11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
twoday A/S

Erfaren Enterprise Architect profil til vores Digital Strategy & Transformation team

København V

Du vil være ansvarlig for at drive analyser/udarbejdelse af high-level target- arkitekturer/roadmaps i dialoger med nogle af vores strategiske kunder. Du vil typisk arbejde i et team sammen med såvel teknologiske specialister, som med kommercielt ansvarlige, men med ansvar for at drive egne dele af processen.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af. Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Seniorkonsulent til at drive kundeengagementer

København V

Vi er specialister i en række teknologier og domæneområder, herunder bl.a. Application Modernization/Development, BI/AI, Microsoft Business Central, Microsoft Dynamics og en række portal- og e-businessløsninger.

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige rådgivning, leder vi lige nu efter erfarne konsulenter, som skal være en del af vores private team. Teamet har i dag opgaver, som kommer fra to steder. Til dels er der opgaver forbundet med en intern kunde, som er vores produktafdeling, hvor man håndterer kundespecifikke løsninger.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Bliv IT-supporter i et af Nordens største IT- konsulenthuse

Aarhus C

Vi søger en supporter til vores IT-afdeling i Aarhus. Du vil få muligheden for at være med til at skabe en ny afdeling i Aarhus, bestående af flere lokationer, Aalborg, Aarhus og Herning.

Som medarbejder i twoday kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det en verden af muligheder.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Norsktalende Sales Manager til Addo Sign

København

Vi leder lige nu efter en entusiastisk norsktalende Sales Manager til at varetage vores kunder på det norske marked. Du vil komme til at spille en vigtig rolle som en del af vores vækststrategi, hvor du vil komme til at introducere Addo Signs løsninger på tværs af forskellige industrier.

Som en del af vores team, vil du blive en integreret del af en dynamisk organisation. Vi hos Addo Sign stræber efter innovation, tilpasningsdygtighed og fremtidssikring. Vores forpligtigelse til at ville være de førende indenfor branchen betyder, at du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor du har mulighed for at skabe værdi og bidrage med dine idéer.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Senior Azure Udvikler - Business Applications

København V eller Aarhus C

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige support og rådgivning fra vores team, er vi i gang med at udvide med en seniorudvikler til Business Applications, som bruger velkendte Microsoft-teknologier som Power Platformen, Dynamics 365 CE og Azure Integrations.

Vi insisterer på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Studentermedhjælper til Operations

København V

Er du en ambitiøs og selvstændig studerende, der ønsker at få praktisk erfaring inden for operations- og salgsrapportering? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

twoday Danmark er en førende virksomhed i tech-industrien, kendt for at levere forretningskritiske IT-løsninger og datanalyser til både den private og offentlige sektor i Norden.

Stillingen er en studentermedhjælperstilling med en forventet arbejdstid på 15-20 timer om ugen.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

People & Culture Business Partner

Du får en central rolle som ledelsens sparringspartner samtidig med, at du eksekverer på praktiske opgaver i dagligdagen. Du supporterer alle opgaver inden for HR-paletten, hvor både store såvel som små opgaver skal løses.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, så der er mulighed for hjemmearbejde afhængigt af, hvordan det passer ind i dine opgaver.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

We are looking for a dedicated and engaged PR and Content Manager

Oslo (NO), Stockholm (SE), Copenhagen (DK), Helsinki (FI), or Vilnius (LT)

As one of the largest tech consulting companies in the Nordics, we're ambitious about our future, aiming to triple in size over the next 5 years. To achieve this goal, we recognize the importance of investing in building a robust brand.

As our PR and Content Manager, you'll be an integral part of a team dedicated to strengthening our brand. Your responsibilities will include crafting timely press releases, articles, references, and content that supports our marketing and communication strategies.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Bliv IT-supportelev i et af nordens største IT-konsulenthuse

København V / Nordhavn

Vi søger en elev til vores interne IT-team, som er klar på en hverdag med fart over feltet og er nysgerrig på IT. Som IT-supportelev er dit hovedansvar sammen med vores IT-support-team, at sikre en fantastisk IT-service.

Vi tilbyder

  • Et godt fællesskab med engagerede og dygtige kollegaer
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Innovativ og dynamisk arbejdsplads i Carlsbergbyen (vi flytter til Nordhavn til oktober i eget domicil)
twoday A/S
Gem
twoday A/S

Bliv System Administrator i et af landets største IT-konsulenthuse

København V / Nordhavn

Ønsker du brede og afvekslende udfordringer?

IT Services Infrastruktur hjælper til på 2. line support, serverdrift, netværksopgaver (koordinering med ekstern partner) etc. Derfor er der opgaver på forskellige teknologier – alt fra små-rettelser til større optimeringsopgaver eller projekter.

Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter.

twoday A/S
Gem
twoday A/S

Head of Facility Management

København

twoday Danmark søger en erfaren chef for vores Facility-område til at varetage ledelsen af vores faciliteter samt de interne servicefunktioner på tværs af landet. Du vil være med til at skabe grundlaget for en hverdag for vores kolleger og kunder, hvor samarbejde, gode kundeoplevelser og ikke mindst fællesskabet trives.

Dine primære opgaver vil omfatte ledelse af vores dygtige personale, der arbejder på forskellige lokationer rundt om i Danmark, leverandørstyring og sikring af effektive tværgående processer, herunder organisering og ledelse af de interne servicefunktioner.

twoday A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV