9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

UNICEF Danmark

Bliv fundraiser på deltid og styrk dine kommunikative evner

København

Foretrækker du at arbejde om aftenen? Og motiveres du af resultater, der gør en mærkbar forskel for børn og unge i udsatte positioner?

UNICEF Danmark

Til vores team søger vi netop nu en fundraiser, der kan inspirere danskerne til at støtte UNICEF med månedlige bidrag. Alt det kræver er, at du tør løfte røret og spørge et andet menneske om hjælp.

I stillingen vil du få erfaring med telemarketing, salg og budskabsformidling, og du får indsigt i en spændende og international organisation. Vi sørger for coaching, godt kollegaskab og den nødvendige viden om vores arbejde, så du har redskaberne til at målrette din kommunikation og hverve faste støtter til UNICEF.

UNICEF Danmark
Temp-Team A/S søger for Elfa Distrelec A/S
Gem
Temp-Team A/S

Intern sælger med B2B-erfaring

I jobbet som B2B-sælger hos Elfa Distrelec får du mulighed for at arbejde i en international og rummelig organisation, hvor du selv er med til at strukturere din hverdag og kan se det direkte resultat af din indsats.

Du vil blive en integreret del af det danske salgsteam, der arbejder tæt sammen – også med nordiske og internationale kolleger. Arbejdet skal foregå hos RS Components, som for nylig har erhvervet Elfa Distrelec.

De kommende 12 måneder vil indebære en spændende fase med fusionering, hvor iværksættelsen af en række nye initiativer vil afstedkomme, at nye løsninger og muligheder kan blomstre.

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
1komma5

Danmarks førende solcellevirksomhed søger salgskonsulent

København

Er du en passioneret og målrettet sælger, der brænder for at opnå sine mål? Ønsker du at være en del af en virksomhed, der er førende inden for solenergi og grøn teknologi? Så er dette din chance!

Se video om 1komma5 som arbejdsplads

Som salgskonsulent hos 1KOMMA5° rådgiver og hjælper du kunder med aktivt at komme i gang med den grønne omstilling, ved en investering i solenergi, til gavn for både den enkelte kundes økonomi, såvel som miljøet.

Vi tilbyder en høj løngaranti og høj provision uden loft samt sjove og motiverende konkurrencer undervejs.

1komma5
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Psykiatrifonden

Bliv fundraiser hos Psykiatrifonden!

København NV

Vil du gøre en forskel for alle de danskere, som har en psykisk sygdom?

Som fundraiser hos Psykiatrifonden arbejder du minimum otte timer om ugen for at inspirere alle danskere til at støtte vores arbejde med en fast månedlig donation. Dit vigtigste våben i kampen for at hjælpe alle, som har en psykisk sygdom, er telefonen og viljen til at gøre en forskel.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, hvis du ønsker en fremtid inden for salg eller fundraising.

Product manager – Compliance for SameSystem

København NV

Make your impact and be part of shaping the future for SameSystem.To support the continuous expansion strategy, we are looking for a...

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank
Københavns stift
Gem

Sognepræst i Bispebjerg Pastorat, Bispebjerg-Brønshøj Provsti, Københavns Stift

København NV

Stillingen som overenskomstansat sognepræst i Grundtvigs Kirke, Bispebjerg Pastorat, Bispebjerg-Brønshøj Provsti er ledig til besættelse snarest muligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV