4 virksomheder på tværs af landet, hvor medarbejderne mærker tillid

En sund jobglæde på en arbejdsplads handler naturligvis om flere faktorer. Men en helt essentiel del af den gode jobglæde er tillid. Uden tilliden fra ledelsen til medarbejderne, mellem kollegerne og fra medarbejderne til ledelsen er fundamentet for trivsel allerede krakeleret.

Derfor betyder tilliden mere, end man ofte giver den kredit for i løbet af en almindelig arbejdsuge. Heldigvis er der naturligvis virksomheder derude, der har fundamentet i orden. Det ses blandt andet ved et kig under de mange evalueringer, der er foretaget af danske virksomheder via jobindex.dk.

Her kan du se 4 af de virksomheder, der får positive kommentarer med på vejen om netop tilliden fra medarbejdere:

Abacus Medicine A/S

”Sjovt, ungdommeligt, mulighedsrig arbejdsplads. Motiverende, ansvarsoverdragende, tillidsgivende til medarbejder, samarbejde, vilje, kollegaer.”

Altan.dk A/S

”Det er en virksomhed, hvor der er rigtig meget frihed og tillid. Alle er desuden søde ved hinanden og der er i det hele taget en rigtig god atmosfære i virksomheden – ofte nærmest familiær følelse. Alt i alt er Altan.dk en ret unik virksomhed, der formår at holde den enkelte medarbejder for øje på trods af, at man er markedsledende og har rygende travlt.”

Liftup A/S

”En spændende virksomhed i rivende vækst med rigtig gode udviklingsmuligheder og et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved tillid, frihed under ansvar og medindflydelse. En flad organisationsstruktur, hvor medarbejderne bliver hørt og set.”

Fredericia Kommune

”Oplevede i min afdeling en høj grad af tillid til medarbejderne, hvor der også bliver lyttet til fagpersoner.”