4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Habitus

Vågen nattevagt søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Er du en natteravn, der trives med natarbejde? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Så er det måske dig, vi leder efter.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor du er på arbejde 7 dage, og derefter har du 7 dages fri. Du vil arbejde i ulige uger. Sammen med en kollega har du/I ansvaret for alle husets 10 borgere natten igennem.

Opgaverne om natten består i at hjælpe borgerne ved behov, dokumentation samt praktiske opgaver. Der kan opstå udfordrende situationer, hvor det er vigtigt, at du har din pædagogiske forståelse på plads og kan yde faglig omsorg i situationen.

Habitus
Gem
Habitus

Engageret pædagogisk koordinator søges til botilbud i Faxe Ladeplads

Vil du være med til at udvikle strukturen i et fast team omkring en borger med autismespektrumforstyrrelser?

Du vil som koordinator have ansvaret for den faglige koordinering, teamets dokumentation og den pædagogiske praksis, samtidig med at du udfører pædagogisk arbejde med beboerne.

Koordinatorens centrale opgave er at koordinere og planlægge aftaler, sikre at aftaler, procedure og retningslinjer følges og at fælles indgåede aftaler overholdes. Koordinatoren er i et tæt samarbejde med ledelsen og udfører delegerede koordinatoropgaver.

Habitus
Gem
Habitus

Attraktiv stilling - Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Faxe Ladeplads

Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov?

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I typisk arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab

Habitus
Gem
Habitus

Pædagogiske tilkaldevikarer til botilbud i Faxe Ladeplads

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus' faste vikarkorps, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores botilbud.

Som tilkaldevikar hos os, bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab.

Habitus

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV