Politi

I politiet arbejder vi alle sammen for et trygt og sikkert Danmark

I politiet får du mere end 17.000 kollegaer med forskellige fagligheder og baggrunde, der alle spiller en afgørende rolle i at drive og udvikle dansk politi - uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker, eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). Vi dækker med andre ord hele landet.

Se flere film om, hvad vi laver

Politiet er også en arbejdsplads for dig, der ikke er politiuddannet

I politiet er vi andet end politiuddannede. Faktisk arbejder over 6.000 af vores medarbejdere med it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr, forebyggelse af kriminalitet, samarbejde med kommuner og organisationer, personale og uddannelse, regnskab og økonomi, kriminalteknik og store efterforskningsopgaver –uden først at trække i den lyseblå skjorte.

Vi er forskellige – og det ser vi som en styrke. Vores samarbejde på tværs af organisationen gør os til en arbejdsplads med mange karriereveje og muligheder. Uanset hvor og hvordan dit arbejde udføres, handler det for os om at skabe rammer for et arbejde, hvor vi ved, at vi hver dag gør en forskel i samarbejde med gode kollegaer.

Mød nogle af vores medarbejdere her

En meningsfuld opgave på en helt unik arbejdsplads

I politiet er vi ambitiøse og stolte af vores arbejde. Her får du hurtigt indflydelse og ansvar, så du har mulighed for at skabe et meningsfyldt og interessant arbejdsliv.

Vi er alle på en fælles mission om at skabe et trygt og sikkert Danmark. Og det lykkedes vi blandt andet med ved at give vores medarbejdere de bedste vilkår for at kunne sætte deres eget aftryk på deres hverdag. For det drive og engagement, som vores medarbejdere udviser, er dét, der gør politiet til en helt særlig arbejdsplads.