1.082 job matcher din søgning 1.082 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommuneAutismecenter Storstrøm søger uddannede medarbejdere til vores bolig på Grimstrupvej i Næstved

Vordingborg Kommune

Vil du være med til at skabe en god og overskuelig hverdag for voksne med autisme? Har du en uddannelse som pædagog, pædagogisk assistent eller social- og sundhedsassistent?

Grimstrupvej er et botilbud, hvor 13 voksne med autisme bor i hver deres egen lejlighed. Vores opgave er at hjælpe beboerne med at navigere i deres hverdag. Vi arbejder ud fra TEACCH-principperne og har forudsigelighed, overskuelighed, visualisering og tryghed som nøgleord.

Stillingerne vil være på henholdsvis 32 og 37 timer ugentligt. Vores beboere er på aktivitetstilbud i dagtimerne til hverdag. Derfor ligger arbejdstiden primært i eftermiddags- og aftentimerne på hverdage samt hver anden weekend og på helligdage i henholdsvis morgen- og aftenvagter. Desuden skal du deltage i en årlig ferierejse med beboerne.

Egedal Kommune
Tilkaldevikarer til området Ganløse/Slagslunde – dagtilbud

Egedal Kommune, Stenløse

Kan du lide at lege med børn i alderen 0-6 år? Så er det helt sikkert dig vi mangler i vores daginstitutioner i Ganløse/Slagslunde. Vi søger nemlig fleksible tilkaldevikarer, som kan møde ind med kort varsel.

Vi har 4 institutioner i området, hvoraf de 3 ligger i Ganløse og den sidste i Slagslunde. Vi ligger i et naturskønt område og bruger ofte nærmiljøet med børnene.

Vi arbejder med ICDP, som sætter fokus på en ressourceorienteret og relationsopbyggende tilgang til barnet.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Genopslag – pædagog til vuggestue

Egedal Kommune, Stenløse

Møllehøjen søger en pædagog til vores vuggestue med start den 1. august 2021. Antallet af timer kan vi finde ud af.

Møllehøjen ligger i en lille by Ganløse, vi har 55 glade børn og 12 engagerede medarbejdere.

Tænker du, at relation er noget af det vigtigste for at kunne skabe trivsel og læring for børn, så er du kommet til det rigtige hus. Vi arbejder med ICDP, som sætter fokus på en ressourceorienteret og relationsopbyggende tilgang til barnet.

Vi søger en pædagog, som kan være med til at støtte og udvikle det pædagogiske arbejde samt brænder for arbejdet med vuggestuebørn. Vi er en del af Område Ganløse/Slagslunde, hvor vi har et tæt samarbejde med de andre børnehuse.

Egedal Kommune
MolevittenErfaren og visionær leder til Molevitten Vesterbro - selvejende institution 0-6 år

Molevitten, København

Molevitten søger en ny leder pr. 1. oktober 2021.

Molevitten er en selvejende institution på Vesterbro i København. Vi har til huse i helt nye og moderne rammer i Carlsberg Byen med en fantastisk legeplads, 2 atriumgårde til de mindste, økologisk storkøkken og en række moderne faciliteter.

Vi søger en erfaren leder, der i samarbejde med ledelsesteamet og personalet kan videreudvikle stedets pædagogiske retning og give personalet sparring og plads til udvikling.

Du er handlekraftig, tør at træffe beslutninger til gavn for organisationen og er god til at holde det store overblik. Du tænker i muligheder, er god til at skabe struktur og interne processer, der gør det både trygt og tydeligt at være både ansat, barn og forælder i Molevitten.

Region Nordjylland
Rådgivere/pædagogiske konsulenter

Region Nordjylland

Vi vil gerne udvide vores ansøgerfelt til ansættelse af rådgivere i vores helt specielle afdeling for rådgivning om døvblindhed. Derfor søger vi nu ansøgere med bopæl alle steder i landet.

Specialrådgivningen for Døvblinde er en landsdækkende rådgivningsfunktion for børn, unge og voksne med en kombineret syns- og hørenedsættelse (døvblindhed). Vores arbejdsgiver er Region Nordjylland – Specialsektoren. Vi er leverandører til VISO og VISOKaS, og vi samarbejder tæt med PPR, sagsbehandlere, pårørende, dagtilbud og skoler og andre som er omkring borgeren med døvblindhed.

Vi yder udredning og specialrådgivning til mennesker med døvblindhed, samt fagfolk og pårørende omkring dem. Ud over disse opgaver har vi forpligtigelsen til at indsamle, udvikle og formidle viden om døvblindhed. Vi har også forpligtigelsen til, at undervise og bidrage til materialeproduktion.

Favrskov KommuneBarselsvikariat, socialpædagog til botilbud i Hadsten

Favrskov Kommune

På botilbuddet Elbæk søger vi en 30 timers socialpædagog til et barselsvikariat i Elbæk gruppe 3 fra den 15. august 2021 eller snarest derefter. Barselsvikariatet løber til ca. 1. juni 2022 med eventuel mulighed for forlængelse. Vi søger desuden en socialpædagog til Elbæk gruppe 1 i en 30 timers stilling pr. 15. august 2021 eller snarest derefter.

Borgergruppen er voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. MML, KRAP og IKT er bærende elementer på Elbæk. Praktiske opgaver og plejeopgaver er en del af hverdagen, Elbæk er delt op i 4 grupper med ca. 10 medarbejdere i hver og et antal vikarer tilknyttet.

Arbejdstiden er morgen og aften, hver anden weekend, og der arbejdes ud fra en rulleplan på 6 uger.

Halsnæs KommunePædagog til natur- og udeinstitutionen Ebbedal

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Ønsker du et job med et aktivt udeliv, højt til himlen og mangfoldige naturoplevelser i børnehøjde – kun 20 minutters kørsel fra Hillerød? Det finder du i Børnehuset Ebbedal.

Vi søger en pædagog til vores ældste børnehavebørn 32 timer om ugen fra 1. september eller snarest derefter.

Ebbedal er en natur- og udeinstitution normeret til ca. 40 børnehavebørn og 12 vuggestuebørn. Ebbedal er beliggende i skovbrynet – med Arresø, Hvide Klint og alverdens udflugtsmål i gåafstand. Vi går ivrigt på jagt i naturens skattekammer, og vi følger årets gang ganske tæt, idet vi er ude hele året.

Vi er optagede af 0-6 års-pædagogik og ønsker til stadighed at skabe og udvikle et børneliv med leg, fællesskab, læring og udvikling. Et børneliv, du som pædagog i Ebbedal i høj grad har mulighed for at præge og udforske.

Halsnæs KommuneDagtilbudsleder til Børnehuset Asserbo

Halsnæs Kommune, Liseleje

Er du en faglig stærk og nærværende leder, der kan styrke kvaliteten gennem praksisnær ledelse? Kan du lede med en positiv og anerkendende ledelsesstil, og understøtte og videreudvikle vejen til høj kvalitet og tydelige værdier, så er det lige dig vi søger til Asserbo Børnehus.

Halsnæs kommune kan tlbyde et fagligt ledelsesnetværk hvor intern sparring vægtes højt og et stort centralt ledelsesrum. Der er gode muligheder for at dygtiggøre dig og efteruddannelse prioriteres højt. Asserbo Børnehus har selvstændige og erfarne medarbejdere der får hverdagen til at fungere, ligesom der er et godt forældresamarbejde med gode traditioner.

Kalundborg Kommune
2 pædagoger til børnehaven Svalereden i Høng

Kalundborg Kommune

Vil du være vores nye holdkammerat?

Børnehaven Svalereden søger 2 fagligt velfunderede pædagoger med en særlig interesse for arbejdet med de 3-6-årige børn. I Børnehaven Svalereden bliver du en del af et arbejdsfællesskab, hvor kerneopgaven, fagligheden og arbejdsglæden er i fokus.

Har du lyst og gåpåmod til at styrke den pædagogiske faglighed og besidder du et synligt og energisk pædagogisk drive – så kan du blive vores nye holdkammerat.

Børnehaven Svalereden er en kommunal daginstitution for de 3-6 årige med en normering på ca. 66 børn fordelt på 3 stuer. Børnehaven ligger i naturskønne omgivelser med gåafstand til skov, sø, offentlige transportmuligheder samt Høng Kultur- og bevægelsespark.

Københavns KommuneReflekteret vuggestuepædagog til Østerfælled Børnehus i afdelingen på Østerbro

Københavns Kommune

Vi er et stort hus med fem vuggestuegrupper og fire børnehavegrupper. Huset ligger lige i hjertet af Østerbro med Fælledparken som nabo. Vi er en stor, velfungerende og selvejende institution med 110 børn i alderen 0-6 år, og har derudover en udflytterbørnehave i Nordsjælland med 52 børnehavebørn.

Vi søger en glad, faglig og reflekteret pædagog, som

 • gerne er nyuddannet med stor lyst til at lære, men god erfaring er også velkomment
 • brænder for arbejdet med vuggestuebørn og kan bidrage med sit engagement og gode energi
 • er nærværende og vægter at skabe en tryg og bærende relation til børnene
 • er nysgerrig på børns sproglige udvikling og gerne har erfaring med sprogarbejde
Hørsholm KommuneBørnegården Alsvej søger en faglig stærk pædagog - 37 timer om ugen

Hørsholm Kommune

Børnegården Alsvej er en integreret institution med ca. 85 børn i alderen 0-6 år. Vi er beliggende tæt på Kokkedal st. og tæt på Kongevejen i Hørsholm, hvorfra der er gode busforbindelser.

Aktuelt er stillingen i den ene af vores to vuggestuegrupper, men du skal også have lyst til arbejdet med de ældre børn i børnehaven, da vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne ved behov.

Du vil få en varieret arbejdsdag med en masse skønne børn, samt et tæt og højt prioriteret samarbejde med positive forældre.

Vi ønsker at skabe en hjemlig og omsorgsfuld atmosfære, hvor der er plads til masser af grin, højt til loftet, plads til at komme med nye ideer og udvikle dagligdagen og hvor vi ser muligheder i de rammer vi har. Det er derfor vigtigt, at du kan se muligheder og vil samarbejde om, at tingene kan gøres på nye og anderledes måder.

Københavns KommunePædagog til børnehavegruppen Søhestestuen i Østerfælled Børnehus på Østerbro

Københavns Kommune

Østerfælled Børnehus søger fra den 1. oktober 2021 eller hurtigst muligt en 36-timers pædagog til børnehavegruppen Søhestestuen.

Vi er et stort, selvejende børnehus, som ligger i hjertet af Østerbro med 110 børn i alderen 1-6 år, og har derudover en udflytterbørnehave i Nordsjælland med 52 børnehavebørn.

Vi tilbyder

 • en institution med rigtig gode pædagogiske grundsten, som er i stadig pædagogisk udvikling og stræber efter en høj faglig kvalitet til glæde for børnene
 • ugentlige styringsmøder for både pædagoger og pædagogmedhjælpere med mulighed for faglig sparring
 • planlagte reflektionsrum/ressourceteam med ledelsen og andre kollegaer fra andre institutioner i netværket
Kirkens Korshær
Medarbejder (20 t./ugen) søges til opstart af Kirkens Korshærs familiestøttende arbejde i Randers

Kirkens Korshær

Da vi har fået mulighed for at starte børne- og familiearbejde op i Randers, søger vi en medarbejder til en nyoprettet stilling på 20 timer ugentligt.

Kirkens Korshærs børne- og familiearbejde er et tilbud om støtte, omsorg og netværksskabende aktiviteter for socialt udsatte børnefamilier, børn og unge i alderen 12-18 år samt forældrecafé for forældre under 30 år.

Stillingen er tidsbegrænset til d.30.6.22. Det er dog et ønske, at Kirkens Korshærs børne- og familiearbejde skal fortsætte efter projektperiodens udløb.

Vi søger en medarbejder med socialfaglig indsigt, der vil være med til at opstarte vores aktiviteter for udsatte børn, unge og familier omkring Randers. Nogle af de tilbud, vi ønsker at starte op, er støtte og rådgivende samtaler, aktiviteter som eksempelvis café, fællesspisninger, udflugter og øvrige arrangementer for sårbare børn, unge og familier.

Hillerød KommunePædagog, PAU eller SOSU til Bocenter for borgere med særlige behov

Hillerød Kommune, Fredensborg

Man skal være af en særlig støbning for at arbejde i Hus A, hvor vi søger nye kollegaer. Hus A på Følstruphusene i Nødebo danner rammen for 7 voksne borgeres hjem og liv – borgere med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Borgerne du møder i Hus A er vidt forskellige. Du vil møde nogle som sidder i kørestol, nogle er dårligt gående og andre løber stærkt. Nogle borgere har Downs syndrom med demens; en del af borgerne befinder sig inden for autismespektret. Alle borgere har udfordringer som kræver noget særligt at os – og af dig.

Forudsigelighed, visuel struktureret pædagogik og kommunikation er nøglebegreber for os, og værktøjer som BoardMaker, GoTalkNow og MemoAssist ofte er i brug.

Grønlands Selvstyre
Behandler søges til Allorfik Avannaa i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Allorfik Avannaa søger en behandler til behandling af rusmiddel- og spilafhængige borgere per 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Vi forventer, at du har en mellemlang videregående uddannelse, som fx lærer, pædagog eller socialrådgiver.

Behandlingen i Allorfik har baggrund i motiverende samtale og en kognitiv adfærdsterapeutisk behandlingsmodel. Hvis du ikke er uddannet inden for området, sørger Allorfik for din uddannelse.

Herudover er det en fordel, hvis du har en supervisions-, psykoterapeutuddannelse eller lignende overbygning.

Grønlands Selvstyre
Boligforeningen AABBoligsocial familie- og ungekoordinator

Boligforeningen AAB, Ishøj

Vi søger en familie- og ungekoordinator, der brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier i boligområdet Vejleåparken i Ishøj.

Teamet består af en fleksibel medarbejdergruppe, hvor der er mulighed for samarbejde på tværs af de forskellige arbejdsopgaver, og hvor en hel del af dine arbejdsopgaver skal udføres sammen med kollegaer på kontoret. Derfor kan opgavesammensætningen komme til at se anderledes ud over tid, men familie- og ungekoordinatorens arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • udvikle, koordinere og sikre fremdrift i både Forældrecaféer i daginstitutioner og På vej til voksen – temamøder i 9. klasse i tæt samarbejde med kommunale medarbejdere og kollegaer i helhedsplanen. Aktiviteterne er ny i helhedsplanen
 • rekruttere deltagere, opbygge relationer og fastholde børn og unge i helhedsplanens aktiviteter
Boligforeningen AABBoligsocial børne- og ungekoordinator

Boligforeningen AAB, Ishøj

Vi søger en børne- og ungekoordinator, der brænder for at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier i boligområdet Vejleåparken i Ishøj.

Teamet består af en fleksibel medarbejdergruppe, hvor der er mulighed for samarbejde på tværs af de forskellige arbejdsopgaver, og hvor en hel del af dine arbejdsopgaver skal udføres sammen med kollegaer på kontoret. Derfor kan opgavesammensætningen komme til at se anderledes ud over tid, men dine arbejdsopgaver vil som udgangspunkt være at:

 • udvikle, koordinere og sikre fremdrift i lommepengeaktivitet for udsatte børn og unge
 • rekruttere deltagere, opbygge relationer og fastholde børn og unge i helhedsplanens aktiviteter
 • udvikle og sikre samarbejde med områdets folkeskole, ungdomsskolen, Get2Sport, foreningslivet og lokale virksomheder samt andre relevante aktører
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer søges til botilbud i Græsted – Vil du være med til at sikre en tryg og stabil sommerferie?

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du tid til at hjælpe i løbet af skolernes sommerferie? Så er du måske vores nye vikar

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til de borgere du matcher med, så du har mulighed for at dække ind, når personalet er fraværende. Vi søger særligt vikarer, der har mulighed for at hjælpe med at dække ind i løbet af skolernes sommerferie, men du vil derudover blive en fast og vigtig del af vores vikarkorps, hvor vi også har brug for din hjælp uden for ferieperioderne. Vi søger både vikarer til indmøder i dagstimerne og om natten.

Habitus
Ballerup KommunePædagoger til Børnehuset Kornblomsten

Ballerup Kommune

Vi har to ledige stillinger på 37 timer i vores børnehus. Stillingerne ønskes besat 1.september eller 1.oktober 2021.

Kom og vær en del af vores Børnehus og få en unik mulighed for at være med til at skabe en perfekt ramme for fællesskaber og læring.

Vi søger pædagoger, som er fulde af gåpåmod, godt humør og virkelyst. Kornblomsten er et dejligt børnehus med plads til 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Vi har et fantastisk uderum, som byder på et utal af muligheder for et aktivt og lærerigt udeliv.

DU KAN FORVENTE AT MØDE KOLLEGAER SOM:

 • Har en anerkendende tilgang
 • Har fokus på læring, udvikling, dannelse og trivsel
 • Er bevidste om egen praksis
 • Arbejder med udgangspunkt i børnenes perspektiv
Ballerup KommuneGenopslag- pædagog/pædagogisk assistent til UUC Maglemosen

Ballerup Kommune

Ungdomsuddannelsescenter Maglemosen i Ballerup får mange nye unge. Vi mangler nu den sidste pædagog, eller pædagogiske assistent til en gruppe i vores ASK-søjle (Alternativt Supplerende Kommunikation).

UUC Maglemosens STU og 10. klasse er et integreret uddannelsestilbud for ca. 75 unge (17 til 25 år) med generelle indlæringsvanskeligheder, bevægelseshandicap og/eller kommunikationsvanskeligheder.

Dine arbejdsopgaver er at støtte og motivere de unge i hverdagen med henblik på at gøre den enkelte så selvstændig og kompetent i eget liv som muligt.

Du bliver medansvarlig for gennemførelsen af pædagogiske aktiviteter, kommunikationsundervisning, pleje- og omsorgsopgaver m.v. med de unge.