Fest For Fyrede i Kolding

Kom til netværksarrangement og få inspiration til din jobsøgning. Alle jobsøgere er velkomne, også selvom du ikke er blevet fyret. Arrangementet er gratis!

9. oktober 2023
09.00-15.45

Comwell Kolding
Skovbrynet 20,
6000 Kolding

Deltagelse er gratis – begrænset antal pladser


Powerjobsøgerne indbyder i samarbejde med Jobindex og Kolding Kommune til eventen Fest For Fyrede på Comwell i Kolding, hvor der er masser af inspiration til at finde den optimale vej til det næste job.

Program

09.00

Dørene åbnes til indtjekning

09.30

Velkomst

v/Malene Gregaard Wilsly, Jobindex og stifter af Powerjobøgerne, Villy Søvndal, tidligere minister og formand for Social- og arbejdsmarkedsudvalget i Kolding Kommune.

09.45

De 10 bedste bud fra Powerjobsøgerne og Jobindex

v/Malene Gregaard Wilsly stifter af Powerjobsøgerne og beskæftigelseschef hos Jobindex

Det vigtigste i jobsøgningen er at vide, hvad du skal vide, derfor er dette en hurtig gennemgang af de vigtigste punkter, og om hvor du finder mere hjælp og vejledning. Du vil få konkrete værktøjer med hjem til bl.a. at lave et søgbart CV hos Jobindex

10.30

Pause, networking og jobdating (se nedenfor)

Tid til kaffe, networking og besøg på standene.

11.00

Muligheder for uddannelse og opkvalificering

v/Fuldmægtig Helle Bøcher fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Oplæg omkring mulighederne for efteruddannelse, der kan give dig de kompetencer som arbejdsmarkedet efterspørger.

11.15

Tendensen i jobmarkedet i lokalområdet

v/Kaare Danielsen, direktør og stifter af Jobindex

Kaare Danielsen vil ud fra nye statistikker vise, hvilke typer job der er i de områder som deltagerne kommer fra. Han vil også give lidt fif i forhold til at finde job i mere ukendte virksomheder.

11.45

Frokost og jobdating

13.00

Hvordan kan man proaktivt effektivisere sin hverdag og opnå succes?

v/Michael Rasmussen, tidligere professionel cykelrytter og Sports analyst på Ekstrabladet

Det bør ikke være op til tilfældigheder, om man som menneske udvikler og holder fast på kompetencer, som både skaber resultater og frigiver energi.

I dette foredrag vil Michael Rasmussen give et indblik i, hvordan han lige fra han som otteårig besluttede sig for, at han skulle være med i Tour de France, har levet for at præstere sit allerbedste og være den bedste udgave af sig selv i en verden på topplan. Han giver i dette utroligt inspirerende og motiverende foredrag, gode tips og tricks til, hvordan man proaktivt kan forbedre sin tilværelse og dermed effektivisere sin hverdag.

13.50

Kaffepause og networking

14.20

HR-panel – gode råd til din jobsøgning på tværs af brancher

Mød ansættende ledere fra 5 forskellige virksomheder i denne paneldebat. Få svar på alle dine brændende spørgsmål omkring rekruttering, jobsøgning, arbejdsmarkedet og fremtiden.

15.20

Afslutning og lodtrækning

Få mulighed for at vinde fede præmier sponsoreret af vores samarbejdspartnere.

15.30

Tak for i dag

Jobdating

Jobdating afholdes sideløbende med aktiviteterne på scenen i tidsrummet fra kl. 10.30-13.00.

Du får mulighed for at møde din måske kommende arbejdsgiver. Virksomheder, som har ledige åbne stillinger står klar til at hilse på dig. Medbring dit CV og dine bedste salgsargumenter for hvorfor virksomhederne skal vælge dig.
Få sparring på dit CV

Et hold CV-eksperter sidder klar på dagen til at give dig 20 minutters målrettet sparring på dit CV. Medbring et print af dit CV og skriv dig op til sparring, når du tjekker ind i døren.

OBS. Der er begrænsede pladser til sparring.

Inspirationsmesse

I løbet af hele dagen har du mulighed for at besøge Fest For Fyredes Inspirationsmesse, hvor flere kursusudbydere, fagforeninger, vikarbureauer, netværk, konsulenter og jobcentre står klar til at snakke og netværke med dig.


Tid og sted

9. oktober 2023 kl. 09.00-15.45

Dørene åbnes kl. 09.00 til indtjekning

Comwell Kolding
Skovbrynet 20
6000 Kolding

Parkering:

Der er gratis parkering på Comwell Kolding.

For at sikre dig gratis parkering, skal du huske at registrere din nummerplade på vores Q-PARK tablets, som du finder i lobbyen på hotellet/indgangen ved Teatersalen.

Der er opladning af el-biler på Comwell Kolding. Selve parkeringspladsen er gratis, men der er brugerbetaling for strømmen via Clever-app, og egne kabler skal medbringes.

Fest For Fyrede arrangeres af:


Videoer fra tidligere arrangementer