Fredericia Kommune

3.212 følgere

Fredericia Kommune

Fredericia Kommune som arbejdsplads

102 evalueringer, 5 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Fredericia Kommune?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Fredericia Kommune.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Som medarbejder i Fredericia Kommune bliver du en del af en innovativ og udviklingsorienteret arbejdsplads.

Kompetenceudvikling er et nøgleord i visionen for Fredericia, og byrådet lægger vægt på, at kommunens service udvikles i tæt dialog med ledere og medarbejdere. Vi vil en kultur i Fredericia Kommune, hvor idéerne bliver sagt højt – og de bedste og mest levedygtige prioriteres. Vi tager ansvar for helheden og arbejder systematisk på tværs af fagområder. Målet er en smidig og effektiv organisation, der samskaber velfærd og service med borgere, foreninger og virksomheder.

Centrum i Danmark

Fredericia er med sin historie og sin centrale beliggenhed en innovativ og spændende erhvervsby, der ikke til at komme udenom. Fredericia er en gamle fæstningsby, smukt beliggende ved Lillebælt, og regionens trafikknudepunkt med Danmarks mest attraktive og centrale erhvervsområder. Alle veje fører bogstavelig talt til Fredericia!

Et sprudlende kulturliv

I Fredericia finder du Danmarks eneste musicalakademi, det internationalt anerkendte Fredericia Teater, som bl.a. har haft stor succes med flere musicals - eks. Shu-bi-dua-musical, Disneys Den lille Havfrue - The musical. Byen byder også på det hyggelige spillested Tøjhuset, Ungdommens Hus, gallerier, museer, mange forretninger, cafeer og restauranter samt natur og badestrand tæt på byens centrum. Ny arkitektur, store smukke pladser og historiske bygninger er også en del af Fredericia. Hvert år bliver der afholdt store by-events, som 6. Juli-Dagene, Fredericia City Triathlon og Festugen.

Fredericias nye bydel for alle

”Kanalbyen ved Lillebælt” er Fredericias nye bydel med boliger, erhverv og kultur i et bæredygtigt miljø, der åbner den gamle fæstningsby ud til vandet. Ambitionen er at skabe op mod 2.800 nye arbejdspladser og omkring 1.000 boliger i en levende bydel med direkte adgang til Lillebælt. Du kan læse mere om kanalbyen på: www.fredericiac.dk

Regnskab for Fredericia Kommune

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Regnskab for Fredericia Kommune

Registreret navn

FREDERICIA KOMMUNE

Momsnummer

DK69116418

Selskabsform

Primærkommune

Etableret

1964

Antal ansatte

5020

Ingen regnskabsdata tilgængelig

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Fredericia Kommune

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Fredericia Kommune. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Fredericia Kommune
Gothersgade 20
7000 Fredericia
http://fredericia.dk/

Kort