JobsøgningOpsigelse

Live sparring bag skærmen!

Ledigidanmark.dk bringer nu live sparring og networking direkte hjem til dig i din egen stue. Ledigidanmark.dk lancerede fornylig det nye sparringskoncept ‘08.15 Godmorgen’ for vores læsere. ‘08.15 Godmorgen’ giver dig mulighed for at få sparring på din jobsøgning og hvad der ellers har med det at være jobsøgende at gøre.

Idéen til 08.15 Godmorgen kom da jeg en aften sad og deltog i mit første webinar. Jeg så nogle muligheder i den form for kommunikation og brugte det meste af natten på at vende forskellige muligheder for hvordan jeg kunne lave rammerne for den form for sparring og networking.

Tanken er at give læserne mulighed for mødes med andre læsere og bloggerne til sparring på hverdagens udfordringer, jobsøgningen, kommende samtaler og hvad der ellers kan være brug for som jobsøgende og samtidig skabe nye netværkskontakter. Alle jobsøgende kan deltage på møderne og en gennemgående kommentar som er kommet fra dem der indtil nu har deltaget har været det har været inspirerende og give en god motivation til resten af dagen.

Der er rimeligt frit slag så længe debatten er konstruktiv og inspirerende.

Det er med glæde, at den sparring og inspiration der indtil nu har været på 08.15 Godmorgen har hjulpet 2 af de 9 der har deltaget videre, den ene i en virksomhedspraktik som var ønsket, den anden er nu startet i job!

08.15 Godmorgen har forskellige temaer for møderne som blandt andet kan omhandle den generelle håndtering af hverdagen, LinkedIn, uddannelsesmuligheder, stresshåndtering eller networking som jo er en del af selve det at deltage på morgenmøderne.

Der er flere af dem der har deltaget på møderne som allerede nu har haft glæde af deres nye netværkskontakter via ‘08.15 Godmorgen’

Jeg kan kun takke jer alle for at agere sparringspartnere, for som nogle af jer ved, endte jeg i et dilemma efter mine virksomhedsbesøg, hvor jeg pludselig skulle tage stilling til det ene eller andet – det var selvfølgelig “ulempen” ved at være SÅ proaktiv... men heldigvis fik jeg gennem jer svar på min problemstilling, og jeg mener i dag, jeg fik taget det rigtige valg takket være jer.
Det er ikke med min gode vilje, for efter 4 gode morgener med fantastiske mennesker, kan jeg godt mærke jeg er begyndt at savne morgenmødet, specielt fordi jeg har fået masser af god inspiration og sparring, og specielt fordi jeg så småt lærte jer at kende.

Christian Petersen, jobsøgende fra Aalborg.

Jeg var superglad for at det lykkedes at hænge ud, også uden Webcam og mikrofon (det virker helt fint og man bliver stadig draget med i diskussion). Det kaos man som jobsøgende kan have i sin hverdag med økonomi, familie, forståelse og frustrationer, så er det her et fantastisk værktøj til simpel og uforpligtende at få vendt dagligdagen – men så sandelig også dragende og super motiverende og super givende inputs til egen vej frem i ledighedskøen.
Klaus Boyhus, jobsøgende fra Hundested.

At deltage i morgenmøde på Google+, var en god start på dagen. God inspiration fra de andre deltagere, genkendelighed i forskellige situationer, og indspark til at gøre noget andet. At få luftet nogle tanker og ideer, og få feedback – det er da i hvert fald ikke den ringeste start på en onsdag. Man bliver smittet af det drive de andre bl.a. Niels besidder – så nu er det ud over stepperne, med at sætte pres på jobcenter for at sat nogle ting i gang.
Karina Pedersen, jobsøgende fra Løgstør.

Jeg er absolut meget positivt overrasket hvor effektfuldt det er! Det er en super fed og nem måde at mødes “live” på og få sparring og dele ud af sine egne erfaringer. Der var en fantastisk energi og lyst til at hjælpe hinanden. Så går du og roder med nogle tanker ift. jobsøgning m.v., så kan du få sparring her.
Tonny Mikkelsen, virksomhedskonsulent fra Ikast-Brande Jobcenter.


Det eneste det kræver for at deltage er, at du:

  1. har en Gmail-konto og derved automatisk har en Google+ profil
  2. tilføjer Ledigidanmark.dk til dine cirkler på Google+
  3. Tilmelder dig til ‘08.15 Godmorgen’ på www.ledigidanmark.dk og herefter vil du blive inviteret til mødet 15 minutter før det starter.

På hvert møde er der plads til 10 aktive deltagere, som kan sidde og sparre med hinanden, men da møderne bliver vist live vil du også have mulighed for at deltage via kommentarfeltet til mødet og på den måde være med.

Onsdag den 9. januar er der 08.15 Godmorgen med Jobcenter Frederiksberg, hvor du som jobsøgende kan få en enestående mulighed for at inspirere Jobcenter Frederiksberg til at gøre nye ting og dermed kunne være med til at skabe bedre dialog mellem Jobcentre og os Jobsøgende. Læs mere her: http://ledigidanmark.dk/events/08-15-godmorgen-med-jobcenter-frederiksberg/

Fredag den 11. januar er der 08.15 Godmorgen med jobimindrevirksomheder.dk og en af forfatterne bag e-bogen ‘Få foden indenfor’ Mike Wenøe. Læs mere her: http://ledigidanmark.dk/events/08-15-godmorgen-med-jobimindrevirksomheder-dk/