Vestforbrænding

Vi giver god energi videre

I Vestforbrænding får vi det bedste ud af affaldet fra én million borgere og giver god energi videre, når vi leverer fjernvarme til flere og flere. Det gør os til Danmarks største affalds- og energiselskab.

Vi arbejder dagligt for, at affald bliver behandlet bedst muligt med omtanke for klima og miljø. Størstedelen af affaldet bliver sorteret til genanvendelse og resten bliver brændt og udnyttet til at producere klimavenlig el og fjernvarme på vores forbrændingsanlæg i Glostrup.

Vi har høje ambitioner for fremtiden, når det kommer til klima og miljø. Og derfor har vi brug for dig. Vi står overfor Danmarks største fjernvarmeprojekt, hvor vi inden 2030 skal koble 30.000 nye små og store kunder på fjernvarmenettet. Samtidig følger vi et mål om, at 60 % af affaldet bliver genanvendt, og at vi kan indsamle mindst 30.000 ton affald til direkte genbrug. Vi planlægger også at bygge et anlæg, der kan indfange den CO2, vi udleder fra forbrændingsanlægget, så varmeforsyningen kan blive klimaneutral.

Mand står ved aflange rør udenfor

Din karriere i Vestforbrænding

Som én af os får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en virksomhed i rivende udvikling og med en vigtig mission. Og selvom vi har travlt og store ambitioner, vægter vi trivsel og et balanceret arbejdsliv højt. Derfor er fleksibilitet og mulighed for at arbejde hjemme en naturlig del af arbejdslivet hos os.

Fællesskab og samarbejde på tværs er ikke bare noget, vi taler om – det er noget vi praktiserer. Vi spiller hinanden stærke og rykker sammen i bussen, når vi møder udfordringer og skal lykkes med nye markante projekter. Vi har ofte travlt - men aldrig for travlt til at hilse på hinanden og hjælpe en kollega. Vi fejrer vores succeser og hinandens mærkedage, og der går sjældent en måned uden et socialt arrangement fra en af vores foreninger. Det er lige fra temafester til teater, fodboldgolf, brætspilsaftener og ginsmagning.

Du bliver ikke bare del af en arbejdsplads - du bliver en del af et fællesskab.

Vil du med på holdet?
Du kan lære os bedre at kende på vestfor.dk/om-os/job