362 jobannoncer matcher din søgning 362 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Udadvendt, nysgerrig og talstærk sagsbehandler til Økonomidivision i Ballerup

Ballerup

Vi leder efter en sagsbehandler til Cyber- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision, der vil være interesseret i at arbejde med opgørelser og beregninger af hvad det materiel og de ydelser som FMI leverer til koncernen koster.

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Udvikling af medarbejderne er meget i fokus, idet der lægges meget vægt på kompetenceudvikling via de opgaver man arbejder med samt supplerende uddannelser.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Nysgerrige og udadvendte controllere til Økonomidivisionen i Ballerup

Ballerup

Vi leder efter to controllere til Cyber- og Omkostningssektionen i FMI’s Økonomidivision, der vil være interesseret i at arbejde med controlling inden for økonomiområder gældende for hele organisationen.

Vi tilbyder et arbejde med gode dedikerede kollegaer, hvor det sociale vægtes højt og ambitioner og professionalisme kendetegner dagligdagen. Udvikling af medarbejderne er meget i fokus, idet der lægges meget vægt på kompetenceudvikling via de opgaver man arbejder med samt supplerende uddannelser. I særdelehed udvikling inden for anvendelse af SAP vil være i fokus.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriet

Sekretær til departementschefen i Forsvarsministeriets Departement

København K

Kan du se dig selv i en spændende og alsidig sekretærstilling helt tæt på Forsvarsministeriets topledelse?

Din fornemmeste opgave er således at få departementschefens hverdag til at hænge sammen i samarbejde med dine øvrige kollegaer i direktionssekretariatet.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Kalenderstyring, herunder koordination af møder og besøg
  • Planlægning og afvikling af møder, herunder print af materiale samt forplejning
  • Kontakt til kollegaer i departementets underliggende myndigheder, andre departementer samt eksterne samarbejdspartnere
Forsvarsministeriet
Gem
Forsvaret

Infrastrukturchef til Forsvarsministeriets it-organisation, Cyberdivisionen

Hvidovre

Har du solid erfaring inden for infrastruktur samt stærke evner inden for ledelse, it og teknologi fra en større kompleks organisation? Så har du her en unik mulighed for at få direkte indflydelse på opbygningen af en ny og stærk it-infrastruktur i Cyberdivisionen.

Som chef for Infrastrukturafdelingen træder du ind i Cyberdivisionen, som er en stor, forholdsvis ny og kompleks organisation, der er på en spændende og udfordrende vækstrejse.

Forsvaret
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Vil du bidrage til udviklingen af Forsvarets nye bemandingssystem?

Ballerup

Vi står i en helt særlig sikkerhedspolitisk situation, som gør at Forsvaret skal vækste. Det betyder at vi i endnu højere grad skal kunne tiltrække de rette kompetencer og samtidig styrke tilknytningen af vores nuværende kollegaer.

Som en del af en nyoprettet sektion ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS), får du nu en enestående mulighed for at gøre en forskel for et forsvar i vækst. Sektionens opgave er at udvikle et nyt bemandingssystem, som skal øge forsvarets samlede operative kapacitet.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Vil du bidrage til udviklingen af attraktive og synlige karriereveje for Forsvarets medarbejdere?

Ballerup

Vi står i en helt særlig sikkerhedspolitisk situation, som gør at forsvaret skal vækste. Det betyder at vi i endnu højere grad skal kunne tiltrække de rette kompetencer og samtidig styrke tilknytningen af vores nuværende kollegaer.

Som en del af en nyoprettet sektion ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS), får du nu en enestående mulighed for at gøre en forskel for et forsvar i vækst. Sektionens opgave er at udvikle et nyt bemandingssystem, som skal øge forsvarets samlede operative kapacitet

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Kommunikationsmedarbejder til udviklingen af forsvarets nye bemandingssystem?

Ballerup

Team Bemandingssystem, som du kommer til at indgå i, har ansvaret for selve udviklingen og implementeringen af det nye bemandingssystem.

Som kommunikationsmedarbejder i teamet skal du hjælpe os med at analysere den samlede kommunikationsopgave forbundet med udvikling og implementering af et helt nyt bemandingssystem som vil komme til at påvirke alle ansatte i forsvaret. Du vil således være drivkraften bag udviklingen og gennemførelsen den samlede kommunikationsplan og vil samtidig skulle bidrage med formulering/formidling af centrale budskaber rettet mod en bred vifte af interessenter.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Erfaren medarbejder til ledelsessekretariat ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Ballerup

Trives du med at betjene topledelsen og have overblik over mange sager, så har vi en stilling med mening til dig!

Vi har en bred portefølje af opgaver der spænder mellem alt fra styring af direktionens kalender, forberedelse af forligsforhandlinger til understøttelse af Forsvarsministeriets koncernfælles Hovedsamarbejdsudvalg. Derudover griber vi de sager, som ikke har en naturlig landeplads i FPS og sikrer, at de bliver løst.

For os er det vigtigt, at der er en balance i arbejdslivet, og viudviser fleksibilitet, når dagligdagens logistik skal gå op.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Forsvarets Efterretningstjeneste

Kontorchef til afdelingen for juridisk compliance i Forsvarets Efterretningstjeneste

København Ø

Vil du være med til at arbejde for Danmarks sikkerhed?

FE har to juridiske afdelinger, som varetager de juridiske opgaver i FE, herunder juridisk rådgivning og legalitetskontrol vedrørende både efterretningsmæssige forhold og Center for Cybersikkerheds virksomhed.

Du vil blive chef for den ene af de to afdelinger (afdeling LC), som har ansvar for at drive FE’s juridiske compliancearbejde samt rådgive om bl.a. databeskyttelse og implementering af NIS2-direktivet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Ejendomsstyrelsen søger maskinmester på flådestation Frederikshavn hos Etabpartnerelement Frederikshavn

Frederikshavn

Ønsker du en hverdag med spændende og udfordrende opgaver inden for drift og vedligehold på en flådestation?

Du kommer til at bidrage med udarbejdelse af Etabpartnerelement Frederikshavns flerårige planlægning af vedligehold og eftersyn af det tekniske område. Derudover skal du yde faglig rådgivning vedr. betjening og drift af tekniske anlæg og installationer, udarbejde oplæg til energiforbedringer samt bistå ved den faglige tilrettelæggelse og føre tilsyn med den fysiske gennemførelse af drift og vedligehold.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Specialist til risikostyring og kontrolmiljø

Hjørring

Vil du være med til at optimere Forsvaret inden for risikostyring og kontrolmiljø i en udviklingsorienteret stilling?

Du bliver en del af team ”Risikostyring og Procesmetodik”, der har til opgave at fastlægge risikostyringsprocessen for finansielle processer og rådgive om risikostyring samt kontrol i hele Forsvarsministeriets koncern.

Organisationens størrelse og den alsidige opgaveportefølje åbner op for spændende opgaver. I FRS giver vi vores medarbejdere gode muligheder for kompetenceudvikling, fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden samt et bredt og spændende arbejdsmiljø.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Er du vores nye teamleder i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse?

Ballerup

Har du erfaring med statslig økonomistyring og har du lyst til at prøve kræfter med ledelse?

Som teamleder for anlægsområdet er dit primære ansvar at drive opgaverne i teamet og sikre høj kvalitet i det teamet leverer. Samtidig får du også ansvaret for dine egne områder, som bl.a. bliver, at:

  • Holde løbende kontakt til en række samarbejdspartnere på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
  • Have ansvar for opfølgning på en række områder
  • Optimere de nuværende processer og forme nye processer på tværs af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriet

Kollega til forligskontoret i Forsvarsministeriets Departement

København K

Vil du være med til at sætte retningen for forsvarsforligets delaftaler? Vil du bidrage til at ruste Danmark til den nye sikkerhedspolitiske situation? Så har du muligheden nu! Vi søger nye kollegaer, som vil arbejde i forligskontoret med fokus på økonomi og analyse i forsvarsforliget.

I forligskontoret arbejder vi med forberedelse af initiativer i det nye forsvarsforlig og planlægning af den efterfølgende implementering. Arbejdsdagen består af både ministerbetjening, regeringssager og koordination af forligsaktiviteter både internt i departementet, på tværs af koncernen og med andre ministerier.

Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen

Sektionschef for Datacenter infrastruktur i forsvaret

Hvidovre

Er du klar til at lede Forsvarets datacenter infrastruktur ind i fremtiden? Som leder af vores Datacenter sektion får du en spændende mulighed for at spille en central rolle i udviklingen af Danmarks IT-infrastruktur.

Dine ansvarsområder:

  • udvikling og implementering af en langsigtet strategi for datacenter infrastrukturen, med særlig vægt på sikkerhed, pålidelighed og skalerbarhed.
  • ledelse af et team af højt kvalificerede fagfolk, hvor du inspirerer til innovation og kontinuerlig forbedring.
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Sektionschef for Netværksinfrastruktur i Forsvaret

Hvidovre

Er du parat til at tage ansvaret for udvikling og drift af et omfattende dansk netværk, som spiller en central rolle for landets sikkerhed og det civile samfunds velbefindende?

Vi står foran at rekruttere en lederprofil, som kan forny vores nuværende infrastruktur til at blive mere tidssvarende, produktiv og sikkerhedsstærk.

Vi tilbyder dig en spændende mulighed for at spille en central rolle i udviklingen af Danmarks fremtidige netværksinfrastruktur. Du får chancen for at benytte dig af den nyeste teknologi og bidrage positivt til både det militære og den civile sektors stabilitet og velfærd.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Business Controller til Økonomiafdelingen i Ejendomsstyrelsen

Hjørring

Du vil blive tilknyttet en sektion på 9 medarbejdere, der til daglig bl.a. understøtter Ejendomsstyrelsen med afholdelse af økonomimøder, assistere med udarbejdelse og opfølgning af budgetter. Du vil primært yde support og rådgive den del af Ejendomsstyrelsen, der håndterer vedligeholdelse af Forsvarets bygninger og anlæg.

... Jeg oplever stor fleksibilitet i mit arbejdsliv, og der er mulighed for hjemmearbejde, hvilket giver en god Work-Life balance. Der er fokus på kompetenceudvikling, således at man hele tiden føler, at man udvikler sig og har mulighed for at påtage sig nye udfordringer.

- En kollega og business controller i Økonomiafdelingen
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Gem
Forsvaret

Civil-militær tolk i ukrainsk

Taler, læser og skriver du ukrainsk, engelsk og dansk, så kan du bruge dine sproglige kompetencer til at gøre en forskel for Ukraine som civil-militær tolk i det danske forsvar.

Som ukrainsk-talende tolk er du med til at varetage vigtige og varierende sproglige opgaver, der bidrager til samarbejdet mellem Danmark og Ukraine. Stillingen er en uddannelsesstilling og ansættelsen er tidsbegrænset til uddannelsesperioden (ca. 4 måneder). Under uddannelsen vil du gennemgå den civil-militære tolkeuddannelse i ukrainsk.

Efter endt uddannelse vil du blive tilbudt en tilknytningsaftale, således at du kommer til at indgå i Forsvarets reserve af civil-militære tolke.

Forsvaret
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Kontorchef til regnskabsafdelingen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse

Hjørring

Vil du være med til at formidle de strategiske retningslinjer og sikre, at der arbejdes for det samlede mål i organisationen? Kan du lede og sætte retning for en kompetent afdeling, hvor kvalitet og formidling af faglige løsninger på koncernniveau er højeste prioritet?

Du får mulighed for at sætte dit præg på, hvordan væsentlige finansielle processer tilrettelægges og gennemføres med baggrund i en risikovurdering. Den konstante udvikling af fagområderne kræver ligeledes et ledelsesmæssigt fokus på at understøtte opgaverne med moderne digitale løsninger, samt faglig rådgivning og sparring med de styrelser der leverer input til regnskabsudarbejdelsen.

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse
Forsvarsministeriet

Efterforskningschef ved den militære anklagemyndighed

Viborg eller Gentofte

Forsvarsministeriets Auditørkorps er en uafhængig efterforsknings- og anklagemyndighed under Forsvarsministeriet, der primært efterforsker og behandler militære straffesager i ind- og udland.

Du vil som chef for efterforskningsafdelingen få ansvaret for den samlede efterforskningsmæssige indsats og skal i den forbindelse lede, koordinere og vejlede i efterforskningen af militære straffesager og øvrige undersøgelser med ansvar overfor Auditøren.

Forsvarsministeriet
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Akademisk medarbejder - Bliv en nøglespiller i det transatlantiske samarbejde

Ballerup

Besidder du evnen til at koordinere og har du kendskab til samarbejde i NATO-regi, specifikt med USA og Canada inden for forsvarsmaterielle områder?

Vi søger i øjeblikket en engageret fuldmægtig, der primært skal bidrage til at styrke FMI’s engagement med de nordiske lande.

Du vil få dyb indsigt i et spændende område i rivende udvikling med stort politisk og internationalt fokus, at lære af og sparre med erfarne kolleger, samt mulighed for at sætte dit eget præg på dine opgaver.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV