifrost-computere. Systemernes kompleksitet spænder vidt – så du skal have appetit på både voltmeter og fejlsøgning i softwarekode.

Dine opgaver er bl.a.:

  • Drift og administration af SINE radiomateriel
  • Drift og fejlsøgning af politiets Bifrost-system
  • Ad hoc-servicering af diverse politikomponenter
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Processtærk teamleder til ITIL baseret driftsteam

København V

Vil du være med til at sikre effektiv drift og vedligehold af vores strategiske it-platform, kan du få medarbejdere med dig, og brænder du for at arbejde med ITIL baseret drift?

Du bliver en del af Landbrugsstyrelsens It Drift & Support, der er opdelt i to teams – ét der har ansvaret for vores infrastruktur og systemforvaltning, og ét der har ansvaret for 2. level support og de ITIL baserede roller. Det er sidstnævnte, som du får ansvaret for, herunder for motivation og udvikling af ca. 15 højt kvalificerede medarbejdere.

Gem
twoday A/S

Bliv System Administrator i et af landets største IT-konsulenthuse

København V / Nordhavn

Ønsker du brede og afvekslende udfordringer?

IT Services Infrastruktur hjælper til på 2. line support, serverdrift, netværksopgaver (koordinering med ekstern partner) etc. Derfor er der opgaver på forskellige teknologier – alt fra små-rettelser til større optimeringsopgaver eller projekter.

Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter.

twoday A/S
3F
Gem
3F

3Fs a-kasse søger ny medarbejder til vores It Support og udviklingsafdeling

København

Har du flair for telefonsupport? Vil du medvirke til at sikre den fortsatte udvikling af vores a-kasse, hvor medlemmet er i fokus på udvikling af vores service og kvalitet? Så er du måske vores nye kollega.

3FA tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kolleger, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3FA bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension.

3F
Gem
Nykredit

Proceskonsulent til Intelligent Automation

Kbh. V

Vil du være med til at skabe synlig og effektiv værdi for Nykredits kunder og vores interne kolleger? Er du entusiastisk omkring procesoptimering og automatisering?

Som vores nye Proceskonsulent vil du spille en central rolle i at identificere, evaluere og implementere automatiseringsløsninger rundt omkring i organisationen.

Nykredit
Det Digitale Folkebibliotek

Sekretariatschef med digitalt udsyn og administrativ tæft til foreningen Det Digitale Folkebibliotek

København V

I en stærk ledergruppe, sammen med to teamledere har du ansvaret for den daglige ledelse af foreningens 30-35 medarbejdere, som er lokaliseret på to arbejdssteder i hhv. København og Aarhus. Du har ansvaret for en årlig økonomisk ramme på ca. 35 mio. kr., og du får en central rolle i den videre udvikling af den borgerrettede it på folkebiblioteksområdet.

Den overordnede strategiske ledelse af foreningen varetages af en bestyrelse bestående af 9 medlemmer.

Sund & Bælt Holding A/S

Governance, Risk & Compliance (GRC) lead

København V

Brænder du for at arbejde med risikostyring, ledelsessystemer og intern audit? Kan du se dig selv implementere og udvikle ISMS (Information Security Management System) i forretning og i IT Drift og Infrastruktur?

Konkret skal du bl.a. være med til at:

  • Bidrage til implementering af NIS2 direktivet
  • Give input til definition af roller/ansvar (Governance) ifm. NIS2

Du bliver en del af et team med en uformel omgangstone, en stærk holdånd og et højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel.

Sund & Bælt Holding A/S
Planetarium

Operatør

København V

Er du begejstret for teknik og AV-afvikling med nærværende, glad og professionel gæsteservice som det vigtigste omdrejningspunkt?

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle filmforestillinger, planetarieforestillinger, foredrag, Science Slam, Kosmisk Comedy, science shows m.fl., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en sublim service ved din nærværende og professionelle tilstedeværelse og ved at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable og indbydende.

Planetarium
Academic Work

Bliv cyber security konsulent gennem Academic Work Academy på 12 uger!

København V

Er du interesseret i et felt, hvor du kan bruge dine problemløsningsevner, løbende lære nye ting og virkelig opleve meningen med dit arbejde?

Vi søger nu passionerede og motiverede kandidater, som er klar til at skifte karriere og deltage i vores 12-ugers uddannelsesforløb, der åbner døren til en fremtid som cyber security konsulent efterfølgende! Vi tror så meget på vores koncept og vores deltagere, at vi tilbyder 12 måneders ansættelse som konsulent gennem Academic Work efter endt uddannelse.

Stærk profil til it-fagsupport søges til at sikre professionel support til Landbrugsstyrelsens brugere og medarbejdere

København V

Hvis du har lyst til at arbejde i en dynamisk driftsenhed, hvor to dage aldrig er ens, og brænder du for at være med til at sikre en effektiv...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Netværksadministrator

København V, København V
Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV