Planetarium
København V

Operatør

Er du begejstret for teknik og AV-afvikling med nærværende, glad og professionel gæsteservice som det vigtigste omdrejningspunkt? Så er det måske dig, vi kan tilbyde en stilling som operatør i Planetarium.

Operatør i Planetarium – hverdags-, weekend- og aftenarbejde, 15-20 timer om ugen.

Vi brænder for at dele vores viden og begejstring for astronomi og rumfart med alle gæster fra ind- og udland. Vi er beæret over hver dag at beskæftige os med nogle af livets helt store og eksistentielle spørgsmål, og vi arbejder for at skabe øget bevidsthed om vores eksistens på jorden og i rummet. Hvordan opstod der liv? Findes der liv andre steder?

I vores arbejde søger vi at berige og bevæge vores gæster med oplevelser om rummets utrolige dimensioner.

Med en ambitiøs masterplan for Planetarium har vi de seneste år skærpet vores faglige fokus i relation til alle indsatsområder: Formidling, udstillinger, foredrag, filmforestillinger, aktiviteter, kommunikation m.fl. Samtidig har vi arbejdet målrettet på at udvikle og renovere Planetariums fysiske rammer. Det er således lykkedes os at realisere en totalrenovering af vores ikoniske Planetariekuppel. Kuppelsalen fremstår nu i et yderst smukt design – og med den nyeste teknik i form af 8K laser projektorer og med et planetariesystem baseret på de nyeste forskningsresultater.

Som operatør i Planetarium er du med til at bringe Planetarium ind i en helt ny æra. Du bliver en vigtig del af teknisk afdelings team af operatører. Dine primære arbejdsopgaver er at afvikle filmforestillinger, planetarieforestillinger, foredrag, Science Slam, Kosmisk Comedy, science shows m.fl., men lige så vigtigt er det, at du giver vores gæster en sublim service ved din nærværende og professionelle tilstedeværelse og ved at holde gæsteområder og forevisningssale præsentable og indbydende.

Arbejdsopgaver:

  • Professionel og nærværende gæsteservice
  • Afvikling af filmforestillinger og planetarieforestillinger, herunder håndtering af vores digitale planetariesystem Digistar
  • Afvikling af særforestillinger, foredrag, aftenarrangementer og virksomhedsarrangementer
  • Løsning af tekniske opgaver i vores udstillinger
  • Varemodtagelse
  • Ad hoc-opgaver

Vi forventer at:

  • Du er serviceminded og imødekommende
  • Du er løsningsorienteret og proaktiv
  • Du er i gang med en relevant uddannelse inden for teknik eller IT
  • Du har stærke kompetencer inden for teknik og IT
  • Du har bred interesse inden for teknik og IT
  • Du er udadvendt og nysgerrig

Planetarium har åbent 362 dage om året, hvorfor dine arbejdstider naturligvis inkluderer aften-, ferie- og weekendvagter.

Motiveret ansøgning og CV sendes til chef for økonomi, IT og teknik, Klaus Hasforth job@planetarium.dk deadline 8. maj 2024. Husk at markere din ansøgning med ”Operatør”.

Husk at oplyse, hvor mange timer du ønsker at arbejde, dvs. fra 15 timer til 20 timer ugentligt.


Om Planetarium

Med en ambitiøs masterplan for Planetarium har vi de seneste år skærpet vores faglige fokus i relation til alle indsatsområder: Formidling, udstillinger, foredrag, film, aktiviteter, kommunikation m.m.

Vores mission er at begejstre og berige vores gæster gennem levende fortællinger om astronomi og rumfart - og bidrage med nye indsigter om vores eksistens på jorden og rummets ubegribelige dimensioner.

Vores vision: Planetarium vil være anerkendt som Europas mest berigende og engagerende science center, der på en kreativ, modig og overraskende måde formidler viden om astronomi og rumfart.