239 job matcher din søgning 239 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Specialkonsulenter til porteføljekontor

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Kunne du tænke dig at spille en nøglerolle i den fremtidige styring og controlling af en bred opgaveportefølje i en kompleks statslig styrelse? Så er her en unik jobmulighed i centrum af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) med gode udviklingsmuligheder.

Med reference til sektionschefen, bliver du som specialkonsulent i Porteføljekontoret en nøglemedarbejder med ansvar for en faglig portefølje og skal sikre koordination på tværs af porteføljerne.

I stillingen skal du bl.a.:

  • bidrage til udvikling og implementering af porteføljestyringsmodellen herunder udarbejdelse og løbende opdatering af bestemmelsesgrundlag
  • deltage i tværgående koordinationsfora til understøttelse af produktionsplanlægningen
  • styre tværgående processer og sagsgange
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Ledelseskonsulent med ansvar for strategisk ledelsesindsats i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Hjørring

Brænder du for at arbejde med og have ansvaret for ledelsesudvikling på strategisk og organisatorisk niveau? Har du erfaring med ledelse i store organisationer, og trives du i en mangfoldig virksomhed med et bredt opgavespænd? Så kan det være dig, der sætter retningen for strategisk ledelsesudvikling i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Ledelsessekretariatet leverer den direkte ledelsesstøtte til den øverste ledelse bestående af direktøren og stabschefen for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Som ledelseskonsulent vil du organisatorisk blive placeret i Ledelsessekretariatet, som er en dynamisk afdeling med 18 medarbejdere fordelt på tre teams.

Arbejdsmiljøet hos os er spændende, uformelt og bærer præg af en stor ansvarsfølelse over for opgaverne.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Gem
Beredskabsstyrelsen
Læge til Beredskabsstyrelsen Bornholm

Beredskabsstyrelsen, Allinge

Har du mod på et bijob eller seniorjob med fast månedlig aflønning (7 timer pr. uge) som læge ved Beredskabsstyrelsen Bornholm i Allinge? Så er du måske vores nye kasernelæge. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. marts 2022.

Beredskabsstyrelsen Bornholm opretholder to døgnberedskaber på Bornholm og uddanner årligt ca. 100 værnepligtige til redningsspecialister. Du varetager lægetjenesten for omkring 75 værnepligtige. Du gennemgår helbredsoplysninger, forestår helbredsundersøgelser samt holder foredrag i forbindelse med indkaldelse af ca. 25 værnepligtige hver 3. måned. Desuden varetager du øvrigt lægeligt arbejde for afdelingen, der er begrundet i tjenestlige forhold, fx vaccinationer, blodprøvetagning og udstedelse af attester til førerbevis.

Beredskabsstyrelsen
Beredskabsstyrelsen
Personlig assistent for divisionschef i Beredskabsstyrelsen

Beredskabsstyrelsen, Birkerød

Brænder du for at bidrage til at sikre et trygt Danmark? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med et selvstændigt og udfordrende job helt tæt på Beredskabsstyrelsens topledelse, hvor du kan udvikle dine kompetencer og samtidig er en del af et engageret team? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet og personlig assistent for chefen for Koordinations- og Styringsdivisionen.

Som personlig assistent for chefen for Koordinations-og Styringsdivisionen kommer du til at arbejde tæt sammen med chefer og medarbejdere i divisionen. Du vil herudover skulle indgå som sagsbehandler i Ledelsessekretariatet og løse opgaver på tværs af hele Beredskabsstyrelsen og med kontaktflader til eksterne samarbejdsparter.

Beredskabsstyrelsen
Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriets departement søger en fuldmægtig eller specialkonsulent til styring af departementets økonomi

Forsvarsministeriet, København

Vil du arbejde med drift og udvikling af departementets økonomistyring og bidrage til at understøtte at ressourcerne bruges optimalt i Forsvarsministeriets departement?

Team Departementets Økonomi har ansvaret for drift og udvikling af departementets økonomi, herunder også for vores decentrale økonomipartnere samt for Christiansø, Forsvarets Auditørkorps og Den Danske Repræsentation ved NATO. Teamet løser en lang række forskellige opgaver, bl.a. udarbejdelse af departementets budget, løbende økonomiopfølgning med departementets centre og enheder, ledelsesinformation, departementets årsregnskab, analyser samt udvikling og implementering af et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Du kan forvente at få opgaver inden for følgende områder:

  • Koordinering af departementets ledelsesinformation.
  • Udvikling af departementets økonomistyring.
Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Processpecialister til udvikling og implementering af tværgående forretningsprocesser i Forsvaret

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Hjørring

Vil du bruge dine kompetencer til at udvikle, forbedre og implementere tværgående indkøbs- og betalingsprocesser i Forsvaret og styrke koncernens kontrolmiljø? Til et helt nyt forretningsområde, og team med ansvar for forretningsprocesser på tværs af Forsvarsministeriets koncern, søger vi nysgerrige og samarbejdsorienterede processpecialister med forskellige fagkompetencer.

Der er tale om flere nyoprettede stillinger, hvorfor du får en unik mulighed for at sætte præg på egne arbejdsopgaver og udvikling. Måske du har erfaring med risikostyring og kontrolmiljø, revision af processer, implementering af it-behov eller dybdegående kendskab til de enkelte processer eller SAP modulerne FI/TM – så er du måske vores nye kollega ved Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Procesansvarlig til udvikling og implementering af tværgående forretningsprocesser i Forsvaret

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, Hjørring

Vil du være med til at opbygge et helt nyt forretningsområde, hvor du får ansvar for forretningsprocesser på tværs af Forsvarsministeriets koncern? Har du en knivskarp forretningsforståelse, analytisk tæft og overblik, og er du 100 meter-mester i interessenthåndtering? Så er det dig, vi søger!

Som procesansvarlig ved Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse kommer du til at arbejde i krydsfeltet mellem udvikling, implementering, interessenthåndtering, forandringsledelse og koordinering – og du bliver en central del af opbygningen af forretningsprocesansvaret, der går på tværs af hele Forsvaret.

Som procesansvarlig får du ansvaret for at drive og udvikle det koncernfælles procesansvar inden for en af følgende forretningsprocesser; rejser, indkøb eller betalinger. Hvilken proces, du bliver ansvarlig for, afhænger af din egen interesse og kompetencer.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Presse- og kommunikationschef med instinkt og indblik til Ledelsessekretariatet

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Ballerup

Her er en unik mulighed for at få foden indenfor hos en af Danmarks mest spændende arbejdspladser, hvor du kommer i et miljø, der er både kommercielt, politisk og militært. Vi søger en profil som gerne vil løfte denne vigtige opgave. Er det dig, så tøv ikke med at søge!

Presse- og Informationssektionen er en del af Ledelsessekretariat og består aktuelt af seks medarbejdere; chef, souschef, en journalist, en social media manager, en webmaster og en grafiker. Sektionen har ansvaret for pressehåndteringen samt al intern og ekstern kommunikation.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Initiativrig rekrutterings- og searchkonsulent

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ballerup

Kan du finde og tiltrække de bedste kandidater i markedet? Begejstres du ved tanken om at kunne matche en spændende stilling med den mest kvalificerede kandidat? Og vil du arbejde med udvikling, implementering og drift af innovative løsninger inden for search og rekruttering i en stor statslig organisation?

Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af vores search-team, Search & Attraction.

Du har ansvaret for dine egne search-rekrutteringer, hvilket betyder, at du sidder med hele rekrutteringsprocessen fra A-Z; lige fra den indledende dialog og jobafklaring med den rekrutterende chef til udarbejdelse og fremsendelse af ansættelsesbrevet til kandidaten. Vi rekrutterer alt fra specialister til strategiske lederroller og inden for alle forskellige områder som IT, cybersikkerhed, økonomi, jura og meget mere.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Forsvaret
Militærjuridisk rådgiver til Militærpolitiet

Forsvaret, Aalborg

Søger du et spændende, alsidigt og internationalt orienteret job? Kan du bevare det juridiske overblik på kontoret, i formelle internationale sammenhænge og under udsendelse til internationale operationer?

Så er her en sjælden mulighed for at blive vores nye militærjuridiske rådgiver. Som militærjuridisk rådgiver uddanner og rådgiver du Militærpolitiets ledelse og enheder om de nationale og folkeretlige rammer for gennemførelse af militærpolitioperationer både i og uden for væbnet konflikt.

Militærpolitiet støtter Forsvarets opgaveløsning både nationalt og internationalt. Vi er som hovedregel repræsenteret, når Danmark udsender enheder i internationale operationer. Støtten leveres både i det maritime, luftmilitære og landmilitære operationsmiljø og ofte i samarbejde med Forsvarsministeriets Auditørkorps og allierede nationers militærpoliti. Ligeledes har vi et tæt samarbejde med dansk civilt politi.

Forsvaret
Gem
Ansvarsbevidst kaptajn til stilling som kvalitetskoordinator
Forsvaret Har du evnerne til at sætte dig i spidsen for styring og udvikling af vores kvalitetsledelsessystem?
Forsvaret, Brabrand
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Chef for S3/5 i staben ved 2 Military Intelligence Bataljon
Forsvaret Kan du tage ansvar og være drivende på udarbejdelse af direktiver og befalinger i forbindelse med bataljonens operative indsættelse?
Forsvaret, Varde
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Delingssergent til 1. Panserinfanterideling ved 1/I/GHR
Forsvaret Er du en erfaren, fagligt dygtig og kompetent infanterikampkøretøjskommandør med gode lederegenskaber?
Forsvaret, Slagelse
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Doktrinudvikling og taktiklærer ved Center for Landmilitære Operationer
Forsvaret Doktrinudvikling og taktiklærer ved Center for Landmilitære Operationer.
Forsvaret, København
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Driftmedarbejder til Logistic Support Squadron ved Fighter Wing Skrydstrup
Forsvaret Er du konstabel med højt teknisk fagligt niveau, god autoritet samt har øje for det stærke samarbejde og vil du være en del af en humørfyldt og professionel enhed?
Forsvaret, Vojens
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Elektronikfagtekniker til Garnisonsværksted Skive (genopslag)
Forsvaret Har du lyst til faglig/operativ tjeneste, kan du lide at reparere og vedligeholde en bred vifte af Hærens elektroniske materiel, og har du...
Forsvaret, Skive
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Elektroniktekniker med interesse for efterretningsfeltet til Flyverkommandoen
Forsvaret Har du lyst til nye udfordringer, synes du luftmilitær elektroteknisk efterretningstjeneste med vægt på F-35 lyder spændende, og brænder du...
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kaptajn til Kapacitetscenter Hjulkøretøjer ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvaret Har du mod på en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal medvirke til at udvikle praksis omkring anskaffelse og drift af koncernens hjulkøretøjer?
Forsvaret, Ballerup
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kompagnichef til Den Kongelige Livgarde 2 HBUKMP
Forsvaret Brænder du for chefvirke og uddannelse?
Forsvaret, Allerød
Forsvaret
Indrykket:
Gem
Kører til PARK deling STKMP ved ingeniørregimentet i Skive (genopslag)
Forsvaret Er du den alsidige soldat, der har lyst til at kombinere infanteri- og ingeniørfærdigheder.
Forsvaret, Skive
Forsvaret
Indrykket: