3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lyngby-Taarbæk Kommune

Vikarer til døgnvagter i skærmet tilbud i Skævinge

Skævinge

Vi søger vikarer, der har interesse for og fagligt mod til at arbejde pædagogisk i et skærmet botilbud for en ung mand. Beboeren ligger indenfor autismespektret og udviser stærkt kravundgående adfærd (PDA-profil).

Vi har et mål om at skabe en forudsigelig og genkendelig hverdag, så beboeren finder ro og tryghed i sit relativt nye hjem. Dette danner nemlig grundlag for beboerens trivsel, udvikling og tillid. Derfor arbejder vi efter principper fra bl.a. arousalteori, TEACCH og sanseintegration.

Hillerød Kommune

Pædagogmedhjælper 10 timer/uge til morgenåbner i SFO

Skævinge

Vi søger en stabil morgenåbner, der kan skabe en tryg start på skoledagen for de HFO-børn, der benytter morgenpasning inden skolestart kl. 8. Børnene kan komme fra kl. 6.30 til kl. 8, hvor de kan spille spil, lege og hygge med kammeraterne samt de voksne.

En af dine opgaver er bl.a. at sikre, at børnene føler sig mødt samt trøstet, hvis morgenen eller afleveringen har været vanskelig. Du har ligeledes en vigtig opgave, når vi får tidlig-HFO børn fra børnehaverne d. 1 maj, idet du er med til at skabe en tryg og genkendelig start på dagen for både børn og forældre.

Hillerød Kommune

Kornmarkskolen - Børnehaveklasseleder

Skævinge

Børnehaveklasselederne på Kornmarkskolen er optagede af, at gøre børn livsduelige med motivation for at være en del af fællesskaber, hvor alle børn har værdi.

Hverdagen er præget af et ressourceorienteret børnesyn med udgangspunkt i kreativitet, samarbejde og leg.

Vi søger en uddannet pædagog, som har kompetencerne til at give vores yngste elever den bedste start på skolelivet, og som har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med sit team.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV