865 job matcher din søgning 865 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 865 resultater.
Aarhus KommunePædagogisk leder til Vuggestuen Heimdalsvej, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vuggestuen Heimdalsvej er en vuggestue med 26/28 børn fordelt på to etager. Vi er 8 pædagogiske medarbejdere samt en køkkenleder, der hver dag tilbereder økologiske måltider. Vuggestuen er beliggende i en gammel villa med en lille og meget anvendelig legeplads, som benyttes flittigt hver dag.

Vuggestuen søger en tillidsskabende, tydelig, anerkendende og nærværende leder af institutionens 8 medarbejdere. Du får tingene til at ske, du er på forkant og forstår vigtigheden af tydelig kommunikation og samarbejde gennem involverende processer.

Du må gerne have erfaring som leder og som pædagog. Men vigtigst er, at du har de rette personlige kompetencer og sammen med os kan være med til at arbejde med fællesskab, dette blandt andet ved at sætte spot på den enkelte medarbejders udviklingszone, kan give pædagogisk vejledning og sparring, samt følge op og arbejde bevidst med data.

Egedal Kommune
Pædagogmedhjælper, Børnehuset Blåmejsen, Område Stenløse

Egedal Kommune

Børnehuset Blåmejsen er en integreret institution i område Stenløse, Egedal Kommune.

Blåmejsen har i mange år haft to specialgrupper tilknyttet, men da de flytter til en ny location til august, har vi mulighed for at udvide vores vuggestue. Derfor søger vi pr 1. sep. 2020 en ny medhjælper på 34-37 timer til vuggestuen.

I Blåmejsen har vi fokus på det gode børneliv, trivsel, udvikling og læring. Alle bliver inkluderet og hjulpet til at styrke livets kompetencer. Vi ønsker os en kollega der først og fremmest har ro og overblik, men også brænder for det kreative, sang/musik/bevægelse, er åben, nysgerrig og positiv af natur.

Vi arbejder med ICDP som handler om at udvikle vores relationskompetencer. Dette og den styrkede pædagogiske læreplan er i fokus hos Blåmejsen.

Egedal Kommune
Aarhus KommuneGenopslag til pædagogisk leder til Børnehaven Silkeborgen, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vi lykkedes ikke i første omgang med at få ansat vores nye pædagogiske leder, så sidder du i sommervarmen og overvejer om lederjobbet er noget for dig, så læs videre, for vi søger en ny leder på Silkeborgen. Vores nuværende pædagogiske leder har nemlig valgt at gå på efterløn den 1. august.

Vi er en erfaren personalegruppe, som arbejder selvstændigt, er fleksible, har godt humør, er fagligt dygtige og vil altid gerne lære nyt. Vi har et godt og tæt samarbejde med vores forældre. Vi har fokus på leg, teater, læreplanen og stærkere læringsfællesskaber, vi prioriterer at tage på koloni med de ældste børn en gang årligt, og vi er i gang med at etablere en ny legeplads.

Vi søger en leder, der har erfaring med 0-6-års området, som sammen med os kan være med til at udvikle Silkeborgens læringsmiljøer, gerne i samarbejde med Magnus, som er vores faglige fyrtårn.

Røde Kors Asylafdeling
Pædagogisk medarbejder til klubben på Center Sandholm

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Klubben er et fritidstilbud for børn og unge i alderen 6-17 år, der bor på centeret sammen med deres forældre eller andre ledsagere, og for uledsagede børn og unge, der er indkvarteret på Børnecenter Sandholm. Klubben indgår i et tæt samarbejde med centerets børnehave, og som vores kommende kollega skal du derfor være indstillet på også at varetage opgaver i børnehaven.

Røde Kors

Som pædagogisk medarbejder skal du være med til at sikre, at børn og unge får et udviklende og struktureret pædagogisk tilbud til gavn for både dem og deres forældre inden for rammerne for det pædagogiske arbejde.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team bestående af pædagogiske medarbejdere i børnehave og klub, alle med solid erfaring fra arbejdet med børn og unge i asylfasen. I teamet arbejder vi med fokus på en fælles linje for det pædagogiske arbejde.

Røde Kors Asylafdeling
Rudersdal KommuneEr du dus med himlens fugle og skovens grønne træer, er børn og pædagogik noget af det du har allermest kær?

Rudersdal Kommune, Birkerød

Så søg hos os, vi venter nemlig på den rigtige pædagog til Børnehuset Lyngborghave i Birkerød. Vi søger både til vuggestue og børnehave, 33-35 t. ugentlig og gerne hurtigst muligt. Vi glædes ved nytænkning, stabilitet og anerkendende tilgang, så søg glad.

Vi er en stor personalegruppe, samt tilknyttede specialpædagoger, der alle er fagligt velfunderet og vi vægter at løfte i flok. I vores daglige praksis er vi struktureret, velorganiseret og i børnehøjde har vi fokus på, at skabe små trygge og genkendelige miljøer, på trods af det store. Alle børn skal opleve, at de er en del af et fællesskab, som starter i vuggestuen, hvor venskaber skabes, respekteres og understøttes og fortsætter indtil børnene skal videre i skole.

THISTED KOMMUNE
Familiekonsulent til Børne- og Familierådgivningen (barselsvikariat)

THISTED KOMMUNE

I Sektionen for myndighed og familieindsatser i Børne- og Familierådgivningen, har vi et vikariat ledigt som familiekonsulent.

Organisatorisk bliver du tilknyttet Sektionen for myndighed og familieindsatser, hvor der er sagsbehandlere, familiekonsulenter og psykologer ansat. Du vil indgå i teamet med øvrige familiekonsulenter og psykologer. Organisationen er forankret ud fra et systemisk perspektiv.

Vi løser opgaver inden for Servicelovens bestemmelser omkring støtte til udsatte børn, unge og deres familier.

Du vil blandt andet arbejde med støtte til forældrerollen i hjemmet og generelt yde pædagogisk råd, vejledning og støtte til forældre, børn og unge. Du vil udføre samtaleforløb/familiebehandling, samt bistå i forskellige behandlings- og udredningsopgaver.

Helsingør KommunePædagogisk medarbejder

Helsingør Kommune, Espergærde

Pædagog eller pædagogisk medhjælper - til et udviklingsorienteret børnehus i Espergærde!

I Børnehuset Elverhøjen har vi fået mulighed for at øge vores personalestab og søger derfor pædagogisk personale med stor faglighed, som kan gå foran, ved siden af og være midt i den pædagogiske hverdag, samt være reflekterende over både egen og vores fælles praksis.

Vi søger medarbejder, der;

 • kan opstille mål, vælge metoder og opstille handleplaner for pædagogiske aktiviteter med udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe.
 • besidder en konstruktiv tilgang til udfordringer i en pædagogiske hverdag
 • har fokus på mulighederne ikke mindst i samarbejdet med forældre og kollegaer såvel in house som tværfagligt.
Socialpædagogiske FritidsforanstaltningInklusionspædagog med flair for madlavning

Socialpædagogiske Fritidsforanstaltning, København

Vil du være med til at skabe et nærværende og stemningsfuldt samlingsrum for børnene i vores fritidsklub? Et rum, hvor dialoger er i øjenhøjde og hvor et inkluderende fællesskab omkring mad løfter vores pædagogiske praksis.

I fritidsklubben bliver du en del af et team på 6 pædagogiske medarbejdere, som har ansvar for 120 børn mellem 10-13 år. Vi er en del af en større personalegruppe på 20 i alt, som vi både sparrer og afholder møder med.

Du slår dine folder i hjertet af vores institution – hyggecaféen, som er et af de første rum, børnene træder ind i. Her møder du alle med en varm velkomst og et smil. Ca. kl. 14 nyder børnene godt af det sunde og nærende mellemmåltid, som du har lavet til dem (ca. 100 portioner). Et måltid, som du indimellem inddrager børnene i - de er fx med til at pensle bollerne inden de ryger i ovnen eller anrette maden.

Ballerup KommuneBørnehuset Villa Kulla i Skovlunde søger pædagogmedhjælpere

Ballerup Kommune

Grundet barsel og uddannelsesstart søger vi pædagogmedhjælpere, der er omsorgsfulde, nærværende og anerkendende i relationsarbejdet. Der er således tale om et barselsvikariat og en fastansættelse med forventet timetal på cirka 32,5 time med start snarest. Derudover søger vi tilkaldevikarer.

Villa Kulla er et skønt børnehus, der pædagogisk har fokus på det enkelte barn og børnegruppens trivsel, udvikling og læring i og gennem fællesskabet. Vi arbejder ud fra den anerkendende tilgang til børnene. Vi reflekterer over og udvikler børnenes læringsmiljø bl.a. ved at analysere vores pædagogiske praksis.

Villa Kulla består af tre sammenhængende huse. Vuggestueteamet er i de to af husene og det tredje hus er børnehaveteamet. Vuggestuen arbejder stueopdelt og børnehaven er lige startet op med at arbejde i teams for de 3-4 årige og de 5 årige. Børnehuset er normeret til 72 vuggestuebørn og 100 børnehavebørn.

Familiecentret Lille Nørremark
Den helt rigtige pædagog/SSA søges til Neuropædagogikhuset med 2 afdelinger

Familiecentret Lille Nørremark, Nr. Asmindrup

Vi drømmer om at finde den helt rigtige kollega, som vil være aktivt deltagende i at støtte og skabe kvalitet for vores unge i deres udvikling.

En kollega med øje for, at udvikling tager tid, tillid og tryghed for den unge.

En kollega der har blik for, at engagement, stabilitet og autencitet skaber kvalitet og trivsel, hvilket er delelementer i en udviklingsproces hos den unge.

Vi bygger vores pædagogiske tilgang med udgangspunkt i neuropædagogikken, dvs. vi arbejder med forudsigelighed, struktur og stabilt personale. Vi mener, at vi i den kontekst skaber de bedst mulige pædagogiske rammer, for at skabe ro i den unges nervesystem, således at der er grobund for læring.

Familiecentret Lille Nørremark
Plan-B ApSFamiliebehandler

Plan-B ApS, København

Har du erfaring inden for arbejdet med familier, børn og unge med særlige behov, og kan du se værdien af at arbejde tværfagligt? Vil du arbejde et sted med fokus på udvikling og fællesskab, og hvor dine faglige kvalifikationer er i høj kurs? Så er du måske vores nye medarbejder!

Som familiebehandler i Plan B vil man være tilknyttet et antal familier, afhængigt af den bevilgede tidsramme. Mange af familierne i Plan B er såkaldte multiproblemfamilier, og din væsentligste opgave som familiebehandler vil være at hjælpe de involverede til at tage ansvar og give værktøjer til at skabe forandring i familien.

Indholdet af opgaverne vil variere i forhold til problemstillingernes og foranstaltningernes karakter, som bl.a. familiebehandling, forældrevejledning, observationer, terapeutiske samtaler, pædagogisk og praktisk vejledning i hjemmet samt relationsarbejde.

Vejen KommunePersonale- og pædagogfaglig leder for område 3 – Dagtilbud Vejen Kommune

Vejen Kommune

Prioriterer du trivsel blandt børn og voksne højt og kan du få den firkantede klods til at passe i det runde hul?

Så tilbyder vi dig en medarbejdergruppe, der vigtigst af alt, har børnenes perspektiv for øje!

I område 3 spiller vi hinanden gode, og vi løfter i flok. Område 3 består af fire daginstitutioner: Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Kildevængets børnehave og Vorupparkens børnehave og vuggestue.

Du vil få ansvaret for Kildevænget og Vorupparken med i alt 24 medarbejdere, og du vil få lærerige og alsidige arbejdsopgaver.

Vil du med på et ledelsesmæssigt og pædagogfagligt eventyr i vores farverige arbejdsfællesskab uden altid at vide, hvad dagen bringer, så er det nu, du skal søge.

Silkeborg KommuneUngerådgiver til Ungekulturhus i Silkeborg midtby

Silkeborg Kommune

Silkeborg Kommunes Ungekulturhus slog dørene op i efteråret 2018. Ungekulturhuset er et uformelt mødested, hvor unge kan danne nye relationer og netværk på tværs af forskellige ungemiljøer, og hvor husets ramme giver mulighed for at udfolde sig kreativt i et kulturproducerende miljø.

Som en integreret del af Ungekulturhuset tilbydes åben ungerådgivning til unge, der har brug for at tale med en nærværende og kompetent voksen om alt det, der rører sig i unges liv – lige fra udfordringer i familien, til kærestesorger, stress og meget andet.

Ungerådgivningen er kommet godt fra start, og vi søger nu en ungerådgiver, som skal være med til at videreudvikle et appellerende, åbent rådgivningstilbud i øjenhøjde med de unge.

Høje-Taastrup KommunePædagogisk proceskonsulent til Pædagogisk udviklingsteam

Høje-Taastrup Kommune

Har du høje ambitioner på børns vegne og vil du være med til at udvikle og styrke de pædagogiske læringsmiljøer, højne kvaliteten på dagtilbudsområdet for både børn og voksne gennem pædagogiske processer og pædagogiske indsatser i praksis via aktionslæring? Så bliv en del af Pædagogisk Udviklingsteam og vær med til at:

 • Udvikle de pædagogiske læringsmiljøer i et tæt samarbejde med ledelse og medarbejdere
 • Skabe udvikling gennem pædagogiske processer, sparring og aktionslæring
 • Motivere både børn og dine kolleger i institutionerne, så du skaber fornyelse

Vi har brug for dig, der er en ressourcestærk pædagogisk proceskonsulent med en pædagogisk overbygning, gerne som proceskonsulent, der skal være med til at udvikle vores 0-6 års område. Du har faglig indsigt og interesse i nyeste viden og forskning på børneområdet og du formår at give din viden videre til dine kollegaer i teamet og i institutionerne.

Naturbørnehaven Tarup-DavindeNaturbørnehaven Tarup-Davinde søger ny leder med natur i blodet

Naturbørnehaven Tarup-Davinde, Årslev

Naturbørnehaven er en privat børnehave, som ligger i naturområdet Tarup-Davinde på Midtfyn. Naturen er vores primære læringsrum og området giver mulighed for mange forskellige aktiviteter som fx cykelture, fisketure og meget mere.

Vi søger en tydelig leder som kan varetage den daglige ledelse af vores skønne børnehave.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Varetagelse af daglig drift.
 • Sikre, at vores værdier og mål ud fra Pædagogisk Læreplan i pædagogisk praksis udmøntes.
 • Ugentlig og daglig mødeplanlægning.
FabuSouschef

Fabu, Rødovre

Fabu søger en engageret, synlig og visionær souschef. Kunne du tænke dig et spændende, alsidigt og udfordrende job i et dynamisk miljø – med stort fokus på faglighed, højt til loftet og et stærkt kollegialt fællesskab? Så er det måske dig, vi søger som Fabus fremtidige souschef.

Som souschef i Fabu kommer du til at arbejde i en organisation med en flad ledelsesstruktur og i et miljø, hvor der er stort fokus på kvalitet, fleksibilitet og høj faglighed, og hvor barnet altid er i centrum. Du vil have et tæt samarbejde med Fabus direktør om de ledelsesmæssige opgaver og om den strategiske, organisatoriske og faglige udvikling af Fabu.

Vi tilbyder en arbejdsplads med mange spændende arbejdsopgaver og udfordringer, og med mulighed for at få et stort ansvar.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Københavns KommuneFire pædagoger til Snorretoppen hurtigst muligt

Københavns Kommune

Vi har kollegaer, der emigrerer, går på pension, er ambitiøse og derfor har fundet den stilling, der passer til ambitionen.

Så vi søger dig, der vil være en del af en spændende hverdag og et højt fagligt ydende team, hvor barnet altid er i fokus.

Vil du være en del af et top-motiveret arbejdsfællesskab med kompetente kollegaer, der tør faglig udvikling? Og vil du arbejde i en daginstitution der er vurderet som et højkvalitets dagtilbud? Så er Snorretoppen en arbejdsplads for dig

Vi søger kollegaer, der er fagligt velfunderet, har ambitioner for arbejdet og har viljen til at bidrage og tage ansvar for Snorretoppens faglige udvikling.

CFDCFD SØGER TO PÆDAGOGER TIL DAGTILBUD I SØBORG

CFD

Har du lyst til at arbejde på en arbejdsplads, hvor brugernes livskvalitet og ret til selvbestemmelse er i fokus? Hvor vi ikke går på kompromis med fagligheden og derfor har en meget kompetent medarbejdergruppe? Kan du tegnsprog eller har du lyst til at lære det?

Vi søger to nye kollegaer til CFD Sociale Tilbuds dagtilbud, Døves Aktivitetscenter, i Søborg med start hurtigst muligt. Begge stillinger er på 37 timer.

Vores væsentlige opgaver er:

 • at støtte brugerne i at fungere i en hverdag, så de opnår størst mulig livskvalitet med styrket selvbestemmelsesret
 • at udarbejde samarbejdsaftaler og faglige vurderinger
 • at sikre brugernes tilknytning til døves miljø og kultur
 • at styrke brugernes arbejdsidentitet.

Neuropædagogik, relationsarbejde, afstemt pædagogik og low arousal er vores faglige afsæt i dagligdagen. Du får naturligvis en grundig introduktion til vores arbejdsfællesskab og til borgerne.

Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef søges til integreret institution Paarsisor i Ittoqqortoormiit/job-nr. 350 /20

Kommuneqarfik Sermersooq

Integreret institution Paarsisor er normeret til 30 børn for 0-3 årige og 3-6 årige. Personalenormeringen er på 9 personale og fordelt som følger: Leder, souschef, 1 pædagog, 2 barne- og socialmedhjælpere, 3 medhjælpere og 1 køkkenassistent.

Paarsisor har åbent fra kl. 7.30 til 16.30.

Vi forventer at du:

 • er pædagoguddannet eller tilsvarende
 • er i besiddelse af gode samarbejdsevner og er fagligt kompetent, samt har ledelseserfaring
 • er kreativ og har overblik
 • er fleksibel og stabil
Kommuneqarfik Sermersooq