13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Habitus
Daglig leder med ansvar for administration og arbejdstidsplanlægning søges til nyopstartet pædagogisk botilbud i Tolne Skov

Habitus, Sindal

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Og er etik et nøgleord for dig?

Habitus er en landsdækkende organisation, der driver botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Du vil være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag. Opgaverne er derudover bl.a. at:

  • Sikre godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere, bl.a. kommuner, tilsyn og pårørende
  • Sikre at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn, vi er underlagt
  • Have bagvagttelefon på skift.
Habitus
Habitus
Pædagogisk medarbejder søges til botilbud i Helsinge

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt væsen og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team, hvor I arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Habitus
Habitus
Pædagogisk personale søges til nyopstartet botilbud i Klovborg, mellem Tørring og Brædstrup

Habitus

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe det gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre.

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I arbejder med 2:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte.

Habitus
Habitus
Pædagogisk nattevagt til botilbud i Dianalund – 30 timers stilling

Habitus, Dianalund

Trives du med natarbejde? Har du erfaring med pædagogisk arbejde, og har du lyst til at være en del af et dedikeret team, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så er du måske vores nye kollega

Som nattevagt hos os indgår du i et team af faste nattevagter, som sikrer en tryg nat for alle vores beboere. I er to vågne nattevagter, der sammen med en rådighedsvagt støtter op om en rolig og tryg nat, så alle beboere kan få en god nats søvn og modtage støtte, såfremt behovet opstår. Der er derudover opgaver som dokumentering og enkelte praktiske opgaver.

Habitus
Habitus
Pædagoger til botilbud i Køge for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Køge

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkommen? Befinder du dig godt i en meget struktureret hverdag? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre.

Da en ny borger flytter ind, søger vi lige nu tre kolleger. Du kommer til at arbejde i et fast team med 1:1-normering. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Målet med vores arbejde er altid at minimere udfordrende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Habitus
Tilkaldevikarer til pædagogisk botilbud

Habitus, Greve og Køge

Sætter du pris på stor fleksibilitet og frihed i dit arbejdsliv? Vil du være en del af et hus med høj faglighed og dygtige kollegaer? Trives du med varierende opgaver, hvor ikke to dage er ens? Så er det lige dig, vi mangler til vores vikarkorps.

Vi søger lige nu fleksible og engagerede tilkaldevikarer til vores botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (særligt autisme).

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til flere borgere, så du kan hjælpe til på tværs af huset ved sygemelding eller ferie. Der vil både være mulighed for at byde ind på indmøder løbende, men du skal også være interesseret i at kunne varetage indmøder ved akut behov på dagen. Ved det rette match er der gode muligheder for en fastansættelse som flyver på tværs af teams.

Habitus
Habitus
Pædagoger eller social- og sundhedsfagligt personale søges til enkeltmandsprojekt

Habitus, Thy

Brænder du for at arbejde med mennesker, der er udfordret af gennemgribende udviklingsforstyrrelse, autisme, udviklingshæmning og alle de psykosociale udfordringer det kan medføre? Så er du måske den, vi søger.

Du vil arbejde i et fast team omkring en borger i enkeltmandsprojekt med 1 til 1-normering. Normeringen sikrer, at du og dine kolleger har et detaljeret kendskab til borgeren samt indflydelse på den pædagogiske tilgang. Vi arbejder på at stressreducere for at undgå udfordrende adfærd og dermed højne livskvaliteten.

Vi tilbyder spændende faglige udfordringer; Pædagogiske udviklingsplaner, der sikrer struktur, forudsigelighed samt udvikling for borgerne. Samtidig er de et pædagogisk redskab, der er med til at beskrive og sikre en ensartet tilgang m.m. for personalet.

Habitus
Habitus
Habitus udvider i Thy, derfor søger vi pædagoger eller social- og sundhedsfagligt personale

Habitus

Vi søger pædagoger eller social- og sundhedsfagligt personale til et nyoprettet team med 4-5 medarbejdere, da en ny borger flytter ind. Vi ønsker at byde dig velkommen snarest muligt, så du får mulighed for at lære huset at kende og opbygge strukturer i samarbejde med dit team, inden borgeren flytter ind.

Brænder du for at arbejde med mennesker, der er udfordret af gennemgribende udviklingsforstyrrelse, autisme, udviklingshæmning og alle de psykosociale udfordringer, det kan medføre, så er du måske den, vi søger?

Vi arbejder med et fast team omkring hver borger, der oftest er indskrevet med 1 til 1 normering, hvilket sikrer, at personalet har detaljeret kendskab til den enkelte borger samt indflydelse på den pædagogiske tilgang.

Habitus
Habitus
Daglig leder søges til pædagogisk botilbud i Hillerød

Habitus

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Er etik et nøgleord for dig? Ønsker du at arbejde med højt fagligt og engageret personale i en tilgang, som tager udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger? Så er du heldig, at vi søger en daglig leder, som vil være med til at sikre, at vi fortsat er tæt på den pædagogiske praksis i hverdagen.

Vi brænder for at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. Skal du være med?

Vi søger en daglig leder til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave. Dette fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende. Du vil være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag. Hvis du selv har erfaring med vores målgruppe i praksis, vil det være en rigtig stor fordel.

Habitus
Habitus
Administrativ leder med ansvar for arbejdstidsplanlægning til botilbud i Midtjylland

Habitus, Horsens

Er du drevet af at få tingene til at gå op i en højere enhed? Motiveres du af at arbejde struktureret og systematisk med planlægning og opfølgning og sans for detaljerne?

Du vil være en nøgleperson på vores botilbud. Du kan læse statistikker, se mønstre og omsætte til viden og handle på det. Du har overblik over timeforbrug, sygefravær og mødeplan og har kontakten til HR i forhold til alle administrative medarbejderforhold.

Din fornemmeste opgave er at sørge for, at arbejdsplanen altid er på plads. Du sørger for, at rammerne i vores procedurer overholdes og sikrer bæredygtig og forsvarlig bemanding.

Habitus
Habitus
Daglig leder søges til pædagogisk botilbud

Habitus, Faxe Ladeplads

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen der motiverer dig i dit lederskab? Er etik et nøgleord for dig? Ønsker du at arbejde med højt fagligt og engageret personale i en tilgang som tager udgangspunkt i den enkelte borgers forudsætninger? Så er du heldig at vi søger en daglig leder som vil være med til at sikre, at vi fortsat er tæt på den pædagogiske praksis i hverdagen.

Vi søger en daglig leder til at støtte op om den komplekse pædagogiske opgave. Dette fordrer, at du har lyst til at lære vores borgere og deres hverdag at kende. Du vil være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag. Hvis du selv har erfaring med vores målgruppe i praksis, vil det være en rigtig stor fordel.

Habitus
Habitus
Pædagog søges til botilbud i Hillerød for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Habitus, Hillerød

Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din faglige viden og forslag til forbedringer er velkomne? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil til at skabe gode liv? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så læs videre

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Studentermedhjælpere med interesse for organisationsdesign, compliance og ønske om et job med mening
Compliance er en central stabsfunktion, som har til opgave at sikre, at alle medarbejdere er i stand til at arbejde i overensstemmelse med...
Habitus Holding ApS, Brøndby
Jobcenter
Indrykket: