Foredrag - Torben Wiese


Foredrag - Torben Wiese
Forandringerne vælter ind over os med nye krav, muligheder og trusler. Men over for alt det nye står vanerne, som har lyst til mere af det samme fordi hjernen sparer energi og det vante føles trygt. Spørgsmålet er hvad der giver dig ægte tryghed i en forandrende verden.
Fest For Fyrede

Bryd vanen, bøj fisken - og få job

Torben Wiese

Hør hvordan du gør ændringer til netop din styrke, lær hvordan du ser dig selv udefra og hvordan du kan gå fra at være hjemmeblind til at se Dig selv i et helt nyt lys – og hvordan du gør noget andet end du plejer så netop du får jobbet? Bliv en vanebryder og bliv inspireret til ikke alene at være forandringsparat men også forandringskabende.

Hør hvordan du gør ændringer til netop din styrke, lær hvordan du ser dig selv udefra og hvordan du kan gå fra at være hjemmeblind til at se dig selv i et helt nyt lys – og hvordan du gør noget andet end du plejer så netop du får jobbet? Bliv en vanebryder og bliv inspireret til ikke alene at være forandringsparat men også forandringskabende.

Torben Wiese er forfatter til bestsellerbøgerne 'Bryd vanen og nå dine mål' og 'Bøj fisken mens den er frisk', han er valgt til Danmarks 2. mest motiverende taler og han udgiver videokurser i gennemslagskraft på video og power på scenen på saxo.dk. Torben er fast tilknyttet JyllandsPosten som Ledelsesrådgiver og du kan hver uge se en ny video med ham på jp.dk og epn.dk.

Han står bag idé- og forandringskonferencen Vanebryderdagen som i år holdes den 27. maj 2014 og har udviklet det helt nye HR. og ledelsesværktøj Workshopboksen® som er en helt ny måde at være leder på. Glæd dig til et inspirerende, energisk og tankevækkende foredrag der helt sikkert vil give dig inspiration, nye energi og mod til at gøre noget andet end du plejer.

habitmanager.com