Coronaberedskab

Er du pensioneret læge, sygeplejerske, studerende, SOSU eller pædagog?

Stil dig til rådighed for corona-beredskabet

Du er måske sygeplejerskestuderende, tidligere sygeplejerske, læge, SOSU-medarbejder, andet sundhedspersonale eller pædagog. Det kan også være, du har forladt faget for en tid.

Regionerne er i gang med at forberede sig på en situation, hvor der kan mangle hænder til alle typer af opgaver på hospitalerne, de sociale institutioner og i akutberedskabet.

Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft på et af vores hospitaler eller sociale centre i den aktuelle situation, så kan du registrere dig her.

Som frivillig vil du få den nødvendige oplæring, og du vil blive kontaktet direkte af den afdeling, der har brug for din hjælp. Du kan angive, hvor mange timer du kan hjælpe om ugen. Der er mulighed for at afmelde sig til hver en tid.

"Alle kan tilmelde sig i dag, og hvis vi får brug for arbejdskraften, betaler vi overenskomstmæssig løn for indsatsen. Vi kender ikke det eksakte behov for ekstra hænder, men vi ved, at vi får brug for mange. Så de tilmeldte vil blive kontaktet direkte, hvis og når vi får brug for dem."

Mariane Therkelsen, direktør for Mennesker og Organisation i Region Nordjylland