16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ABB A/S

Field Service Engineer / tekniker med interesse i spændet mellem IT og automation

Middelfart, Aalborg, Ballerup

Det går mere end almindeligt godt for os i ABB, og derfor har vi brug for dig, hvis du:

  • Har lyst til værdiskabende automationsopgaver i spændet mellem IT og automation
  • Gerne vil have meget stor indflydelse på planlægning og styring af din egen hverdag
  • Gerne vil være kundernes betroede rådgiver, som kender deres anlæg og kan hjælpe dem med både fejlretning og designopgaver

Omdrejningspunktet er automationsløsninger (800xA) på anlæg inden for særligt industrien samt kraft- og varmeværker. Vores løsninger giver kunderne en state-of-the-art platform, der mærkbart øger anlæggets performance og operatørernes effektivitet.

Gem
ABB A/S

Application Engineer – vil du lære at programmere procescontrollere?

Middelfart

Har du en teknisk uddannelse og derfor også interesse for teknik og IT, så har vi et rigtig godt karrieretilbud til dig.

ABB’s systemer hjælper kunderne med at styre, regulere og visualisere deres industrielle processer, så de blandt andet bruger mindre energi og har renere forbrænding.

Det sker ved hjælp af controllere, og det er dem, du skal lære at programmere – hvis du altså ikke allerede kan det.

Altrad Services A/S

Quality advisor

Middelfart eller Vissenbjerg

Har du helt styr på kvalitetssikring og overfladebehandling? Og trives du med kvalitetskontrol, kvalitetsplaner og projektarbejde?

Efter en grundig introduktion til organisationen generelt og efterfølgende QHSE-afdelingen, vil dine primære arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Sikre udarbejdelse af kvalitets-planer for projekter
  • Udarbejde og udvikle kvalitetsdokumentation til projekter
  • Deltagelse i tilbudsfase

Stillingen rummer en høj grad af frihed indenfor rammerne og byder på en spændende hverdag i en dynamisk og uformel virksomhedskultur.

Gem
ARCTIC A/S

Lageransvarlig / Warehouse Manager

Middelfart

Vi søger en lagermedarbejder med ansvar og kendskab til lagerstyring, som kommer til at stå for den daglige drift, herunder:

  • Pluk håndtering af ordrer og returvarer (inkl. webordrer)
  • Ordreafsendelse og lagerstyring (ind- og udland)
  • Kontrol af fragtregninger (samt generelt lagerfakturering)

Du er klar på at løse forskellige opgaver og trives med at arbejde selvstændigt.

Fontenay A/S

Montør til montering og trykprøvning af industrislanger

Middelfart

Hos Fontenay A/S søger vi en dygtig kollega til vores slangemontage i Middelfart. Som en del af vores montageafdeling vil du få 3 tætte kollegaer med fælles reference til lager-, logistik- og produktionschef Kent Hansen.

Vi forestiller os, at du...

  • har erfaring fra en tidligere montør- eller operatørstilling og/eller har en uddannelse som smed, maskinarbejder/maskinmester, mekaniker eller lign.
  • arbejder løsningsorienteret og selvstændigt
Fontenay A/S
Interacoustics A/S

Technical Test Specialist

Middelfart

Would you like to develop your skills in an innovative and world-leading company within diagnostic hearing and balance solutions?

You’ll play an essential role in the full process and may be a part of several projects at the same time, so your prioritization and organization skills will be fully used.

Your tasks will include:

  • Performance-test of audiological and balance products.
  • EMC-test and troubleshooting.
  • Use and setup of automated audio test systems.
Interacoustics A/S
Hindsgaul Biler A/S

Eftermarkedsrådgiver – med et ben i eftermarked og reservedele

Middelfart

Slå koldt vand i køleren og læs videre her. Forestil dig en hverdag i en helt ny forretning med dejlige lokaler og gode, tætte kolleger.

Og få en bred rolle i en virksomhed, som er kendt i lokalområdet for loyale kunder og god kundekontakt.

Vi kender hinanden rigtig godt og sidder sammen i et åbent indskrivningsmiljø ud til biludstillingen. Ingen går og putter sig. Vi er på, når vi er på og arbejder tæt sammen med fokus på kontakten med kunderne.

Indehaver Ole Hindsgaul.
Hindsgaul Biler A/S
JK+ El-Installation A/S

Servicemontør

Glamsbjerg, Middelfart

Er du på udkig efter et job, hvor fællesskab, frihed under ansvar og en god atmosfære er i fokus? Så er det her job lige noget for dig!

Ved JK+ værdsætter vi en flad struktur, hvor alle stemmer bliver hørt, og hvor du kan trives med gode kollegaer omkring dig. Hos os får du en afvekslende hverdag og mulighed for personlig udvikling. Vi har en uformel tone og tager os tid til at inkorporere hygge i hverdagen.

BioCirc Group ApS

Automationstekniker/PLC-programmør

Middelfart

Som erfaren PLC-programmør spiller du en central rolle i udviklingen og realiseringen af vores projekter. Din primære opgave vil være udvikling af PLC-software til biogasanlæg og specialmaskiner.

Du vil desuden være ansvarlig for idriftsættelsen af den udviklede software on site hos kunderne i Danmark og Nordtyskland og sikrer dermed, at systemerne virker, som de skal.

Gem
Dinex A/S

Værkstedstekniker

Middelfart

Vil du være en del af den grønne omstilling?

Vi søger en værkstedstekniker til fremstilling af nye ATS-koncepter (efterbehandlingssystemer) af morgendagens udstødnings- og emissionssystemer til diesel- og gasmotorer i koordinering med vores kunder.

Du vil få muligheden for at udvikle dig såvel teoretisk som praktisk. Det højt specialiserede team samt multikuturelle miljø vil desuden tilbyde en sjælden mulighed for personlig udvikling.

Gem
Evida

Projektleder til Miljøvurdering og Anlægsprojekter

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsI rollen som projektleder til miljøvurdering og anlægsprojekter vil du primært skulle udarbejde screening og miljøvurderinger for vores anlægsprojekter. Du får ansvaret for at bidrage med faglig viden, udarbejde miljøvurdering og gennemfører mindre anlægsprojekter. Du vil være en vigtig sparringspartner for dine kolleger og sikre kvalitet i alle led af processen.

Når du bliver en del af vores team, træder du ind i en behagelig arbejdsplads, hvor respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde.

Evida
Hitachi Energy Denmark A/S

Account Manager Service

Middelfart

Organisationen i Danmark er præget af en uformel omgangstone og godt arbejdsmiljø med søde kollegaer. Vi arbejder med frihed under ansvar samt vægt på gensidig fleksibilitet.

Vi leder efter en Account Manager til vores Front end salgsteam i Middelfart. Dit fokus bliver relationsopbygning og vedligeholdende/opsøgende salg på tværs af vores fire forretninger i Hitachi Energy.

Dit hovedfokus vil være de danske el-forsyningsselskaber, en branche som er i stærk vækst og hvor vi har allerede har en del forretning.

Hitachi Energy Denmark A/S
Gem
Evida

Teknisk rådgiver til gasinstallationer og sikkerhed

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du arbejde med sikkerhed og beredskab i Evida, som ejer Danmarks gasdistributionssystem? Så skal du være teknisk rådgiver til myndighedsopgaver og beredskabsaktiviteter hos Evida

I Evida søger vi en engageret kollega til at udføre myndighedsbehandling på erhvervs-, industri- og procesinstallationer og holde øje med sikkerheden på gasinstallationer i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, herunder rådgivning af potentielle og nye gaskunder.

Evida
VKCONSULTING søger for Scanstore A/S
Gem
VKCONSULTING

VKCONSULTING søger en tekniker med rejselyst til ScanStore A/S

Middelfart

Vi søger en tekniker, der brænder for det mekaniske og har erfaring med montage.

Du har lyst til at indgå i en spændende stilling med opgaver indenfor service og vedligehold samt nyinstallationer på anlæg og procesudstyr indenfor fødevarer.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med base i Middelfart, rejseaktiviteter primært indlands og i Norden, hvor du kommer til at arbejde for nogle af de store brands i fødevarebranchen.

VKCONSULTING
Gem
AD Danmark

Reservedelsekspedient til kundeservice

Middelfart

Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen.

Du kommer til at bruge det meste af din tid på salg og support opgaver til vores mange kunder, div. opfølgnings opgaver, forsendelse af varer og meget mere.

Du kommer til at indgå i et bredt team med dedikerede kollegaer, som alle har højt humør, ben i næsen samt forståelsen for vigtigheden i at løfte i flok.

AD Danmark

Lagermedhjælper

Middelfart

Plast-Line A/S har oplevet en positiv vækst siden opstarten i 2004, og er i dag en velkonsolideret agentur virksomhed, med 45 ansatte.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV