Jobannonce: Pædagogisk personale søges til botilbud i Horsens – vær med til at skabe et godt liv for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Gem
Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud i Horsens – vær med til at skabe et godt liv for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Besidder du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Har du lyst til et være en del af et botilbud med en høj faglighed og hvor dine forslag til forbedringer er velkomne? Så er det måske lige dig vi søger.

Vi søger nye, dygtige kollegaer til vores botilbud. Du vil blive tilknyttet et fast team omkring en enkelt borger, hvor I typisk arbejder med 1:1-normering.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning. Du formår at være rolig og rummelig, og du arbejder struktureret og med et godt overblik i det daglige.

Habitus

Andre relevante job