Jobannonce


Høje-Taastrup KommuneFamilieafdelingen i Høje-Taastrup kommune søger 3 socialrådgivere

Høje-Taastrup Kommune

Familieafdelingen i Høje-Taastrup kommune søger pr. 1.2.2020, eller snarest muligt, 3 socialrådgivere til vores distrikter Øst og Midt samt til vores Specialrådgivning.

Familieafdelingen består af 3 afdelinger, der er distriktinddelt i hhv. Øst, Vest og Midt. Rådgiverne i disse grupper varetager § 11, undersøgelsessager og handleplaner mv. i sagerne, således at borgerne får en fast rådgiver fra deres sag starter i afdelingen. Vi har et vagtteam, der håndterer alle akutte sager samt en specialrådgivning, der varetager rådgivning, vejledning og sagsbehandling i forhold til børn og unge med funktionsnedsættelser.

Arbejdsopgaverne i Specialrådgivningen er primært at træffe afgørelser om ydelser og foranstaltninger efter lov om social service §§ 11, 41, 42, 44 og 52. Arbejdet omfatter ligeledes udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og handleplaner samt opfølgning på ydelser og foranstaltninger.

Lignende jobannoncer

Find andre interessante job på Jobindex:

Bliv headhuntet til dit næste job

Tilføj dit CV og lad drømmejobbet komme til dig. Med et online CV gør du det nemt for virksomheder at sende dig jobtilbud, der matcher dine kompetencer. Tilføj dig i dag, det er nemt, gratis og effektivt!