Hindsgaul Biler A/S
Middelfart

Eftermarkedsrådgiver – med et ben i eftermarked og reservedele

Slå koldt vand i køleren og læs videre her. Forestil dig en hverdag i en helt ny forretning med dejlige lokale og gode, tætte kollegaer.

Få en bred rolle i en virksomhed, som er kendt i lokalområdet for loyale kunder og god kundekontakt.

Vi kender hinanden rigtig godt og sidder sammen i et åbent og lyst indskrivningsmiljø ud til biludstillingen. Ingen går og putter sig. Vi er på, når vi er på og arbejder tæt sammen med fokus på kontakten med kunderne.

– indehaver Ole Hindsgaul

Bliv en del af et team med drøn på

Hos Hindsgaulbiler er vi et mindre team fordelt på administration, eftermarked, værksted, butik, reservedele og lager. Vi bor på hjørnet af Fynsvej og den stærkt trafikerede Jyllandsvej i Middelfart og hviler på et stærkt fundament af solid erfaring og gode traditioner. Vi har mere end 30 års erfaring inden for bilbranchen og arbejder hver dag på at skræddersy den bedste løsning til den enkelte kunde.

Hos os er det ikke så stringent. Du får kolleger med god erfaring, som hjælper hinanden og byder ind. Og vi kan hurtigt tage beslutninger, fordi vi er få, så der er ingen lange veje op gennem systemet.

– Ole

En hverdag med alsidige lageropgaver

Din arbejdsdag kommer til at løbe fra 7.30 til 16, hvor du primært koordinerer logistikken på lageret og også foretager lageroptimering. Men i et hus, hvor vi hjælper hinanden på tværs, kommer du også til at:

  • bestille og plukke reservedele
  • lave kundeindskrivning
  • tage telefon eller imod kunder ved skranken
  • fakturering
  • byde ind på ad hoc-opgaver i teamet

Du har allerede erfaring fra autobranchen

Vi leder efter dig, som har interesse i samspillet med dine kolleger og vil være en del af et tæt team, hvor vi alle træder til. Desuden kan du lide at have med kunder at gøre og være i et salgsmiljø. Og så har du:

  • erfaring fra et lignende job i branchen, hvor du har arbejdet med eftermarked/reservedele – har du erfaring med indskrivning, er det en kæmpe fordel
  • godt kendskab til de gængse systemer, vi benytter i branchen, som f.eks. Keyloop Dracar+
  • mod på at sætte din erfaring i spil fra start.

Ruller du ikke lige vinduet ned, så vi kan tage en snak?

Vi vil nemlig rigtig gerne høre fra dig hurtigst muligt. Send din ansøgning og dit CV til Ole Hindsgaul på oh@hindsgaulbiler.dk. Har du spørgsmål, kan du fange Ole på 6341 1671.

Vi ser frem til at høre fra dig.