Jobannonce


Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Leder for den opsøgende indsats overfor veteraner

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ringsted

Forsvarets Veterancenter søger en dygtig leder til den opsøgende, sociale indsats overfor veteraner med særligt komplekse udfordringer, såsom hjemløshed, psykiatriske diagnoser og misbrug.

Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt hold af opsøgende rådgivere, der arbejder med de mest udsatte veteraner med inddragelse af pårørende og netværk, Veterancentrets mange fagligheder, kommuner, psykiatri og de mange frivillige organisationer på veteranområdet.

Du vil få ansvar for 11 opsøgende rådgivere og 2-4 brobyggere, der arbejder ud fra vores lokale veterancentre fordelt over hele landet. Medarbejdergruppen består af faglige ildsjæle, der løser deres opgaver med stor selvstændighed og faglig kreativitet. Dette kalder på en nærværende og struktureret leder, der både kan sparre og træffe beslutninger i komplekse sager.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!