13 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

13 jobannoncer

Gem

Ledsager

Skævinge
Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem
Hillerød Kommune

Indskolingslærer med dansk, kristendom, idræt og billedkunst til Kornmarkskolen

Skævinge

Du vil som den kommende klasselærer også have en lektion til Klassens Liv. Der vil endvidere være holdtimer i skemaet, der bruges til holddannelse og Co-teaching på 2. årgang. Du kommer til at indgå i et tæt teamsamarbejde med erfarne lærere og skolepædagoger.

Du bliver en del af en indskoling, hvor vi sammen udvikler det inkluderende læringsmiljø med deltagelsesmuligheder for alle.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Bøgely Maskinsnedkeri 2022 ApS

Administrativ Medarbejder

Skævinge

Har du lyst til at bringe dine administrative evner i spil i en lille virksomhed, hvor du får mulighed for at arbejde med passionerede kollegaer i et afslappet arbejdsmiljø?

Dine opgaver:

  • Ordrebehandling
  • Sagsadministration
  • Tilbudsgivning
Gem
Hillerød Kommune

Pædagog til KompetenceCenter Vest

Skævinge

Kompetencecenter Vest (KCV) er Kormarkskolens specialklasserække for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og/eller kontakt og kommunikation (autismespektrumforstyrrelser).

Vi tilbyder dig

  • At blive en del af en spændende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder
  • Gode engagerede kollegaer
Gem
Hillerød Kommune

Lærer til Indskolingen på Kornmarkskolen, afd. Ll. Lyngby

Skævinge

Kompetence Center Vest (KCV) er Kornmarkskolens specialafdeling for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og eller kontakt og kommunikation (autismespektrumforstyrrelser).

Vi søger en lærer, som meget gerne har en bred indsigt i elever med vanskeligheder inden for ovenstående områder. Du skal kunne se mulighederne i et tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger og andre faggrupper med henblik på at etablere de mest optimale rammer for elevernes læring og udvikling.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Moment

Servicemedarbejder til Hillerød - 6 mdr. vikariat

Frederikssund, Gørløse, Helsinge, Hillerød, Skævinge, Ølsted

Vi tilbyder dig lige nu mulighed for at komme til at arbejde for én af Nordens førende virksomheder indenfor skadesservice, industriservice.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Hillerød Kommune

To pædagogmedhjælpere 15 timer til HFO Kornmarkskolen, afd. Ll. Lyngby

Skævinge

Vi søger pædagogmedhjælpere, gerne med erfaring fra tidligere job, der kan varetage opgaven som igangsætter og inspirator for børn og deres fritid efter skole.

I samarbejde med pædagogerne i fritidsordningen er det din opgave som pædagogmedhjælper at skabe en tryg og udviklende ramme for børnenes fritid.

Du skal kunne tage lederskab i forhold til igangsættelse af aktiviteter der styrker fællesskaber, venskaber samt styrker børnenes færdigheder. Det vil være et plus, hvis du selv er aktiv inden for idræt og bevægelse.

Gem
Hillerød Kommune

Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/uge til HFO samt indskoling - Kornmarkskolen

Skævinge

I HFO’en vil du sammen med dit team planlægge og gennemføre spændende og meningsfulde aktiviteter for børnene. Børnenes fritid er værdifuld og vi bestræber os på at skabe et fritidstilbud, hvor alle børn har fællesskaber og venskaber samt trygge relationer til de voksne.

I maj og juni mdr. vil du blive tilknyttet tidlig-HFO, hvor vi tager godt imod børn fra dagtilbud og deres forældre. Vores vigtigste opgave er at styrke børnenes skolestart ved at gøre dem trygge i vores rammer samt skabe en genkendelig hverdag med stærke fællesskaber.

Gem
Hillerød Kommune

Pædagog til KompetenceCenter Vest, afd. Ll. Lyngby

Skævinge

KompetenceCenter Vest (KCV) er Kormarkskolens specialklasserække for normaltbegavede elever med specifikke vanskeligheder med impulsstyring/opmærksomhed (ADHD/ADD) og eller kontakt og kommunikation (autismespektrumforstyrrelser).

Vi søger en pædagog, måske nyuddannet, som har interesse for og måske erfaring med elever med udfordringer inden for ovenstående områder. Du brænder for det pædagogiske arbejde med elever i vanskeligheder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV