36 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

36 jobannoncer

Gem
Østjyllands Politi

Deltids senioranklager

Aarhus C

Stillingen som senioranklager er en deltidsstilling placeret i den enhed, der arbejder med økonomisk kriminalitet i anklagemyndigheden.

Anklagemyndigheden i Østjylland er inddelt i 3 advokaturer. Vi møder i retten i Aarhus og Randers. Vores driftsstyring bygger på princippet om, at anklagere er højtuddannede vidensmedarbejdere, der trives bedst med selv at tage ansvar for at bidrage til anklagemyndighedens drift og mål.

Vi har fleksible arbejdstider og gode muligheder for hjemmearbejde.

Gem
Østjyllands Politi

Deltids senioranklager (vikariat)

Aarhus C

Stillingen som senioranklager er en deltidsstilling placeret i den enhed, der arbejder med færdselssager i anklagemyndigheden.

Anklagemyndigheden i Østjylland er inddelt i 3 advokaturer. Vi møder i retten i Aarhus og Randers. Vores driftsstyring bygger på princippet om, at anklagere er højtuddannede vidensmedarbejdere, der trives bedst med selv at tage ansvar for at bidrage til anklagemyndighedens drift og mål.

Vi har fleksible arbejdstider og gode muligheder for hjemmearbejde.

Gem
Rigspolitiet

Bliv vores næste Microsoft infrastruktur-specialist hos Rigspolitiet

Hvidovre

I denne rolle vil du være en del af vores Core Infrastruktur-team, der består af 24 dygtige medarbejdere. Du vil arbejde med at implementere, drifte og vedligeholde en bred vifte af Microsoft-teknologier. Du vil have et særligt fokus på Windows Server, Active Directory og Office 365, og du vil sikre, at vores IT-miljøer kører problemfrit og effektivt.

Dine opgaver vil spænde fra at udvikle og implementere nye tekniske løsninger og automatiseringsværktøjer til fejlsøgning og vedligeholdelse på højt niveau.

Gem
Rigspolitiet

Sektionsleder til Center for Internationalt Politisamarbejde

Glostrup

Rigspolitiet søger en helhedstænkende og resultatorienteret leder til sektionen for Missioner og Efterforskningssamarbejde i Center for Internationalt Politisamarbejde i Politiområdet.

Center for Internationalt Politisamarbejde har det styrelsesmæssige ansvar for dansk politis internationale samarbejde. Centeret har mange samarbejdsflader internt i organisationen og til eksterne nationale og internationale samarbejdspartnere.

Hverdagen er præget af alsidige og ofte uforudsigelige opgaver, hvor der samtidig er fokus på høj kvalitet. Det er afgørende, at du som leder er motiveret af og bidrager til at skabe arbejdsglæde og sammenhængskraft til den øvrige organisation.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Administrativ medarbejder til Ledelsessekretariatet

Næstved

Som vores nye kollega i ledelsessekretariatet får du et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver med fokus på faglighed, kvalitet og god borgerbetjening.

Du skal indgå i et tæt samarbejde med 3 andre kolleger, som ud over håndtering af vores centrale e-mailpostkasse, posthåndtering og journalisering også har en stribe andre opgaver som f.eks. sagsbehandling af ansøgninger om tilladelser, borgerbetjening og mødeforberedende arbejde.

Gem
Sydøstjyllands Politi

AC-medarbejder til efterforskning af økonomisk kriminalitet

Vejle

Vil du være med til at sørge for, at gerningsmænd bag økonomisk kriminalitet bliver draget til ansvar? Er du typen, der kan knække koden, skabe overblik og se sammenhænge i et ofte kompliceret materiale vedrørende økonomiske problemstillinger?

Som en del af ansættelsen skal du være villig til at tage politiets interne uddannelse som civil efterforsker, samt andre relevante kurser evt. hos Rigsadvokaten. Du vil blive oplært i politiets sagsbehandlingssystemer, hvorefter du selvstændigt eller som en del af et team er ansvarlig for opklaringen af en given sag.

Gem
Bornholms Politi

Civil skydeinstruktør og skydebanesagkyndig

Rønne

Der er tale om en alsidig stilling, hvor din tid primært vil være fordelt mellem 2 områder: Skydeinstruktør og skydebanesagkyndig.

Du vil indgå i instruktørgruppen, som skydeinstruktør, der underviser og dygtiggører politiets operative personale. Du vil også indgå som skydebanesagkyndig, hvor du skal beskæftige dig med, at godkende diverse skydebaner samt de årlige ”fugleskydninger”.

Politikredsens ledere og fagansvarlige vil sikre, at du bliver klædt på til de konkrete opgaver, som du tildeles. I forbindelse med din videre uddannelse, tager vi afsæt i de kompetencer, du aktuelt bestrider inden for området.

Gem
Bornholms Politi

Konfliktrådsmæglere

Rønne

I forbindelse med politiets landsdækkende ordning med konfliktråd i straffesager søges interesserede personer til at indgå i et mæglerteam i politikredsen.

Vi tilbyder;

  • Et spændende job hvor du som mægler i bl.a. straffesager er med til at sætte rammerne for, at den forurettede og gerningsperson på en ordentlig måde får talt om den strafbare handling.
  • Et gratis specialudviklet kursus, der vil sætte dig i stand til at kunne gennemføre en konfliktrådsmægling, samt give dig kendskab til baggrunden for konfliktrådsordningen.
Gem
Københavns Politi

Sektionsleder til Juridisk afdeling

København V

Skarp jurist med solid dømmekraft, politisk forståelse og lyst til ledelse, søges til spændende job med komplekse opgaver, faglige udfordringer og højt tempo.

Som sektionsleder vil du få ansvaret for, at juridiske problemstillinger – både generelle og konkrete – behandles effektivt, til tiden, og med høj kvalitet. Du skal sikre en god balance mellem opgaver og ressourcer i en hverdag præget af uforudsigelighed og korte deadlines.

Vi tilbyder en varieret arbejdsdag på en af hovedstadens mest spændende arbejdspladser.

Gem
Rigspolitiet

Nye kollegaer til administrativ sagsbehandling på området for eksport af våben og militært udstyr

Glostrup

I teamet arbejder du med en samfundsmæssig vigtig opgave, hvor du er med til at sikre, at våben og militært udstyr kun eksporteres til lande og brugere, som vi fra dansk side kan give tilladelse til.

Arbejdet består i telefonisk betjening af ansøgerne samt sagsoprettelse, visitation, udarbejdelse og afsendelse af tilladelser. Endvidere består arbejdet i løbende at føre statistik over sagerne til brug for afrapportering til det politiske niveau og til diverse internationale organer om meddelte tilladelser mv.

Gem
Nordsjællands Politi

Administrative medarbejdere til Servicecenteret i Helsingør

Har du lyst til et job der giver mening - og gøre en forskel for borgerne i Nordsjællands Politikreds?

Servicecenteret består af 36 medarbejdere og er en del af Center For Operativ Styring. Servicecenterets vigtigste opgave er at give borgerne i Nordsjælland en professionel, nærværende og serviceminded vejledning og betjening. Vi modtager i gennemsnit 400 opkald dagligt, hvor vi vejleder samt opretter anmeldelser på vegne af politikredsens borgere.

Du får helt fantastiske kolleger, der altid står klar med en hjælpende hånd og sparring. Vi lægger stor vægt på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Gem
Københavns Vestegns Politi

Administrative medarbejdere til Servicecenteret

Albertslund

Har du lyst til at være politikredsens stemme og ansigt udadtil, så har du nu mulighed for at få en spændende hverdag i et af landets travleste politikredse.

Servicecentret varetager alle opgaver vedrørende telefoniske, skriftlige og personlige henvendelser samt vejledning og rådgivning af borgerne. Derudover har vi en omstilling, som varetager viderestilling fra 114.

Vi har et stort fokus på at yde den bedste service over for borgerne og i forhold til vores mange kollegaer i hele organisationen. Vi lægger stor vægt på trivsel og et godt arbejdsmiljø.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Forretningsudvikler til Nationalt Cyber Crime Center

Glostrup

Har du stærke samarbejdsevner og erfaring med it- og forretningsudvikling? Vil du specialisere dig i et spændende nicheområde, der hjælper politiet i efterforskningen af alvorlige og komplekse forbrydelser?

Som forretningsudvikler i Sektionen for Teledatasupport bliver du bindeleddet mellem udviklere, efterforskere og andre interessenter. Du får en central rolle i at udvikle og optimere politiets it-systemer og processer, så vi kan udnytte teledata endnu mere effektivt i efterforskningen.

Gem
Bornholms Politi

Kontorelev

Rønne

Som kontorelev hos Bornholms Politi kan du se frem til et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb i en varieret dagligdag.

Du får et bredt indblik i politiets opgaver og i det administrative set-up, der understøtter hele organisationen. Du arbejder sammen med kolleger med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde - heriblandt uniformerede politiansatte og civilt ansatte medarbejdere. Og – ikke mindst – vil din arbejdsindsats være en vigtig understøttelse af politiets kerneopgaver.

Vi sørger for et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse.

Gem
Fyns Politi

Medarbejder til Central Forebyggelse

Odense

Her er en unik mulighed for at sætte dit aftryk i arbejdet med ungdomskriminalitet og den kriminalitetsforebyggende indsats. Er du vores nye socialfaglige barselsvikar til forebyggelse af ungdomskriminalitet i Fyns Politi?

Brænder du desuden for forebyggelse af mistrivsel hos børn og unge på et tidligt stadie? Er forældres risikoadfærd noget der interesserer dig, og har du lyst til at skabe gode samarbejder både internt med politifaglige kollegaer, andre ansatte i politiet og eksternt med tværfaglige samarbejdspartnere i kommunerne? Så er det dig, vi søger!

Gem
Rigspolitiet

Udviklingsorienteret facility management-ansvarlig til Rigspolitiets bygninger

København V

Vi søger en facility management-ansvarlig til at indgå i vores driftsteam. Det daglige arbejde består i koordinering, kvalitetssikring og opfølgning på opgaver inden for bygningsmæssig vedligeholdelse og drift af Rigspolitiets bygninger. I teamet arbejder vi tæt sammen, men har hver vores individuelle ansvar og kompetencer.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt. Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor faglig og personlig udvikling af medarbejderne er en hjørnesten i forhold til den fortsatte succes.

Gem
Rigspolitiet

Byggefaglig projektleder til Rigspolitiets fremtidige bygningsmasse

København V

Rigspolitiet samler og styrker arbejdet med strategisk ejendomsudvikling og eksekvering af store byggeprojekter. Det er et højt prioriteret projekt tæt på ledelsen, og det bliver både stort og spændende. Nu har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens Rigspoliti.

I stillingen arbejder du blandt andet med eksekvering af bygge- og flytteprojekter herunder planlægning, udarbejdelse af økonomiske overslag, udbud, faglig kvalitetssikring og projektøkonomistyring. I hverdagen samarbejder du med interne interessenter såvel som eksterne rådgivere og leverandører.

Gem
Rigspolitiet

Processtærk og analytisk AC’er til strategisk udviklingsprojekt i Rigspolitiet

København V

Vil du spille en central rolle i et signaturprojekt med at samle og styrke Rigspolitiet – fysisk og som organisation? Og bliver du motiveret af at arbejde med strategiske og højtprioriterede projekter tæt på ledelsen? Så har du nu mulighed for at sætte dit præg på fremtidens Rigspoliti.

Arbejdet er organisatorisk forankret i den nye sektion Ejendomsudvikling i Center for Ejendomme, hvor vores hovedopgave er at lægge og eksekvere en plan for Rigspolitiets fremtidige lokalisering. I det daglige arbejder vi tæt sammen med kollegaer i alle Rigspolitiets områder.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Måleoperatører til automatisk trafikkontrol

Slagelse, Næstved, Vordingborg, Nykøbing F. og Nakskov

Har du lyst til at understøtte færdselspolitiets arbejde?

Som måleoperatør af hastighedsovertrædelser ved automatik trafikkontrol (ATK), får du muligheden for at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken, og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden i trafikken.

Din indsats er værdsat og en vigtig del af at optimere politiets arbejde.

Gem
Rigspolitiet

Kubernetes-specialister til fremtidens politi-IT

Hvidovre

Drømmer du om at gøre en reel forskel i en spændende og udfordrende stilling hos Rigspolitiet? Så bliv en del af vores Kubernetes-team og vær med til at sikre en stabil og sikker IT-infrastruktur for politiet.

Rigspolitiet søger både nyuddannede og erfarne Kubernetes-specialister, der vil bidrage til driften og udviklingen af vigtige samfundsfunktioner. Du får mulighed for at arbejde med ny banebrydende teknologi og medvirke til designet i nye projekter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV