Job ad: Genopslag - Grønlands Politi søger en fartøjsfører til vores politifartøj NAKUAQ i Nuuk, der samtidigt kan agere som driftsmedarbejder på politistationen i Nuuk

Save
Grønlands Politi Genopslag - Grønlands Politi søger en fartøjsfører til vores politifartøj NAKUAQ i Nuuk, der samtidigt kan agere som driftsmedarbejder på politistationen i Nuuk

Grønlands Politi

Grønlands Politi søger en fartøjsfører til vores politifartøj NAKUAQ i Nuuk, der samtidig kan agere som driftsmedarbejder på politistationen Nuuk.

Vores nye medarbejder skal udover at sejle fartøjet, i forbindelse med politiopgaver, også varetage en række andre opgaver for Politiet i Nuuk.

Opgaver hvortil politifartøjerne skal bruges er:

  • Transport af egne styrker i forbindelse med tjenesteskydninger, assistancetjenester, besøgsrejser, flytning af materiel, øvelsesvirksomhed og politioperative indsatser.
  • Politifartøjerne skal sejle i forbindelse med bygdebesøg som led i sagsbehandlingen af administrative og politimæssige sager.
  • Endvidere skal politifartøjerne anvendes til SAR-operationer (search and rescue) og i forbindelse med udrykning til hændelser, hvor politioperative indsatser er påkrævet.
Check the job satisfaction:
Published: