4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fontenay A/S

Montør til montering og trykprøvning af industrislanger

Middelfart

Hos Fontenay A/S søger vi en dygtig kollega til vores slangemontage i Middelfart. Som en del af vores montageafdeling vil du få 3 tætte kollegaer med fælles reference til lager-, logistik- og produktionschef Kent Hansen.

Vi forestiller os, at du...

  • har erfaring fra en tidligere montør- eller operatørstilling og/eller har en uddannelse som smed, maskinarbejder/maskinmester, mekaniker eller lign.
  • arbejder løsningsorienteret og selvstændigt
Fontenay A/S
Hindsgaul Biler A/S

Eftermarkedsrådgiver – med et ben i eftermarked og reservedele

Middelfart

Slå koldt vand i køleren og læs videre her. Forestil dig en hverdag i en helt ny forretning med dejlige lokaler og gode, tætte kolleger.

Og få en bred rolle i en virksomhed, som er kendt i lokalområdet for loyale kunder og god kundekontakt.

Vi kender hinanden rigtig godt og sidder sammen i et åbent indskrivningsmiljø ud til biludstillingen. Ingen går og putter sig. Vi er på, når vi er på og arbejder tæt sammen med fokus på kontakten med kunderne.

Indehaver Ole Hindsgaul.
Hindsgaul Biler A/S
VKCONSULTING søger for Scanstore A/S
Gem
VKCONSULTING

VKCONSULTING søger en tekniker med rejselyst til ScanStore A/S

Middelfart

Vi søger en tekniker, der brænder for det mekaniske og har erfaring med montage.

Du har lyst til at indgå i en spændende stilling med opgaver indenfor service og vedligehold samt nyinstallationer på anlæg og procesudstyr indenfor fødevarer.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med base i Middelfart, rejseaktiviteter primært indlands og i Norden, hvor du kommer til at arbejde for nogle af de store brands i fødevarebranchen.

VKCONSULTING
Gem
AD Danmark

Reservedelsekspedient til kundeservice

Middelfart

Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen.

Du kommer til at bruge det meste af din tid på salg og support opgaver til vores mange kunder, div. opfølgnings opgaver, forsendelse af varer og meget mere.

Du kommer til at indgå i et bredt team med dedikerede kollegaer, som alle har højt humør, ben i næsen samt forståelsen for vigtigheden i at løfte i flok.

AD Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV