290 job matcher din søgning 290 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 290 resultater.
Forsvarsministeriet
Information Security Program Manager

Forsvarsministeriet, København

Vil du være med til at lede udviklingen af store, strategiske informationssikkerhedsinitiativer? Trives du i projektlederrollen? Er du rutineret inden for forandringsledelse, og kan du motivere et projektteam til at levere stærke og sikre løsninger? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en dygtig kollega til en nyoprettet afdeling i Forsvarsministeriets departement. Afdelingens opgave er at styrke cyber- og informationssikkerheden i Forsvarsministeriets ministerområde.

Som Information Security Program Manager står du i spidsen for tværgående og gennemgribende projekter, med flere spor, der skal eksekveres over de kommende år. Du får brug for din store erfaring inden for program- og projektledelse. Du skal nemlig støtte andre projektledere og specialister, og du skal selv stå i spidsen for udvalgte projekter.

Forsvarsministeriet
Ambitiøs og erfaren Senior Audit Manager

Forsvarsministeriet, København

Vil du være med til at beskytte dem, som arbejder for fred, frihed og sikkerhed? Er du klar til et karrieremæssigt spring? Kan du skabe forandringer i en stor og kompleks organisation? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en dygtig kollega til en nyoprettet afdeling i Forsvarsministeriets departement. Afdelingens opgave er at styrke cyber- og informationssikkerheden i Forsvarsministeriets ministerområde.

Som Senior Audit Manager står du i spidsen for Forsvarsministeriets tilsyn med styringen af cyber- og informationssikkerheden i ministerområdets myndigheder. Du er med i hele processen fra udvælgelse af tilsynsområder, over planlægning og gennemførelse af tilsyn til rapportering til ledelsen. Tilsynet skal være velsmurt og effektivt, og derfor skal du være med til at udvikle tilsynet i takt med nye krav, processer og teknologier.

Forsvarsministeriet
Information Security Incident Manager

Forsvarsministeriet, København

Har du erfaring med informationssikkerhed og hændelseshåndtering? Kan du arbejde effektivt og holde hovedet koldt i stressende situationer? Så er du måske vores nye Information Security Incident Manager.

Som Information Security Incident Manager får du ansvar for kontinuerlig kvalitetsudvikling af vores Incident Management-proces og for at sikre, at dine kolleger og eksterne leverandører håndterer incidents korrekt. I forbindelse med større hændelser koordinerer du indsatsen, således at vores brugere forstyrres mindst muligt.

Du trives i en travl og tværfaglig hverdag, hvor akutte og ikke-planlagte opgaver ofte må prioriteres over andre arbejdsopgaver. Evnen til at arbejde selvstændigt er afgørende.

Forsvarsministeriet
Analytisk og helhedsorienteret sagsbehandler til HR-Partnerelementet

Forsvarsministeriet, København

Vil du være med til at udvikle den strategiske HR-rådgivning til ledelsen i Forsvarsministeriets departement og i Forsvarsstaben? Har du mod på en udfordrende og travl hverdag med høje forventninger til dine samarbejdsevner og din formidling i både skrift og tale? Så har du muligheden for at blive en del af en meningsfuld organisation med fagligt spændende opgaver og gode muligheder for karriereudvikling.

Som HR-partner i FPS er du et vigtigt aktiv i ambitionen om at blive statens bedste HR-organisation. Den dygtige HR-partner er både løsningsorienteret og fremsynet og evner at balancere rådgivning, implementering og formidling. Det sker ofte med inddragelse af vores dygtige kollegaer i den centrale del af FPS. Derfor er det afgørende, at du er god til at skabe og vedligeholde netværk.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
HR-partner til HR-partnerelementet i Aarhus

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Brabrand

Er du skarp på din HR-profil, eller vil du have en fod ind i HR-verdenen og udbygge din erfaring, og har du lyst til at udvikle dine kompetencer i en stor politisk organisation? Så bør du søge stillingen som fuldmægtig barselsvikar i Forsvarsministeriets Personalestyrelses HR-partnerelement i Aarhus.

Din hovedopgave vil være støtte til cheferne med strategisk rådgivning. Afhængigt af dine kompetencer vil du blive involveret i en række HR-partner kerneopgaver, som bl.a. er:

  • Understøtte operationaliseringen af Forsvarets HR-strategi.
  • Strategisk kompetenceudvikling.
  • Forhandling af Ny Løn.
ForsvaretAutomatiktekniker

Forsvaret, Frederikshavn eller Korsør

SKAL SØVÆRNETS SKIBE VÆRE DIN ARBEJDSPLADS?

Forsvaret

Søværnets skibe er pakket med elektronisk udstyr, som du arbejder med at betjene og reparere. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du arbejder selvstændigt og sammen med dine kolleger, med stærkstrømsteknisk udstyr, våbensystemer og overvågnings- og fremdrivningsanlæg.

Du skal have en Teknisk Skoles grundforløb 40 uger på Strøm, Styring og IT, Automatik- og proceslinjen med gode karakterer i alle fag. Grundforløbet skal være gennemført indenfor de sidste 5 år.

ForsvaretElektronikfagtekniker

Forsvaret, Frederikshavn eller Korsør

KAN DU VEDLIGEHOLDE DET MEST AVANCEREDE ELEKTRONISKE UDSTYR?

Forsvaret

Navigations-, kommunikations- og dataudstyr har en særlig kaliber i Forsvaret. Faktisk er det forsvar rundt om i verden, der har opfundet specialiseret elektronisk udstyr.

Som elektronikfagteknikerlærling arbejder du med at betjene, reparere, justere og modificere højteknologisk, elektronisk udstyr. Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, hvor du arbejder selvstændigt og sammen med dine kolleger.

Forsvaret
Juridisk studentermedhjælper til Forsvarsministeriets Auditørkorps

Forsvaret, København

Er du juridisk skarp, og trives du med faglige udfordringer, så er du måske vores kommende studentermedhjælper ved Forsvarsministeriets Auditørkorps, Generalauditoriatet.

Stillingen som studentermedhjælper er placeret i Generalauditoriatet, der fungerer dels som øverste påtalemyndighed i militære straffesager, herunder som klage- og tilsynsmyndighed, dels som øverste administrative organ i Forsvarets Auditørkorps.

Vi tilbyder dig et studierelevant job i et spændende fagligt miljø. Du vil primært komme til at beskæftige dig med at udarbejde strafferetlige vurderinger af nye ansøgere til hjemmeværnet og hjemmeværnets nuværende medlemmer samt være ansvarlig for ajourføring af vores juridiske bibliotek. Endvidere forventes du at varetage forskellige forefaldende opgaver af administrativ og praktisk karakter.

Forsvaret
Erfarne ledere med appetit på samarbejde og udvikling

Forsvaret

Vil du være med til at sørge for, at over 20.000 soldater og medarbejdere i det danske Forsvar får en øget effekt af IT i koncernen, får et stærkere cybersikkerhedsniveau og samtidig opnår de planlagte effektiviseringer? Så er du muligvis én af de tre chefer, vi søger til vores regionale IT-servicecentre i Nordjylland, Karup og Midtjylland samt Syd- og Vestjylland.

Du bliver en del af Forsvarets Program It-konsolidering og Transformation (PIT) som skal stå for at konsolidere og transformere it i hele Forsvarsministeriets koncern, som en del af Forsvarsforliget 2018-2023.

Som Regionschef vil du have ansvar for en sektion med geografisk spredte enheder. Du skal varetage den overordnede ledelse af sektionen og sikre, at sektionen leverer de efterspurgte produkter/services til tiden og med den rette kvalitet. Enheden er under opbygning, og du vil derfor få mulighed for at præge udformningen og resultatet.

Erfaren beskæftigelsesrådgiver til Forsvarets Veterancenter i Høvelte
Forsvaret Er du en engageret og erfaren rådgiver og har du lyst til at gøre en forskel for soldater, der skal videre i en civil karriere?
Forsvaret, Birkerød
Forsvaret
Faglærte konstabler, Maskingast, til Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvaret Installationsværkstedet i Korsør søger engagerede konstabler, maskingast med svendebrev inden for metalfagene.
Forsvaret, Korsør
Forsvaret
Forsvarsattaché i Kabul
Forsvaret Brænder du for international sikkerheds- og forsvarspolitik, og kan du varetage danske interesser, når de er på spil i udlandet?
Forsvaret, Afghanistan
Forsvaret
IT-medarbejder til Desktop sektionen i Forsvarets Koncern IT
Forsvaret Er du en serviceminded IT-supporter med ønske om at udvikle sig yderligere?
Forsvaret, Hvidovre
Forsvaret
Ingeniør eller flyteknisk kompetent medarbejder med interesse for teknik, dokumentation og projekter
Forsvaret Kunne du tænke dig en central rolle i det tekniske arbejde med Forsvarets T-17 trænings fly?
Forsvaret, Ballerup, Hvidovre
Forsvaret
Leder/Sagsbehandler til KAMA artillerisektion
Forsvaret Brænder du for at arbejde i et spændende og dynamisk organisation, så er denne stilling i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse måske noget for dig.
Forsvaret, Ballerup, Hvidovre
Forsvaret
Leder/Sagsbehandler til KAMA artillerisektion
Forsvaret Brænder du for at arbejde i et spændende og dynamisk organisation, så er denne stilling i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse måske noget for dig.
Forsvaret, Ballerup, Hvidovre
Forsvaret
Operations- og kontrolofficer med mulighed for late entry, til G10 MND N
Forsvaret Vil du have en spændende stilling, hvor du arbejder i et operativt og professionelt miljø med internationalt fokus?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Operations- og kontrolofficer med mulighed for late entry til G10 MND N
Forsvaret Vil du have en spændende stilling, hvor du arbejder i et operativt og professionelt miljø med internationalt fokus?
Forsvaret, Slagelse
Forsvaret
Oversergent/Motormekaniker til 4. Nationale Støtteelement i Vordingborg (genopslag)
Forsvaret Her er din mulighed for operativt at lede, og sætte dit præg på vedligeholdelsen i din enhed.
Forsvaret, Vordingborg
Forsvaret