6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Habitus
Pædagogisk medarbejder søges til botilbud i Sindal for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Sindal

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre.

Du bliver en del af et engageret team omkring en ung, kvindelig borger med autismespektrumforstyrrelser med 1:1-normering. Teamet brænder for at give borgeren gode dage, og hver dag følger I en dagsstruktur, hvor der bl.a. er daglige ture ud af huset.

Borgeren interesserer sig især for mad og madlavning, og hun har brug for guidning i forhold til en sund og aktiv livsstil i den forbindelse.

Habitus
Habitus
Servicetekniker til drift og vedligehold på pædagogiske botilbud i Nordsjælland

Habitus, Hillerød og Helsinge

Sætter du en ære i det praktiske arbejde? Formår du at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaver? Trives du med varierende opgaver og mange bolde i luften? Er du rummelig og respektfuld i din tilgang til andre mennesker? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil have det daglige ansvar for drift og vedligeholdelse af bygninger og arealer på to botilbud i Nordsjælland. Dine arbejdsdage starter på botilbuddet i Helsinge, hvorfra du planlægger dagens opgaver. Dine arbejdsopgaver er enten i Helsinge eller i Hillerød – vi stiller bil til rådighed i arbejdstiden.

Habitus
Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud i Dianalund til nystartede teams for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Dianalund

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre

Da vi i den kommende periode har flere nye borgere der flytter ind, får vi brug for pædagogisk personale til nyopstartede teams. Du skal være indstillet på at udvikle strukturer i takt med, at I som team lærer borgeren at kende og et kendskab til arbejdet med visualiseret struktureret pædagogik er derfor vigtigt. Du er nysgerrig på hvordan I som team bedst muligt minimerer problemskabende adfærd og skaber livskvalitet for borgeren.

Habitus
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Dianalund

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så er du måske vores nye vikar

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Det vil være med varierende timetal, men med fleksibilitet og fagligt engagement, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af husets hverdag.

Habitus
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Hurup Thy for borgere med autismespekrum forstyrrelser

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet. Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer, oftest med en 1:1-normering.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen.

Habitus
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Græsted for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye tilkaldevikar

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Det vil være med varierende timetal, men med fleksibilitet og fagligt engagement, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af husets hverdag.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere. Vores mål er at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere.

Habitus